Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
f34rY
csendes tag
válasz Raymond #23293 üzenetére
Hát ez elég szomorú. BS pont olyan mint az ArmA 2-3. Modderek tartják életben...
Kb 2 eredeti számot toltam, egyből kerestem más számokat.
Amilyen szinten tart már egy két pálya, vagy játékos. Szerintem a fejlesztők se tudják.
Ahelyett hogy elfogadnák, támogatnák netán fel is vegyék őket a céghez semmit se tesznek.
Nemrég berakták a lehetőséget hogy szinezd a kardot.
Ezt már rég tudja mód, és akkor még másik kard modelről ne is beszéljünk.Olyan lassan nyomják a fejlesztést hogy nevetséges. És ezek a szar DLC zene csomagok is elég gázok.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz Raymond #23293 üzenetére
Is it safe to keep using Beat Saber 1.3.0 with custom songs or will that eventually turn into an account termination?
>If you have enabled Developer Mode, and we believe you have misused the platform, including if it appears you have done any of the following:
* Uploaded, distributed, or sideloaded any of the following:
* Content that appears to be infringing, copied, or pirated; or
* Content that contains malicious code; or
* Mods of applications available on or through our platform that appear to infringe on third party’s intellectual property rights, introduce malicious code, give players an unfair advantage, or are otherwise not approved; ...[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Raymond
félisten
Ha valaki Quest-es, BS rajongo es lemaradt volna rola:
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
v2
senior tag
válasz barcalaci84 #23290 üzenetére
Rendben elhiszem, de te meg azt hidd el, hogy pont ilyen felhangja van a hozzá szólásaidnak
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #23289 üzenetére
Igen, es ez a "tul keves feny" vs. "tul sok feny" problema okozoja is. Megprobaljak az erzekenyseget allitani csak eloszor nem volt eleg erzekeny es nem mukodott termeszetes/napfeny nelkul mert a feketeben nem latta a kovetketo adatokat aztan feltoltak az erzekenyseget akkor meg napfeny mellett kohog mert a feherben nem latja. Mashogy kell ezt majd megoldaniuk es nem egy fix beallitassal.
-
barcalaci84
őstag
nem nézek hülyének senkit én is beleugrottam volna ha nem lenne meg már az S és nem gondolnám úgy h 220 -ért is túl van árazva jó HTC módra
májusban én már beleugrottam az S-be előrendelőként
nekem az a természetes ha utánanézek h mit veszek...
így végül pzitív csalódás lett , mert "hibákra, hátrányokra" előre fel voltam készülve ...kiderült h nem is fontosak ezek számomra vagy megtanultam együtt élni vele -
Raymond
félisten
válasz Dyingsoul #23285 üzenetére
Ez is felmerult a reddit-en mar hogy a kamerak masok mint a S es a Quest eseeteben ezert az infra fenyszoro megoldas nem mukodik a Cosmos-al. Ez szinten sajnalatos mert az itt is jo megoldas lenne a sotetben jatekra.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ha 2600 lumen nem lesz neki elég akkor én is sírni fogok.
Mondjuk a topikban lévő feszültséget elnézve lehet tényleg felesleges egyáltalán leírni a Cosmos-szal szerzett tapasztalatokat. A tesztek már rég kint vannak, mindenki tud mindent, a Cosmos egyszerűen szar.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Raymond
félisten
Ha jol tudom meg mindig megy az upgrade igy ha valtasz akkor meg OK lesz. De igazabol nem kell valtani, ha van ures HDD/SSD akkor felrakhatod a W10-et kulcs nelkul is es kiprobalhatod a dolgokat. Mondjuk en meg most csinalnek egy telepito USB vagy ISO a MediaCreationTool-al mert az meg 1903 lesz es nem a kitudja milyen 1910-es.
-
v2
senior tag
válasz barcalaci84 #23279 üzenetére
Nem Fény kell neki hanem fény áradat, ez azért nem mindegy és de konkrétan hülyének nézel mindenkit aki megrendelte 220k ért.
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz barcalaci84 #23279 üzenetére
Szerintem ha megállnál egy bármilyen de legyen mondjuk Porsche, Audi vagy Mercedes kereskedésnél, biztos találnál valakit, aki azzal az indokkal megy be elkölteni 10-20+ milliót, mert az apjának, nagyapjának vagy csak a szomszédjának is ilyen van... Nem tudom miért botránkoztat meg egy ilyen semmiség. Benézte. Mással is megeshet és meg is esett max nem olvastad. Pl VTom.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #23273 üzenetére
Én vidéki vagyok, csak jövő hétre ér ide Debrecen falvára.
Az viszont nagy szívás, hogy pont jövő héttől kell majd rengeteget túlóráznom (amit persze én vállaltam), de valahogy majd megoldom a tesztet.[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz Dyingsoul #23272 üzenetére
én nem sértegetem a cosmost SE és a vásárlókat sem
nekem pusztán fura h valaki most csodálkozik rá h kell fény a headsethez amit most vett negyedmillióért...ez nem volt titok eddig se...
illetve az is fura nekem ha valaki olyat ír h egyszer próbált egy vive-t és cosmos előrendelő lett
-
abéla
senior tag
válasz fulton #23269 üzenetére
jaja gondoltam, most nagy a pöri... és köszi a választ;
esetleg neked is lehet majd támpont, hogy az én 70.6 (ezt még a DK2 kalibrálóprogija mérte, én 70-71 körülit mértem) IPD-mel milyen élmény lesz az O.S (berendeltem még occón, próba j. héten);
bár én DK2-ről jövök (meg kicsit volt a haver Vive-je a fejemen), szóval hacsak nem lesz teljesen használhatatlan számomra, tőlem aztán rosszat nem hallasz az bizosgyakorlati -kicsit lamer- kérdés a nagyérdeműhöz:
win 8.1-gyel megy az oculus aktuális progija? (tudom 10 kell neki, de a kérdés hogy tolerálja-e még a korábbiakat vagy nocsensz)
nyilván majd megyek 10-re, csak a megérkezésig nem biztos, hogy nekiveselkedek a felrakásnak, kipróbálni meg csak ki kellene instant.
vagy win 8.1-ről(nem kalóz), ha megveszem a 10-es licensz-t csak update, azt leránt néhány gb-t és kész? vagy a szokásos fél napos nyűglődés (azért van pár alk./játék/eszköz)..tudom nem ide valóGigi01: köszi neked is az infót, ennek fényében nézegetem, majd látjuk, de azért mint mondtam, én vagyok a jó, kiéhezett user ... legfeljebb ha tényleg élvezhetetlen (mondjuk a már leírt bazi nagy sweet spot szélei ha elvesznek, ezzel együtt tudok élni) váltás Questre vagy Index (?? jajj 200-max 250-ról indultam vga-stol ); na majd pudingpróba meghozza a döntési alapot
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Gigi01
őstag
Nekem 67-es ipd-vel.Ahogy belenézel,a két külső széle homályos,zavaróan.Szinte kancsalításra kényszerít.Ráadásul a good ray,pont telibe verte a pupillám.
Kényelemre azt mondanám kényelmesebb a CV1-nél,amikor felveszed.Bár nálam zavart az orrésznél a gumi,vagy mi van ott.Igaz nyáron vettem,pár perc után úgy beleizzadtam,a szivacs felszívta,hát,utána nem volt már kényelmes,nekem.[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
Ja, kontroller. Ez a része tök jó, nagynak tűnik és az is de jól kézre áll. egész délután és este szenvedtem vele de nem merült az elem. Ez a két óra szerintem butaság
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz barcalaci84 #23264 üzenetére
Kicsit vegyél vissza a sebességből, mert ezzel a hozzáállással gyakorlatilag lehülyézel mindenkit aki Cosmost rendelt, köztük engem is. Többen leírtuk már miért adunk egy esélyt a Cosmos-nak. Ha nem akarod megérteni, rendben van de mások fikázására senki nem kíváncsi mert te már nem a terméket sértegeted hanem azokat akik kíváncsiak a termékre.
(#23266) v2: +1 de már inkább nem is írok hozzá többet mert nagyon felhúznak az ilyen típusú emberek amit te is megfogalmaztál...
(#23270) kiskuplung: Ha most ezt arra mondod, hogy nem tudott az inside out trackingnek arról a tulajdonságáról, hogy fény kell neki... Mi van akkor, ha több órát kutakodott utána, hogy kiválassza a HMD-t de egyszerűen ez az infó nem jött szembe, hogy este lámpafény kell neki a működéshez? Pl én is úgy jártam egyik személyes ismerősöm vett HMD-t, felkészítettem, elmondtam neki mik vannak a piacon, küldtem cikkeket neki, nézett review-kat, másfél hónap gondolkodás után vett egy Odyssey+t. Aztán délután elkezdtünk AC-zni... egyszer csak nem követte a fejmozgását és bepánikolt, hogy elromlott... lelépett debugolni, én gondoltam megyek még két kört a Nordschleifén amíg jut valamire aztán segítek neki... hát visszajött 5 perc múlva, hogy megvan a hiba, besötétedett...
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Igen, az én voltam, még hónapokkal ezelőtt, mikor kiderült az ára, meg hogy kiszedik belőle a standalone (telefonnal meghajtós) lehetőséget. Nem lett volna ez rossz cucc, csak eléggé elkésett. Fél-egy évvel ezelőtt, 100EUR-ral olcsóbban talán.
De ez a jelenség amúgy nekem is nagyon fura, hogy teljesen tájékozatlanul, pusztán a hitre alapozva, vagy egyetlen paraméterre ráizgulva megrendelnek emberek 200ezres cuccokat, mintha az életük függne tőle. Ugyanez a játékok előrendelésénél is, hihetetlen.
-
v2
senior tag
Kibaszottul nem azért vettem mert a htc szerinted nagy név. Próbáltam a prot van cv1. Feltételeztem,hogy ennél csak jobbat dobnak. De megnyugtatásodra közlöm, hogy hétfőn vissza viszem oszt hozzám vágják az árát. Viszont te már békésen alhatsz mert tudod,hogy pár barom kipróbálta és nem jó a cucc tehát te nem veszed meg mert te meg mondtad
-
barcalaci84
őstag
ilyenkor azért elcsodálkozok h emberek kiadnak negyedmilliót valamire , mert akciós vagy mert már hallotta a htc márkanevet valakitől
de fogalmuk sincs h mit vesznekvalaki kérdezte múltkorában h kinek szánják a Cosmost ?
azoknak akik tájkékozatlanok és elhiszik h ami drága az jó , meg prémiium[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
-
v2
senior tag
válasz TiberiusX #23252 üzenetére
Én aktiváltam, azt is megvettem. Majd felteszik a polcra a headsetjük mellé. Monitor fénye nem elég a fejkövetésre ACC-ben. A nagy villany kell neki, 3db led nappali fénnyel Hogy a picsába nem próbálták ezt egy sötét szobában, tényleg ilyen gyökerek? Vagy amikor tervezték senki nem vette fel? Vagy mindenkinek egyforma a feje a htc-nél?
-
Raymond
félisten
-
Raymond
félisten
Nem ment fel a Rift S ara az Amazon.de-n, csak annyi tortent hogy nincs raktaron ezert a Marketplace-es surmokok kinalatat latod csak.
(#23254) fulton
Megrendeled es kiprobalod otthon Az Index controllerek mar rendben vannak a reddit-t alapjan itelve, helyrepofoztak a gyartast.
-
abéla
senior tag
Új Oculus S ára, (szerk:alzan ma reggel, amazonon tegnap du. óta), amazon.de-n 70-100eu-val, Alza-n 27k-val emelkedett.
Alzan Cosmos már van fent kibontott, de 24 hónapos garival 260-ért.
Tényleg mint vlmi árútőzsde.
Trend fund.inf: a Cosmos sz*r[ Szerkesztve ]
hootka!
-
v2
senior tag
Az lehet baj, hogy melyik dvi portba van dugva? Egyébként már a cv1 üzemel és valóban élesebb a vive képe azon a két pöttyön, de a cv1 képe egyenletesebb. 60 az idp ém. Ez lehet ekkora gond
-
Magyarfarkas
tag
válasz TiberiusX #23247 üzenetére
Onnantól lehet látni hogy kipróbálsz más headseteket! Egy vive felhasználó egy jobb minőségű kijelzővel ellátott készülék láttán eldobja az agyát és mivel gondolom neked még megvannak a bázisállomások,így tudod használni wandokkal,a tracking probléma nem lesz gond. Inside out trackingról beszélünk, amit az oculus sem tudott tökéletesre faragni 4 hónap alatt, hát akkor mi lesz a cosmos-al? HTC-nél lesz az egy év is ,mire találnak valami megoldást. Mielőtt várna valaki a messiás eljövetelére ,érdemes megérdeklődni meddig lehet visszaküldeni a cosmost,mert ilyen cudar rajt után, bizony annyiért sem lehet eladni majd ,amennyivel olcsóbban itt megvette pár ember.
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr/ Discord:https://discord.gg/qTQ8SC8DhQ Bigscreen magyar mozi: https://www.facebook.com/groups/385665283175091
-
pRoject22
őstag
Adjátok vissza és vegyetek ReverB-t
¯\_(ツ)_/¯
-
sakkay
aktív tag
válasz Dark197405 #23242 üzenetére
Persze, kiváló vr, ár értékben a legjobb. De aki itt szimezik minél nagyobb felbontás, annál jobb.
-
v2
senior tag
válasz Dark197405 #23242 üzenetére
Jó neked, engem most köpött ki
-
Dark197405
tag
Sziasztok!
2 hete van meg a Rift s, írtam is róla pár nap után véleményt. Nos így 14 nap után nem változott a semmi, nekem nagyon bejön. Barátok és a bővebb család által kipróbálta rajtam kívül kb. 7 ember és senki nem panaszkodott hogy ne lenne éles a kép. Nincs összehasonlítási alapom, de maximális az elégedettségem. Kényelmes, a konfigommal kellően gyors, rengeteg játékot kipróbáltam és piszok nagy élmény. Mióta megvan a monitoron semmit nem játszottam.
Engem maximálisan beszippantott a VR élmény. -
kiskuplung
őstag
Szerintem Neked is olyasmi bajod lehet vele, mint nekem a WMR headsetekkel általában. Ez a halo design nekem nem jön be, jobban szeretem amikor rácuppan az arcomra. Itt írtam is róla már jó régen.
-
v2
senior tag
válasz sakkay #23236 üzenetére
S-em nem volt.Nem. Kicsi a sweet spot és messze van a lencse a szememtől plusz nem is tapad az arcomra mint a cv1 ezért alul meg kb mindenhol körben látom a belseje fekete szélét. ACC-ben egy métert nem tudok menni annyira idegesít és nem látom jobban mint cv1-ben a műszerfalat és a közép konzolt. Még megnézem a dcs-t de csak a pályán állva. Összességében azt mondom ezt nem gondolták át és tele van tervezési hibával amit nem lehet javítani. Próbálnék vele barátkozni, de az előbb már kihúztam, hogy rakom vissza a cv1-et
-
TiberiusX
tag
A követésvesztés eredhet abból, hogy nagyon közel vagyok a playable area széléhez?
-
TiberiusX
tag
A beszélgetésünk után leszedtem a TheLab nevű kis játékot kipróbálni milyen.
Kövezettek meg de nekem a kép minőségével semmi bajom, a szúnyog háló effektust nem érzékelem csak akkor ha koncentrálok 1 pontra,de akkor sem zavaró számomra.
A szövegek tisztán olvashatók.
A hangszórók tök okék.
A követést veszti néha, de nem vészes (gondolom ezt tudják majd javítani szoftveresen)
A fejem eddig csak egy HTC Vive volt kipróbálás gyanánt, nincs mihez hasonlítanom ezt a headsetet.Kinek milyen probléma merült fel?
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Igen, az a FOV hogy mennyi kepet latsz osszesen a HMD-ben (mindegy hogy elesen vagy elmosodva. Ez is fel lett hozva a Cosmos-al hogy nincs eye relief allithatosag (nem allithatod a lencseket elore/hatra) ami itt jo lenne mert alapbol eleg messze vannak. Erdekes modon a Vive-nal van (ahogy a Rift S-nel es a Valve Index-nel is).
-
veterán
válasz sakkay #23228 üzenetére
Megprobálhatom ha lesz időm de az biztos hogy a controllerek a gyenge pontok a Reverbnél, kicsit fakobb mint a RiftS, cserébe olvasható minden mindenhol... Nekem abszolute nem kényelmetlen sőt pl. sokkal jobb felvenni mint a RiftS-t.
Nagyon könnyű, nekem tetszik nagyon. Normális kontrollerekkel pff nagyon tuti lenne, de ahogy látjuk egyben nem mostanában lesz normális cucc -
v2
senior tag
Na szerintem tudom, hogy mi a baj. Az van, hogy a szemem messzebb van a lencsétől mint a cv1ben, ezért jobban látom a belső fekete széleket. Olyan mintha két csőbe néznék. Ez nem a fov, vagy igen? A fov a látótér amit érzékelünk a virtuális világból, ha jól gondolom. A szivacs vastag. Amúgy ha nagyon sokat igazgatom akkor már alakul
-
Enton
addikt
válasz sakkay #23228 üzenetére
Persze most lát először ilyen játékot a csávó is ha tippelnem kéne.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Csakpeti
lelkes újonc
Assetto Corsat is próbáltunk! Első kanyarban "nincs elég fény" napsütötte nappaliban és égő villany mellett! A beat saber játszhatatlan, meg ezek a gombok hát nem gondoltam volna hogy ezt így kiadják, pedig én ajánlottam az itteni hozzászólások alapján. Most nem kicsit ég a pofámon lévő bőr , mert mivel htc , csak jóra gondoltam. Most megnézzük mit lehet tenni,várunk egy kis időt, ha nem javul visszaküldés és index vagy rift lesz helyette. Kicsit jobb a kijelzője mint a rift s headseté, de egyáltalán nem az hűha kategória sajnos, pedig drágább! Az indexé mindent ver bár az használhatóságban nem jött be nekem. A párosítás a kontrollerekkel felért egy vallatással. A headset fedele valahogy nem akar az arcomra illeszkedni, olyan volt mintha csal lifegne. Kaki az egész
-
v2
senior tag
válasz Raymond #23219 üzenetére
Ja valami firmware volt, hol a bánatban találom? Alapvetően valami qrva nagy gáz van itt mert pl ACC ben a műszerfal rosszabbul olvasható mint cv1 asw1.6-on, vr pixelt felraktam 150-re és az egész össze omlott. Azért a cv1-nél jobb kéne, hogy legyen, nem?
-
Segal
veterán
Na most kicsit örülök hogy épp nem volt pénzem amikor volt ez a 220k-s elírás mert lehet én is beleugrottam volna.
Azt persze sajnálom hogy nektek most nem müködik jól.
Próbálgassátok aztán ha nem jó akkor küldjétek vissza."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csakpeti
lelkes újonc
Cosmos teszt megvolt! Srácok maradjatok távol ettől a szartól, ez siralmas. Nincs sok időm a virtuális valóságban, indexem volt ,most meg rift s-em, de ilyen rossz élményem még nem volt vr-ben
-
-
pRoject22
őstag
Én vissza mondtam, túl sok negativ videót és tapasztalatot látok róla szóval nem rakok bele 220K-t, marad a pénz a bankban a Reverb-t Sheep fórumtárs segitsége alapján innen lehet megvenni .
Ezek már a V2 kijavitott verziós ReverB-t küldik, én hérfőn fogom megkapni és igen 1080 a minimum hozzá de azt mondják ,hogy a magas felbontás miatt nem kell pixel destinyvel szórakozni igy kb anniy fps van mint egy gyengébb VR-al, nekem 2700X és 1080Ti-van, az elviekben simán elég, sok youtube videó van ahol 1080 Ti-al max grafon fix 90 fps megvan, szóval nem vészes, viszont a követése nem biztos ,hogy valami jó, van aki azt irja jó van aki azt ,hogy nem, ha csak szimhez kell akkor meg nem kell aggódni
¯\_(ツ)_/¯
-
sakkay
aktív tag
Na most már nagyon kíváncsi vagyok. Eddig az volt a legnagyobb előnye, hogy szép a képe nagyon, meg alig van pixel. Ha viszont a cv 1 után sem látsz nagy különbséget...az nagyon nem jó. Én akkor is megvárom a saját szememmel akarom látni. Ha ez így mind igaz amit írtok-akkor nem értem, hogy miért dobták ki???, Így mindenki visszaküldi.
-
v2
senior tag
válasz Raymond #23209 üzenetére
Az éles terület nagyon kicsi, gondolom ezt nevezzük sweet spotnak ( édes folt ) Én nem érzékelem a cv1 után a változást. Annyi a különbség, hogy kevésbé pixeles, de például pont az ACC-ben használhatatlan, hogy szarjanak sünt Enyhén megb@sz az ideg
-
Raymond
félisten
A lecsukas problemat masok is irtak, ebben nem vagy egyedul. Pixelesseg ezeken a felbontasokon meg nem fog eltunni, igaz a CV1 utan sokkal kisebb. Kb. ugyanaz mint az S vagy a Go mert ahogy mar irtam hiaba a valamivel nagyobb felbontas ha az nagyobb horizontalis FOV-t takar igy a PPD (pixels per degree) kb. ugyanaz mindharom HMD-nel. Az S es a Go elonye a jobb lencsek, azoknal nagyobb a sweet spot. Egyebkent meglepve neztem a VRO videoban hogy a HTC meg mindig ugyanazokat a lencset rakta bele amit a Vive-ba, ez tenyleg idiota huzas volt.
[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
TheAlpha te átvetted? Te mit tapasztaltál?
[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
válasz sakkay #23203 üzenetére
Kibontani kurva nagy élvezet volt, nagyon szép a cucc, meglepően könnyű, amíg ment a touch jó volt a követés. Nem akarja látni a jobb kezemet csak villog, ez az elején még jó volt. A screen door ultra kicsi és nem élesebb, szebb a képe mint cv1. Enyhén pixeles, ami nekem csalódás. Nem tudom a fejemre igazítani mert nem lehet lecsukni, hogy az arcomon legyen mint a cv1, mondjuk nekem elég kicsi a fejem. Hát kb ennyi így 1 óra után. Szerintem egy rakás szar eddig de kap még egy pár nap esélyt. Mondjuk nem beszélek angolul ezért lehet benne van a user error. Sajnálom
-
abéla
senior tag
válasz fulton #23178 üzenetére
O. S-ed volt korábban? Vagy mivel próbáltad?
Gyakorlatilag mi a probléma a megjelenítésben? Homályos a látótér valamennyi része? Mindkétoldali, szimmetrikus? Sweet spot csökkenés vagy hogy tudnád leírni?
Csak mert ez az eye strain -amit sok helyen olvasni- nem írja le igazán a probléma jellegét.hootka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest