Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #21698 üzenetére
-
s7evcsenko
addikt
válasz kiskuplung #21696 üzenetére
Te játszottál is a hellblade-el?
Már nem először olvasom, hogy szerinted nem annyira jó...
Én már kipróbáltam jópár játékot, de eddig összesen 1db olyan játékot találtam, ami megütötte ezt a minőséget VR és játékélmény terén egyaránt, az pedig az általad is javasolt Lone Echo.
Oké, hogy a Hellblade-ben nem annyira fullos a grafika, de a VR része ettől még szerintem nagyon adja...
Nekem pl a Robo recall egyáltalán nem jön be, 30 percet se bírtam elidőzni benne."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #21696 üzenetére
Ingyen Falloutot? Azt meg hogy? Rólam azért kb 12 eurot lehúztak most érte.
Regisztráltam most erre a viveportra, próbaképp a keresőbe beírtam hogy Fallout és meg sem találta a játékot.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
Mondjuk pont ezek az utólag VR-osított játékok azok, amik nem olyan jók, hiába adnak sok-sok órányi játékidőt.
Ha van módod rá, mindenképpen fizess be egy Robo recall-ra!A Viveport-ot nézd meg, ott van ingyenes regisztráció után egy kipróbálási időszak, amikor 5 játékot ingyen használhatsz. Ha szerencséd van, még lesznek egyéb akciók is. Nekem is innen van a Fallout VR ingyen.
-
törölt tag
válasz Raymond #21687 üzenetére
A hmd-nek elképesztő képe van, kényelmes , a hangzás is nagyon ott van. Ma belőttem a DirtR.2.0 át:
steamvr ss 150%, majdnem minden ultra,(Ground Cover off), multisampling 4xmsaa, 80hz/80 fpst tartja, baromi szép a látvány és folyamatos a kép a frametime 7-8ms ,de 10 fölé nem megy.
A controllerrel nem vagyok kibékülve, a legnagyobb problémám, hogy az analog stick túl messze van a hüvelykujjtól, amit sokan írtak hibát, hogy előremenet közben nem lehet lenyomni a sticket mert rövid a szár nem észleltem, mert teleportálós vagyok (amúgy az egyik karon jó,a másikon nem).
A skyrimban van olyan ,ha belépek a menübe nem lehet kilépni, hiányzik egy gomb az A, de csináltak rá modot, bár az új steamvr betában lehet orvosolták ezt.
90% -ban simezek, így a controller nem nagyon érint, nincs is hozzá még játék, ahol ki lehet használni az előnyeit. -
a2d2
addikt
válasz Raymond #21691 üzenetére
Köszi ezt le is szedem mindjárt.
kiskuplung: igen, lehet be is írok az elite csoportba hogy mostanában nem látnak (múltkor akcióban megvettem a skyrim vr-t és a fallout vr-t).
Amúgy a hellblade is iszonyat feelinges volt ám gearvr-banA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
Hehe, végülis csak évek óta mondjuk, hogy a mobilos VR addig érdekes, míg nem próbálsz ki egy kézkövetős, valódi VR cuccot
Lefogadom, hogy az Elite lesz az egyik utolsó játék, amit elindítasz rajta , annak idején én is szimulátorozni vettem volna, de egy kör Robo recall után már úgy éreztem, ez a jövő, és kicsit én is része vagyok.
Jó szórakozást hozzá!
Akciós appokról mindig szoktunk itt írni, de arra azért számíts, hogy 15 EUR környékén kezdődnek a komolyan vehetők.
Gyerekeknek én ajánlom a Diner Duó-t, meg a Carly and the reapermant, mindkettő olyan amit egyszerre is lehet játszani, és javítja a csapatmunkát.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Az absztrakt helysegben levo dobalgatas stb. az a default tutorial. Van meg a Store-ban egy olyan hogy First Contact, ott egy lakokocsiban kell egy kis ropkodo robottal es targyakkal jatszani, egy 3D nyomtatoba raksz floppy-kat es az nyomtat ki mindenfele targyat. Eszmeletlen jo a grafika a mobil SoC-ot figyelembe veve.
Egyebkent ezt nem lehet elegszer elmondani - a kis kezzsinorokat MINDIG hasznaljak a gyerekek (meg mindnki) mert kulonben hamarosan az lesz a vege hogy valamelyik haztartasi targy/butor megsinyli a dolgot. Ja es a guardian ugyan elojon, de ezt sokan nem veszik fgyelembe a jatek heveben, jo ha a targyaktol picit azert tavolabb van, legalabb fel meter.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #21685 üzenetére
Köszi a részletes infót. Lehet hogy first contact volt a neve de elindítottam egy ilyen vr ismerkedős progit, azóta a 3 gyerek meg van veszve a készülékért én meg csak itt várok a soromra
Este ránézek az Alvr-re. Majdnem sikerült befejeznem tegnap a Hellblade-et (újra elkezdtem 2 napja, felmayoltam a gammát és egyből túlmentem azon a sötét részen amu felbosszantott). Ma folytatom a questen így lesz friss összehasonlítási alapom.
Amúgy beszarás-behugyozás ez a kézfelismerés, tárgyak dobálása meg a ping-pong is félelmetes volt.Amúgy meg mikor ez a guardian rendszer felépült a nappaliban már ott megvett teljesen.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
Hivatalosan jatekok csak a Store-bol mennek. Van rajta par demo az elejetol, azokbol szerintem (foleg ha vannak gyerekek) a Beat Saber (a kezzsinort a controllereken mindenkepp hasznald!) es a Space Pirate Trainer amit megeri megvenni. Neked pedig jovo heten jon az End Space ami szinten kotelezo
Beizzitashoz kell telefon, de nem kell FB account (meg ha nagyon nyomja is), csinalhatsz Oculus fiokot bamilyen email-el. Hagyd hogy update-je magat (ez lehet eltart egy darabig) utanna mehet a buli. Nem emlekszek mar hogy automatikusan megy itt vagy nem az alap tutorial utan, de ha nem akkor a First Contact (ingyenes a Store-ban) mindenkepp olyan amit ki kell probalni.
Dev mode aktivalas kell aztan a fioknal az Oculus oldalan es utanna az eszkozon is a telefonos app-ban. Aztan mar megy a SideQuest, onnan a legkonyebb az ALVR telepitese is peldaul. Ja ha mar ott vagy akkor a Tea For God is eszbonto
Jatekternek a 2x2m a minimum szerintem es az is nagyon szukos tud lenni nagyon hamar, nem art neki tobb.
Szerk: ALVR-nal eloszor hagyd az alapbeallitasokat (vagy amit mst hasznalsz) es a hivatalos 2.4.0-alpha5 amit a SQ telepit ott a beallitasoknal a felbontas a Go/Gear szamokat tartalmazza, de menet kozben a rendes Quest-es felbontast hasznalja majd, tehat az alap 2048x1024 beallitasnal 2432x1344-et.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Hétfőn rendeltem meg a Questet amazon.de-ről, jövő hétfőre ígérték erre most csengetett vele a futár
Elsősorban Skyrimre meg Falloutra vettem, nem nagyon gondoltam sok pénzt belefeccelni Questes játékokba, de ahogy nézem van egy csomó sideload-os játék is (quake, half-life, ...). Tud valaki ajánlani valami jót amit pl gyerekek is próbálgathatnak?
Másik kérdésem hogy erre hivatalos játékot csakis az Oculus store-ból tudok venni (ami elég drága), vagy esetleg itt is van lehetőség külső oldalakról akciósabb áron kulcsokat beszerezni és aktiválni az Oculus store alatt?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok! Sima Oculus Riftem van. A kérdés, hogy a Dirt 2.0-t megvehetem Steamen is vagy muszáj Oculus storeban vásárolnom? Steamen olcsóbb most ezért kérdem. Steam adatlapján az áll, hogy Vive támogatott csak. Ez igaz?
-
kiskuplung
őstag
Úgy látom, valaki nagyon lelkesen szavaz a nevemben, vagy valami zavar van az Oculus rendszerében, mert kaptam egy ilyen levelet
Én ugyanis sose szavaztam semmilyen Oculusos oldalon, főleg nem Rift S-sel kapcsolatban..
Na de ha már megtudtam, hogy ez az ötletbörzés lehetőség létezik, gyorsan nyomtam is egy szavazatot a smartphone integrációra.
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #21674 üzenetére
Cshavez vs szalagkorlát: 1:0
De a kedvenc részem mégis csak az mikor anyuka kijön egy táncot lejteni gyerekkel a kezében.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
Leteszteltem Dirt Rally 2.0-t vr-ben, kis kompromisszumokkal Ultra settings ben hozza a 80hz/80 fps-t,egy-két helyen volt dadogás, de a pálya azon részén low beállításoknál is csinálta!
A motionsystems.eu küldött egy beta szoftvert a vr headway hez, végre működik,de nem az igazi.
VR simben ez az ász most!
[link][ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
oculus rift esetében nem tudom valahogy a library-ban megjeleníteni azokat a dolgokat amiket megvettem de épp nincs fent?
Mindig csak azt látom ami telepítve, vagy előlehet hívni a sajátokat valahogy?Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Raymond
félisten
"HBO has announced that they will be partnering with Survios to launch an immersive experience called Westworld Awakening...Starting August 20th, Westworld Awakening will be available on Steam for $29.99. "
ROFL
-
a2d2
addikt
Gondoltam befejezem ma a régen félbehagyott Robinson the journey-t. Más is járt úgy hogy nem működött az IRIS scanner? 3-ból kettőt sikerült nagy nehezen de a középsőt addig próbáltam míg le nem merült a telóm teljesen. Utána rákerestem youtube-on és már csak 10 perc volt vissza a játékból azt megnéztem ott. De akkor is idegesítő.
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #21666 üzenetére
Közben jobban utána olvastam és állítólag nem is talál úgy rá a headsetre az alvr.
Amúgy nekem ED alatt 60ms a latency amivel teljesen elvagyok. Szerintem attól is függ milyen progi és mennyire terheled le a gépedet.
A wifi hotspotot elvetettem most, de szerintem jó lesz nélküle is nálam mert jó a hálózat.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
Gratula!
Engem az utobbi napokban mar nagyon idegesit az ergonomia/kenyelem hianya, de egyelore meg mindig ugy nez ki hogy a VRcover csak egy honap mulva szallit az AMVR pedig egyaltalan nincs raktaron es meg datum sincs. Jo lenne ha valamelyik elerheto lenne ertelmesebb idoben.
Szoval az aktualis negativ helyzetmegiteles az hogy a Quest azert idegesit mert nyomja az arcom/fejem a CV1 pedig azert mert nem olyan igazan jo a kepe a Quest utan igy hiaba kenyelmes
Ja, az ALVR az utobbi probanal megint inkabb a 60-70ms regiokban mozgott de nem tudom miert. A konfig ugyanaz volt mint amikor 50-55ms kozott is ment par hete, most meg inkabb felso 60 egesz also 70-ig. Ki kell majd probalni a direct wifi sharing-et majd.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Na beleugrottam ma én is a Questbe amazon.de-ről. Rámegyek az ALVR vonalra, jelezem majd itt a tapasztalataimat, ha nem jön be akkor visszaküldöm. Max annyit bukok rajta mintha béreltem volna itt Pécsett egy napra.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Vaze
őstag
Pavlov jatszhato Rift S-el?
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
koszonom szepen mindenkinek a segitseget
Ranezek mindegyikre
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Enton
addikt
Tudom jó szívvel ajánlani a Serius Sam 3 vr verziót:
Van hozzá modd-ban az összes rész. Az egyik legjobban személyre szabható VR beállítások, gépigény sem épp óriási. Van hozzá pár pálya Duke Nukem 3d is. Akcióban egész jó áron be lehet zsákolni.
Repkedni most meg a NMS a legtutibb, csak meg kell barátkozni az irányítással:
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Dyingsoul #21651 üzenetére
De jó lett a kép! Valóban nagyon frankó volt. Itt is köszi, hogy belepofátlankodhattam a streamedbe!
Azért azt be kell vallani, hogy a NMS multiplayere mazochistáknak is előszeretettel ajánlható, mert úgy a bugok száma hatványozódik, de azért mókás volt.
Az elmúlt két napban volt szerencsém kipróbálni VRban és anélkül is és tényleg zongorázható a különbség. VRra teremtették a játékot. Hamar megszokható a menü és sokkal inkább esik kézre mint monitoron.
Dyingsoul említette, hogy hosszú távon nem annyira szokott játszani VR-ban. Én sem, de itt valahogy nem probléma. Nem izzadok, nem párásodok, egyedül az arcomat kezdi ki egy picit a VR Cover. Fontos mondjuk az is, hogy ülök és nem állva játszok (állva max. 2 órát tudok egy helyben megmaradni egyébként is). Hányinger vagy hasonlók hírből sincsenek. Teleportálás + touchos joy -os forgolódás mellett ez kiküszöbölhető.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Dyingsoul
Topikgazda
Zombis játékra a legjobb szerintem az Arizona sunshine, esetleg a The Forest. Bár ott inkább kannibálok vannak de van köztük sok mutáns illetve félelmetes teremtés... Ha a craftolás nincs ellenedre, mindenképp próbáld ki.
-
Vaze
őstag
Sziasztok,tudtok valami jo zombies jatekot?
Meg valami jo kis vadaszrepulos jatek esetleg?
Valaszokat elore is kosziUdv..: Zoli
-
Dyingsoul
Topikgazda
Mai közös No Man's Sky ZsZso-val! Hatalmas volt, nagyon sok mindent megcsináltunk köszi a partyt ez úton is!
Egyúttal azt is leteszteltük, hogy vajon VR-ban mennyivel lassabb a haladás a játékban... Mert ugye általában az van, hogy VR-ban mindent lassabban csinálunk, ilyen pl a Fallout 4 is. NMS-ban futottunk egy versenyt... Hát no comment. Legközelebb én is a Riftben fogom tolni!
Ha valaki akar még csatlakozni későbbi játékhoz, vegyetek fel steamen és bármikor amikor online láttok a játékban, lehet rám joinolni.
[ Szerkesztve ]
-
abydos
aktív tag
válasz #15779328 #21643 üzenetére
A VR miatt rakták oda, az Oculus még nem támogatja, a Valve eleinte támogatta átalakító kábelekkel, de visszavonták a dolgot, aki vett átalakítót tőlük azoknak visszaadták nekik az árát, mert sokan azt hitték, hogy minden USB-C csatlakozóval működik, pedig szinte még semmivel sem. Szóval jelenleg semmi nem támogatja a VirtualLinket
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #21641 üzenetére
Ha elmúlik a kezdeti varázs akkor megkérdezem majd, hogy a godray mennyire zavaró nálad.
-
törölt tag
Végre beizzítottam az indexet, 5 óra bohóckodás után bátran jelentem, hogy nem bántam meg! A telepítés pofonegyszerű volt.A hangzás elképesztő, nagyon jó megcsinálték hogy nem ér a füledhez a hangszóró. A felbontás brutális,nagyon tiszta a kép, kisebb játékoknál 144fps-t ki lehet préselni a 144hz-hez kompromisszumok nélkül! Az irányító rendesen működik, tökéletesen leköveti a basestation, nem sípol semmi hangja! Nagyon jó dolog a hátsó fejpárna, végre a kislányaim is kényelmesen ugrálhatnak benne.
Ég és föld a régi vivehez képest!
Holnap letesztelem simben.Még egy pozitívum,végre tökéletesen működik a basestationok ki-be kapcsolása bluetoothon keresztül!
[ Szerkesztve ]
-
sberci
tag
válasz sberci #21635 üzenetére
Leirom, ne szivjon vele mas vive tulaj is egy haromnegyed napot.
Gyakorlatilag mindent kiprobaltam, amit lehet steamvr driver le beta ki, nvidia driver teljes takaritas, mindenfele extra takaritas pl advanced settings a steamvr-hez, revive, minden eszkoz lehuz, minden port kiprobal.Gyarkolatilag soha semelyik verzioval nem irt hibat, csak nem volt kep miutan irta, hogy felporog a basestation. Vagyis lilan, feheren villogott, mindenfele kep nelkul.
Szerencsere volt meg egy vive (nem pro) keznel, masik hub-, kabelek-, minden mas, ott is ugyanugy villogott. Ilyenkor mar megnyugodtan, nem hardweres baj lehet, ha csak nem a grafkartyam, netan a lighthouse.
Gyakorlatilag ez a nyomi steamvr, nem torli le a lightouse configjat, barmit csinalsz.
"C:\Program Files (x86)\Steam\config\lighthouse"\
torles, ujrakonfig es lam mukodik.
De gyakorlatilag mehet a levesbe a teljes config konyvtar
"C:\Program Files (x86)\Steam\config"\
Mar csak az nem tiszta mitol hulyult igy meg egyik pillanatrol a masikra, mert napokkal ezelott allitottam be ujra a "jatszoteret". -
wollnerd
aktív tag
válasz Raymond #21637 üzenetére
Oh, hát igen, töbnyire le is állt PSVR játékok forgalma... (AAA-s játékokról beszélünk) Már csak PS5 és PSVR2 hozhat felüdülést... Microsoft pedig mai napig nem csinált vr szettet xbox one-kra...
Akkor ennyi. Megveszem a PC-re.
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok srácok, ismét én!Ismét gondolkodok a DR2.0 vételén, mivel már megjött a VR. Rádasul 50% off.
A Dirt Rally 1-et imádom a PSVR-rel és Thustmaster T300 kormánnyal, Playseat Challenge-vel... (2 napja is toltam 2 órát.)
Viszont mivel még semmi bejelentés a DR2 PSVR verziójáról, kicsit bizonytalan vagyok, hogy várjak még az esetleges PSVR verzióra még kb 1 évig, amire hááát... nem túl sok esélyt látnék, mert hamarosan itt a PS5 sztem.... (Tudom, Sony már bejelentette hogy visszafelékompatibilitás is lesz, de hagyjuk.)
PC-n van HTC Vive-om, egy még mindig strapabíróan működő Logi G27-em is és AKRacing Premimum V2 székem. Hát nem teljesen ugyanaz lesz az érzés talán, de ha csak VR portot vesszük figyelembe: HTC Vive lenne a jobb, még a DR1 esetében is? (gépem az aláírásban)Illetve, most is úgy van hogy ha Deluxe-t veszem meg, akkor megkapom az összes dlc-t, beleértve a nemrég megjelent Wales és svéd pályákat?
(Elég rossz húzás, hogy most már a pályákat pénzes dlc formában bővítik, nem csoda hogy a steam értékelések alapján nyomába se ér az első résznek... )Oppsz... rossz topicba írtam. Aszem kérem törölni hsz-t.
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
sberci
tag
Sziasztok!
Van pest es kornyeken esetleg egy vive pro tulaj, akinek lenne 2 perc szabad ideje kiprobalni, hogy a kabelem (5 meteres) adta-e meg magat, vagy sem?
Kep van extended mode-ban, sot egeszen addig amig kiteszi a kepet, hogy var amig felporog a basestation, aztan jon a lila villogas. Mindez ugy, hogy 5 percel elotte meg mukodott, igy kicsi az eselye, hogy valamelyik szoftver adta meg magat. Bar visszatettem regit, atdugtam jobbra balra, de a jelenseg ugyanaz.
Koszi. -
s:zozo
aktív tag
válasz Dyingsoul #21630 üzenetére
Reggeli közben néztem egy picit a stream-t.
Jó volt nézni. ahogy agyaltatok, de a videód alapján egy jó tanács másnak, hogy figyeljétek mindig a jobb alsó sarokóban az akzuális feladatot, vagy a menüben a feladat listát. Az elején pedig védelmet kaptok a barlangokban a Hazzard büntik elől.
A játéknak még az elején vagytok és bizony csak úgy mint a Elite-ben hosszú tanulás veszi kezdetét.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Feljebb párral linkeltem a steam profilom, ha van kedved coopban, VR-ban közösen szórakozni, vegyél fel.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ma vagy 4 órát sikerült eltöltenem a NMS VR világában. (Tegnap kettőt tettem bele.) Brutálisan jó lett! Bugos néha, messze nem tökéletes de olyan hangulata van és annyira jól megcsinálták a VR interfészt, hogy ez abszolút megbocsájtható. Pár hete arról beszéltünk, hogy nincsenek elég nagyszabású, korrekt játékok VRra. Ugyan ez egy "remake-szerűség", de annyira brutál jól tették bele a VR feature-t, hogy olyan mintha alapból erre írták volna. Elképesztő. Egyedül a repülés gáz, bár szokható (kartámlás székben a kárt megtámasztva majdnem elviselhető).
Ajánlom mindenkinek aki szereti a lassú, relaxed, szöszmötölős játékokat. Órákat el lehet tölteni egy-egy bolygón úgy hogy lényegében semmit se csinálsz. Gyűjtögetsz, nézelődsz, szkennelsz stb.
És mindezt úgy mondom, hogy én már a nem VR verzióval is játszottam, csak azt hónapokkal ezelőtt picit meguntam.
Ez tényleg egyedülálló lett a VR piacon. Subnautica nagyon hasonlít, de azt nem sorolnám a VR játékok közé pusztán azért mert megúszósan beletettek egy VR sisak supportot...Akcióbubusok viszont messze kerüljék el! .
Tipp: ülve játszd! Csüccs le, majd hosszán lenyomva a jobb és bal joyt, resetelheted a view-t. Lehet másnak evidens persze, nekem nem volt az.
Egyébként most kezdi megadni magát a bal fülesem (Rift CV1). Kontakthibás maga a füles rész, valószínűleg a bal fülesben levő mozgó kábel egyik vége "ereszt". Erre kell most megoldást találnom, ha valaki már oldott meg hasonló problémát és lenne tippje akkor ne tartsa magában! Köszi.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz sakkay #21625 üzenetére
Rev = revision azaz a felülvizsgált, javított modelleket rev kezdetű verziószámokkal jelölik. Műszaki cikkeknél (de máshol is) gyakori ez. 20 évvel ezelőtti alaplapokon is látni pl rev 2.1b és hasonló feliratokat.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Holnap fogok nekiesni a No Man's Sky-nak VR-ban, streamelve twitch-re. Van valakinek kedve csatlakozni? Későbbiekben fogok streamen kívül is játszani vele, ha emiatt nem jönne valaki megbeszélhetjük az adáson kívüli közös játékot is. (Steamen vegyetek fel és írjatok üzit: profilom)
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
Mos kaptam emailt a holland shopból ahol eredetileg rendeltem a HP Reverbet, hogy újra elérhető a rev2, elméletileg a kábel hibát javították, raktáron van nekik és azonnal tudják küldeni. Én ezt most kihagyom, megvárom a teszteket hogy tényleg megoldották-e a problémát, de ha valakit érdekel ez az a shop:
[link]9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Defy
csendes tag
Sziasztok.
Kellene egy kis help.
Vettem egy 2m diplayport hosszapító kábelt (Delock), de csak feketeség van?
Van valami lehetőség, hogy működésre bírjam. -
Raymond
félisten
Az a cross-buy amirol irtam csak az Oculus Store-ban mukodik. Ha megvan valami Rift-en akkor megkapod Quest-re is es forditva. Nem kotelezo igy vannak jatekok ahol nem engedelyezte a fejleszto/kiado, peldaul ezek voltak a Quest megjelenesekor amik nem tamogattak:
Beat Saber (a DLC-k itt viszont cross-buy)
Job Simulator
Moss
Nature Treks VR
Superhot VR
Virtual Desktop (itt a fejleszto eredetileg akart Go-val cross-buy-t de az valahogy meg mindig nem mukodik)A BS-t megvettem mert "kell" es a VD-t is hogy a fejlesztot tamogassam, de a Superhot-ert nem adok meg egyszer annyi penzt, a Nature Treks szinten nem erdekel es a Moss tulsagosan le lett butitva. A Job Simulator nincs meg se Oculus-nal se Steam-en.
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #21618 üzenetére
Nekem megvan Steamen rengeteg táblával együtt. Fiam imádja. Az FX2 után az FX3 is ingyenes volt és továbbvittem a táblákat is. Most ránéztem a VR kiadásra az sajnos nem ingyenes. Pedig jó volt ez a "csak a táblákat kell megvenni" dolog.
Ki is próbáltam volna este GearVR-ban milyen.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz raskolnikoff #21612 üzenetére
Sokkal többet ér csak ez a demó mint sok fizetős hullámvasút.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Raymond
félisten
Kijott a Red Matter Quest-re is. Sajnos nem cross-buy, de a Quest verzio nagyon jo minosegu igy megvettem arra.
A Pinball FX2 VR viszont cross-buy es nagyon szep lett Quest-en. Sokkal jobb jatszni a nagyobb felbontasnak koszonhetoen mint CV1-en.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kazmerr #21613 üzenetére
Na akkor erre én is befizetek! Most már jól értem, hogy a coop is jól meg van benne csinálva és lehet együtt menni? Azt hogy kell elképzelni? Mindenki egy hajóba száll be vagy egymás mellé parkolás-együtt utazás hogy van megoldva?
-
kazmerr
aktív tag
válasz #15779328 #21614 üzenetére
igen, ez azért időrablóbb mint a VR élmények.
https://magyaritasok.info.hu/ticket/no-mans-sky/
Az alapjátékhoz sem készült még el, gondolom nem nagyon várható -
Vaze
őstag
válasz raskolnikoff #21612 üzenetére
Fogalmam sincs,annyit tudok,hogy soha az eletben nem probalnam ki a valo eletben
Koszonom szepenMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
kazmerr
aktív tag
Tegnap kijött a No Man's Sky VR kiegészítője. Akinek megvan annak érdemes kipróbálni. Akinek nincs, annak most 50%-al olcsóbb lehet... ;)
-
raskolnikoff
őstag
Ha bírod (gyomorral), ez nekem bőven elég szokott lenni: Rollercoaster tycoon 2 demo vr
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Vaze
őstag
válasz kiskuplung #21610 üzenetére
woow,koszonom szepen
Elleszunk egy jo darabig majd az biztos
Esetleg hullamvasutas van?
Ha van erdemes kiprobalni?MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
kiskuplung
őstag
Van egy rakat, szerintem az ingyenes cuccokkal is hónapokig el lehet lenni:
[link]Pro tipp Steam-en : The Lab (kötelező)
Annak idején ezeknél éreztem azt, hogy elveszek : Belko és Budget Cuts
Oculuson ugyanígy érdemes magadnak felfedezni. A legutolsó ingyenes cucc a Spiderman Far from home volt, ami nekem könnyeket csalt a szemembe De azon kívül is van még 1 raklappal.
Az autószerelős játék amúgy szerintem ez: Wrench demo
Jó játékot!
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Ismet vagyok,miutan ossze allt a config,minden megvan vasarolva,igaz meg nincs ossze szerelve semmi!
Most jatekok miatt irok,hol,milyen helyeken lehet vasarolni,esetleg ingyen tolteni jatekokat?
Fiam probalt valami auto szerelos jatekot,azt keresnem elsosorban,aki tud ilyen jatekot,kerem ossza meg velem is.Rift S hez..
Elore is koszonomUdv..: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Na ma elment másfél órám a levesbe. Megpróbáltam Windows 10 alatt beállítani egy 5Ghz-es hotspotot kifejezetten a VR-ra de sehogy nem sikerült. 2.4Ghz-en minden tökéletes volt, 5Ghz-re sem írt semmi hibát, de mégsem találta meg a telóm.
Végül kiderült hogy az intel wireless adapter korlátozásáról van szó, nincs engedélyük az 5Ghz-es AP-ra[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz kovcsrob #21606 üzenetére
még a Vive cosmost azért megvárnám h mit tud ilyen téren...nert végülis ott is lehetne hasonló dolog a passthroughoz hisz ott a sok kamera a headseten... a flip up dizájn is hasznos lehetne ilyen felhasználás esetén
na meg nagyobb a felbontás és legmagasabb ppi a jelenlegi mezőnyben (hp reverbet nem számítva persze , de az kuka ) -
kovcsrob
tag
válasz barcalaci84 #21597 üzenetére
Tényleg köszönöm.
Így már sikerült elhelyeznem a technika jelenlegi állását az igényszintemhez képest.
Neked köszönhetően már tudtam, hogy pontosan mire keressek és a pimax nál is találtam hivatkozást a technológia tervezésére. (bár hogy mikorra rakják össze)
Ha a Rift S használatába már olvasás közben is bele lehet feledkezni, akkor vagy ez vagy max a következő lépcső és érdemes belevágni.
(a Rift S ára sem olyan elvetemült, hogy ne érne meg egy próbát) -
GalaHU
őstag
A Steam VR-t lehet kontik nélkül irányítani? Mondjuk egy egeret bárhogyan hozzá illeszteni?
Eddig egyáltalán nem használtam, mert csak szimezek és a Dirt 2.0-ig mindnek volt natív Oculus megoldása, de ez a nyamvadék az idegeimre megy! Egyszerűen nem tudom átlépni már az intrót se, össze-vissza dobálja be a kezdő pozíciót, stb.
A kontikat csak e miatt meg nem vagyok hajlandó használni, nonszensz hogy egy rohad belépés miatt kelljen, mikor minden más szimben bővel elvagy nélküle is...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Enton
addikt
Engem meg is vett kilóra, ezt vártam ettől a játéktól még megjelenéskor.
-
Enton
addikt
10 perc és lent is van, nagyon kíváncsi vagyok rá. Rendelem is a pizzát mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest