Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Viktoár #57799 üzenetére
Szerintem a legjobb ár/tudás arányú eszköz toronymagasan a Q3. A standalone se kis dolog, ott a PCVR (wired vagy wireless), AR, pancake lencsék, a Q1-es játékaid nótaszóval mennek a Q3-on is. Utóbbit csak azért írom, mert a böszme Sony a PSVR 2 esetében pofátlanul meglépte, hogy a PSVR 1-es kollekciód dobhattad ki a kukába. Ráadásul nem standalone, cserébe wired. Vicc az egész vergődésük.
Ja és ingyen Asgard's Wrath 2 tudtommal bárhol is veszed járni fog hozzá, az is kis értéknövelő tényező, ellenben ~60 órás baromi jó játék!
Szinte havonta van olyan bundle netszerte (Humble, Fanatical, stb.), amikor vagy direkt a Meta accodra, vagy Steam-hez vehetsz baromi olcsón VR játékokat. Legutóbb egy kulcsos boltból a Fisherman's Tale 1. részét EGY €-ért vettem ^^
Tudom nem kis összeg a negyedmillió körüli összeg, de aki kicsit is szereti a VR-t, vagy érdekli, annak bűn kihagyni.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Viktoár
addikt
Köszi az összehasonlítást, sokat segít a döntésben. A fiam is szeret vr-ozni úgyhogy főleg az ő szeme miatt jobban hajlok Q3 felé.
kiskuplung: Bocs ha sértődöttnek tünök, nem vagyok az.
Csak példát írtam arra hogy a használat és a technológia fejlődés követése két egymástól független dolog. Legalább is én nem érzek késztetést arra hogy ha veszek valamit akkor utána éveken át kövessem hogy merre hova fejlődik az adott eszköz. Ha jó használom, ha tönkre megy utánanézek hol tart és mi az ajánlott.
A wd40-es cuccot még kipróbálom hátha lesz benne még 1 év használat.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz kiskuplung #57795 üzenetére
Az lesz a baja amit írtál, de már nagyon csutkára kell nyomni előre/felelfe irányban. Calibráltam, de egyre rosszabb szegény. Még valamennyire együtt lehet élni vele, de úgy vagyok vele hogy inkább elkezdek informálódni/nézelődni a jelenlegi piacon.
Az Q1-be több száz óra játék van, miért kellett volna foglalkoznom azzal hogy hányadik verziót adták ki ha elégedett vagyok/voltam vele? Ha veszel egy tv-t akkor hetente ránézel van-e újabb széria és lecseréled?
-
Crus
őstag
válasz Viktoár #57794 üzenetére
A Q3 képminősége, kevésbé bulky érzete, AR-je miatt a Q2-öt el kell felejteni. 100k-nál is többet ér az, hogy a szemed nem csinálja ki. Nekem a Q2 bárhogy is volt befinomhangolva a szemem nagyon kifárasztotta. Egyszer toltam 3-4 órát Alyx-et gyak. szünet nélkül, kb. 1 hétig pihentettem utána a szemem. Q3? Mintha mi sem történt volna.
Tényleg ne nézd az árát. Nyelj egy nagyot, vedd meg és minden játék és élmény sokkal jobb lesz benne.
Nem tudom másnal a Q2 sweetspot mekkora volt... nálam talán 20-25% körül, ami szerintem elég jónak mondható, de a Q3-nál ez más dimenzió. Bárhová nézek rendesen látok. Priceless.
De indulóban kötelező hozzá valamilyen battery strap. Mert itt 1 óra játék és 100%-ról le is mész 40%-ra simán.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
kiskuplung
őstag
válasz Viktoár #57794 üzenetére
Azt nem írtad, hogy mi baja van a kontrollernek.
Ha csak driftel, stb, azon egy spéci (tehát NEM A SIMA!) WD40 segíthet.
Gondolom, ha ennyire azért nem érdekel a VR, hogy még azt se tudod, hogy megjelent a Quest3, akkor ne verd magad felesleges költségekbe.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
4 éves quest 1 bal kontrollere kezdi megadni magát és ahogy látom nem nagyon van már támogatás. Mi most a bestbuy vr headset amire érdemes lehet váltani?
-
Dyingsoul
Topikgazda
🎄🎄🎄Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 🎄🎄🎄
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kevike576
senior tag
Boldog karit mindenkinek !
-
fatal`
titán
VR élménnyel teli kellemes ünnepeket mindenkinek
-
kiskuplung
őstag
válasz Submarine #57785 üzenetére
A hibaüzenet alapján megpróbálod úgy elinditani hogy már fut a SteamVR? Tehát nem a Steam, hanem a SteamVR!, Nekem úgy tűnik, mintha arra akaszkodna a mod. Lehet hogy neked fel sincs installálva. Sajnos itt indul a családi program, úgyhogy csak csak este tudom kipróbálni.
-
Submarine
senior tag
Köszi a fáradtságotokat!
Még egy valami, az Epic verziós Outer Wilds-t, hogy a bánatba lehet működésre bírni?
Van valahol egy jó leírás?
A nomaivr oldalán az FSR engedélyezésén kívül nem sokat látok. De az kevés.
A billentyűzet nem működik, és nem is indul el vr mod-ban a gém.
OWML ezt írja, de sokat nem tudtam kihámozni belőle:-Error updating AppManifest: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
at NomaiVR.Helpers.ApplicationManifestHelper.UpdateManifest (System.String manifestPath, System.String appKey, System.String imagePath, System.String name, System.String description, System.Int32 steamAppId, System.Boolean steamBuild) [0x0005c] in <0a018b76ff4442d88a90bbdc0253fb4e>:0-NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
Stacktrace: NomaiVR.NomaiVR.InitSteamVR () (at <0a018b76ff4442d88a90bbdc0253fb4e>:0)
NomaiVR.NomaiVR.ApplyMod () (at <0a018b76ff4442d88a90bbdc0253fb4e>:0)
NomaiVR.NomaiVR.Start () (at <0a018b76ff4442d88a90bbdc0253fb4e>:0)Mod nélkül játszható a játék, azzal nincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #57782 üzenetére
Tűpontos!
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Boldog Ünnepet!
Tapasztalta már más is, hogy a Q3 állandóan eldobálja a bal kontrollert?
Pár napos az eszköz. Boot után pár percig megvan, és deovr-ban pl. nem csinálja ezt.
De a menüben és más alkalmazásban, amiket eddig próbáltam olyan, mintha alvó módba menne, és nem ébredne fel.
- A kontroller folyamatosan villódzik.
- Tisztogattam alkohollal az elem érintkezőit.
- Cseréltem elemet, amit kimértem multiméterrel, hogy jó-e. (a gyári elemben már csak 1,4V, de nem ez a baj)
- Próbáltam az újra párosítást.
- Volt factory reset is, tegnap este, akkor jó volt kikapcsig. Ma reggel megint nem.
- Próbálgattam, hogy a fényviszonyokkal volna-e baj, kamerákat tisztogattam. De semmi változást nem okoztak.
- Minden up to date.
Úgy tűnik gari lesz, vagy van esetleg valakinek ötlete? -
törölt tag
Raymondnak igaza van, ez nem hit kerdese, a fejlesztoknek nincs hozzaferese a kamera API-hoz Quest alatt. Ha nem hiszitek el, akkor rakjatok fel egy SDK-t es probaljatok ki.
-
Raymond
félisten
válasz BusinessGuy #57777 üzenetére
Azt az alap szintet meg lehetne utni a topic-ban ahol a tobbsegnek vilagos hogy mi a kulonbseg az OS es az app kozott? Mert amig ez nem megy addig teljesen felesleges a hozzaszolasok gyartasa.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
BusinessGuy
őstag
válasz Raymond #57776 üzenetére
Mondjuk ez egy olyan világban ahol a META (is) még úgy is "hallgatózik" hogy te letiltod a telefonon a mikrofonhoz hozzáférését és eleve letiltod a mikrofonhoz hozzáférést mindennek lezárt képernyővel (nyilván sokaknak feltünt hogy sokszor olyan reklámot dob az arcodba a META amire amúgy sem a telefonodon sem a számitógépeden sose kerestél rá csak valakivel beszélgettél róla kicsit hosszasabban), kicsit tényleg hit kérdése főleg hogy a Quest is ugye META...
-
BusinessGuy
őstag
válasz kiskuplung #57660 üzenetére
Annyit hozzátennék PCVR fejlesztés vonalon hogy már csak azért sem fognak kifejezetten PCVR vonalra fejleszteni amiért manapság már nemigen van olyan fejlesztő főleg AAA vonalon aki pc exkluzivot fejleszt. Egyszerüen nem éri meg mert egy szimpla PC játék is alig megy el 1-2 millió példányban nagyon ritka ami ezt megugorja, a pc mindig is warez platform volt és az is marad hiába a DENUVO és egyéb védelmek inkább vár a paraszt a milliós pc mellett akár 1-2 évet is napiszinten a fórumokat telesirva arról van-e már törés a játékhoz mintsem megvegye.....Akkor sejthető milyen jól fogyna egy PCVR stuff, főleg hogy amúgy a jelenlegi PCVR stuffok is nagyjából 3 kattintással egytől egyig lewarezolhatóak külön erre készült applikációból....
A PCVR reménye a VR modok, az egy egy olyan fejlesztő aki esetleg beleinvesztál a játékában külön VR módra valamint a Sony agymosottsága miatt döglődő PSVR2. Utóbbi lenne a legnagyobb remény ha a Sony nem lenne annyira kretén hogy ragaszkodna az exkluzivitáshoz egy szinte halott platformon aminek az eladásai hónapok alatt a béka segge alá zuhantak, hanem fogná a PSVR2-t szabadon kiengedné PC-re az exkluziv játékokkal együtt. Sokkal magasabb bevételt produkálnának a fejesekkel és a játékokkal is, és sokkal vonzóbbá tenné a VR fejlesztéseket a stúdióknak ha azt látnák hogy többmillió PS és PC felhasználó használ VR-t és várja rá a tartalmakat... Ehhez képest amit ma látnak az a PC amin bár feltehetőleg van alsóhangon 20-30 millió VR user mégis egy HL Alyx alig tudta meglépni a 2 millás eladást, és van egy PSVR2 ami 1 év alatt nem tudott felmutatni 1 millió eladást annak is elég szép része a használpiacon kötött ki igy sejthető hogy milyen bevételt produkálnának az idióta japánok miatt PSVR2 exkluziv-nak eröltetett fejlesztésekkel... Egy jobb komolyabb AAA játék megtérüléséhez legalább 3-4 milliós szoftvereladás kell és akkor vannak nullán. Ilyen eladás maximum akkor jöhet ki jelenleg ha az AAA VR játék kijön PC-re és PSVR2-re egyaránt. A Sony konkrétan azzal hogy a PSVR2 platformot bekorlátozta a playstation-re és leköpte a pc supportot valamint azzal hogy PSVR2 exkluziv játékokat erőszakol a platformra gyakorlatilag tökön lőtte a VR piacot és tökön lőtte a saját magát is... Igy marad a PCVR reménysége a VR modolás és a pár VR móddal támogatoitt AAA játék. A VR reménye pedig az hogy a Questbe pumpálják a pénzt és egyre nagyobb lesz az igény az igényesebb játékokra. -
Apollyon
Korrektor
Nem mintha bármelyik appban meg lehetne bízni, tekintve hogy egyik sem openszósz. Ennek úgy tudsz nekimenni, hogy megnézed wiresharkban mi történik, esetleg letiltod a headsetről a kimenő forgalmat tűzfalban, amikor biztos nem kell. De nem hinném, hogy Guy Godin gyűjtene kameraképeket, persze 100%-ban nem lehetünk benne biztosak. Az viszont elég valószínű, hogy Cukiék gyűjtenek mindent is, szóval én sose meztelenkednék a bekapcsolt headset előtt, vagy nem használnám amikor asszony hiányos öltözetben mászkál itthon.)
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #57768 üzenetére
Ja, nem is olvastam végig mit írtam anno
De még akkor decemberben lecseréltem az S6 edge-t egy sima S7-esre hogy jobb legyen a ppi meg ne izzadjon annyira a teló, meg beruháztam egy 1070-re mert a 1050 Ti a 60FPS-t is csak a leggagyibb grafikával bírta csak kisajtolni magából. Ja meg a Riftcat-et ALVR-re, az volt az igazi, ott már azért feljebb mehetett a bitráta is, de lehet az már a Quest 1-nél volt, nem is emlékszem már.
Amúgy ja, 5 év alatt azért rendesen volt fejlődés, ahhoz képest hogy a VR halott (volt)@kiskuplung: köszi de -40% van most rá, nem terveztem most játékot venni mert van még mindig sok talonban.
Ezt én sem értem miért olyan nehéz egy nyomorult slave slot rendszert beletenni. Walking Dead-ben is volt pl.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
"Néztem most a második részt, azt már Questre venném, de elég rossz pontszámot kapott, valami 3,6-3,7 rémlik így hagytam."
Az azért volt, mert elég bugos volt induláskor, azóta ezeket már javították. SZólj ha kell a 25% off
Asgard2ben amúgy ezt nem tudom, hogy gondolták, hogy csak 1 save van, jelen állás szerint az is botrány, hogy NEW GAME sincs benne.
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57765 üzenetére
Ja, én teljesen jól elrepkedtem Elite-ben 100+ órát 60Hz-en S7-el meg ALVR-el
Néztem most a második részt, azt már Questre venném, de elég rossz pontszámot kapott, valami 3,6-3,7 rémlik így hagytam.
Asgard 2-ben én is annyit csináltam hogy 2x nekifutottam egy-egy riftnek. Mindkettő végén ott voltak egy rakás ellenség és kinyírtak.
Valami 3e pontom van max. Pont kérdeztem ma Gyulát golf közben hogy csinálta a kb dupla pontot. Barcalaci-t már meg sem merem kérdezni a 10e feletti pontjával
Na majd nézegetem téli szünetben. Fiam nem nagyon játszik vele, szerintem kicsit túl van bonyolítva neki ez az egész, meg angolul sem nagyon tud, lehet inkább átveszem tőle a főjáték folytatását isA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
-
kiskuplung
őstag
Igen, emlékszem Te voltál az az arc, aki nem volt hajlandó SEMMILYEN kábeles megoldást elfogadni még a Quest előtt
Látom hogy végeztél a Walking dead-del, a második rész még nagyon, hosszabb vágatlan. Egyenes folytatása az első résznek, ami ugye
kicsit hirtelen ért véget. Viszont sajnos csak belekezdtem az Asgard2-be, és rájöttem, hogy van benne egy rogue-like játék-a-játékban mód, ami úgy meghozta a kedvem, hogy csak elkezdtem a sztorit is, roppan szórakoztató.
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57762 üzenetére
Hu, előhoztad a nosztalgiát, kb legelső VR játékom volt, mintha 1000 éve lett volna, de visszakerestem és egészen pontosan 5. De ez meg az Elite hozta meg a kedvemet ehhez az egészhez.
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
-
Raymond
félisten
En nem jottem ra?
A privacy a passthrough kamerak keperol szol. Azt nem latjak az app-ok, csak a jatekter geometriajat. Ha a PC-n futo DeoVR-ban akarnal passthrought-akkor a kamerak kepet at kene kuldeni a PC-re es ez nincs megengedve ami jo dolog.
A videokat atmasolhatod a Quest-re es akkor lejatsza a Quest-en futo nativ DeoVR ahogy kell.
Ha a lokalis halozaton futo DLNA miatt vannak privacy problemaid akkor azon se en se mas nem tud segiteni mert nem egy technikai vagy logikai problemarol van szo.
-
Crus
őstag
válasz Raymond #57756 üzenetére
Igen én rájöttem, mi a gond, de te még mindig úgy tűnik nem érted: Egy full offline, tárolóról nézett videó az privacy, ez lenne az elvárás a lejátszótól, de ezt pont nem tudja AR-ben!
Onnantól, hogy - az általad is írt - natív DeoVr fut, ami DLNA-n keresztül húzza át a hálódon, nyilván aktív netelérés mellett a cuccot, az minden csak nem privacy.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Raymond
félisten
En mondtam hogy Q3-at vegyel Azert annyire nem kell panikolni, nem megy a Pico egyelore sehova. A P5-ot (ha igaz) azert kukaztak mert az Apple Vision pro-val akarnak versenyezni. Marmint a bytedance fonoke lazalmaiban. Azt hogy hogyan gondolja ezt miutan az olcso Meta Quest-el nem sikerult nekik igazan versenyezni azt nem tudom. A lenyeg a gyakorlatban az hogy amig nem lepnek be az USA piacra addig a nagy penzekbol nem lesz semmi. A jelenlegi es az elozo USA kormany hozzaallasa a TokTok-hoz pedig olyan hogy szerintem egy darabig meg nem lepnek oda be.
A streaming stb. pedig mar jobb nemigen lesz mint most a P4-en mert egy ev alatt kikupalodott a VD es a sajat streamer is.
Szerk:
Es azert nem mindegy hogy 350EUR vagy 550EUR mert az elozohoz nemigen kell mar semmi ugyanis a gyari pant jo, az utobbihoz kell meg egy 3rd party pant is olyan 50EUR-ert. Arcparna csere mindkettohoz ajanlott igy az nem szamit, a P4-hez meg talan egy 5EUR USB-C to 3.5mm Jack atalakito ha ra akarsz kotni egy fej/fulhallgatot is.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Mondjuk par masodperc gondolkodas utan rajottel volna hogy igen, privacy, mert arrol van szo hogy az app-ek ne kapjak meg es kuldjek ki a kamerak kepet es kuldjek at PC-re. Igy nem lesz tele az internet a lakasod/szobad/mogyoroid kepeivel
-
Crus
őstag
válasz Raymond #57751 üzenetére
Privacy? Kábelen tudsz full offline lenni, az privacy féleség. Ez így sajna pont az ellenkezője, hiszen streameled a cuccot, van bekapcsolt wifid, a fél világ azt nézi, hogy a jobb kezed mennyivel erősebb már, mint a bal
-
-
Crus
őstag
Battery Head Strap for Quest 3 - $72,38 USD volt vége. Nem kevés, de a Q2-hoz anno vett 17k körüli sima Kiwi-t is nagyon szerettem. Nem várok kevesebbet ettől se.
Még 1x köszi a tippeket!
-
Crus
őstag
válasz nimfas #57701 üzenetére
+ #57700 fatal`
Köszi! Nézegettem, azt hiszem Kiwi lesz megint. Kár, hogy évezredek mire ide fog érni most a karácsonyi mizériák miatt :-/
-
Raymond
félisten
Ahh, bocs. Akkor csak a Virtual Desktop-ot vedd meg a Pico-ban es hasznald azt. Vagy ha mar megy a gyari streamer akkor OK, de en soha nem hasznaltam igy nem tudom milyen most. Azt irjak a minoseg mar jobb lett mint az elejen, de a VD igy is sokkal jobb.
A VD-ben a streaming-hez en HEVC 10bit es 130Mbps beallitast ajanlanek a normalis jatekokhoz es ha viszi a routered akkor H264+ 300-400Mbps kozott autos szimekhez.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Ne kinlodj ma streaming progikkal (Quest Link/AirLink vagy a VD), a Quest-ben toltsd le a Steam Link applikaciot es kezd azzal. Ha volt Reverb-ed akkor ugy lesz a legegyszerubb beuzemelni eloszor.
Aztan mehet a tobbi. Tolteni inkabb egy powerbank-ot hasznalj, errol is sokat volt szo itt, linkek is vannak. Olyan kell ami tudja a Qualcomm PD-t es tud 9V/2A-t kiadni magabol legalabb, ez majdnem szinten tartja hasznalt kozben is, olyan ami tud 22W vagy tobbet az pedig teljesen szinten tartja.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz Raymond #57734 üzenetére
Vettem egy jobbfele routert, de kesobb veszek egy kabelt is, nem akarom toltogetni nonstop. Vagy hasznalat kozbe is tolthetem?
Most varom az update felmenjen ra, addig nem tudok kapcsolodni a streaming progihoz pc-n, de addig eljutottam h latja. Volt mar reverb g2-m egy hetvegeig, sokkal macerasabb volt, es ez merfoldekkel jobban passzol a fejemre, mind a keret mind a lencsepoziciok.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
Raymond
félisten
válasz csocsoszán #57738 üzenetére
Hol van ott 250W? A kabel 240W, ami 48V/5A, ez a legujabb USB charing spec maximuma (PD3.1).
-
Hiei555
tag
válasz -Rolika- #57731 üzenetére
Na ezt jó hallani nekem is 6750xt van csak. Szóval remèlem menni fog nekem is. Meg ami èrdekel mèg Raw Data, Stormland, Lone Echok,Asgard ezek mind ilyen règebbiek szoval valahogy csak elfut, újabbak meg nagyon nincsenek Pc-re mint pl psen a Horizon ami olyan jol nez ki max az Arizona2 ami új most de csak eldöcög valahogy.
-
Raymond
félisten
En inkabb online rendelnem meg mert ha valami gond van vele akkor csak visszaadod. Ha nem online rendeles akkor az MM hetekig "szereli" majd csere helyett meg ha masnap vinned is vissza.
Vagy ha annal az MM-nel vissza veszik siman akkor mindegy, de tudtommal a company policy alapbol a szivatas.
[ Szerkesztve ]
-
-
mmdms
addikt
válasz Raymond #57721 üzenetére
Megveszem asszem a kozeputat mig akcios, mellettem 1 kmrea mediamarktban most olcsobb is mint amazonon, es van keszleten. Par perc aztan indulok erte.
Melyikkel jarok jobban, ha veszek egy routert csak a vrhoz es az vezeteken kapcsolodna a repeterhez, vagy egy kabellel?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
nimfas
addikt
Ha valakinek van erősebb VGA-val PC-je akkor most újra akciós az ALYX. Ennyit megér. 😎 Nekem 4070Ti-al nagyon szép és gördülékenyen fut.
-
a2d2
addikt
válasz nimfas #57711 üzenetére
A gyártó is akciózik folyamat. Most a napokban pl volt 30%-os akció is úgy hogy ha 3db-ot veszel.
Baromira túlárazottak ezek a műanyag darabok, én is könnycseppeket morzsolva nyomtam le a rendelés gombot mert 17e Ft-ért azért elég jópofa dolgokat is lehet kapni.
Szóval képzeld el hogy mondjuk csak 100db-ot berendel tőlük egy kereskedő mennyi akciót kap rá. Megvan neki is a haszna úgy is hogy 8-9e-ért adja.
Ezt amúgy nem is annyira sokallom, inkább azt a fehér knuckle strap-et mert az is 8e volt és az tényleg szó szerint pár műanyag darab.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
fatal`
titán
Úgy tűnik a Meta rendberakta a szervereket, legalábbis maga az Oculus software most pár másodperc alatt letöltődött, 800-900 megabittel jött a telepítő.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
Nem a g2 az ajánlott az összefoglaló elavult. A q3-nak kb olyan felbontása van mint a g2-nek csak éppen a pancake lencse miatt 80% sweetpot a g2 20%-val szemben, kábelmentes, nagyon fasza követés, és nem is feltétlen kell hozzá PC. Most jelennek meg rá olyan játékok, mind az asgard wrtah 2, az assasin creed, lego masters......
Szimulátorhoz persze kell egy jó pc.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Raymond
félisten
A Reverb G2 EOL es a WMR alapu rendszer eleve, epp arrol van szo hogy az MS hivatalosan is bejeletette.
Az aktualis opciok:
299 - Quest 2
349 - Pico 4
549 - Quest 3Tamogatas teren (gyarto hattere, szoftver, 3rd party keigeszitok) a Quest-ek messze elol jarnak. A Q3-al es a P4-el sokkal szebb a kep mint a Q2-nel a magsabb felbontasu kijelzoknek es a jobb lencseknek koszonhetoen.
Ha megvan ra a keret akkor a Q3 az ajanlott, kevesebb penzert es kimondottan PCVR-ra inkabb a P4 mint a Q2, de ott van szoras minosegben es lehet cserelni kell lencsek vagy kijelzo miatt. Igaz a Q3-nal is voltak halott pixelek, de szemelyesen errol nincs tapasztalatom, nekem mindketto problemamentes.
Mindegyik stream-el, leneygtelen hogy wifi vagy USB kabel van hasznalva, egyik se DP kapcsolat, de ez nem problema.
Mindegyikrol van szo boven a topic-ban foleg az utobbi 2-3 honapban a Q3 megjelenese miatt.
-
Raymond
félisten
-
mmdms
addikt
SZiasztok!
Szimulátorozáshoz próbálnám ki megint a vr-t, olvastam az összefoglalóban g2-ajánlott hozzá még mindig, viszont nem kapható. A quest 2 ha jól értelmezem kábelen jó pc-hez is, ideális így szimulátorozni is?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
Hiei555
tag
-
nimfas
addikt
válasz Hiei555 #57714 üzenetére
Én most játszottam az ALYX-al és a Pistol Whip-el..... a gyári fejes nyomja hátul a halántékomat, szó szerint még mindig érzem, pedig 15 perce levettem. Az arcmaszk is olyan mint egy "smirgli", idővel érzed rendesen.
Én a Strap-et megrendeltem, az AMVR arcmaszkot még nem rendeltem meg. Fillérbaszás a négyzeten, de pont lejárt az 5 USD-s kupon. Várok hátha lesz új.
-
Hiei555
tag
válasz nimfas #57711 üzenetére
Megrendelted valamelyiket? Én nem merem még, max majd ha beszámolnak itt róla hogy milyen egyenlőre csak headstrapet rendeltem de az meg 27. jön meg alis az is, max ha szar visszaküldöm aztán rendelek kiwit vagy valami márkásabbat, szoval annyira még nem használtam a Q3-at hogy meg tudjam mondani kell-e ez a facial interface v nem.
-
nimfas
addikt
válasz Raymond #57710 üzenetére
Továbbá:
"The Acer AH101, Acer OJO 500, Asus HC102, Dell Visor, HP VR1000, HP Reverb, HP Reverb G2, Lenovo Explorer, Samsung Odyssey, and Samsung Odyssey+ VR headsets all require Microsoft's Windows Mixed Reality software to function."Quest 2-3 ezek szerint nem értintett?
-
Raymond
félisten
válasz kevike576 #57708 üzenetére
Szerintem vagy te vagy a cikk szerzoje vagy mindketten felreertettetek valamit. Miert ne frissithetnel fel ev utan? A komponensek 2026 novemberig elerhetok. Annyi csak hogy (ha a forrasa igazat mond) a 2024 ev vege fele megjeleno Windows verziokbba nem lesz beepitve. Attol meg a mostani telepitesedrol nem tunik el.
-
kevike576
senior tag
De a WMR tovább él majd, a Linux rendszeren--> LMR
https://www.reddit.com/r/WindowsMR/comments/18nu45p/hope_for_wmr_on_linux_controller_track_reverse/[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
https://www.uploadvr.com/windows-mixed-reality-headset-support-end-date/
Fél év...és utána nem szabad frissíteni a windowst
-
LazaCCC
tag
Van ReverB G2-m is (meg PSVR, Q2, Q3), de azóta nem vettem elő a Reverbet, hogy megvan a Q2 ... miért? Nem feltétlen a kábelmentesség miatt, bár az is egy nagy pirospont ... sokkal inkább a Reverb használhatatlan, idegesítő, ócska kontrollere és kontroller követése miatt. Ahhoz képes a Q2 maga a mennyei tökéletesség megtestesítése
[ Szerkesztve ]
-
-
Dave567
addikt
válasz Raymond #57681 üzenetére
Volt itt a multban sok hozzaszolas amikor olyasvalaki kerdezete ugyanezt mint te akinek fogalma sincs a VR-rol es ugy kepzelte el hogy CoD-ot fog jatszani egerrel es billentyuzettel nagykepernyon 3D-ben
Nem kell ide COD, vannak jobbak nála.
Köszönöm!! Akkor a mihamarabb beszerzek egyet. -
gulasoft
őstag
Hát lehet ott gond, de igazából ha nem a game launcher indítja akkor van esély. Én steamessel használtam, illetve a groudedet a microfosos store-rról és nem volt gond.
Most kell megvenni a horizont, mert most van akcióban. 12euró (75%) Annyi azért, hogy kell hozzá izom, mert a dlss2-őt támogatja de a 90hz-et el kell érned, hogy ne legyen szellemképes. (jobb/bal felosztásban így jut 45/45 szemenként) Addig kell szórakozni a beállításokkal amíg el nem éred a 90Hz-et.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz nimfas #57696 üzenetére
Mind benne van mindí a legújabb Zip-be. Ami kikerült belőle az rdr2 és még valami ami rockstaros volt, mert ahelyett, hogy örültek volna, hogy újabb vásárlói réteget húznak be, perrel fnyegetőztek. De a fentieket tartalmazza a legújabb 11.0.0-ás zipje.
Most került fel a farcry 5, be is húztam akciósan.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...