Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz olbaidhun #3916 üzenetére

    Hát ezt rossz embertől kérdezed, mert én mindet imádom! :)
    Én annak idején csak azért vettem 64et, majd GC-t is.
    Egyébként ha a Link's Awakening tetszik, akkor érdemes lehet egy próbát tenned a HH címekkel, mint pl a Link to the Past amit már Online előfizetés segítségével Switchen is tudsz játszani.
    De mondhatnám a DS-es részeket, mint a Phantom Hourglass, vagy a Spirit Tracks...azért mondom ezeket, mert ezeket egy 10-12K-ért beszerezhető DS-el már játszhatóak.

    De ha nem zavar a HD kép hiánya, akkor egy Wii-t érdemes lehet beszerezni..12-15K körül már lehet venni, és azon van Twilight Princess és Skyward Sword is. Ha meg sok a della, akkor WiiU, mert azon mind a WW mind a TP kapott egy HD remaket, amik gyönyörűek.

    Ezen kívül nyilván a abszolút kedvenc az Ocarina of Time, nálam gyakorlatilag kihagyhatatlan, de bból már inkább a 3DS-es Remaket ajánlom, már csak azért is mert százszor könnyebb beszerezni, és ha már ott vagy, akkor ott a Majora, vagy a Link to the Past újragondolása a Link Beetwen Worlds is..

    Lényeg a lényeg...Zelda minden mennyiségben :)

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák