Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #3613 üzenetére
Pedig sosem a Divine Beast a fő célpontom, én csak úgy nézelődök a területeken, aztán valahogy odakerülök arra a területre, ahol van éppen az egyik monstrum. De most majd többet fogok mindenképp kalandozni, azért fel akarok készülni a végére a játéknak.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Végre én is haladok a játékkal, kb 30 óra alatt megvan a 4 Divine Beast is, továbbra is zseniális ez a játék.
Egy olyan kérdésem volna, hogy valaki nem tudja, külön meghallgatható az a zene, ami akkor szól,amikor legyőztem a Divine Beast boss-t, majd jön a jelenet, ahogy beáll pozícióba és lézerrel nekiesik a várnak? Erre gondolok: [link] [ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Én azt úgy fogtam be, hogy csak 1x fejlesztettem a Stamina-t. Úgy oldottam meg, hogy amikor már alacsony volt a Stamina szint, elfogyasztottam egy olyan kaját ami még dobott a Stamina-n, így már könnyen befogtam. "Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #1893 üzenetére
Ha jól rémlik 3.-ik. Az Ocarina of Time-val kezdtem de nem volt alkalmam vele sokat játszani, mert kölcsönbe kaptam még régen (kb 6 éve volt ez). DS-en játszottam aztán a Four Swords Anniversary játékkal illetve a Spirit Tracks résszel is. Sajnos még nem volt alkalmam mindet bepótolni, de most, hogy van munkám, azon vagyok, hogy minél több Nintendo konzolt beszerezzek és pótoljam a többi címet is (no meg a Máriókat, persze ).
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Ma végre továbbjutottam Snowfall Temple-n a MM 3D-ben. Annyi biztos, hogy örökké emlékezni fogok erre a játékra. Néha már videót is kellett néznem, hogy mit hogyan kell csinálni, mert egyszerűen vagy valami mellett elmegyek, vagy nem is arra gondolok, ami valójában a megoldás. Azért az elején gyorsan egy képet készítettem, mivel megígértem, hogy készítek majd.
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #1874 üzenetére
Most már értem miért mondják azt, hogy "Ha van munka, van pénz játékra. De ha van munka, nincs idő játékra." - Vagy valami hasonló.
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #1872 üzenetére
Én parkolópályára raktam, mert most a munka annyira lefáraszt, hogy nem akarok agyhalott lenni a nap végére egy kis MM végett. Snowhead Temple-nél járok most egyébként, de már mondhatni az első pillanatban kikapcsoltam, nem tudom mit kell csinálni.
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #1852 üzenetére
Azon leszek, függetlenül köszi az infókat! Képeket amint tudok hozok majd, csak még arra is rá kell jönnöm, hogy hogyan mentsem le.
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #1850 üzenetére
Ezt mondjuk eddig nem tudtam, hogy vannak amiket csak az adott nap lehet megcsinálni.
Bocsi a hülye kérdésért, de ez a időutazás nekem picikét furcsa, még nekem is át kell gondolnom, mit hogyan cselekszem.Jelenleg azt próbáltam meg, hogy eljátszottam az idő melódiáját, visszakerültem ugye az első napra megint. Tatl ekkor mondta nekem, hogy északra vannak a hegyek, ami elméletileg a következő úti célom. Tehát azzal, hogy eljátszottam ezt, a Woodfall Temple visszakerült a víz alá, a víz mérgezett lett újra, én mondhatni késznek is mondhatom ezt a részt? "Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Egy furcsa kérdésem viszont volna: inkább spoiler-ba rakom, mert lehet olyat mondok amit valaki még nem akarna elolvasni - de valaki hátha tud valamit tanácsolni -:
Sikerült megmentenem Deku Princess-t, akit vissza is vittem a Deku Palace-hoz. Csak a probléma az, hogy már jelez vissza nekem a játék, hogy már csak 5 órám van a Hold becsapódásáig. (Igen, sokat elvoltam a Woodfall Temple-ben ) Időlassítást eljátszottam, de még így is szűkösnek érzem már ezt az időt. Milyen alkalomkor érdemes eljátszani az idő melódiát? (Látom, hogy ilyenkor még a Woodfall Temple is a helyén van, ha eljátszom a melódiát.) Vagy ezt mondhatni most eléggé elszúrtam idő ügyileg?:S [ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
No még csak most sikerült végeznem a Woodfall Temple-ben. Nem semmi, hogy milyen hangulatot tudnak teremteni a pályák dizájnjával meg a hozzá írt zenékkel. Néha egyszerűen kirázott a hideg a hangoktól. Meg is van a legújabb kedvenc játékom most már!
-
ViharVadász
őstag
Majd próbálok írni pár mondatot a Majora's Mask 3D-ről, csak lassan munkába kell mennem, így készülődök. Az eredeti változattal nem volt alkalmam játszani, így most ez a 3DS változat nekem totál új, de eddig nekem nagyon de nagyon tetszik.
Most vagyok éppen Woodfall Temple-ben ahol tündéreket kell megtalálnom, de ahogy bementem egy terembe és ott szembe találtam magam 3 teknőccel, na ott kinyúltam. Itt fejeztem be, holnap fogom folytatni. Képeket egyébként a később kapott kamerával lehet csinálni? [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest