Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Mixed Reality capture for Oculus Quest, na ez Dyingsoul-nak lesz jo
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Passthrough+ a Quest-en jo lesz, sztereo korrekt valo vilag kep!
Oculus Go apps on Quest! Upgrade aron ha mar megvan Go-n!
-
Raymond
félisten
Megorulok ezektol a polizorott corporate prezentacioktol (a szoveg/szavak, kadencia, testmozgas). Nem egyszeru meg egyszer vegigszenvedni mert par napja a Unity prezentacio is ugyanez volt
-
s:zozo
aktív tag
elég izgis dolgok vannak csak nézek
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #22692 üzenetére
Ez es egy az uj VRcover eljovetele azt jelenti dobozolhatom a CV1-et
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Oculus Link fuck yeah
-
Raymond
félisten
Ha valaki nem akart volna regisztralni vagy facebook-ot ooszekotni semmivel de azert megnezne az OC6 keynote-ot akkor van par re-broadcast stream a YT-on, ez peldaul MRTV-tol: [link]
-
ZsZso
Közösségépítő
Sky Duel Tournament ingyen berántható az Oculus Store -ból. (legyen az bármi is )
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Raymond
félisten
válasz Dark197405 #22685 üzenetére
Vagy definalj nagyobb teruletet ha van ra lehetoseg vagy allitsd a Guardian halo erzekenyseget alacsonyabbra a Quest Settings-ben, csak akkor lehet jobban kell majd figyelned a jatek heveben nehogy kirohanj es belevagd a kezed valamibe.
-
Dark197405
tag
Lenne egy kérdésem: Beat Saber közben, mikor "vágom" a kockákat időnként felvillan előttem egy rácsos háló szerűség. Játék közben ott állok ahol mutatja az elején a láb helyét, valamint szerintem elég messze vagyok a kijelölt játékterület határától.
Ennek ellenére mégis lehet hogy újra ki kellene jelölnöm a területet, mert ott érzékel valami problémát, vagy ez a játék jelzése lenne hogy túl korán/későn reagálok a kockákra?[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #22680 üzenetére
Te nézed live az OC6-ot? Nekem most sok a melóm nem érek rá nézelődni, max este visszanézni. Volt már valami érdekes? Redditen olvastam pár erős hype-ot sugalló postot... Pl a VR MMO RPG-ről van már valami hír?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dark197405
tag
válasz kiskuplung #22677 üzenetére
Ha félnék akkor nem vettem volna meg, mert nem aprópénzért árulják.
Nálam főleg időhiány miatt (2 gyerek) évek óta fps és tps akció/kaland játékok mennek amikor este leülök játszani miután a család elvonult aludni, a pepecs stratégia és társaira nem érek rá.
Az egér/bill. kombó után azért rendesen szokni kell a rift touch kontrollereit.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #22677 üzenetére
Én nem is akarok. Múltkor megvettem még a Dishonored 2-t és a Tomb Raidert a greenmangaming-es ingyenjátékos akcióban de már sajnálom.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
válasz Dark197405 #22672 üzenetére
Én is hasonlóan féltem, de 2,5 év után is napi szinten veszem elő.
Ha megszokod, utána alig akarsz majd visszatérni a monitorra -
Raymond
félisten
En annyira nem merultem bele, csak lezavarok par kort az uto es a labda valtozasok kikapcsolasaval es annyi. A Trainig resznel lehet rendesen celozni a labdaval ezert gondlom a match alatt lebutitottak picit a jatszhatosag kedveert, de nem probaltal magasabb nehezseget beallitani? Lehet ott mar realisztikusabb. Majd lehet este megnezem.
-
aktív tag
Jó volt olvasni és kívánom, hogy ne múljon a varázs
-
MlbMatic
tag
Gyere a Dead and Buried II be szinte minden este játszunk, és kevés a magyar
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
qqzs
őstag
válasz Raymond #22671 üzenetére
Sport scramblerol par kerdes. A tennisben a demoban úgy erzem hogy a labdat szinte csak horizontalisan lehet iranyitani pl atemeles az ellenfel felett nem letezik hiaba erolkodom ugy utni vagy pl ejteni se lehet a labdat a halo moge tehat erovel se lehet sokat jatszani. A nyesesnel meg raketa lesz a labdabol es mindig ugyanolyan iven megy. Irtad ki lehet ezeket a cserebereket meg hujesegeket kapcsolni es valodihoz hasonlot jatszani. Ugy is megmaradnak ezek?
Es online modban milyen a jatekelmeny? Vannak rendszeresen ellenfelek vagy sokat kell varni?Eladó: GTS450
-
Dark197405
tag
Sziasztok!
Szombat óta tulajdonosa vagyok egy rift s-nek, gondoltam leírom az eddigi tapasztalataimat, véleményemet. Először is a konfigom: I7 6700, 1080ti MSI Gaming X (húzva), 16GB DDR4. Mindenféle előélet nélkül ugrottam bele a vr világba, sose volt még rajtam semmilyen szemüveg. A doboz kibontása után a telepítés pikk-pakk megvolt, teljesen bolondbiztos a szett konfigurálása is. A kontrollerek először nagyon furcsán álltak a kezemben, lévén még konzolom sem volt soha, de így 4 nap után már teljesen természetesen fogom meg. A HMD szerintem nagyon kényelmes, könnyen és gyorsan a fejre lehet illeszteni. A feleségem és a 12 éves lányom is használja, mindenkinek szép és éles képet ad, azaz nem érint az IPD állításának hiánya. A beépített hangszóró olyan amilyen, de én ráaplikáltam egy iphone fülest a hdm-re, így már jó hangja van.
A 3D technológia lelkes rajongója vagyok a 2009-es Avatar Imax vetítés óta, otthon is amit lehet 3D-ben néz az egész család. A VR világ legalább akkora döbbenetet okozott elsőre, mint az Avatar anno a moziban.
A játékokat tekintve eddig a Beat Saber az abszolút favorit, lányommal orrvérzésig nyomjuk a party módot. Ez még a feleségemet is berántotta, pedig őt aztán teljesen hidegen hagyják a számítógépes játékok. Elég sok játékot feltelepítettem és kipróbáltam (Fallout4, Superhot, Robo recall, Hellbalde, Lone Echo, stb) és gyakorlatilag vajsimán futnak. Egyedül a Hellbladenél volt valamennyi "szaggatás", de az olyannak tűnt mintha addig lenne drop amíg tölt a hdd-ről. Majd huzamosabb játék után kiderül...
Összegezve nekem nagyon bejött, majd kíváncsi leszek ha elmúlik az újdonság varázsa, akkor mennyire lesz napi szinten használva, de egyelőre alig akarom levenni esténként a fejemről. -
zpeti2
tag
Sok a SOON, és az ígérgetés de ahhoz képest, hogy én már temettem őket... talán lesz valami. A 120hz-re kíváncsi vagyok, én azt hittem ez komplikáltabb egy szoftver frissítésnél. Ezek szerint gondoltak erre a tervezésnél, és olyan hardverrel tették össze ami tudja ezt a frissítést is. Upsz natív 2x4K erre is kíváncsi vagyok...
[link][ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Nem tudom fejlesztget-e valaki itt VR alá, de jött most egy eléggé visszautasíthatatlan ajánlat: [link]
-
abydos
aktív tag
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
törölt tag
Hát igen. Egészen más élmény, az biztos. Monitoron kevésbé beleélős, és hamar előjön a repetitív mivolta. Én legalábbis a kamionozást nagyon untam. Jelenleg egy Cobra Mark III van felfegyózva, mivel kalózkodni készültem, de aztán sutba dobtam az egész projektet.
Most meg azon gondolkodom, hogy előlről kellene kezdeni, mert sok újdonság került bele 2016 óta.szerk:
Meg ugye régen voltak külső appok, és weboldalak, ahová a játékosok feltöltötték az aktuális árakat, etc, etc, és ezek sokban segítettek, hogy gyorsabban fejlődj, jobban haladj.
De VR-ben ez sem az igazi ...[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz #48613632 #22665 üzenetére
Nem szükséges hozzá HOTAS, én is csak nemrég szereztem be, eddig sima Flight X-el toltam.
Monitoron akkor volt hozzá szerencsém mikor egy hosszabb session után lemerült az S7, de még vissza akartam repülni felvenni a jutalmat. Na ez az 5 perc a képernyőn keresztül kész kínszenvedés volt VR utánA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
törölt tag
Gamepadom van, HOTAS-om sajna nincs. Volt, de eladtam. Szintén Eliteztem, de még az elején, és hamar unalmassá vált. Így megszabadultam a hozzávalóktól is.
De most, VR-rel lehet visszatérnék, viszont úgy érzem,a HOTAS nélkülözhetetlen erre.
Lehet marad a NMS. Azt meg még nem is láttam, de érdekes lehet. -
a2d2
addikt
válasz s:zozo #22660 üzenetére
Én GearVR + ALVR - el belepörgettem 150 órát Elite Dangerous-be mindenféle hiba nélkül (kb 60ms volt a késleltetés). Most a Quest-nél a kontrollerek miatt ez 70ms de szerintem autószimulátorhoz teljesen használható lenne. Meg ki tudja milyen bejelentést hoz a holnap.
Autószimhez mondjuk a Cosmos is tökéletes lehet, mert addig sem merülnek az elemek
@izomman1: ezeket gondolom használod te is: [link] Ha nem akkor mindenképp tedd fel és gyönyörködj!
Más: ALVR alternatíva fél áron a Questhez: [link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
izomman1
senior tag
válasz #15779328 #22628 üzenetére
Fallout és Skyrim a két alapmű amit nyúzok még mindig a Pimax el.. ( Nagy FOV val másabb kicsit ) - Pont ezért nem veszek knuckles kontrollert amíg meg nem csinálják a stick et .. vagy csak touch al játszható? (Oculus Touch al is jól működött egy pach után.. ) Szomorú, hogy " gyári hibásan" hozták ki a knuckles kontrollereket..
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Engedjetek meg egy hülye kérdést.
Mobilon hol tudom "aktiválni" ezt a vr dolgot? Anno simán bekapcsoltam youtubeon és ahogy forgattam a telefont úgy mozgott a videó is.. Most csak az ujjammal tudom ezt megtenni.
Tesóm Iphoneja simán tudja ezt. Nekem android van, de itt is működnie kéne.Egy olcsó gagyi mobilos VR szemüveg miatt kérdezem. Remélem valaki érti mire gondolok.
-
aktív tag
Sziasztok!
Látom előkerült egy kései Oculus S teszt.
Leírom akkor én is röviden és szubjektíven a kb. 1 napos kísérletezés tapasztalatait az S-ről.
Hamar megérkezett és ezért azon a napon csak a home-t és 1 játékot tudtam megnézni, de kezdjük az elején. Nagyon hamar és problémamentesen üzemeltem be az eszközt, tetszett, hogy nem kellett külső érzékelőkkel bajlódnom. Sokkal jobbnak ítélem az S halo megoldását a PSVR-nál, sokkal. Kontrollerek, könnyűek és tényleg le tudják meríteni az elemeket. Sokkal több zavart okoztak a fordított körök, ugyanis mindig fordítva akartam megmarkolni őket, nem is beszélve, hogy bizony néha hozzá értek egy-két mozdulat közben a headsett-hez. A látvány az első napon (home és No Mans Sky) tetszett. Megfelelően csökkent a God Ray és az élesség is látványos lett. A külső szélek felé látható homályosodás nem volt vészes.
Másnap több játék tesztelésénél jöttek elő a rossz, nagyon rossz érzés. Star Trek Bridge Crew-nál iszonyatosan rosszul éreztem magam és nem a 80hz miatt, hanem nagyon zavaró volt a homályosodás. Itt rövidre is zárhatom az élmény beszámolót kb. 2 játéknál tudtam elviselni a látványt. Az előbb említett No Man's Sky és a Lucky's tale. Elite Dangerous vegyes érzést nyújtott, az űrhajóban rossz. Kocsikázva nem volt zavaró.
Nagyon sajnáltam, hogy ezért vissza kellett küldenem az S-t, ezért a pénzért tudtam volna szeretni, a már sokszor leírt és ki tárgyalt hiányosságai ellenére is. Marad az Oculus Rift addig is és nagyon remélem, hogy a szoftveres IPD baromságot elfelejtik a gyártók. Szememet és fülemet a közelgő Oculus connect eseményeire irányítom. -
Raymond
félisten
Igen, az a "80Hz problemas" allitas furanak tunhet eloszor, de valakinel aki mar evek ota 120/144Hz kijelzoket bamul mint Linus annal konnyen lehet hogy eszreveszi a 80Hz-et mert nem ahhoz van szokva. Foleg ha par hettel elotte izzitotta be az Index-et ahol szinten ott a 120/144Hz lehetoseg.
Az en tapasztalataim szerint nalam se lenne gond a 80Hz mert a 72Hz se igazan problema a Go-nal vagy a Quest-nel.
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Magyarfarkas
tag
válasz MlbMatic #22649 üzenetére
Nem balszerencsésnek mondanám, hanem inkább mindig feszegetem a határokat! néha úgy kell ugra-bugrálni hogy az hihetetlen és nagyon gyorsan kívül találom magam a téren! A rift s-nél ilyen probléma hálistennek nincsen, itt tényleg max a 7 méteres kábel ad határt. ha esetleg tényleg kijönne egy wireless modul questre, na akkor tuti a lakásból is kifutnék játék közben
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr/ Discord:https://discord.gg/qTQ8SC8DhQ Bigscreen magyar mozi: https://www.facebook.com/groups/385665283175091
-
MlbMatic
tag
válasz Magyarfarkas #22645 üzenetére
balszerencsés voltál, erre mást nem tudok mondani,,, fizikai képtelenség hogy jobb legyen egy holterekkel rendelkező követési rendszer,,,, majd egyszer, ez a jövő, a szabadság !!!!
[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Dyingsoul
Topikgazda
Na végre ez is megérkezett Linus mestertől:
I'm really sorry I didn't review this sooner - Oculus Rift S
A kezdés erős... Benne vagyunk a felső 1%-ban! Raymonddal főleg![ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #22630 üzenetére
Mivel a (#22635) hsz-ben is írtad, hogy itt konkrétan a menü és párbeszéd panelek irányításáról van szó:
Próbáld meg úgy, hogy ráteszed az ujjad a touch felületre MIELŐTT bármilyen panelt megnyitsz.
Nincs Indexem, nem is próbáltam de hátha úgy működik, hogy azon a felületen kellene amúgy pihentetned egy ujjad mielőtt interakcióba lépsz vagy előveszed a PipBoyt.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
f34rY
csendes tag
https://www.ebay.com/itm/143229526495
Én ezeket használom, tökéletes. -
Magyarfarkas
tag
válasz MlbMatic #22641 üzenetére
I7 7700k 1080 és 16 GB volt akkor hozzá a gép,inatec usb kártyával és az akkor kb 2000-2500 órából elég sokszor jött elő a hiba ,aztán kezdtem el gumiszonyeget használni amiről nem lepek le! Még mielőtt megjött az S, le lett cserélve 2080ti,i9 9900k-ra és 32 GB ddr4-re , de még mindig voltak gondok zóna határhoz közel
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr/ Discord:https://discord.gg/qTQ8SC8DhQ Bigscreen magyar mozi: https://www.facebook.com/groups/385665283175091
-
-
Defy
csendes tag
Kéne egy kis segítség. Szeretném a Vr kábelét a mennyezetre rögzíteni valamilyen rugós megoldással.. Használ valaki ilyesmit?
-
MlbMatic
tag
válasz Magyarfarkas #22627 üzenetére
420 cm x 420 cm tökéletes 4 vevővel, jól kell beállitani, plafonra kell rakni,,illetve hibátlan usb port és jó gép, s bőven sok a játékokhoz, soha nem volt te általad emlitett hibám, pedig igen sok száz óra játék volt a CV1 ben, 3 at kinyirtam , 2-3 vevővel még nem 100 as az tény
és igen, S nél határ a csillagos ég , de ez a kamerás követést még bőven kell javitani,,,
nekem is S em van már, illetve a touche is gagyisodott rendesen, 3 honap és már a bal joy kontaktos, és ez a felfelé karika se 100, jobb lenne balra jobbra 45 fokban megdöntve,,,[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
-Solt-
veterán
válasz Magyarfarkas #22610 üzenetére
ArmA-n nőttem fel nem CS-n, nekem ez a rohangálás nem jön be!
Egyébként örülök, hogy van akit ez nem zavar, de ettől nekem sajnos nem lesz jobb... az én stílusommal zavaró ez a hiba, de feldolgozom... amíg nem javítják addig játszom mással, szerencsére van választék bőven és a gunstock sem romlandó.
www.smart-bus.hu
-
f34rY
csendes tag
https://www.reddit.com/r/Vive/comments/d5nfyu/vive_cosmos_controllers_take_2_batteries_and_last/
2db AA megy EGY kontrollerbe, tehát 4db kell a kettőhöz Elemes karácsonyfa.
Súlya is lesz rendesen.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Ingyenes game (még nem próbáltam ki): [link]
-
sakkay
aktív tag
Srácok. Itt sokan úgy fikáznak Cosmost, hogy még ki sem jött. A másik meg, fizetett teszter...aha. Meg sem fordul a kis buksikban, hogy ez fordítva is lehet mi? Itt van egyből az index. Neki nagyon nem jön jól a Cosmos. Szóval majd ötödikén elmondom milyen, aztán az biztos, hogy nem lesz fizetett hirdetés
-
törölt tag
válasz Dyingsoul #22629 üzenetére
A vivenél az érintős felület kb. 5cm átmérőjű kört írt le, az indexnél 2,5 x 1 cm téglalap, és ezen kell navigálnod a fel-le-jobbra-balra! Ráteszem a hüvelykujjam és ennyi, eltűnt a felület!
Én is így gondoltam, hogy nem működik, de nem tudom, hogy van e értelme két játék miatt venni vive kontrollert!
Valahol olvastam hogy csináltak valami programot amivel lehet módolni a gomb kiosztást.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #22628 üzenetére
Szerintem nem működik vele. Ez nem base station-ökhöz való kontroller, hanem a HMD kamerája veszi a led poziját, de az Index kamerái nem erre valók szerintem.
Kicsit kifejtenéd egyébként miért játszhatatlan a knuckles-el?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet arról tudni, hogy a cosmos kontrollere jó lesz az indexhez?
Fallout-skyrim számomra játszhatatlan az indexével, ha kompatibilis és lehet külön kapni megvárom amíg valaki leteszteli itt.
Ott tartok, hogy berendelek az első vive kontrollerből 42e ft-ért, én hülye meg fillérekért eladtam! -
Magyarfarkas
tag
válasz MlbMatic #22622 üzenetére
Pontosabb a követése ,ha abban a 2.5m*3m-es teren tudsz maradni amit kijelölsz neki! De ha közel vagy a határhoz ,ami egy gyors játéknál elég gyakran előfordul, akkor bizony több a hibajelenseg ,mint a rift s-nel! A négy szenzoros setupomnal ez elég gyakran előfordult. Az amit a rift S csinál ,az kb lepkefing jelenleg 😁😁😁kedvenc emlékem a riftből, mikor kiléptem a jatekterbol és sorozat leadás közben a fegyver felém fordult és fejbelőtt😁😁 na az s-el néha kimegyek a konyhába is, de a Tracking működik
-
abydos
aktív tag
Írtam egy új hírt a VRhír.hu-n, ugyanis hamarosan itt az Oculus Connect 6 és lehetséges, hogy bejelentenek egy új Splinter Cell vagy Assassin's Creed játékot is. Ha ez nem lenne elég, akkor bizony az sem kizárt, hogy az új Xbox Oculus kompatibilis lesz. Itt olvashatsz róla, mit várok az eseménytől
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
MlbMatic
tag
válasz Magyarfarkas #22614 üzenetére
Persze, ez igy van, nincs gond a kovetessel amig latja a kamera, illetve olyan a jatek, hogy nincs szugseg takarasban levo touche ra,,,
jo az S, szebb a kepe, kenyelmes is, de a CV1 nek akkor is pontosabb a kovetese, es jobb minosegu a touche controllere, s mindegy mekkora versenyzo vagy, ez teny,,, mindegy hova probaljuk ragozni,,,,(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
pRoject22
őstag
-
Magyarfarkas
tag
válasz pRoject22 #22617 üzenetére
Pont ezt szoktam mondani amikor valaki sír a kis fov miatt😁😁😁 egy paintball meccsen meg kevesebbet is látok a sisakban ,mint a headetben! De ha valaki mondjuk repszimezik, annak jól jön! Amikor próbáltam a pimaxot meg az indexet, egyszerűen nem használtam ki lövöldékben a nagyobb fovot
-
veterán
Gyerekek aki 220-élrt meg tudta venni és megkapja hááátt annál jobb biznic nem létezik jelen pillanatban
-
speppi
csendes tag
Én se terveztem most venni cosmost, de az ED-től 220 berendeltem. legfeljebb ha nem válik be, eladom még keresek is rajta. Kiváncsi vagyok milyen lessz a rift s után.
-
pRoject22
őstag
válasz Magyarfarkas #22616 üzenetére
Szerintem nem kell nagyobb FOV. a 110-el kb annyit látok mint a pilóták a bukósisakból A pimaxot meg I9 9900K + 2080Ti is csak kompromisszumokkal hajtja ki. És amennyiben ezt megkapom 220K-ért a Edigitaltól ( ma is megerősitették ,hogy annyiért fogom ) akkor nekem sztem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Magyarfarkas
tag
válasz pRoject22 #22612 üzenetére
Pont ezt írtam ma discordon is hogy a htc inkább egy új kontroller nélküli headsetet adna ki legszívesebben bázisállomásokkal, és akiknek nem jó a kontroller(mert 2-3 óra...höh kicsit nevetséges),majd vesznek hozzá index konttrollert! De mivel a perfekt követéshez bázisállomások is kellenek, így nem biztos hogy jobb választás az indexné ,mert ugyebár két darab 320 euró de a perfekt követéshez kell 3...na már most ha már a videóból is látszott hogy iszonyatosan szar az inside out trackingja a cosmosnak...hát alapból az ember az index felé hajlik, ha 500 eurónál többet akar kidobni vr eszközért. Maga a headset szim rajongóknak jó vétel lehet, de akkor is inkább már az index vagy a pimax, mert oda azért kell a nagyobb fov
-
Magyarfarkas
tag
válasz MlbMatic #22611 üzenetére
Én pontosan olyan dologra használom, amihez szükséges a fullos kihasználtság! ha rossz lenne, nem tudnék versenyeken indulni vele. De tudok vele indulni és jelenleg a legerősebb eu csapatban játszunk, akiket nem mernek kihívni és röhögnek hogy rift s-el ilyen eredményeink vannak zolinak a társamnak meg nekem! Nem azt mondom hogy nincs benne hiba, de ha valaki alapból béna vele, nem lehet az eszközre fogni az amatőrséget. A legtöbb játékos ,aki indexre váltott, mert azt hitte egy új headset majd ad némi profizmust is, az még bénább lett Tehát alapból úgy kell kiindulni rift s vásárlása esetén, ha tudod hogy lövöldözni akarsz, de te vagy az utolsó kis csótány,aki majd a legtávolabbi sarokból akarja szépen csendben az ellent írtani, nem biztos hogy a rift s jó választás! De kis gyakorlással ezt is mesteri szintre lehet emelni. Ugyanis mire megtalálod azt a gunstock beállítást, amiben egyáltalán nem érzed kínnak ezt a kontroller befagyást, már rendeled is a másik headsetet ,mert ez szar volt neked. Legutoljára mikor sima rift volt a fejemen elgondolokodtam hogy "úristen" ezt én hogyan tudtam használni, megfogtam a kontrollereket és elgondolkodtam hogy ez "tényleg ennyire szar volt és nehéz?" játszottam vele fél órát és nem láttam különbséget a trackingban...igazság szerint nem tudok meccset mondani ,amit a rift s miatt vesztettünk volna el vagy az "elvileges" rossz követés miatt.
-
pRoject22
őstag
Háát nem tudom, mindenki rossz véleménnyel van a cosmosról pedig még ki sem próbáltuk, nekem 99%-ban ülő autószimhez kell és fontos a manuális IPD állitás lehetősége is de legyen szebb képe mint a rift s nek. Ezeket hozza, szóval sztem nekem jó lesz ez, aki meg beat saberell akar kapálózni annak lehet ,hogy nem jó választás
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
MlbMatic
tag
válasz Magyarfarkas #22610 üzenetére
Hááát, egyenlőre sose lesz jobb a kamerás követés, sok a holt-tér, CV1 - 4 db vevő, iszonyat pontos,
az S meg távcsöves puskával elég bizonytlan, főleg ha nagyon a válladhoz huzod,
szóval van még mit javitani, de szerintem legalább egy darab külső vevő nélkül nem fog menni.[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Magyarfarkas
tag
válasz -Solt- #22577 üzenetére
Én versenyzek rift s-el contractors ligában! mindenki szidja ahogy csak lehet én meg jobb lettem tőle! Egy igen erős csapat ellen hiba nélkül megy, még ha be is kell ülni egy sarokba várakozva https://www.twitch.tv/videos/484615741 annyi a lényeg hogy ne egy pontra fókuszálj, hanem folyamatosan keress magadnak célt. nem megerőltető, onwardban,pavlovban,contrában működik,lassan jobb a követés mint a régi riftemmel...egyedül ez a kis egyáltalán nem zavaró dolog van még javítandó dolog! A homemade gunstockommal ,működik és a protubeal is. Csak gyakrolás kérdése. Amúgy jópáram lecserélték még rift s-re a régi riftet és nekik sincs semmi problémájuk és jobban játszanak mint valaha. Amíg a dolgot nem orvosolják,próbálj meg nem egy sarokban ülve várakozni, hanem menj és lőj mindent ami mozog Fenti videóban láthatod hogyan működik a rift s "úgymond" egy kemény ellenfél ellen
-
a2d2
addikt
Jó lesz az 1900-nak is
Én 2500-asokkal tolom és kb két hetente kell töltenem.
Ez a 2 óra nagyon vicces, főleg hogy nehezebb is ez miatt a kontroller, bár mondjuk jobban izmosodnak majd a felhasználók.@Dyingsoul: Azért a jelenlegi konkurenciát bevonhatta volna az elemzésbe - bár lehet elő volt írva hogy ne tegye
Valóban nem ezzel a kardos játékkal kellett volna tesztelni a követés jóságát. ALVR alatt nekem is látszólag minden frankó pl Skyrim alatt de pl Beat Sabert el kell felejteni.
Gondolom előbb utóbb csak letesztelik azzal is még október előtt.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Az még a legkisebb gond, hogy a Vive-hoz hasonlítgatja. Az azért mégiscsak egy régóta piacon lévő, házon belüli HMD, feltehetően sok embernek az van, vagy Rift ami hasonló nagyon a Vive-hoz.
Ami számomra nagyobb aggodalomra ad okot az inkább a 2 órás kontroller üzemidő... 2 akksival nehogy már 2 órát bírjanak a kontrollerek... Nem tudok pontos adatot mondani de úgy saccra 15-20 órát bírnak az akksik a Touch-ban. És bizony voltak már 3-3.5 órás session-eim VR-ban.
Beat Saber alatt azért kíváncsi leszek a követésre. Gunstock nem tudom mikor lesz hozzá, de azt is nyomtatok majd és tesztelem a célzás közbeni követést.[ Szerkesztve ]
-
f34rY
csendes tag
Konzolra gondoltam, nem maga a kamerára
-
f34rY
csendes tag
Köszönjük az áldozatot, nevedet soha sem feledjük.
Ilyen cég komolytalan fizetett promócióval nem törődök.Az a kérdés igazán, hogy a két karácsonyfa ami 2 órát bír 2 aa elemmel, cserélhető lesz-e pl Index Knuckles-ra.
Szerintem még ma leadom a rendelésem indexre, volt valakinek Vive Lighthouse/2.0 falra szerelve? Biztonsági kamera 1/8 menettel jó hozzá nem?
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Végigszenvedtem magam rajta. Csak azt nem mondták be a végén hogy fizetett hirdetést hallottunk.
Nem volt hét perce a srácnak és olyanokkal teltek a percek mint a szép dizájn meg a kiinduló házikó és környezete.
Ja és folyamat a több mint 3 éves sima Vive-hoz hasonlítgatta hogy mennyivel jobb annál. Atya ég, no komment.
@v2: A Tested-es srác legalább benyögte hogy a kettes szám bűvöletében tervezték a kontrollereket (2x2db AA elemmel kb 2 órát bír a 2 kontroller). Erre persze mindenki felkapta a fejét és kiakadt
Amúgy meg kb azt kapta amire a specifikáció alapján számított, jól működik a követés is de semmi extra.[ Szerkesztve ]
-
f34rY
csendes tag
Cnet teszt lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...