Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #1850 üzenetére
Ezt mondjuk eddig nem tudtam, hogy vannak amiket csak az adott nap lehet megcsinálni.
Bocsi a hülye kérdésért, de ez a időutazás nekem picikét furcsa, még nekem is át kell gondolnom, mit hogyan cselekszem.Jelenleg azt próbáltam meg, hogy eljátszottam az idő melódiáját, visszakerültem ugye az első napra megint. Tatl ekkor mondta nekem, hogy északra vannak a hegyek, ami elméletileg a következő úti célom. Tehát azzal, hogy eljátszottam ezt, a Woodfall Temple visszakerült a víz alá, a víz mérgezett lett újra, én mondhatni késznek is mondhatom ezt a részt? "Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest