Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #3997 üzenetére
ha elvered stasisszal és ráállsz akkor elrepít?
Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz draco31 #3998 üzenetére
De. Ráadásul még célozni is tudsz vele, mert onnan kapja az "erőhatást" ahonnan megütöd. Ahogy elkezded csápolni egy nyíl is jelzi hogy merre fog repülni.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3996 üzenetére
Akkor valamit elrontok. Azt már próbáltam, nyilaztam is közben, vagy bombát robbantottam a szélén, verve is volt. De akkor gondolom nem lehet bármelyik irányba ellőni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz hombre[EU] #3996 üzenetére
Ki lehet repülni vele a világból kb
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3992 üzenetére
Igen, a korokra már nekem is ráállt az agyam. Meg a szélforgók, random kis kövek, vagy amiket gurítani lehet.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #3992 üzenetére
most meg befogtam azt a bazi nagy fekete lovat
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz draco31 #3991 üzenetére
ja én is azt csináltam,ahol a trópusi falu van aztán most visszamentem mellette a Hylia tóhoz,mert elōször Stasis skill nélkül jártam ott és nem lett meg a shrine, meg a híd alatt korok magok is vannak...így 30óra után már tudom mit jelentenek a szimmetrikusan elhelyezett kövek vízben vagy talajon
Life, Uh, Finds A Way
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3990 üzenetére
A szöveget annyira nem értelmezem mindig, gyenge az angol.
Akkor keresek hozzá térképet, eleinte 3 helyen voltak ott mindig, akkor ezek szerint vándorolnak.Én 2-3 naponta játszok, de akkor egy akku töltésnyi egyhuzamban
Még mindig csak barangolgatok, most pl egy jó ideje a dél-keleti parton járkálok, meglepően sok cucc akad arrafelé is.
De az állandó eső az lasan kikészít, hogy olyankor nem tudok felmászni a sziklákon.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hombre[EU]
veterán
válasz draco31 #3989 üzenetére
mármint Hestu? én elōször az elsō istállónál találkoztam vele,kimaxoltam aztán mondta,hogy tovább áll. késōbb valami shrine mellett,kis erdōben találkoztam vele...onnan is tovább ment. szerintem vannak fix helyek, ha követed a "storyt" akkor gondolom mindig útba esik.
kisebb pause után én is ma kezdtem újra, megtanultam guardiant parryzni[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
draco31
veterán
Az min múlik, hogy az a 3db fa mellett álló cucc, akinél a fegyver slotot lehet venni, mikor jelenik meg?
-
draco31
veterán
Lóból lehet több is?
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3984 üzenetére
Pár halál után cska megtanulom már, hogy az elektromos denevéreket nem jó fém cuccal csápolni
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3984 üzenetére
Én majd ha a Walmart akciózza 11e-re
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3982 üzenetére
Igen, az pont az ellenkezője.
Majd elkezdem úgy én is, most egy ideig még ilyen felfedezősdi leszASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hombre[EU]
veterán
-
draco31
veterán
válasz hombre[EU] #3980 üzenetére
Egyenlőre inkább csak felfedezek mindenfelé, most nem is néztem rá, de olyan 70% környéke már fel van oldva talán a térképnek.
HP már 6 van, stamina meg lett egy teljes kör már pluszban.
Az elefántot meg a tevét már láttam, de nem foglalkozom még velük. Meg a kis izéket próbálom figyelni, hogy tudjak fegyver helyeket pluszban oldani.
Én fél óra után ha nem találom, akkor ránézek egy térképre neten. De olyan is volt már, hogy akkor sem találtam, mert ki kellett robbantani egy sziklát, hogy egy kis barlangba bejussak.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hombre[EU]
veterán
-
draco31
veterán
Ez a shrime radar sokszor inkább csak bosszantásra jó. Éjjel a DK-i részen elkezdett csipogni, de fél óra mászkálás után sem találtam meg.
Tudom, hogy vannak már erre térképek, 1-2 megoldást ritkán meg is nézek, de egyenlőre próbálom megoldani plusz segítség nélkül :)ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cactuar
aktív tag
-
draco31
veterán
Hello!
Nemrég kezdtem a BOTW-t.
Pár dologra rájöttem már, de hogy lehet a ruhát fejleszteni, vagy van-e annak haszna?
Az inventori mennyit bír, mert eddig kb mindent is összeszedtem. Bár fegyverekből néha jó lenne többet felvenni. Lehet erre jó a jobb ruha?
Illetve a ló milyen távolságról hajlandó hozzám jönni?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cactuar
aktív tag
Feature: Zelda: Tears Of The Kingdom Trailer Breakdown - Theories And Speculation
Az új trailer minden képkockáját kielemezték, hogy kb miről fog szólni az új rész. Aki érzékeny a spoilerekre, az csak óvatosan nyissa meg. De nyilván ez még csak találgatás.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Praetorianus #3973 üzenetére
Nagyon szívesen
-
Praetorianus
aktív tag
válasz Sirandrish #3972 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Praetorianus #3971 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ, de szerintem nincsen, a DLC aktiválás után pedig a Nintendo Accodhoz fog tartozni.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz Sirandrish #3970 üzenetére
Dobozos változat (akár csak letöltőkóddal) nincs is a DLC-kből? Csak olyan helyeken találtam eladót, ahol egyszerű letöltőkódot küldenek fizetés után. Ez tehát csak egyszer aktiválható, aztán kész? Mihez kötődik? A géphez, vagy a Nintendo accounthoz? Mi van ha mondjuk gépet kell cserélnem valamiért?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Praetorianus #3969 üzenetére
Hát ennél sokkal szerényebb tartalmakat szoktak árulni sokkal drágábban
-
Praetorianus
aktív tag
válasz Sirandrish #3968 üzenetére
Nem hangzik rosszul Köszi a választ, így már kevésbé tűnik pénzkidobásnak...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Praetorianus #3967 üzenetére
Érdemesnek érdemes. Elég sok mindent ad. Új armorokat, új kihívást, új hard módot, új itemek amik segítenek a felfedezésben, etc etc...hja és a motor
-
Praetorianus
aktív tag
válasz Sirandrish #3966 üzenetére
Szomorúan hallom Érdemes külön megvenni? Mit ad hozzá az alapjátékhoz?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Praetorianus #3965 üzenetére
Heyo.
Tudtommal nincsenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! A switches Breath of the Wilddal kapcsolatban kérdezném, hogy a DLC csak letölthető és külön megvásárolható formában létezik hozzá? Nincs belőle valamilyen all-in-one fizikai változat?
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3963 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3961 üzenetére
Zseni persze, de hogy mennyi idejük van másoknak
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #3959 üzenetére
Nagyon adnám, csak sajna amint játszható verzió készülne belőle az N már töröltetné is a francba
-
MODERÁTOR
Élesszük újra a topikot
[4K] Zelda Ocarina of Time Next Gen #2: Lake Hylia - Unreal Engine 5
OMGEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ganz-[HUN]
addikt
Csövi
Skyward swordban mit csinálnak a pamut gombolyagok a silent realmban? (Nem mintha számítana, utolsónál tartok )Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
Zeldaológusok.
Mi van akkor ha mégy van egy divine beast ami adni fog egy szivet de én mondjuk shrineokból kihúzom maxra azaz 30ra? Nem engedi felvenni amit a boss ad vagy eleve a szobor nem engedi beváltani?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
olbaidhun
őstag
válasz csumpa93 #3949 üzenetére
Nem az árral van a gond, hanem az átlag minőséggel..
80% ban a sok AAA ás, "korszerű" játékok sem tudnak megközelíteni néhány ilyen nagyszerű, örökzöld exkluzív címet.
Fordítva kéne lennie, hisz szórakoztatás a cél. Helyette addiktív multival, lootboxal, freetopay, lootbox, 0day dlc és többi baromsággal fárasztanak.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
csumpa93
tag
válasz Sirandrish #3950 üzenetére
Ezt is mondani akartam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz csumpa93 #3949 üzenetére
Ha meg csak egy játékra kell, akkor ott a használt piac. Azon 1-2 hónap alatt még annyit sem buksz
-
csumpa93
tag
A "megéri" kérdés szerintem nem kérdés Én azt szoktam erre mondani, ha valakinek van "lehetősége" egy játék miatt venni egy konzolt, akkor ezt megéri. Amúgy is egy aránylag jó értéktaró konzol meg maga a játék is, max buksz rajta egy AAA játék árát. Úr isten. De szerintem az esetek nagy százalékába úgy is megmarad a gép és jön rá még több játék, mint a esetemben A játékok árával nem nagyon vagyok kibékülve, de sajnos ez van, el kell fogadni.
-
Kvelstadt
veterán
válasz csumpa93 #3946 üzenetére
Én azt mondtam a tesómnak meg úgy altalában mindenkinek aki kérdezte, hogy ha csak a zelda érdekelne switchre akkor azért az egy játékért is megérné megvenni a konzolt.
Nemrég odaadtam tesómnak a a konzolt had zeldázzon ő is. A játék egyharmadánál se járt és azt mondta pont úgy gondolja ő is ahogy mondtam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Gondoltam kiadom magamból , hogy mégis milyen érzés volt a BOTW-al játszani, mert ezt nem tudom magamban tartani Ez életem első, és egyetlen Zelda játéka amivel játszottam azt hozzá kell tenni. A Switch megjelenésekor hallottam a játékról és mindenki ódákat zengett róla, meg hát 10/10 mindenütt. Egy konzol boltban dolgoztam amikor a főni berendelt egy konzolt a játékkal eladásra. Munka idő leteltével mondom -Főni! had vigyem már haza a gépet meg a gémet kipróbálni! -Persze, vigyed. Az első kipróbálás után persze minden munka után jött velem haza a gép meg a játék Nem tudtam vele túl sokat játszani, mert a gépet gyorsan megvették de amennyit tudtam vele, kb 10-15 órát, teljesen magával ragadott és egyszer azt mondtam, hogy -tuti, csak emiatt a játék miatt fogok gépet venni, No way!
Most adatott meg a lehetőség, hogy egy játék miatt tudjak egy gépet venni, de hála istennek egy olyan munkakörben sikerült elhelyezkednem amibe belefér néha egy kis játék és ezt tudom cipelni magammal.
Maga a játék: Hol is kezdjem. Több mint 85 órát beleraktam és már csak 1-2 shrine, a Trialból két szint és Ganon van hátra. Tényleg nagy élmény, hogy a játék nem fogja a kezed, te fedezed fel a világot ami annyi rejtéllyel, eldugott résszel, felfedezni valóval van tele, hogy egy mai AAA játék azt megirígyelhetné. Semmelyik játék nem kötött le hosszú idők óta, mint ez. Ami le tudott legutóbb kötni, játék, az a Sniper Ghost Warrior 3 volt. Persze használtam Guide-okat, mert nem minden dolgott értettem vagy jöttem rá magamtól, de a legtöbb dologra azt lehet mondani, hogy annyira nyílván való volt, hogy erre hogy nem jöttem rá , mert a fizika és a természetesség ami benne van, szerintem bámulatos és néha csak a józan paraszti észre volt szükség, semmi másra. Csak kóborolsz, felfedezel, új dolgokra bukkansz és a látvány amivel tálalják, szerintem zseniálisan szép és egyedi. Az elején nehéz a játék, de ahogy fejleszted magad, utána átbillen, és kicsivel könnyebb lesz a játék. Például volt olyan Beast amivel vért izzadtam, meg volt olyam ami GGEZ volt. A Shrine-ok is nagyon tetszettek, szerintem lehettek volna hosszabbak és lehetett volna kevsebb, de így sem volt vele baj. Szóval rendkívül élveztem a játékot, remélem lesz belőle folytatás.
A Fallout mellett végre megtaláltam azt a játékot, amit bármikor elővennék Mármin a Fallout 3 meg a New Vegas után. Mert az a kedvenc szériám. Kár hogy utánuk nem jelent meg több Fallout.
Nem szeretném legyőzni Ganon-t. Nem szeretném, hogy vége legyen a játéknak
Egyetlen egy negatívumot tudok neki felhozni, ami nem tetszett, hogy nagyon hamar tönkremennek a fegyverek és javítani sem lehet őket, de tényleg csak ennyi, ja meg lehetett volna egy-két Beast-tel több.
Elnézést, ha egy kicsit összeszedetlen a kis mondókám, de igyekeztem, mert nem hozott ki belőlem játék olyat, hogy leírjam az élményeimet róla.
Azóta potyognak Switchre a játékok, és szintem már csak ezzel játszok. Azért csak szinte, mert nincs rá CSGO meg Siege
Köszi, hogy elolvastad
[ Szerkesztve ]
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3942 üzenetére
Ez ilyen.
Én is csak egy dingeont akartam megnézni meg pár apróságot felszedni valamelyiknap és végül betoltam vagy 4dungeont zsinórba."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
válasz Kvelstadt #3941 üzenetére
Örülök hogy nem vagyok reménytelen. Szeretem az olyan gameket amikben gondolkodni is kell. Bevallom a BOTWnál is jobban bejön ez a fajta stílus.
Amúgy a Fire emblemmel szemezgetek még, régebben szerettem a körökre osztott játékokat.
Zelda irányban valszeg lesz majd egy 2ds xl, aztán a többit meglátom. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah hát csak nem bírtam ki, és végigvittem
Nagyon tetszett ez a rész isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #3936 üzenetére
Az a vicc hogy a ritkasága miatt a gc drágább mint a wii.
Itt kint gc van akár 60ért is használtan míg 40fontért két wii-t vettem.
A winwaker egy akkoriban elég fúrcsa új grafika volt mint kövi zeldának de én imádtam.
Az ocarina az meg az ocarina.
Nekünk Sirandrishal minden ott kezdődött. Az volt az első és az ivódott be a legmélyebbre.Örülök amúgy hogy itt is látlak. Nem vagy reménytelen eset.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3938 üzenetére
Gratula! A limitált?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megvan a 8 dungeon nekem is. Hétvégén nekiülök és befejezem..
Meg persze a 20 szívet is megcsinálom..az alap nálam
Aztán viszont eladom...nem olyan hosszú ez, és nemhiszem hogy nagyon hamar ujra elővenném..
Addigra meg majd olcsóbb leszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3936 üzenetére
Nem a GC maga a gáz, hanem arra a játékok. Wii-re, 2/3DS-re sokkal egyszerübb találni, és olcsóbb is. Persze azokra nincs se WW, se TP..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3934 üzenetére
Illyetve ha sikeróül beszerezni egy Collectors-t, abba ugye a Majora is benne van
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #3928 üzenetére
Én gamecubeot ajánlanám ha olcsóbb kell. Azon ott az ocarina, annak a master quest verziója,wind waker, twilight princess.
Én egy wii-t vettem kert arra ott a skyward sword is amit pótolnim kellett, viszont a wii-s mozgásérzékelés miatt arra jutottam mire végigjátszottam hogy az is egy kúrvsjó zelda, és hogy pont a mozgásérzékelés miatt soha többet nem akarom lejátszani.Nameg igen, a ds. Az is egy jó opció ha a kisebb zeldákat akarja játszani az ember.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz olbaidhun #3932 üzenetére
Nagyon kevés GC volt annak idején mókolva, így szinte biztos hogy az eladó gépek nagy része olyan ami ugyan régi, de 10 játéknál nem toltak rajta többet. Tapasztalatból mondom.
És hát hja..nyilván egy sok generációval ezelőtti konzol bontatlanúl egy vagyon.Wii-t meg szerintem bátran vehet az ember. Ezek nagyon nagy %ban dobozos példányok (ezeknek a dobozára mindenki vigyázott), persze vannak különbségek. Nekem jelenleg is 2 Wii-m van, mindkettő dobozos.
Amúgy itt inkább az állapotot kell nézni, bár gyakorlatilag elnyűhetetlen masinaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
olbaidhun
őstag
válasz Sirandrish #3926 üzenetére
"A bontatlan meg horribilis eszmei értékkel bír." Max olyat vennék, ami nincs lerongyolva és átadhatom majd a lányaimnak, amikor eljön az idő. Magyarul a mezei gépek, doboz és gyári kieg nélkül, meg pl a szétbarmolt szoftveresek élből kiestek... Akkor inkább tovább gyűjtöm a címeket és majd beáldozok egy nagyobb összeget. Jó addig az emu is bőven
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3930 üzenetére
Ugyanúgy futnak csak konkrét 3D nélkül.
Ha van lehetőséged, akkor próbálj ki egy 3DS-t, mert nem mindenki szereti.
Én pl sose használtam az első 3DS-emnél..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BOBAKILL
őstag
válasz Sirandrish #3929 üzenetére
Köszi. Használtan 30körül vannak gépek, újonnan csak 2ds xl van. 2ds-xl-en is ugyanúgy futnak ezek a játékok?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3928 üzenetére
3DS-en van
-Ocarina of Time (all time best Zelda)
-Majora's Mask
-Link Between WorldsEzek a klasszikusan vett Zelda játékok, amik a gépre megjelentek
Aztán van még a
Tri Force Heroes
De Link felbukkan még a Hyrule Warriors 3DS verziójában is, illetve eshopból beszerezhető néhány klasszikus Zelda, mint pl a Link's Awakening eredetijeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BOBAKILL
őstag
válasz Kvelstadt #3927 üzenetére
Ahogy a DSokban. Egy lélekből 3 cucc és már mehet is 3 végigjátszás.
Ilyen szempontból a REsi2 remake volt brutál. Fene tudja hányszor vittem végig a platináért.Visszatérve a zeldára. Melyik konzolt érdemes megvenni esetleg ha játszani akarnék a "jobb" zeldákkal? 3ds? Lehet egyszer bevállalom. Ha ilyenek mint ez a remake akkor ellennék velük.
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #3917 üzenetére
Azért azt érdemes tudni hogy ezek nem story dolgok voltak. Szóval kihagyhatóak.
Csak ha az ember fogyatékos mint mi és nekimegy hogy kimaxolja a galériát akkor ilyenekkel számolni kell hogy van amit kapásból buktunk első körben."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz olbaidhun #3925 üzenetére
GC-t már fillérekért lehet kapni. A sima WW sem túl drága rá a TP már kicsit húzósabb..az elég ritka volt idehaza. Emlékszem én megjelenéskor 19K-t szurkoltam le érte, pedig már nem ma volt
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
válasz Sirandrish #3924 üzenetére
Rendben, Te tudod. Nekem is van pár konzolom, sok tucat szoftverem, szeretem gyűjteni az igazi értékeket.
Vásárolnék pl gamecube, dreamcast és klasszikusokat is mint a n64 de olyan állapotút nem igazán találok ami megéri a pénzt.. A bontatlan meg horribilis eszmei értékkel bír. Részemről még sokáig elég lesz a ds3 vezérlő, kislányom is ezt favorizálja a mario 3d worldnél. Párom meg belép azzal ami van. Nagy móka ezeket nyomni 4K ban emuval. Talán egyszer kivesézem egy blogban.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz olbaidhun #3923 üzenetére
De van Switchem és pro controllerem is...
Meg nekem még így sem tűnik helyesnekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
olbaidhun
őstag
válasz Sirandrish #3922 üzenetére
Nincs baj ezzel, ha támogathatom napjainkig a fejlesztőket és korrekt az emuláció. DualShock3 joy, megfelelő beállítások és sok kellemes óra vár rád.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz olbaidhun #3921 üzenetére
N64et még csak-csak találni, de a játékok már ritkábbak. Ráadásul a 3DS verzió szebb, olcsóbb, és könyebb is beszerezni, szóval nah.
Ez az emulátor dolog nálam amolyan túlmegy a határon dolog...
Sokan győzködnek hogy de megvan a szoftver, akkor lehet (szerintem nem), de pl még a Breath of the Wildot se merem megnézni PC-n (pedig érdekelne) holott megvan a játék, és még a Switch is, szóval ha azt vesszük már tényleg nem "lopnám" el, de nekem mégsem adja valamiértEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
olbaidhun
őstag
válasz Sirandrish #3919 üzenetére
Ma már sajnos nem olyan könnyű beszerezni egy korrekt N64-et, meg a többi vasat.. de a játékot szívesen megvásárolom! Sőt tovább megyek, ilyen szempontból az emulatorok használata is legit, hiszen a legjobbakat gyűjteménybe szedem és a HD, FHD, 4K élményt legyen már mindegy, hogy milyen eszközzel érem el.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3917 üzenetére
Hát alapba két végigjátszás kellett MINIMUM, mert elsőre már túlmentél olyan ellenfeleken, amik nem jelennek meg többször, mire megkapod a fotómasinát
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz olbaidhun #3916 üzenetére
Hát ezt rossz embertől kérdezed, mert én mindet imádom!
Én annak idején csak azért vettem 64et, majd GC-t is.
Egyébként ha a Link's Awakening tetszik, akkor érdemes lehet egy próbát tenned a HH címekkel, mint pl a Link to the Past amit már Online előfizetés segítségével Switchen is tudsz játszani.
De mondhatnám a DS-es részeket, mint a Phantom Hourglass, vagy a Spirit Tracks...azért mondom ezeket, mert ezeket egy 10-12K-ért beszerezhető DS-el már játszhatóak.De ha nem zavar a HD kép hiánya, akkor egy Wii-t érdemes lehet beszerezni..12-15K körül már lehet venni, és azon van Twilight Princess és Skyward Sword is. Ha meg sok a della, akkor WiiU, mert azon mind a WW mind a TP kapott egy HD remaket, amik gyönyörűek.
Ezen kívül nyilván a abszolút kedvenc az Ocarina of Time, nálam gyakorlatilag kihagyhatatlan, de bból már inkább a 3DS-es Remaket ajánlom, már csak azért is mert százszor könnyebb beszerezni, és ha már ott vagy, akkor ott a Majora, vagy a Link to the Past újragondolása a Link Beetwen Worlds is..
Lényeg a lényeg...Zelda minden mennyiségben
-
BOBAKILL
őstag
válasz Sirandrish #3915 üzenetére
Hűűűűű... Az szép lehetett. Büntető egy játék.
-
olbaidhun
őstag
válasz Sirandrish #3913 üzenetére
Rendben. Melyik címet ajánlanád még élmény faktort tekintve a zeldákból?
Érdemes lehet egy emus logoutot létre hozni, hogy egy központi topikba gyűjtsem mondjuk a zelda nagyjait? (vagy más hasonló óriásokat, akár a nindendo platformról is)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3914 üzenetére
És amikor az első boss miatt kellett mégegyszer újrakezdeni?
Az se volt kutyaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #3910 üzenetére
Igazából nem az. Mert velem pl az történt mario oddyssey közben is hogy hiába nem kapok érte semmit és nem is lesz max, mégis azt éreztem hogy szedjek össze amit csak tudok.
Ps-en meg vagy valamit platinázok vagy nem is érdekelnek a trofik.
Sirandrih
Hogy felejthetném el?
Egy bábu 3nap alatt vokt kész és ahhoz 6szor kellett napszak váltás dalt elpálcázni.
Szerintem csapágyas is lett az a dallam.
Főleg mikor végre lekaptunk valamit ami kb egy pillanatra látható és mondta a szobrász hogy nemjó a kép..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3910 üzenetére
Hát igen!
Vagy csak örülsz magadnak és annyi..de jobb társaaságba örülniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Eddig kimaradt valahogy ez a nagyszerű sorozat.
Igazából régre nyúlik vissza a gamer kultúrám, de anno a Nintendo nem érintett meg igazán. Naná, sega klub volt a kisvárosunkban, aztán jött a Saturn, PSX... (szóval ARCADE, C64, Megadrive, részben N64 rulez)Kérdés van hasonló kiterjedt topikja a klasszikus konzoloknak, a legnagyszerűbb címekkel, vagy foglalkozik valaki az emulator részleggel / tapasztalatokkal? (Tudom, hogy NO WAREZ a ph! de ezek már sajnos olyan kategóriák, amiből a kártyát is egyre nehezebb lesz beszerezni, nem hogy működő, naprakész hardvert)
Szóval látom az összefüggéseket: minish cap -> story of thor
Nyilván a nagy N a régebbi, több tradícióval rendelkezik bizonyos témában. Mostanában szeretem elővenni az ilyen klasszikusokat (cemu breath of the wild) és ajánlani is tudnék párat, ha érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Sirandrish #3909 üzenetére
Ez szomorú, akkor marad a printscreen vagy valami hasonló.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3908 üzenetére
Semmi!
Mégis a mai napig az egyik legnagyobb gamer teljesítményem a Wind Wakerben a fullos galériaKvestadt, rémlik valami?
-
BOBAKILL
őstag
válasz Sirandrish #3907 üzenetére
A játék maxolásáért jár valami trófea vagy bármi? Nintendon még nem vagyok képben az ilyesmivel.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3905 üzenetére
Az a baj hogy zeldákba mindig van lehalább egy valami ami miatt nem maxolom.
Am visszamegyek még.
A összes kis bábut kiszedtem és a helyére raktam. Valami 17szívvel fejeztem be és egy item hiányzott inventoryból ami szerintem egy 3.üveg.
Ja meg a bal oldalt is hiányzott valami.
Kéne a heavy lure is"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3903 üzenetére
Maxoltad? Vagy fogod? Vagy már nem érint az ilyesmi?
-
BOBAKILL
őstag
válasz Kvelstadt #3903 üzenetére
Én hiányoltam már az ilyen játékokat mint a Zelda. Nem voltam tudatában amíg el nem kezdtem vele játszani. (nem minden a dark souls ) Örülnék ha minél többet felújítanának. Ugyanerre a grafikára bármikor vevő lennék.
Olvasgattam a régi zelda játékokról és hát lenne mit újra kiadni switchre. -
Kvelstadt
veterán
Na srácok nekem véget ért.
Teljesen jó volt az egész, hozta a várt zelda élményt.
Most pedig a többi zeldát is kérem ioyen formában de a minish cap-et mindenképp!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3900 üzenetére
itt még annyira nem is, mert kb 2 perc alatt át lehet sétálni az egész mapon, de mindig akad mit megnézni, felvenni, megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.