Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma délután 2-kor lesz egy The Making of The Legend of Zelda: Breath of the Wild műsor a Nintendo-tól.
-
-
adalbert1
veterán
Vannak titkos shrine-ok, ahol valami interakcióra van szükség, hogy előjöjjön a föld alól a shrine, szerintem ezeket nem jelzi előtte a detektor sem.
Én két város közelében találtam ilyet, az egyikben meg kellett csinálni több mellékküldetést, és utána volt lehetőség megkeresni, a másikban pedig az egyik karakterrel kellett beszélgetni és egy tárgyat megkeresni utána.
Én kb. 23 shrine-nál tartok most, de a térkép nagy részét még nem fedeztem fel (illetve 2 olyat nem csináltam meg, ahol nagyon erős Guardian volt). Divine Beastből eddig egyet csináltam meg, most gondolkozom, hogy menjek-e a következőhöz, vagy inkább a mellékküldetéseket csináljam tovább.
Valaki esetleg tudja, hogy mennyi szívet lehet maximum gyűjteni? -
Sirandrish
Topikgazda
Az érzékelő csak akkor jelez ha közel jársz és ha pont a Shrine felé mész.
Én felmásztam a tornyokba és átlag 2-3 Shrine mindegyikből látszik. Szóval ha van mondjuk 15 torony, akkor mire mind megvan, legalább 45 Shrine-nak meg kell lennie...ha alaposan szétnézel. És ehhez nem kell semmi, csak körbefordulni -
boost
addikt
válasz
Sirandrish #3291 üzenetére
Jó, alaposabb, de ha nem jelez semmit az érzékelő? átmegyek fél megyén és meg sem pippan...
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként örülnék ha megosztanánk egymással a spoilermentes tapasztalatainkat. Sokat tudnánk segíteni egymásnak, meg hát a Zeldáról diskurálni jóóó
-
Sirandrish
Topikgazda
Én ezt is tudatosan csináltam. Akárhol vagy magaslaton, nézzél alaposan szét. Nagyon-nagyon messziről látni őket, főleg éjszaka. Egyébként én végigvittem a storyt, lenyomtam mind a 4 beastet, az egész map fel van fedezve, és minden Shrinet amit láttam azt megcsináltam..nem hagytam ott. így járok most 60nál és
.120 van
Szóval ha csak a kijárt ösvényen haladsz célirányosan viszont alaposan szétnézel, akkor a story végére legalább 45-50nek meg kell lennie.Emellett nagyon sok olyan is lesz,
bár az bőven nem az út mentén, amihez igen komoly előfeltételeket kell megcsinálni. A lényeg a lényeg..a 15öt picit keveslem, de nem maradtál le semmiről, csak alaposabban nézz szét..jelölgesd a térképen aztán ne hagyd ott
-
Vannak olyan shrine-ok, amiket nehezebb megtalálni (pl kell hozzá valami előfeltétel), én kb 25-ben voltam eddig, térkép harmada van meg és mind simán megközelíthető volt. Éjjel menj fel egy magas helyre és nézz körül, ami szabadon van az majd narancssárgán világít már a távolból.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Én egy kicsit elvesztettem a fonalat a nagy open worldben. Rutinosabbak segítségét kérem. Kinyitogattam kb a 2/3 térképet, mégis kb 15 shrine-t találtam meg. Ha nagyon elmegyek balra, akkor lenyomnak simán, ah északra szintén. Tehát gondolom jobbra kell menni, de egyelőre csak két falut találtam (azt a kettőt, amit a main quest is nevén nevez. )Ahol elküldenek a
, abból megvan 4. Pl a Techlabban emlegetik Robbie-t, de fogalmam sincs, merre keressem azt a hegyet, amit emlegetnek.12fotó azonosítására Tényleg ilyen nehéz megtalálni a shrineokat? Pedig már +-os érzékelőm is van. Mondom, továbbra is kb 15nél tartok, abból
, többit megoldottam. Egy beast megvan, ott már csak a boss van vissza.3 nehéz harcos Szóval ha lehet spoilermentesen mit javasoltok, minek álljak neki, merre menjek, minek nézzek utána? El vannak dugva a shrineok, vagy hol bénázok?
Switch topikba is írtam, user profile-nál kiírja az eggyütt töltött órák számát.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah én azt bőven a Story után csináltam meg, és hogy megéri-e azt nem tudom, mert minden core-omat eladtam és még csak egy darabot tudtam megvenni.
A Parryt (amikor épp működik) jobban megéri kitanulni...volt olyan hogy egyszerre 4 Guardiannal harcoltam és meg se sebződtem -
válasz
Sirandrish #3284 üzenetére
(azért így jelzem még egy darabig) Most jutottam el oda, hogy Robbie bácsi kemencéje komolyabb fegyverzetet és páncélzatot ajánl, elég borsos áron. Ezt érdemes megszerezni? Mert komoly alapanyag gyűjtés kell hozzá ahogy nézem. Ja, még csak egy Divine Beast-en vagyok túl, úton a másodikhoz.Spoiler lehet: [ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #3282 üzenetére
Amúgy így 10 nappal a megjelenés után beszélhetünk már pár dologról
kiírás nélkül (most nem a komolyabb helyekre gondolok), hanem mondjuk a mi hol van, mire jó vonalon?spoiler -
Sirandrish
Topikgazda
-
válasz
Sirandrish #3280 üzenetére
Pl amikor egy Guardian épp lőni készül,
akkor lefagyasztom és utána lövöm szemen. Mert különben mozog és béna vagyok mozgó célpont eltalálásában. A parry meg ritkán jön össze. -
Ez a Stasis+ game changer a komolyabb ellenfelek ellen, végre van esélyem a bénaságommal együtt is -
válasz
Sirandrish #3276 üzenetére
Nem
-
válasz
Sirandrish #3274 üzenetére
Tényleg elolvastam
Majd írj későbbi benyomásokról is szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3270 üzenetére
AI-ban is ezerszer jobb.
Szerk: Úgy látszik hogy ami nem grafika abban a Zelda köröket ver a konkurenciára
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #3268 üzenetére
Pedig olvastam...
na még1x
-
Sirandrish
Topikgazda
Zelda vs Horizon
Grafikai összehasonlítás...igen..van értelme az összehasonlításnakAmi meglepett hogy szerintem a tűz és a víz szebb a Zeldában
Fizikában is aláz a Zelda
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Sziasztok topiklakók. Gondolom erős átfedés van a wiiu és a switch topik lakói közt...
Amiibo funkcionalitás a BotW-ban:
- Napi 1x bármilyen amiibo-t lehúzhatsz, alap alapanyagokat adnak(Squid és Mario adott 1-1húst pár növényt meg gombát)
- A különféle Zelda related amiibok pedig ezeketadják.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #3262 üzenetére
Minden világos. Azazhogy: minden világos? Mi lett a köddel, ami a videokban zavaró volt?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3256 üzenetére
A Wii hungary oldalon North is te vagy, vagy csak már ketten is vagytok akik végigjátszották?
Végigjátszásra nem írtál semmit. Nincs kedved, időd?
Az olyan ládákat, melyek víz alatt vannak, ki lehet valahogy nyitni?
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3260 üzenetére
Úgy terveztem hogy körbe járom a térképet és utána megyek oda de akkor ha útba esik akkor lehet ráprobálok 😀
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3254 üzenetére
A 4 beasthez milyen erősnek kell lenni hogy leverjem őket?
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3252 üzenetére
Én főztem olyanokat is, ami ebben nincs benne
- pl. 3 mushroom-ból olyat, ami több mint 5 szívet gyógyít:
Hylian Shroom + Ironshroom + Silent Shroom - ilyenkor a speciális bónuszok kioltják egymást, de több szívet kapunk cserébe (ugye a 3 mushroom csak 3 szív lenne megfőzve alapból). -
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3254 üzenetére
Valami végigjátszás félét írhatnál róla. Ez a receptes link amit fentebb betettél is nagyon jó.
Néhányszor már füstbe ment amit az adalékokból sikerült összeválogatni, és egy szerény szívecske lett az eredmény. -
Sirandrish
Topikgazda
Sajnos nincs idő számláló így nem tudom, de olyan 50.
Abban benne van a komplett térkép, 55 Shrine, a 4 Beast és ugye a vígjáték. 1-2 mellékküldit is megcsináltam azért, de a maxolás csak ezután következik
Vagyis maxolás nemigen lesz, mert van 1-2 boss akit nem fényképeztem le, de már kinyírtam őket -
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3246 üzenetére
Hány óra játékidő volt a Story befejezéséig?
Jelenleg két megnyílt térképnél tartok, megtaláltam a falut, ahol lovat lehet betörni
Mint tapasztalattal nem rendelkező, nemrég rájöttem arra is, hogy nem érdemes még mindig egy gatyába szaladgálni, mert ruhába nehezebben csapnak le az ellenfelek
A játék továbbra is tetszik, mert jó. Olyan csillagkapu beütésé bővített Far Cry 3. -
Sirandrish
Topikgazda
Aki esetleg nem tudná!
-
ooooobi
senior tag
-
válasz
Sirandrish #3246 üzenetére
Nem nagyon igyekeztél, itt 1 óra alatt végzett vele a speedrunner.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #3247 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
Neki nem lesz gond az alapanyagokkal
Ő a lány Koncsik
-
válasz
Sirandrish #3243 üzenetére
Rendes ruhád még nálam van...
-
adalbert1
veterán
Én még csak 19 shrine-t csináltam meg, eddig egy sem volt, amit emiatt ott kellett volna hagyni (inkább azért léptem le kettőből, mert túl erős Guardian védte) - igaz, a storyban sem haladok annyira
, még csak most voltam az első Divine Beast-nél.
Egyelőre én még mindig a felfedezést élvezem, rengeteg helyre felmászok, elmegyek, hátha van valahol egy Korok, vagy egy kövek mögött lévő láda, vagy csak jó kilátás a hegy tetejéről, stb. -
boost
addikt
Fantasztikus videó: https://www.youtube.com/watch?v=9EvbqxBUG_c
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azt látom sokszor hogy sajna nem éri meg az erőfeszítést.
Igaz ez a ládákra vagy a mapon elhelyezkedő bossokra. Nyilván a bossokat mindenki le akarja nyomni, hát azért vannak ott, de a dropjuk kritikán aluli.
Igaz ez a ládákra is..1-2t már én is otthagytam, de volt olyan amiért vért izzadtam aztán egy 30rupis Opal volt benne? Én meg elvertem rá negyed órát -
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de eddig volt már nekem 2-3 Shrine, ahol ötletem sincs, hogy miként lehetne esetleg a ládát megszerezni. Még szerencse, hogy a térképen jelzi a játék, hogy maradt még bent kincs.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
tajner10
tag
Nem olyan nehéz a shrine csak pár fegyver kell (kb 5db ami min 20 fölött damagel) és nagyon jó fegyókat fog adni,más : már lehet tudni hogy mit lehet kezdeni a kövekkel mint pl a ruby? (hol tudok amúgy flinttet találni,csak mert az egyik side quest azt kéri hogy adjak neki 10 et,de nekem csak 3 om van,van valakinek vmi tippje?)
-
-
[Ixub]
tag
Rubinokat, gyémántot ti eladjátok? Nem merem nehogy kelljen.
-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3224 üzenetére
Igen abba Guardba én is belefutottam azt hiszem
az erő próbája vagy mi volt a shrine neve és én is ott hagytam pár próba után -
-
[Ixub]
tag
És belefutottam az első valakibe akibe belebicsaklottam. Azt hiszem
az eastern gatenél volt, a Hiluxot megöltem iszonyat mennyiségű nyílvesszővel és utána jött egy patás félemlős. Na az sehogy se ment. Ezért bátran, mint Sir Robin kikerültem. -
Sirandrish
Topikgazda
A storyt úgy és akkor csinalod ahogyan és amikor akarod. Ez a lényege. Én minden látott shrinet megjelölök és amíg nincsenek kész, addig felfüggesztek minden mást.
Kivétel ez alól az a Shrinet amiben egy 4es Guardian pihen, mert azt inkább otthagytam egyelőreMondjuk ez a tornyokra is igaz , és már meg is van a teljes térkép.
Viszont az első 4-6oraban full vakon mentem, mert nem tudtam hogy lehet a térképet unlockolni[ Szerkesztve ]
-
[Ixub]
tag
Ti amúgy szoktatok lemenni a felfedezett térképről? Én nem nagyon szeretnék, hogy ne borítsam a storyboardot. Pedig van egy-egy shrine ami nagyon csalogatóan közel van.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megvan a Master Sword is végre
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bennyboy #3219 üzenetére
Akkor te még tényleg az elején vagy. Az elején ahogy írták is, van 4 shrine. Azokat meg kell csinálni, és meg is tudod csinálni minden gond nélkül ugyanis azok adják a képességeket amik kellenek a játék során.
Mind a 4 shrine elérhető minden cucc nélkül, csak max gyorsabban kell futni, vagy kicsit odafigyelni.Ha a havas rész nagyon nem megy, akkor keress chilit és főzz belőle cuccot amitől bírod majd a hideget.
Ha elakadnál, csak bátran szólj. További jó játékot -
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Első zeldám amivel játszom de engem is beszippantott az új rész. Tudnátok segíteni kezdőként mit merre? Már gyűjtögettem dolgokat meg főztem de pl nem tudom merre induljak el.a mágneses skillt már megszereztem de a többi torony nagyon messze van és ugye még nincs meg a paracucc amivel tudok repülni. A falon túl eddig nem jutottam, találkoztam gépekkel (örzők?) meg egy bitang kőgolemmel de beszartam és futottam ahogy tudtam. A camp-eket tisztogatom de sajna fogalmam sincs merre érdemes elindulni az elején. A hegyekbe pedig még nincs ruhám, kaja meg kevés hozzá, h sokáig kihúzzam. Aki már belerakott pár órát írna esetleg tippeket kezdőknek? Mehetne összefoglalóba is akár spoilerrel. Mert lehet más is kicsit elveszettnek érzi magát mint én az elején.
köszi -
Sirandrish
Topikgazda
Alakul ez..már 15 szívem van. Mennyi amúgy a max mert még mindig egy soros
-
Vótmá? Interaktív térkép
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Master Kohga
Az első igazán Zeldás boss amivel találkoztam. Tipikus..a támadásait uppolja, nem nehéz (a játék elejére tenném) és poén....az ilyenek nekem nagyon hiányoznak. -
tajner10
tag
Emberek egy gyors kérdés hogyan tudok belyutni gerudo városba?
már megcsináltam azt a questet amikor be kellet menni a homokviharba és megkersen egy dungeont,de még mindig nem engednek be (a dungeont megcsináltam) -
[Ixub]
tag
Köcsög szarvas, aki érti úgy is tudja...
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3201 üzenetére
Olvastam de nekem csak az időt mutatja meg a hőmérsékletet 😣
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest