Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz Dyingsoul #23698 üzenetére
"They were promising over 30 hours of original, non-repetitive content, a vast and highly-detailed world, a fully voice-acted original Norse storyline, and an intense melee-focused combat system.
It took me 25-hours to finally see the credits roll on the main storyline and that required skipping a litany of side quests, ancillary challenges, foregoing a multitude of upgrade options, and focusing almost entirely on just the main story. To see it all I can easily see it lasting upwards of 30-40 hours just as Oculus promised."
[link]
Az a 30+ ora akkor benne van ha 25 ora ugy hogy vegigrohansz csak a story missziokon.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #23688 üzenetére
Én is filózom rajta, hogy megvegyem-e. Videókat én nem nézek róla mert nem akarok spoilert viszont valahogy jó lenne kideríteni hány játékóra van ebben a játékban. Bár az árát biztosan megéri.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
abydos
aktív tag
válasz kiskuplung #23688 üzenetére
Sajna nem kaptam tesztpéldányt, így magam vettem meg, viszont ilyenkor nincs rajtam nyomás, hogy írjak róla vagy valami, szóval inkább játszom csak
Amúgy nagyon jó játék, simán megéri az árát. Tényleg érdekes a sztori is meg az egész nagyon részletes.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Chapel #23682 üzenetére
Én a kép alapján úgy látom, hogy pontosan úgy állnak a szenzorok ahogy el vannak helyezve. Az asztalod mély. Az egyik hátrébb van, mint a másik. A távolság kiírást pont nem látjuk lemaradt a képről. Esetleg még azt próbáld meg hogy a beállítás végén tényleg a monitorodra mutass. A képen nem tudom miért északra tette a monitorod mikor ott van a két szenzor között.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Üdv,
Kis segítséget kérnék - Oculus rift - , hiába resetelem a guradian beállításokat, a szenzorok állása a rendszere szerint totál nem tükrözi a valóságot.
Ezt mutatja a rendszer.
A valóságban pedig 170-180cm-re vannak egymástól.
Próbáltam elforgatni, arrébb rakni, egyszerűen nem tudom párhuzamba hozni a valsó pozicióval.
Jelzem, ez régebben nem jelentkezett.Döglődő szenzor(ok)?
Thx!
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
abéla
senior tag
nna tl;dr; aki pörög, ugorjon a végére (summa)
Oculus Rift S megrendelés Alzától 2 év garival: ok (bár amit küldtek áfás számla gyanánt... hát, kell hozzá NAV-gyomor, hogy ezt befogadja, az tutti , bár inkább a jövőtállóbb gari miatt vettem onnan, a szla csak bonus, ha ok lesz)
Win10 upgrade: ok
lehet én öregszem, de komolyan az elmúlt 25-30évnyi home-it aktívkodásom egyik legszopóbb rendszerváltása volt: há' miért kell szédíteni a népet, hogy csak egy gombnyomás és minden-szépésjó-lesz(origi 8.1-ről); persze ha nem, akkor meg hiteget, hogy de, te csak nyomjad a gombot-frissíts-szinkronizálj, nem lesz itt semmi gond; de lett, így egy oldskúl digitális renevatio keretén belül (aka. format C: ) egy-két hajnalt rááldozva, felkúszott a win10.
Konkl.: a win10/edge/driver támogatás jó (bár én kicsit paranoid lettem ettől a sok rendszer sync/kukkolástól) éspersze a bing mongyonle .
Családi, össznépi takonykóron túllevés: ok
OR S megérkezett, külső hullámpapír doboz alján csak egy piciny, ujjnyi kis lyukacska volt, amit persze átvételkor nem csekkoltam (merthát mindeig rohan a futár.. én meg luzer voltam): lelki szemeim előtt már lencsét karcoló, vizorból kiálló kötőtűket vizionáltam... de nem, semmi baja nem volt (azért mielőtt kifizetitek, ti inkább bontassátok ki ilyen esetben).
Oculus kábelmenedzsment (HD660s-sel megfejelve): ok
(ductape a barátom : ): itt egy kicsit megértettem a Questes banda (klikkesedés alap ) érvrendszerének core-motivációját, de akármennyire is próbáltam szoktatni magam a free-érzéshez, nem tudtam szabadulni a gondolattol, hogy egy ~100mV-nyi nagyságrendű potenciálon kapcsolgató ion-csatornák billiárdjainak brutál-bonyolult szabályozási rendszerébe(~agyvagymi) nem zavar be egy a fejemtől pár mm-cm-re lévő, 5Ghz-en nyomuló, nem is elhanyagolható mennyiségű energiát közvetítő éteri pöröj (ez e-szmog-e?)
Oculus setup: ok ;
persze ez is volt vagy fél nap: legújabb oc. runtime + firmware, majd setup, na itt kezdődött a gubanc: HMD sensor check failure, try another usb3 bla-bla, setupnál megakadt, csak pörgött.
Szokásos mindenből driver legújabb check, + reinstall, majd power -management (power settings + device managerben is(!)), biosban usb legacy disable, uninstall+restart, majd reinstall oculus progi, de közben minden virusírtó/defender kilőve, win privacy mic+cam engedélyezve minden éééééés tadaam felment pikk-pakk
Oculus touch-okhoz panasonic enelop 1900mAh AA aksik teljesen jók (vettem vagy 8-at, azt hittem 2 kell táccsonként ).Na és néhány napot követően tegnap hajnali 3-kor fejemre pattintottam a hmd-t.... és csak néztem, hogy háát miezmááá' alig szebb a DK2-höz képest (kb 1 hete lelkesedésből megint előszedtem), ejnye-bejnye hát mi lesz így (nem pont ezeket a szavakat használva ) .
Aztán állítgattam IPD-t, meg fejpoziciót, egyre jobb lett, de azért messze nem voltam lenyűgözve.
Mivel DK2-nél gyakorlatilag nem volt különbség, hogy viseltem-e szemüveget vagy sem, lévén olyan sz*r képe volt (meg nem is nagyon fért alá) itt sem pakoltam be alá egyből, meg nem is nagyon akartam egy karccal indítani az akkor egyre inkább refund-gyanus ismerkedést.Majd végső elkeseredésemben az ISS demonál gondoltam legnagyobbra állítva a fejpántot+visor előtartást csak megpróbálom beapplikálni alá (gyárilag is így ajánlott, szemüvegem lemérve is benne volt a tűréshatárban) és itt jött a megváltás, basszus ennek annyira jó a képe DK2-höz képest, hogy szemüveggel lényegeben tűéles lett minden
.
(e fenti emoji-sorozat kevéssé adja vissza a hajnali állapotomat...)Lényegében a szemenkénti (-2 - (-2.5) D) korrekciómmal minden a helyére került, és azt hiszem, mivel cylinderes is (-1.25; -1.5) talán még az optikai IPD-m sem olyan vészes (ugye szabad szemmel, szemüveg nélkül néztem tükörben, meg a programban, azzal meg kissé máshova vetül a kép), legalábbis olyan 68mm-nél volt a legkellemesebb/jobb az élmény.
Egyszer a frász jött rám, amikor nekikoccant a lencse a másiknak (műa. az enyém szerencsére karc nem lett semelyiken), le is vettem szépen, majd elkezdetem nézegetni a felapplikálható lencséket az S-hez.
...ekkor 4:30 volt, 2-3 napja (már nem tudom) 5 órákat aludtam ... ezt hallva, mind a tíz ujját megnyalná egy túlbuzgó pszichomókusMikor 2015 tavaszán nagy reményekkel telve megrendeltem a DK2-t, valami ilyesmire számítottam és örülök, hogy az eddigi hullámzó eredméynek ellenére nem veszett ki belőlem a lelkesedés, mert ez az élmény bizony már ott tart amit kb a VFX-1 -es doom-os, vagy 25-30 éves meghatározó benyomásom óta várok !!
A touch-ok zseniálisak, a beleélést nagyon segíti, követés minden helyzetben jó volt, majd a fülemet is meg tudom vakarni (hogy mást ne mondjak ), a képe gyönyörű (ja lehetne jobb a fekete-meg tűélesebbb-meg ...ehh), nincs röccenés, a guardian nagyon jól működik (kell is, simán elveszel), jelenleg a 980Ti elég volt, de nyilván ez vlsznűleg a szűk keresztmetszet (2700s vagy sima 2800 elfér).*
*
*
Summa: jó és szép és minden forintját MEGÉRI (de szemüvegeseknek kell a + lencse)[ Szerkesztve ]
hootka!
-
v2
senior tag
Extreme digitalban az eladó azt mondta, hogy amit cosmost eladtak mind vissza is került. Ez a központi raktárban volt. Egyébként minden további nélkül kaptam a pénzem
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Dyingsoul
Topikgazda
Amúgy most pont hogy ránéztem Ubisoft akciók vannak indiegalan, Star Trek van 12$-ért, TNG dlc meg 7.5 $ de van Space Junkies is 5$-ért. Nézzetek szét hátha találtok valami érdekeset még.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Jinxb1rd #23665 üzenetére
Szoktak lenni akciók. Ha türelmes vagy, mi itt a topikban szoktuk linkelni az akciókat, én a facebook oldalamon rendszeresen osztok meg akciókat de csak azokról a játékokról amik tényleg jók és érnek is valamit, a trashel én nem foglalkozom.
Egyébként akciók figyelésére, elemzésére az isthereanydeal az egyik legjobb oldal. De az összefoglalóban is van egy link az akciós reddit csatornához.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
v2
senior tag
Az édes folt méretét lehet javítani szoftveresen? Cosmos fórumon volt kérdés. Tud rajta változtatni a htc? Ez lencse függő nem?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
abydos
aktív tag
válasz Raymond #23660 üzenetére
Nem neked akartam írni.
(#23661) qqzs Nagyon jó cucc, sokat hallottam róla, pont ezt az alis linket szokták dicsérni mindenhol, asszem ez az Oculus ajánlott is, vedd meg bátran.
Pont annyira hatékony amúgy, mintha vak sötétben fognál egy zseblámpát. Ilyenkor színes szilikont szoktak ráhúzni a katonaságnál is, hogy az ellenség ne lássa.
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Jinxb1rd #23659 üzenetére
VR témában az összefoglalóban találsz jópár linket amit érdemes megnézni. RoadtoVR, Tested youtube csatorna ezeket mindenképp érdemes. Ezen felül reddit. Mint sok mindennek így a VR headseteknek is van reddit topikjuk és sok hasznos dolgot lehet ott találni.
Berakott zenére: Beat Saber.
Oké, tudom mire gondolsz...
A következő élményeket tudom ajánlani számodra:
Fantasynth: Chez Nous
Azt hiszem ebbe nem lehet betenni saját zenéket, kulcsrakész VR élményt kapsz viszont jók az értékelései.
Visionarium
Ez friss csirke, idei eresztés. Azt hiszem ebben is integrált zenére lehet ámuldozni. Nincs túl sok értékelése és pénzbe kerül de ha nem tetszik, lehet refundolni.
De gyanítom saját számokat szeretnél hallgatni, erre ezek pont jók:
Mirage
Lehet, hogy nem ez a legszebb, de a leírása alapján ez bármilyen fejedben szóló zenére reagál. Szerintem pont ezt keresed.
vrAMP
Ez nem csak reagál, de egy VR zenelejátszó is egyben. Nem kell monitor elé ülnöd a zenék válogatásához. Béta funkcióban van benne rajzolás zenére vizualizálása de szerintem a Tilt Brush ebben csak jobb lehet (értékelésekben ilyesmit írnak).
TiltBrush
A videó alapján jó móka lehet, ha zene közben van kedved a karodat lengetni is.Google. Hiszed vagy sem én is onnan szedtem most ezt mindet (Tilt Brusht mondjuk ismertem). #vr #tripping #music #visualizer #player
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz Dyingsoul #23657 üzenetére
Ma rossz napod van?
------------------
A silicon azert kell mert lejar a elemfedel, eleinte ok volt most BS alatt renszeresen kell visszatolni. A karikat nem akartam betakarni de ha mar van gondoltam osszeutes ellen ved ami nehanyszor mar megtortent, lehet kuldon is hasznalni.
De erre meg mindig nem valaszoltatok pedig tudjatok a valaszt lemerem fogadni A korben van valami antenna vagy mire jo?
Leukoplaszt jo otlet csak elemcserenkent kene kitetekerni beloleEladó: GTS450
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként vr témában milyen oldalakat érdemes követni? Játékok, hírek, szórakoztató vagy hasznos appok.
Pl van arra lehetőség, hogy egy berakott zenére, valami 3d-s vizuális effektet látsz magad körül?
Hogy lehet ilyenekre rákeresni?We are only Stardust...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ha az előzőre nem érkezett válasz beírhatod még vagy 3x akkor sem lesz itt olyan aki megmondja neked biztosan.
-
qqzs
őstag
BMBF Questre Beot-on helyett https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/dfo6on/bmbf_might_replace_beaton_for_custom_songs_on/
Eladó: GTS450
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Dyingsoul
Topikgazda
Esetleg ideiglenes megoldás, hogy átváltasz virtual desktopra és úgy váltasz számot.
-
Enton
addikt
Media player classic nem tudom pontosan melyik verzió. Global hotkey engedélyezve de VR alatt sehogy nem akar zeneszámot léptetni se listán, se csak 1 megnyitott zene mellett a mappában következőre ugrás sem akar működni.
Oculus home meg egyéb részei hogy smint hotkey funkciokkal? vannak? tilthatok? másra nem tudok gondolni amivel összeakadhatna:
MSi afterburner monitorozást már próbáltam off-olni az nem oldotta meg.
Valakinek bármi ötlet? Esetleg fanatec kormányra ha be tudnám joyTokey-ezni esetleg az is jó lenne, kormányról vezérelt rádiónak többet se kívánhatnék.
Fanatec Csl Elite Xbox wheel gyári driverekkel, fanaledet se használok már vagy 2-3 éve talán, VR-ben úgyse látszik a kormány meg semmi kijelző se, minek más előnyt nekem nem adott. Minden más funkció pöpecül operál nélküle is.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
+1 a Scannak. nekem a ramok jöttek onnan. Most néztem, még mindig jó áron adják. Én nyár elején vettem ennyiért.
-
Raymond
félisten
válasz Jinxb1rd #23644 üzenetére
Eloszor hasznald aztan ha valami nem megy rendesen akkor kell utannanezni hogy mi a piaci helyzet. Az hogy itt a topic-ban (szinte) mindenki 1080/1080Ti/2080/2080Ti kartyakkal meneti az egy dolog de hogy ez mennyire szukseges az meg a masik. Vannak jatekok amiknek nem art, de a zome aki ezen a szinten tart az CV1-el kezdte es ott kellett a gyorsabb kartya ugyanis probaltal minel nagyobb Supersampling-ot beallitani hogy elesebb legyen a kep. A Rift S-en mar eleve joval elesebb ezert itt nem kell annyira nyomni a dolgokat. Plusz ott csak 80Hz-et van. A kartyad a 1060 es a 1070 kozott van kb feluton de inkabb a 1070-hez picit kozelebb, jo lesz az.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Jinxb1rd
addikt
Uh, most nézem, hogy prohardveren még a régi konfigom van beírva. A 16 Gb ram már azóta megvan. De akkor a grafikus kártya az, amit érdemes akkor fejleszteni ezek szerint. CPU az okés?
(#23643) Vaze
Scan lett végül a befutó. Egyelőre nem köszönöm meg a tippet, csak ha megérkezett.We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Na megrendeltem a VR szemüvegemet egy Oculus Rift S személyében, nagyon izgulok.
Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi gépem mennyire fogja tudni kiszolgálni szerintetek, mit lenne érdemes fejleszteni rajta?
MSI Z370 Mortar
Intel Core i5-8400
MSI GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 Ventus XS
Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3200MHz
ADATA Ultimate SU650 240GB SSDPéldául én imádtam az Adr1ft nevű játékot, azt talán kihajtja, de úgy általánosságban ez elég?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
v2
senior tag
Segítség kéne. Mit vegyek vr-hoz 1080ti vagy rtx 2070? kb egy árban van
-
f34rY
csendes tag
válasz kiskuplung #23636 üzenetére
Az csak úgy buli ha mi is kapunk tracking numbert.
@qqzs: Versus a mód neve, nemtudom questen van-e.
Pc-n nekem a steam barát listát használja, kilehet hívni embereket ahol a pontszám a lényeg. Nem multiplayer stb, szimpla verseny féle.Volt régebben ami tényleg multiplayer volt. Egy időben egy sessionbe voltatok 2-en versenyeztetek pontban.
Én öcsémmel játszok így. Megbeszéljük a pályát és versenyzünk.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Akinek valami nem tetszik az majd fordul a megfelelő topikhoz, én már nem tépem feleslegesen a számat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Magyarfarkas #23632 üzenetére
Az nem Amazon Scan nevű webáruház, és postáz Magyarhonba is.
-
Magyarfarkas
tag
De ez angol amazon! A német már nem dobja fel a lehetőséget. Leírásban benne van az utalás ,előre utalás ,paypal,MasterCard ,Vida,blablabla...aztán amikor tovabbmesz már ott van hogy paypal már kilőve és marad a többi
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr/ Discord:https://discord.gg/qTQ8SC8DhQ Bigscreen magyar mozi: https://www.facebook.com/groups/385665283175091
-
Magyarfarkas
tag
válasz Magyarfarkas #23628 üzenetére
Volt paypalos fizetés valamikor ,de amikor megszűnt átálltam bankszámláról való levonásra, csak kiment a fejemből! A poén hogy Németországban a Google meg mindig elso találatok között hozza ki a paypalos fizetési lehetőséget, ide nem tudtam feltölteni a képernyőmentést, hvrc general szobában ott van.
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr/ Discord:https://discord.gg/qTQ8SC8DhQ Bigscreen magyar mozi: https://www.facebook.com/groups/385665283175091
-
-
Gigi01
őstag
válasz barcalaci84 #23621 üzenetére
Köszi!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Jinxb1rd #23624 üzenetére
Bocsánat, hogy ennyit szöszölök, de scan-ről érdemes megvennem vagy inkább az amazon.de-ről?
Attól félek hogy kapok valami rejtett költséget, bármilyen meglepetés ÁFÁt.
(#23625) Vaze
Igen, de az a szállítási díj is pl áfamentes valamiért...[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
qqzs
őstag
Nincs kedvetek bs bajnokssghoz? Kicsit unalmas magammal versenyezni
Eladó: GTS450
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #23612 üzenetére
Egyébként meglepően baráti az ára ahhoz képest hogy a Skyrim VR-ért ilyen 60 euro-t kértek először.
Ezt csak Dyingsoulnak: Beat Saberhez képest meg főlegA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
v2
senior tag
Elég a cosmosnak a gtx 1080?
-
Dyingsoul
Topikgazda
Nagyon-nagyon régen, mikor az NV driverekkel szórakoztunk, Raymonddal beszélgettünk is róla, hogy CV1 képe kicsit akadozik, mintha lomhán követné a fej oldalirányú mozgását illetve a GPU-nak alacsony a kihasználtsága mind játék mind felvétel alatt... (ez rögtön két probléma de szerintem kapcsolódik egymáshoz).
Na azért is gondoltam kipróbálok egy másik, Oculus független oldalt, hogy segítsen ebben a már több, mint egy éve fennálló hibakeresésben...
Felvettem a Cosmos-t és sokkal simább volt benne minden, mint CV1-ben. Ezt a játékok közbeni FPS droppokra mondom. Egyszerűen nem tudok rájönni mi baja a Riftnek vagy a rendszernek de ezt már szerintem csak egy teljesen jól működő másik Oculus rendszerrel lehetne kidebugolni szenzoronként, touch-onként stb...
Van, mikor magához tér a Rift is és gyönyörű folyamatos minden. De legtöbbször még a home-ban is vannak performance gondok. Látom ahogy kicsit néha beesik az fps 90-ről.Na Cosmos-szal ez úgy néz ki, hogy atom folyamatos a kép. Egyszerűen bárhogy nézem, tényleg egy másik élmény. Ezzel most nem a Cosmos-t akarom dicsérni mert tuti valami hiba van nálam csak egyszerűen nem tudom mi mert volt már itt PC hardver cseréktől win reinstallon át registry turkáláson és logok böngészésén keresztül minden.
Mikor simán monitoron játszom, pl Rainbow Six Sieget, az is 100%-on pörgeti a GPU kihasználtságot. BF1-BF5 szintén és még írhatnám a példákat. A Rift az 50% körül szereti csak használni a 1080 Ti-t, akkor is ha a supersamplinget maximumra veszem akár az oculus debug toolban akár a steamVR-ban, játék konfigban, bárhol. 100-ból talán 5 alkalommal használja úgy a Rift a PC erőforrásokat ahogy az megérdemelné, olyankor egyből észre is veszem, hogy "ez egy szerencsés nap" és le sem merem venni a HMD-t olyankor, nehogy visszaessen....
Hát most komolyan nem tudom mi legyen ezzel a Cosmossal mert nagyon jó érzés folyamatos 90 FPS-sel játszani és a fene sem tudja, hogy egy Rift S vajon akadozna-e úgy, mint a CV1... A hétvégén még nyúzom és meglátom mi legyen de nagy a dilemma...
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
A sokak által várt Asgard's Wrath megjelent Rift platformon.
Áruházi link - 40$.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #23599 üzenetére
Na most képzeld el, hogy egy jó ebéd után erre jövök "haza"...
-
törölt tag
válasz MlbMatic #23601 üzenetére
Nem egészen. A paypal egy virtuális fizetési rendszer, és konkrétan az Ebay tulajdonában volt (Azt hiszem, mára szétmentek)
Mára valóban sok helyen elfogadják a Paypalt, mint biztonságos fizetési formát, de a paypal ezért a rendszerért pénzt kér (naná!)
Ezért a legnagyobb webáruházak nem szivesen engedik, mert hasznot visz el. Pl Amazon tudtommal nem engedi, de itt épp ez a kérdés most, mert lehet, hogy tévedek.Ui: Most azt hagyjuk, hogy paypalhoz is lehet kártyát aktiválni, és ezt a kártyát pedig megadhatod az Amazon felületén, mint fizetési eszközt. Ez nem paypalos fizetés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest