Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz tobias88888 #25097 üzenetére
én pont azért szeretem az S-t , mert jóval nagyobb előrlépés mint amire előzetesen számítottam..
dk2 után cv1 -re váltva kicsit csalódott voltam , májusban viszont kellemes meglepetés volt az Sérdekes megnézni h megváltozott a megítélése az S-nek ahogy kijött
előtte mindenki fikázta mikor még csak a specifikációk voltak meg ,
aztán ez nagyot fordult (főleg mióta a kezdeti szoftveres hibákat javították)goldb:
a locomotiont szokni kell, de idővel az agyad tudni fogja h nem mérgezés áldozata vagy
gondolom questen nem nagyon játszottál locomotionös játékokkal[ Szerkesztve ]
-
goldb
tag
Mire leírtam, már elérhető is lett Alzán az Oculus Rift S.
Budapesten belül pedig ingyenes házhozszállítás az ONLINEFIZETES kuponnal, ha időben leadjátok a rendelést. Ezt a kupont egyébként is érdemes hozzáadni a rendeléshez, mert még a személyes átvételért is díjat számolnak fel...[ Szerkesztve ]
-
goldb
tag
válasz tobias88888 #25097 üzenetére
Igen jó ár érte, bár én továbbra is azt javaslom, aki teheti, Alzáról rendeljen Oculus Rift S-t. ~148-149 ezer forintra kihozható kuponokkal, 2 év magyar garancia jár mellé, és futár viszi, hozza, ha valami gond adódik vele.
Jelenleg nem elérhető Alzán, de az utóbbi hetekben volt már hasonló státuszban többször is rövid ideig.
Számomra igen kellemes meglepetés volt a Rift S, tartottam a kábel okozta kötöttségektől, de szerencsére nem jelent akkora problémát, mint előzetesen feltételeztem. Cserébe a viselése kényelmes, a PC nyújtotta erőforrásoknak köszönhetően a textúrák életre keltek és mintha a Sweet Spot is nagyobb lenne, mint Questnél. Már csak egyetlen gond, ami néha beüt, az a Motion Sickness. Bár jóbarátomnak - akire mindig a generációm egyik legnagyobb gamereként tekintettem - pillanatok alatt felkavarodik a gyomra, és bármennyire is kívánatosnak tartja pl. az Asgard's Wrathot, elmegy a kedve az egész VR-től, és én is mintha jelentősen nehezebben aludnék játék után.
Példának okáért pár napja a pajzs használatát tanultam lefekvés előtt, és utána, az elalvás pillanatában arra ébredtem, hogy védeni szeretném az ütést, és löktem egy nagyot a kezemmel (szerencsére nem az asszony irányába ). Másik alkalommal pedig forgott velem a világ, és tényleg nem a felesektől volt...[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Srácok, a Beat Saberen kívül még egy játékkal szemezek nagyon, ami Oculus Exluzív:
a Dance Centrallal.
Ez a játék megvan valakinek, mi a vélemény róla? Illetve ezt se szokták soha leakciózni?We are only Stardust...
-
szente
addikt
Elég esélytelennek látom a kérdést, de azért hátha:
Tud valaki esetleg VR-ra valami dashoard szerű megoldást autó szimhez?
-
abydos
aktív tag
válasz tobias88888 #25079 üzenetére
Sajnos elég rossz minőségű a kép, lehet engem érdekelne, hogy raktad össze
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Vaze
őstag
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #25082 üzenetére
összeesküvés ON:
hát valahogy terelni kell a népet az S felé..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
válasz Dyingsoul #25080 üzenetére
Mi a fw verziod? En nem lattam mikor update-elt ha egyaltalan csinalta, de nyitva volt a Devices resz most az utobbi napokban miota a Link-et teszteltem es lattam hogy itt-ott zoldrol sargara valt a Rift aztan vissza. Hasznalni nem hasznaltam igy nem tudom jatek kozben csinalja-e, ha lesz ido ma este akkor belovok valamit egy 20 percre.
Firmware Version: 709/b1ae4f61ae
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Van még rajtam kívül CV1-et használó régi motoros a topikban? Nekem ma dobta fel, hogy FW update van a headsetre. Azóta a HMD átmegy USB 2.0-ás módba és akad a hang és a kép is... (minden szenzorra zöldet mutat, egyedüla HMD-re sárgát) Csak arra lennék kíváncsi, hogy másnál is hozott-e ilyen meglepetést az update.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
tobias88888
őstag
Black Friday-en most kuponos akciókból ki tudtam hozni egy RTX2070-et technikailag 131 ezerből ajándék CodMW2019-el (nem tudom az mennyi). Akit érdekel hogy hogyan, leirtam a gtr masters oldalon: [link]
-
Vaze
őstag
Ha erdekel,en nagyon szivesen segitek neked a cucc hazakuldeseben,en itt elek Angliaban.
Persze ez csak akkor jo,ha joval olcsobban jonnel ki,mintha mashonan rendelned.[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Enton
addikt
Uk-s hp-s shop csak azért gyengusz mert csak UK-ba kuldik ki, nem tudsz neki (másik)országot adni célnak. A free shiping is csak UK-n belül érvényes, egyértelmüleg az elozöből levezetve.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Joshi
titán
válasz pRoject22 #25065 üzenetére
Basszus ez nagyon gáz. Hiába állítottam angolra a nyelvet nem mindenhol lett angol. Egyébként az se rossz amit Vaze fórumtárs linkelt, kérdés hogy a VAT az még rámegy vagy az benne van az £514.80 árban.
Itt a szállítás ingyenes.Most nézem hogy Includes VAT vagyis áfát tartalmazza. Akkor eddig ez a legjobb ár és szállítás ingyenes. Kérdés hogy Magyarországra is ingyenes-e.
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz tobias88888 #25049 üzenetére
[link] itt esetleg
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
stfx
aktív tag
Ugy nez ki a viveporton sincs DRM mint az epic storeon. Lejart az infinity elofizetesem, de ami fel volt installalva jatek az azota is elindul.
-
pRoject22
őstag
válasz Sziszifeca #25064 üzenetére
Kiválasztottam a "hongarije" lehetőséget, az magyarország hollandul
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tobias88888
őstag
válasz Sziszifeca #25060 üzenetére
Nálam 2 hónapja még müködött, lehet hogy már azóta nem.
A 10 eurós szállitás nem is hangzik rosszul németből -
a2d2
addikt
válasz tobias88888 #25058 üzenetére
Nekem pénteken szükségem lett volna egy apróságra amazon.de-ről de nem postázták pont Magyarországra. Regisztráltam gyorsan a mailboxde.com-ra és megvettem így. Ez lesz az első próba, remélem nem lesz gond vele.
Na a lényeg hogy így német áfával dolgozik amazon, ingyen is küldte a csomagot a kinti címre, szóval csak egy 10 eurós szállítást krll plusszban fizetnem.
Kár hogy nem hallottam korábban róla mert a Questet is ott vettem extra áfával.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sziszifeca
őstag
Iracing-nál is a paysafecard már nem áfa nélküli én úgy tudom..
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Raymond
félisten
Nem, az Amazon Mo-ra csak Mo-s AFA-val szallit mert be vannak Mo-n jegyezve. Ezert kar hogy a Caseking-nel nincs Reverb, azok a nemet 19%-al szallitanak Mo-ra.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
-
Enton
addikt
2 hszzel fentebb esetleg tessék kattintani.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Joshi
titán
EU-ból honnan érdemes HP Reverb-et rendelni? Természetesen a legolcsóbban.
-
Raymond
félisten
Ha mar szim-ekrol volt szo a napokban...
Logitech G29 kormany - 177EUR az Amazon.de-n
Ha a kulon valto is kell hozza az most csak 30EUR [link]
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #25053 üzenetére
Az ellatas persze olyan amilyen igy figyelni kell allandoan a dolgokat. Na meg Mo-rol sokminden kiesik abbol a listabol, hacsak nem hasznalsz egy mail forwarder-t.
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #25049 üzenetére
Eredetileg 699EUR volt az elso launch idejen de aztan a javitott valtozatok szallitasanak megkezdese utan par hettel lement 599-re szeptember vege fele, most is annyiert van (580-599) listazva (na persze nem a HP-nal) es ahogy neztem volt mar par 499-es akcio is ra. Monjuk annyiert (499) ha elsosorban szim-es lennek akkor nincs mit gondolkodni, az mar boven jo ar azert a felbontasert.
-
tobias88888
őstag
HP Reverb most elvileg lemegy 600ra holnap, de olyan nagy akciónak nem nevezném azért, mert ezek alapján szeptemberben 610ről indult még (ha igaz)
[link] -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #25045 üzenetére
és v2: Odakint most nukleáris tél van. Maradjatok a VR topik bunkerben, itt nem eshet bántódásotok!
-
v2
senior tag
válasz kiskuplung #25045 üzenetére
Nem kell ilyen messzire menni, SG forum half-life2 topik.
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
pRoject22
őstag
válasz kiskuplung #25036 üzenetére
Pistol whip és arizona sunshine -ot tökéletesen, követési problémák nélkül tudom játszani, mivel előtte rift s-em volt igy van viszonyitási alapom is, semmi bajom nincs a hozzá adott kontrollerekkel. más meg mást mond, van olyan is aki azt mondja rossz mert látott róla videót a youtube-on
¯\_(ツ)_/¯
-
kiskuplung
őstag
Imádom ezt a Steam-es discussion-t, milyen topicok vannak..
Van a troll:
- "you're not entitled to play video games, stop being poor"
A troll és az idióta mezsgyéjén mozgó:
- "why are valve abandoning non-VR gamers?"
A klasszikus:
- "Not waiting 20 years to play a Half Life that requires a piece of junk on your head that causes motion sickness and headaches."
És a full retard:
- "Half Life VR sucks." -
Márton
nagyúr
válasz Jinxb1rd #25041 üzenetére
Támogatja is, mivel sötétben alapból nem mennének, ezzel megy.
Remélem csináltál unboxing videót, mert ha nem, akkor nehéz lesz az elállás törött termékkel.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz barcalaci84 #25031 üzenetére
Hát nem tudom ki mit csinál, én szimnek az Assetto Corsa-t veszem alapul. Azt be tudtam állítani 1.5-ös SS-t és 89.4-8 körül szokott lenni egy óra játék utáni átlag fps-em, azaz nem nagyon ingadozik az fps. Szerintem nincs az olyan messze.
-
Raymond
félisten
válasz Jinxb1rd #25039 üzenetére
Az infra lampa nem arra jo hogy a kovetes jobb legyen (nem tudom ez honnan jott le neked) hanem arra hogy sotetben is tudj jatszani. Sokakat zavar pl. hogy alulrol beszurodik feny, jobb ha sotet van es jobban beleelik magukat a jatekba.
-
Jinxb1rd
addikt
Kipróbáltam az Infravörös lámpát: semmivel se jobb a követés egy rendesen megvilágított szobánál, pöccre ugyanaz. Az tényleg mókás, hogy a sötétben is olyan, mintha fényszóróval a szobában játszanál, de mi értelme, ha úgyis takarja a szemet a készülék?
Úgyhogy erre is megy a 14 napos elállásos refund, főleg ha már törötten hozták ki nekem...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Raymond
félisten
Ugyanazokat, de ha az elsodleges felhasznalas szim akkor ez szinte mindegy. Ha 80% szim es 20% kiprobalni mast is akkor nem problema. Na meg azert az hogy hasznalhatatlanok is enyhe tulzas. Akkoriban ment a diskura mikor az volt az etalon az emberknek hogy BS Expert+ na meg mindenki a hata moge nyulkalt. Ha nem keresed az extrem helyzeteket es itt-ott mast is akarsz jatszani a PC2, IR vagy AC-n kivul akkor jo az ahogy van.
-
abydos
aktív tag
Hogyne lenne ugyanaz https://www.youtube.com/watch?v=HHE_gZVeA8k
Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Kb mint az első Rift és a Reverb kijelzője, akkor a különbség, ha nem nagyobb.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
veterán
válasz Sziszifeca #25032 üzenetére
Szim=Reverb minden masra RiftS/Quest jelen pillanatban, atom burzsulyoknak Index, de szimre Reverb meg ott is tolok plusz SS-ha tudok :)
Volt RiftS es Cosmos is. -
Sziszifeca
őstag
Na.. maradok hp reverbnél..
Beszéltem most valakivel es ő is azt mondta hogy a rift s utan a hp reverb durván tiszta.. inkabb gyujtogetek még. elsősorban szimezésre (iracing, assetto,rr) lesz használva.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
barcalaci84
őstag
válasz Dyingsoul #25028 üzenetére
persze tök jó lenne a 144 Hz , csak a realitás inkább az h örülhet az ember ha szimekben nem kapcsol az ASW és felez az fps-t 40-re, 45-re
mindenestre Gtr-masters találkozón ézegettük a Reverbet és elég meggyőző volt felbontás ill SDE ügyileg számomra
(illetve az otthon monitort használóknak is eléggé tetszett ahogy kivettem és szerintem kicsit meg is lepődtek h ez már így néz ki)mondjuk volt már bennem pár sör , de gyakorlatilag monitor szint
igazából jobbnak tűnt a felbontás mint amikor egy 47" full Hd tv-n játszottam anno (ami ugye szimezésnél elég közel is volt hozzám)
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz abydos #25019 üzenetére
Aki beleszagolt a VR-be az tudja hogy nagyon jó dolog, de konzumer körökben ez nagyon kis szelet lesz mindaddig, amíg ennyibe kerül. Jelenleg nagyon drága a minőségi VR, mert ugye itt nem csak a HMD-t kell megvenni, hanem a hozzá tartozó hardvert is. És akkor még nem is fikáztam a VR minőséget.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #25027 üzenetére
Na az azért kemény. Én a CV1-ben is nagyon jól elvoltam, a Cosmosnak meg már tényleg brutál képe volt. Mondjuk a szimben én is éreztem még vele is korlátokat. De totál használható már a CV1 is. Élmény, de versenyre persze, hogy több kell. Csak az a baj, hogy oda a 90-től is több fps kellene szerintem. Minimum 144, tuti állat lehet VR-ban a folyamatosabb kép.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Raymond
félisten
válasz Sziszifeca #25026 üzenetére
Szerintem is, egyszeruen sokoldalubb es a szoftveres tamogats is jobb. A HP Reverb egyertelmuen a legjobbb ar/ertek arany es a kep is a legelesebb, de pont az az hogy meg a retegigeny VR-ban is egy alcsoport igenyet elegiti ki 100%.
Annyival szamolni kell hogy SDE (racsosodas) van, ez a jelenlegi helyzet. Lattam mar olyan HP Reverb review-t szimestol (mas HMD-t nem probalt) ahol emlitette hogy "there is some SDE, this could be better" kozben meg mindegyik masik HMD-nel ez meg jobban elojon
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #25025 üzenetére
Az ár miatt maradok a Rift S-nél.
+80-100k azért sok most.
Jó lesz ez is szerintem.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Raymond
félisten
válasz Sziszifeca #25022 üzenetére
Pedig irtam hogy szimre az a legjobb Na persze meg mindig ott van hogy Rift S (hetfotol) 399EUR a HP Reverb pedig 599EUR.
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #25022 üzenetére
Na nem kapkodok... jobban utána nézek ennek a HP Reverbnek
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
pRoject22
őstag
válasz Sziszifeca #24984 üzenetére
Szimulátorhoz HP ReverB, a legszebb és legélesebb képe ennek van, próbáltam pimax5k+-t is meg Rift S-t is de szerintem a ReverB a legjobb, illetve már jött hozzá pár update és nincs baj a követéssel sem szóval nyugodtan lehet vele más játékot is játszani
¯\_(ツ)_/¯
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #24994 üzenetére
Jobb oldalon volt a kiemelt részben régen a VR kipróbálási lehetőségek, mikor még 1 vagy két ilyen hely volt azért gondoltam jó kitenni mert nem is tudják az emberek, hogy van ilyen lehetőség. Most már viszont van több hely is és nem szeretnék egyet kiemelni és így reklámozni 1 helyet a többivel szemben.
Google: vr kipróbálás Budapest. Sok találat van, lehet válogatni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
abydos
aktív tag
Szív
A VR halott kommentek legalább kezdenek eltűnni onnan, mert ugye eléggé visszafogom magam, de azért mindig jut VR-os cikk és már nincs kedvük mindenhova beírniÉs amúgy piszkosul élvezem én is a vergődésüket
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
-Solt-
veterán
válasz kiskuplung #25016 üzenetére
Tudom, hogy egy kicsit "beteges", de én rettenetesen élvezem a vergődésüket... a 3D TV után küldött haldokló VR-tól azért ez elég szép gyomros volt a sok varjúnak... alig várom, hogy jöjjenek majd segítségért a VR topikokba!
Egyébként abydos munkáját én is külön köszönöm, nekem biztos nem lenne ehhez türelmem!
Raymond: Szerencsére a hülyeség nem magyar specifikus történet, a rosszindulatú irigy hülye mindenhol csak egy rosszindulatú irigy hülye... felnőtt egy konzol generáció, szóval nem lepődök meg semmin.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #25016 üzenetére
A temanak koszonhetoen (HL) eleg sok a mainstream jatekos komment ezert ugy is nez ki a dolog. Azert latni hogy ez univerzalis, a CB topic-ban is ugyanazok a hulyesegek mennek es hosszu ido utan megneztem a Polygon-t is hogy mik a reakciok - ugyanaz ott is.
-
kiskuplung
őstag
válasz -Solt- #25015 üzenetére
Érdemes nézegetni a Steam discussion-t is. Elég érdekes látni, hogy mennyi gyűlölet fér egyetlen témakörbe
Kedvencem a "Would you crowdfund a non VR version of Half Life: Alyx?" topic.
Első válaszok egyike : "how about to crowdfund you to buy a vr headset?"Amúgy abydos, én újfent megköszönném a munkát, amit végzel. Látom, hogy ipon-on is folyamatosan kb. ugyanaz a 3 ember talál be. Elég kimerítő lehet.
-
-Solt-
veterán
Elolvastam a HL cikket iPon-n és megnéztem a videókat is... pár év múlva úgy fogunk 2020 márciusáról beszélni, mint a nagy áttörésről. Nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mennyire várom már és, hogy mennyire hálás vagyok ezért a Valve-nek!
www.smart-bus.hu
-
tata21
tag
Sziasztok,
Segítséget kérek, Samsung odyssey szeműveg nem mutat képet a játék alatt csak hangot. Van valami beállítás amit nem vettem észre? A virtual mix programban van kép és hang is. A DCS world rep.sim játékot szeretném játszani. A játék támogatja ezt a settet is.
Köszönöm a segítséget. -
Jinxb1rd
addikt
-
Raymond
félisten
Oculus Rift S hetfotol 399EUR akcioban: [link]
-
Raymond
félisten
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #25003 üzenetére
hát ez hülye egy videó, mert az S nek nem ilyen fos a képe,,,
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Raymond
félisten
válasz Sziszifeca #25006 üzenetére
Vannak akik szedulnek, de full 6DOF HMD-vel es foleg a 6DOF kontrollerelekkel ez mar inkabb kevesbe jellemzo. A szedules a szimeknel nemigen van ha normalisan vezetsz ahogy a valosagban. Problemat az szokott okozni ha peldaul megindulsz hatrafele vagy ha karambolozol es forog az auto, de ilyenkor annyi hogy becsukod a szemed es megvarod amig megall
Ha mar uton van a Rift S akkor elotte erdemes felrakni a softvert es a meghajtokat [link] A fiok keszitesekor nyomni fogja hogy hasznalj facebook logint, de ez nem kotelezo, csinalhatsz barmilyen email cimmel egyet. Aztan letolthetsz par ingyenes cuccot ami latvanyos (Showdown, Bullet Train, Aircar, stb.) hogy legyen mit nezegetni amikor megjott a cucc es ne akkor alj neki a telepitesnek.
-
Sziszifeca
őstag
Raymond, Joshi: Köszönöm az információkat, meg is rendeltem a Rift S-t
Remélem nem fogok csalódni, és bírni is fogom, mert azt mondják, hogy hozzá kell szokni az embernek, mert sokan szédülnek.. Ugye?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
jorde
csendes újonc
Sziasztok, szerintetek Samsung Galaxy A70-es telefont (6,5 inches) lehet használni valamilyen VR szemüvegben? Úgy láttam, pld. a FIIT VR 2N leírásából, hogy abba beleférne, de az A70 nincs benne a kompatibilitási listában. [link] Vagy maga a telefon (felbontás, ilyesmi miatt) nem is jó VR szemüvegekhez?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Jinxb1rd
addikt
Pagan Peak VR játékot is ajánlom annak, aki még nem próbálta ki. Nagyon eltalálták a fejtörők nehézségét és az atmoszférát/hangulatot. Csak sajnálom, hogy egy kicsit rövid, nagyon játszottam volna még vele.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Joshi
titán
válasz Sziszifeca #25000 üzenetére
Ha a minőség a legfontosabb, akkor egyértelműen vezetékes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest