-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz fulton #23178 üzenetére
Van, de draga - Index
A filmnezeshez es a tobbi kerdeshez - errol mar irtam. Mindketto jo (S/Go vagy Quest) csak mas-mas a kep rajtuk. Az S es a Go sokkal kenyelmesebb mint a Quest alapbol, de a Quest-nek szerintem jobb a kepe ilyenre. SDE-ben van difi, de ez megint egy olyan dolog hogy en nem figyelek ra egyiknel se. Latom mindkettonel ha rakeresek, de az a helyzet hogy inabb nem keresek ra mert akkor mar csak azt latom. Az hogy az LCD-n kisebb az SDE mint a pentile AMOLED-en se olyan egyszeru mert a pixel struktura mas es van akit jobban zavar vagy hamarabb eszreveszi az egyenletes LCD strukturabol akado racsokat mint az elforditott pentime strukturat. Ezen egyaltalan nem agyalnak. A szinek es a fekete egyertelmuen jobb a Quest-en es nem mondom hogy a "tul eros" erv MlbMatic reszerol nem valid mert mindenki mas de az igazsag az hogy ezzel kissbbsegben van. Szerintem OK, a CV1 peldaul nem volt eleg vilagos.
Szoval az a helyzet hogy neked a 72-as IPD-vel aranylag keves valasztasod van es azok kozul alegjobb ar/ertek aranyal a Quest bir meg ugy is hogy ra kell koltened valamit pluszba hogy a komforton javits.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- További aktív témák...
- Mindenféle LED-es dolgok: szalagok, vezeték stb.
- Retro Socket 370 / SLOT1 PC
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- KFA2 GeForce 1CLICK OC RTX 3060 12GB GDDR6 192bit
- GAMER PC - mATX - Ryzen5 2600 - 16GB DDR4 3200 - RTX 2060 SUPER 8GB - 500GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest