Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Ma beszéltem velük, elmondtam mi történt és ,hogy mi a helyzet az árral, azt mondták ,hogy ez nem az az eset amikor nem kapjuk meg, azok kirivó esetek amikor pl egy 190.000 ft os telefon 19.000 ft ra van kiirva vagy 10 ft-ra szóval súlyos elirás esetén értendő az, itt csak simán valamiért alacsony ár lett felirva. Azt mondták ,hogy október 3 körül megfogom kapni ennyiért. Mondtam ,hogy úgy legyen
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
barcalaci84
őstag
válasz Raymond #22497 üzenetére
Erről van valami forrás?
Mert én csak annyit találtam h valami vive reality systemet akarnak építeni ami támogatja az openvr-t... És elszakadnanak a steamtol, saját környezet saját szoftver stb
A steames vr játékok gondolom mennek majd , de pl Acc nem hivatalosan vr támogatott így nálam azért kérdéses... -
Raymond
félisten
válasz barcalaci84 #22495 üzenetére
A Cosmos SteamVR (OpenVR) szoftver reszrol (ami az ACC-nek fontos). Csak az inside-out kovetes van hardverileg ugy megoldva mint a WMR HMD-k.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
v2
senior tag
válasz barcalaci84 #22495 üzenetére
Ezek szerint akinek vive proja van az nem tud assettozni?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
barcalaci84
őstag
Nem biztos h egyáltalán futni fog...
Ha jól értem akkor ez se nem steamvr, se nem oculus, se nem wmr...
Acc-ben pl gondok vannak wmr headseteknel is.. És mivel nagyon kevés felhasználót érint, Kunos meg nem egy nagy csapat így még azokkal se nagyon tudnak foglalkozni, gondolom cosmosuk sincs/ nem is lesz :) -
v2
senior tag
Egy i5 8600k, gtx1080 gamingx, 16gb ram kombó elég neki? Tudom, hogy a gépigény szerint igen, de engem a gyakorlati felhasználása érdekel. Például vegyük az ACC-t. A Cv1 olyan amilyen, de szépen fut elég magas beállításon. Ehhez képest mire számítsak?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
v2
senior tag
Én is rendeltem extremtől cosmost ma reggel. Bolti fizetést kértem, és kaptam igazoló emailt. Hát nagyon kíváncsi vagyok.
-
a2d2
addikt
válasz MlbMatic #22491 üzenetére
Na muszáj volt visszakeresnem mert nem tudtam honnan jött ez, nem figyeltem fel rá.
De így visszanézve teljesen jogos [link]
Olyanról hallottam hogy valaki lehagyja az írásjeleket mert elképzelhetetlen sebességre akar kapcsolni az írásban. Na de hogy ötszörösét írja a szükségesnek. Szerintem egyedi vagy az egész PH-n ezzel, most már ne változtassA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz MlbMatic #22487 üzenetére
Bocsi, nem akartalak megbántani, csak kicsit csipkelődtem.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
sakkay
aktív tag
Amit írtál-arra nem tudnak hivatkozni-lévén, hogy nem erről van szó. Tényleg kíváncsi leszek. Aztán fogy.védelem ha meglépik a buziskodást. De meglepődnék amúgy, habár nem sokat rendeltem eddig tőlük-de amikor igen, akkor rendben voltak. Ja és ezt találtam
"A jó árak mellé garantáljuk, hogy ha a termék megrendelése és számla kiállítása között fogyasztói áremelkedés történik, az Extreme Digital az ebből származó többletköltséget nem hárítja Rád! Amennyiben a termék fogyasztói ára ezen idő alatt csökkenne, úgy az ebből származó előnyt teljes egészében Te élvezheted, hiszen az alacsonyabb összegért juthatsz hozzá a kiszemelt termékhez! Áruhitellel történő vásárlás alkalmával, vagy online fizetési eszközzel történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék számlázása közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni."[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
Lesz olcsó alig használt rift s eladó?
-
f34rY
csendes tag
"Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, ide értve a feltűnő értékaránytalanságot is, valamint esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától. Ügyfelet ezen elállási jog indokolás nélkül megilleti."
https://edigital.hu/aszf-hu -
pRoject22
őstag
válasz Raymond #22479 üzenetére
Szerintem egy ekkora cégre egy ilyen húzás kontraproduktivan hat, szóval remélem nem ülnek ott olyan idióták akik ezt okos húzásnak tartják illetve nem olyan buták ,hogy ne tudjanak beárazni egy terméket. Persze ha nagyon festjük az ördögöt a falra akkor lehet bármi, mindegy majd meglátjuk mi lesz, ha lesz lesz ha nem akkor meg veszek máshol
¯\_(ツ)_/¯
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
pRoject22
őstag
És akkor ez nem ér náluk semmit? Elviekben ezzel biztositott a fix ár ami akkor volt amikor megrendelted.
¯\_(ツ)_/¯
-
Raymond
félisten
válasz sakkay #22477 üzenetére
Dehogynem tudnak, egyszeruen nem lesz es kesz. Az uj keszlet normalis aron uj cikkszam alatt lesz vezetve a mostanit pedig soha nem szallitjak le. Ennyi. A megerosites arra jo hogy ha szallitanak akkor nem fogsz tobbet fizetni, nem arra hogy le is szallitsak az arut.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ja és [Szavazás] azoknak akiknek MlbMatic stílusa jönne inkább be...,,,
(#22478) s7evcsenko: Ú ez de szenya lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #22474 üzenetére
Ugyanezt gondolom. Én a magam részéről csak adok neki egy esélyt de nekem nem is volt veszteni valóm, mert nem volt Alza rendelésem, ez viszont olyan jó ár, hogy nem tudtam elmenni mellette. pRoject2HUN pedig szeret veszélyesen élni!
-
Raymond
félisten
En nem akarok unnepronto lenni, de ha a hivatalos Vive Store-ban 799EUR a cucc akkor az a 660EUR-os ED ar minimum gyanus. Olyan erzesem van hogy nem lesz abbol semmi. Talan kar volt az a 780EUR-os Alza-s rendelest torolni, gondlom az Alza siman benyelte volna az a 19EUR minuszt, az ED-nel mar ketsegeim vannak afelol hogy 140EUR-t csak ugy jofejsegbol megadnak.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz pRoject22 #22469 üzenetére
Biztosan nem írta ki rosszul, szándékos lehet az 1 év. Viszont úgy tudom EU szabályok szerint 2-t kellene rá vállalniuk. Én majd akkor verem az asztalt, ha valami baja lesz, addig nem érdekel. Billentyűzettel is ugyanezt eljátszották velem, hogy 1 évet adott egy másik kisker. A nagykerrel meg mindent elintéztem igaz nem volt sima az ügy de saját tapasztalataim szerint akkor érdemes ezzel foglalkozni ha probléma lesz addig felesleges rágódni rajta.
Azt hiszem lesz dolga az edigitalnak ha a fél PH vicopapa miatt fog most tőlük Cosmos-t rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz pRoject22 #22466 üzenetére
Látod-látod, mindig van jobb üzlet.
Ezért is megéri ide a topikba járni, köszönjük vicopapa!
Viszont az ED-től tartok, sajnos volt már rá példa, hogy törölték a rendelésemet... Azért adtam neki egy esélyt és rendeltem én is egyet. Egy jó kis review-t majd készítek róla ha küldik.
Ti el is utaltátok az árát vagy utánvéttel kértétek? Nem tudom melyik a tutibb mód arra, hogy biztosan küldjék bár az előre utalást sanszosabbnak gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz pRoject22 #22461 üzenetére
Bringás topikban volt olyan Hervis akció, hogy az 500.000-res bringát 50.000-ért tették ki az oldalra... Az árat elírták, de ettől függetlenül kiszállították azoknak akik aznap délelőtt figyelmesek voltak. Fórumtárs a képet is beküldte róla.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz kiskuplung #22457 üzenetére
Egy hete előrendeltem a Reverb-t de kb 3 óra után vissza mondtam, már vissza is küldték az árát, a Cosmos-ra még akkor lecsaptam amikor 260K-ért adta az Alza, és hiába emelték meg másnap nekem még 260-at kell érte fizetni, irok majd róla egy beszámolót, hogy a rift s-hez képest milyen.
¯\_(ツ)_/¯
-
kiskuplung
őstag
Ezt láttátok már? HTC Vive Cosmos Supports Optical Finger Tracking
Pont ilyen extrákra gondoltam, mikor kérdeztem, hogy ki is akarna Cosmos-t venni jelenleg. Ha még a standalone mode-ot is beletennék, akkor tényleg egy egyedülálló termék lenne egy kis piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Érdekesség: A VR Cover most adott ki Quest-hez hátsó párnát. Rift S coverről még semmi hír, de a hír komment szekciójában is nehezményezik.
-
danny73
csendes tag
válasz haverkulum #22449 üzenetére
Hát akkor hajrá, nyomtasd ki ;)
Várom a képeket, hogy milyenre sikerült, és hogy szuperál."A repülők mászkálnak! A csigák kézen állnak, a békák meg fejen!"
-
veterán
válasz haverkulum #22447 üzenetére
Nem érdemes állítolag 100+ ms késésük van.
-
haverkulum
aktív tag
válasz danny73 #22445 üzenetére
Igazából 3D nyomtatóm nekem is van, nézegettem is ezt a nyomtatós megoldást Ha gondolod megpróbálom kinyomtatni, rápróbálni a Rift S-emre és elküldöm neked, anyagár + postaköltségben, munkadíjat nem kérek ilyen egyszerűbb dolgokért + nekem is jó kísérlet Annyi, hogy én nem tudom 1-2 napos határidővel vállalni, épp nagygenerálozás előtt áll a nyomtatóm, arra elmegy pár napom.
-
veterán
Én jelen pillanatban fülbedugós fölest használok AKG amit telóhoz kaptam Jól szól igaz annyira nem szerewterm a bedugos fülest de most ez van. Feltekertem a kis vékony madzagját kicsi gyorskötözövel rögzítettem meg kát oldalt lóg lefele 7-8 centi zsinoron fent kicsi gyorskötöző annyir anem néz ki gázul egyébként.
-
haverkulum
aktív tag
válasz danny73 #22446 üzenetére
Hát, utcai bluetooth fülesek közt érdemes körbenézni szerintem, amit linkeltem skullcandy az is az a kategória, azoknak elég rugalmas, nagy pántja van, talán fel lehet venni Van ott is ami 15-20k körüli kategória.
Nagyon őrült ötlet: kábelt kihúzni a HDM-ből és elmenni vele a MediaMarkt-ba, végigpróbálni a kiállított füleseket vele
-
danny73
csendes tag
válasz haverkulum #22444 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod. Nehéz így a döntés :( Jobb lenne egy egyszerűbb megoldás elfogadható áron belül, egy fejhallgatóval ami fölvehető a rift pántja fölé, és valóban egy cv1 hangzását adná. Max 20-25 ezerig elmennék ha nem kellene átalakítgatni.
[ Szerkesztve ]
"A repülők mászkálnak! A csigák kézen állnak, a békák meg fejen!"
-
danny73
csendes tag
válasz clyvejhamma #22436 üzenetére
Szia! Írtam a 3d-s nyomtatós srácnak. Azt mondta kinyomtatja nekem is a tartót hozzá. A kábelezést hogy oldottad meg? Van valami képed az egészről, hogy hogyan is néz ez ki a valóságban? Megtennéd hogy küldesz pár képet privátban, vagy itt?
[ Szerkesztve ]
-
haverkulum
aktív tag
válasz danny73 #22443 üzenetére
A HDM oldalán ami van jack az erre a célra való, a Cloud-nak kb 1-1.5 méteres kábele van, az annyira nem is vészes, feltekerve el lehet rejteni a pánton viszont ha visszaolvasol pár hsz-t akkor látod a problémám a Cloud-al De megpróbálom ma is majd, több módon is felvenni, hátha én álltam hülyén a dologhoz kislányos izgalmak közepette mikor a kezembe vettem a Riftet (utoljára akkor próbáltam mikor meghozta a futár)
[ Szerkesztve ]
-
danny73
csendes tag
válasz Dyingsoul #22439 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ. Ez a fejhallgató HyperX Cloud II rámegy a rift pántja fölött a fejedre, és kényelmes is a fülön? A fejhallgató jack-jét egyébként a headset oldalába dugod vagy a számítógéppel kell összekapcsolni? Bocsi ha hülyeséget kérdek, új vagyok a témában. Vagy ajánlottabb inkább az átalakítós nyomtatós módszer a Koss porta pro-val?
-
haverkulum
aktív tag
válasz Dyingsoul #22441 üzenetére
Igen, sajnos emiatt fáj a szívem nagyon... Elvagyok a beépített zajkeltőjével, alap VR ökörködésre megteszi nekem, de a Cloud után azért erős visszaesés, főleg Beat Saber közben
Nézegettem videókat, egyikben az alábbi fülest ajánlotta a videós, hogy neki ez vált be kényelemre és hangminőségre a Rift S mellé, rendesen felülről veszi fel (nem a tarkóján van a füles pántja, láttam olyat is aki úgy használja) de nem tudom, hogy ki akarok-e adni látatlanba ennyit egy fülesre úgy, hogy van egy nagyon jó Cloud-om már
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz haverkulum #22440 üzenetére
Mondjuk erre nem gondoltam. Nekem sima Riftem van azzal nincs gond, rámegy simán. S-en valóban húsosabb a halo, de azt nem gondoltam, hogy miatta nem lehet felvenni a Cloudot.
Mondjuk ha ezek a fejesek nem jönnek fel az S mellé akkor nem nagyon van értelme egyáltalán fejhallgató kombóról beszélni mert az összes kb ugyanez a forma.[ Szerkesztve ]
-
haverkulum
aktív tag
válasz Dyingsoul #22439 üzenetére
Azt hogy veszed fel a Rift S mellé? Nekem Cloud van itthon, próbáltam de egyáltalán nem tudtam felvenni, bár nekem nem épp kicsi fejem van (a Rift S is majdnem koppon ki van húzva mikor felveszem és csak pár kattanást tudok húzni rajta), mikor próbáltam felvenni nekem elakadt a Cloud pántjának a fém része a Rift S "halo"-jában
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
danny73
csendes tag
válasz clyvejhamma #22436 üzenetére
Köszönöm a segítséged
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz Dyingsoul #22432 üzenetére
Olcsóbban kijössz ha nyomtattatod a tartót a Koss Porta Pro-hoz és használd a módosított modellt mert az eredeti nagyon szűk, széttöri a füles a kengyelt amikor berakod. Nekem ez van és tökéletesen működik, hangzás olyan mint a Riften volt, felvételnél kicsit figyelni kell, de jól működik a dolog. Legnagyobb gáz a kábelmenedzsment (mit hová vezetsz, hol tudod eldugni).
-
törölt tag
-
Viktoár
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Várható lesz a közeljövőben leárazás? (black friday vagy karácsonyi akció valahol? )
Üdv:Viktor
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz danny73 #22431 üzenetére
Szia!
Koss Porta Pro fülest szoktak ráhekkelni.
3D nyomtatott tartókkal szokták rögzíteni a Rift S-en. (reddit) Venni is lehet egyszerűbb dizájnt.
De a topikban némi keresés során találhatsz még hasznos infókat de ez az a füles amit össznépi szinten használnak a füles probléma megoldására.[ Szerkesztve ]
-
danny73
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Oculus rift s-et. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen tipusú fülhallgatót érdemes venni hozzá, hogy érdemben hasonló hatást lehessen elérni hangzásban mint a cv1-nél?
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #22427 üzenetére
Nem eri meg a nagyobb. Most mar van kint tobb, de a megjeleneskor elerheto kb. 50 jatek/app messze nem toltotte meg a 64GB--n talalhato ures helyet. Eleve aranylag keves 1GB+ helyet igenylo jatek van, a legtobb ez alatt van.
Szerk:
Itt egy lista a megjeleneskor elerheto jatek/app meretekrol [link][ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #22427 üzenetére
Szerintem semmiképp sem éri meg azt a 100 dollárt/eurót.
Fel tudod mérni hogy kb hány játék fér az eszközre, csak keresd a "space required" sort: [link]
Ahogy nézegettem most max 5GB körül van egy játék. Szerintem a jövőben is egy fullos AAA játék el fog férni max 10GB-on.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Az oculus quest kapható 64 és 128gb-os háttértárral. A kérdésem hogy megéri-e a felárat a 128gb-os verzió? Átlagban mekkora hely kell egy játéknak?
Üdv:Viktor
-
qqzs
őstag
Talaltam egy masik helyi toplistas jatekot a Gun club-ban is van 3 profil slot
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Quest: Van valami lehetoseg arra hogy a custom songokra lassak solo modban global eredmenyeket? Moonrider vagy scoresaberre gondolok
[ Szerkesztve ]
-
abydos
aktív tag
válasz MlbMatic #22415 üzenetére
Elég csak az enyémet nézni, ha én válaszolok, másét nem kell
Grafikai kérdéssel nem foglalkoznék, egyértelmű, hogy van különbség. A kényelem ami pro és kontra. A Quest szabad, bárhol, bármikor, a Rift S kötött. Viszont a Rift S kényelmesebb a fejen.
Amúgy a Questet jóval többször használom.
Amit tudni kell a Questről, az pedig itt van.
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Raymond
félisten
válasz MlbMatic #22417 üzenetére
A kepminoseg jobb mint a CV1-nel, az alap faceplate-el nalam a FOV is de akkor mar eleg szorosra volt huzva. A legnagyobb visszalepes az ergonomia - nagyon orrnehez a HMD ezert sokkal nehezebb olyan beallitast tallalni ami megfelel es nem okoz fejfajast a tul sok nyomastol elol vagy (amit eddig egy HMD-vel se tapasztaltam) a pant hatul nyomja a fejed ugy hogy megfajdul azon a ponton.
(#22418) a2d2
Ulsz egy helyben es lovoldozod a Space Invaders modjara feled repulo ellensegeket, csak 3D-ben. Fene tudja, grafika turheto, talan nem tul sok erte a 2.49, de nem egy must have jatek.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Nem lesz ez jó, mert mióta kipróbáltam a revive-t párhuzamosan nézem steamet és oculus store-t is
Ez úgy tűnik minimal VR minimal pénzért: [link]
2,5 dollárt megér vagy nagyon gázos?
Amúgy azt vettem még észre hogy az Oculus store-ban sok ingyenes játék/experience is van ami nincs Steam alatt.[ Szerkesztve ]
-
MlbMatic
tag
válasz abydos #22411 üzenetére
Nem nézegetem az aláirasait a tagoknak,,,,,
Megkérnélek segits egy kicsit, mennyivel rosszabb az S nél ?
Vennék egyet az S mellé, csak nem tudom gyakorlatilag mi és milyen mélységű a különbség,,
grafika, kényelem, látószög, hang stb,,Megköszönném ha vélemlnyeznéd nekem,,,
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
stfx
aktív tag
Ritmus jatek kedveloknek STUMPER. Egyet fizet kettot kap, es meg akcios is, 8.74EUR. Olyan mint a Synth Riders, viszont jelenleg nem megy indexen.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #22410 üzenetére
A szerkesztő gombok jobb szélén van a "forráskód szerkesztése" gomb. Azzal lehet látni és szerkeszteni a hsz forráskódját ami most már html formátumú.
-
kiskuplung
őstag
Nagyon jónak ígérkezik: [Espire]
szerk: nem értem ezt az új fórummotort, régen olyan jól lehetett linket szerkeszteni, most meg...
[ Szerkesztve ]
-
MlbMatic
tag
Van valaki akinek van S es quest is ????
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #22402 üzenetére
Köszi akkor skippelem, mert nekem csak 1070-em van és kellene a fix 72 fps.
Játszottam 1 órát ezzel a Transpose-al, ebben teljesen jó volt az irányítás revive-on keresztül - kivéve hogy itt sem volt menü gombom (Moss alatt közben meg tudtam csinálni Steames touch konfiggal).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
qqzs
őstag
Quest: Megvettem vegre a beat sabert. Olvastam hogy a zenek nagyon nem mindenkinek szolnak benne de ez minden elkepzelest felulmult. Ezek szinte fajnak ha hallgatni kell. A demo zeneje tenyleg nincs a jatekban? Azt honnanlehet tudni hogy erdemes e mar felrakni ezeket a bsaveres modokat azaz hogy kompatibilis e mar az uj verzioval?
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #22390 üzenetére
4 éve van volt cv1 em,11,5 honaposan 3 ment tönkre, azaz 3 nak utalták vissza az árát mert szét ment a füles,,,,
ez jütt a soron,,, amit ugyan nem bántam meg, mert messze szebb a képe,,, van ami persze roszabb, de az nem oly lényeg,,
viszont a touche az meglepett, azt hittem a tokja gagyibb, de ugy tunik a bele is,,
se baj, ugy látom megy majd az ingyen upgrade az oculus K ra vagy mi lesz a következő(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #22400 üzenetére
Akár hiszed akár nem ma próbáltam ki először ezt a Revive-ot. Illetve anno a Lucky's Tale miatt telepítettem de az nem jött össze vele.
Most kipróbáltam pár dolgot amit találtam a fiókomban:
- First contact - ez szépen nézett ki de óriási volt a kontroller késése
- Dreamdeck - ez vezérlő nélküli nézelődős. Bejött, főleg a T-rex a végén. Aki még nem próbálta Revive-ot az akár ez miatt is tegye fel. Gyerekek nem merték megnézni, csak monitoron keresztül
- Minecraft - ennek felvillant a betöltő képernyője majd ki is lépett.
Van még fel nem telepített játékom Oculus alatt, próbálgatom még, de valóban mintha nem lenne a legsimább Steames játékokhoz képest.Edge of Nowhere érdekes lehet de ma adtam ki 16.50 eurot Moss-ra, végül megvettem tényleg Steam-re. Ezt nyomtam is egyből közel egy órát, jópofa Menüt nem sikerült elővarázsolnom benne a Touch kontrollerrel.
Ez van most még 9 euróért ami elég jól néz ki: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Projektor topic
- További aktív témák...