Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
A játék nem mutatja hogy hány %-nál tartok? Vagy csak én vagyok a béna 😊
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #3198 üzenetére
A nyugalmat hogy nincs mögöttem egy bazinagy szörny meg ,egy egész jó egy kezes kardot aminek 24es damagéja van meg egy íjat(amit még nem próbáltam de azon az volt hogy 10es dm és 3szor,meg a szokásost ami ki esett belőlle,most gyilkolom életetm első divine beastjét -
Sirandrish
Topikgazda
válasz tajner10 #3197 üzenetére
És mit adott? Csak mert én már találkoztam néhány ilyen nagy mezei bossal amik nem dobtak annyi cuccot mint amennyit rájuk kellett "költeni". Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #3195 üzenetére
(most öltem meg,
egy két kezes 60at damagelő kardal,meg 3mas defens up kajával,kb 3 perc alatt XD,megérte farmolni XD) -
tajner10
tag
válasz Sirandrish #3195 üzenetére
Azt egyáltalán elfogjuk érni? (cska mert egy tipp videót néztem
és ott nem ezt gyílkolták le hanem vadon találtat (ami ennél erősebbnek tűnt) -
Sirandrish
Topikgazda
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #3193 üzenetére
Legutóbb a fele hp-ját le vitttem,azóta csak jobb cuccaim lettek,meg így sokkal kényelmesebb ha legyílkolom #Vedazallatokat
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz tajner10 #3192 üzenetére
Azt nem kell megölni, csak szedd össze a 20 nyílvesszőt és spuri. Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tajner10
tag
válasz Sirandrish #3155 üzenetére
Üdv,hogyan szerezted meg a szigonyt? O_o
(én csak msot értem oda,és kell megtölnöm azt a félig ló félig ember szörnyet,ami villámos íj vesszőket lövöldözik ha nem csapkodom közelről) [ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Ma volt szerencsém kipróbálni az új részt Switch-en.. Hát szerintem nagyon király játék
PSN: joskovagyok199
-
boost
addikt
4edik szívnél vagyok, kb 4 órám van a játékban. Kalandoztam erre arra, így belefutottam véletlen egy main-questbe
nál, amibe csak később kellett volna.Zoráék . cEljutottam odáig, hogy már csak a dungeon végi bossharc lenne hátra, de a boss simám lenyom. Próbálgatom még egy keveset, aztán szerintem megyek tovább. Maga a DungeonDivine Beast Vah Ruta Dungeon volt.inkább fejtörős, mintsem harcolós [ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Yeah, végre megvan a 10 szív. Vágom én hogy ez semmi, de én akkor is örülök
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
Volt valami update, amíg sleep modeban itthom volt a gép? Azért kérdezem, mert most már írja számokkal is, nem csak health barral, hogy melyik ellenfélnek mennyi életereje van. Vagy ez valami megszerzett cucc/beállítás függő lenne?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Bazsi1987 #3185 üzenetére
A Shrine mindenkinél ugyan az...de nem a sorrend alapján dől el hogy mi lesz benne.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bazsi1987
őstag
Bementem két különböző shrine-be de mindkettőbe úgyan azt kaptam egyikbe se tudtam megcsinálni a dolgot gyenge voltam hozzá meg a cuccom nem volt hozzá Bármelyikbe megyek be a sorrend mindenkinek úgyan az? 😊
-
ldave
félisten
Azt próbáltáok már, hogy felgyújtotok egy területet és felette a meleg levegő miatt magasabbra száll a siklóernyő? Nagyon jó fizika van a játékban, gondolom emiatt izzad a proci.
Meg még pár vicces jelenet amibe belefutotttam:
- ha megtámadsz egy tyúkot, akkor jön a bosszú - a virágágyásos shrine mellett lévő néni is eléggé bepöccen, ha direkt rálépsz a virágokra [ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
boost
addikt
melyik azt a részt? Elég sok rész van benne, ezért nem nézem meg, hogy mi van a spoiler alatt.
Mindenesetre nekem közben megoldódott, vissza kellett menni kb 5 percet. Valszeg átrepültem egy tábor felett, mert találtam egy tábort, tele
, ésgyíkfélékkel , sőt,íjfelszerelésekkel is. Kipucoltam a tábort, és felszereltem magam.spéci ijjal (Spoiler alatt nincs se sztori se egyéb meglepetés)
[ Szerkesztve ]
-
[Ixub]
tag
Na pont most csináltam meg azt a rész innen nagyon nagyon spoiler
ahol a golyót kell a kontrollerrel labirintusok keresztül elgurigatni, hogy kinyíljon a kap. Lehet, hogy nem gondolkodtak a tervezők az én fejemmel, de tessék megfordítani a kontrollert és tádám kicsit könnyebb... [ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #3174 üzenetére
Van egy hely (nem akarok spoilerkedni), ahol csak akkor jelenik meg a shrine, ha megfejted
'versikéjét'. Na ott kapják be. No meg ki hányszor volt aa régész shrineokbantwin memories -
boost
addikt
válasz Sirandrish #3177 üzenetére
Nekem megvannak a nyilak, nekem íjat kell szerezni, mert egy van és az is elkopik közben. Hol találok ott olyan ellenfelet? Vissza kellene mennem
az úton, amin odajutottam? -
Sirandrish
Topikgazda
Mire odaersz legalább 20 nyílnak kell nálad lennie, mert az is a story része. Annak meg akkor is elégnek kell lennie ha csak minden ötödik nyíllal találod el. Egyébként ha mégis kevés akkor GO vissza a kentaurhoz gyűjtögetni. Hjaa az ìj a kevés. Azt nyilazos ellenfelektől tudsz szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Tippet kérnék tőletek.
"régióban" vagyok, és nem vittem magammal elég íjat aZora legyőzéséhez. Mit javasoltok, hol találnék ott a környéken? vagy mit csináljak. Nem szeretnék más tanácsot kapni, sem megoldási lehetőséget, csak, hogy hol szerezzek íjat. Köszi.mamutféle -
[Ixub]
tag
Azért a rejtett shrinenál igen csak bekaphatják a készítők. -
adalbert1
veterán
Közben rájöttem, hogy lehet az adott régiók térképét megszerezni:
Mindig fel kell mászni a régióban található torony tetejére, és ott használni a slate-et. -
boost
addikt
Javaslom vagy az üveges ásványvíz beszerzését, vagy azt, hogy vidd magaddal a kontrollert.
Sok előzményt ne keress, az összes Zelda játék (legtöbb) arról szól,
Ugyanazok a főbb mellékszereplők is.hogy Link felébred, majd mások szerint ő a kiválasztott, aki megmenti a hercegnőt ugyanattól a gonosz figurától. -
tassyu
tag
A játék történeti közvetlen előzményéről lehet tudni? Hogy került a barlangba?
Szüleiről volt szó valamelyik játékba, mi lett velük?Srácok a játékkal komoly gondom van. Nem tudok vele játszani. Kimegyek egy pohár vízért, mire visszamegyek már más játszik vele, úgy, hogy még alig volt a kezembe.
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #3146 üzenetére
Én is rányomtam erre, csak azért nem bánom
, mert találtam/kaptam egy bandanát, amit bónuszt ad hegymászásnál, így a plusz staminával azért már egész magas helyekre el lehet jutni. A drágakövek eladásán én is gondolkoztam, kérdés, hogy később még használhatóak lesznek-e valamire.
Ami még tetszik, hogy a különböző fegyvereket jól lehet használni a rendes felhasználási módjukon is, pl. a kalapáccsal bizonyos köveket fel lehet törni, a baltával könnyű fát vágni. -
tajner10
tag
Emberek lenne 1 kis kérdésem,hateno faluban megvettem a téli kabátott linknek de még mindig nem bírja elég jól a hideget,és csak kjával tudok felmenni a hegyre (aminek felmentema tetejére is és valami angyon furcsa dologgal találkoztam,csak aztán 2 probléma lett,1 nincs elég nyíl vesszöm,2 7 másodperc múlva elmúlik a kaja hatása és szét fagyok XD)hol tudom megvenni az alsó részét a ruhának,meg hogyan tudok gyorsan 3k rupit össze szedni (igen kell a ház)
-
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #3161 üzenetére
Olvasgatom a fórumot, és van is egy hiáyn, ami rögtön szemet szúrt
A legelején az összefoglalóban van egy "Játékok amiben Link is szerepel!". Ebből a felsorolásból, ha jól tévedek kimaradt a Mario Kart 8.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha még nem játszottál Zeldával akkor nem szégyen segítséget kérni. Sőt, akkor sem ha veterán vagy, mert általában azért akad BŐVEN újítás minden Zelda játékban
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #3159 üzenetére
Még az első térkép részletnél járok, és egy ízben segítség kellett
-
Sirandrish
Topikgazda
Miaz hogy ennyire előre? Pont ma "panaszkodtam" hogy alig haladok
-
tassyu
tag
Hogy jártok már ennyire előre a játékba? Tegnap óta senki nem eszik, alszik, mozdult ki otthonról ?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Wellin9 #3156 üzenetére
Vannak városok/falvak, és vannak általad hiányolt mellék küldik is
-
Wellin9
tag
Sziasztok!
Nem játszok a játékkal,előbb-utóbb mindenképpen rá kerül a sor,csak éppen keret nincs rá.
Olvasgatom itt a fórumot,eléggé mestermű szaga van egyelőre.Néhány észrevételem/kérdésem lenne hozzátok.Tisztában vagyok,hogy eléggé a felfedezésre mentek rá,de a shrine-ok meg a main küldiken túl vannak benne hagyományos questek(side),akár story központúbb,akár csak a gyűjts össze 3 almát félék? Néhány képet/videót azért elfogyasztottam az elmúlt időszakban ,viszont feltűnt,hogy elő településeket egyiknél se láttam,vannak a játékban falvak/városok ?.Egy idő után lehet elfogyna a lendület a bozótos között futkorászva. -
Sirandrish
Topikgazda
Városokba még ikon is jelöli őket a térképen, de barangolva is bele lehet futni néhányba.
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #3148 üzenetére
Hol lehet eladni a köveket, mert én nem is tudtam, hogy el lehet adni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én nem merem még eladni, mert a franc se tudja mire lesz még jó
Bár gondolom amit az első néhány órában talál az ember, az nem olyan ritkaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #3148 üzenetére
Én is úgy láttam, olcsóbb darabokat akkor eladom, a ritkábbakat megtartom későbbre, hátha.
-
Sirandrish
Topikgazda
Messze ugyan nem járok, de még mindenhol ugyan annyit adtak érte.
-
ldave
félisten
Drágaköveket érdemes kapásból eladni vagy találtok helyet ahol többet fizetnek érte?
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha valaki kacérkodna a gondolattal hogy a staminát boostolja :
25%ot ad pluszba. Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Gyerekek szégyen, nem szégyen de én több tucat Zelda végigjátszással a hátam mögött is csak szenvedek. Rettentő kemények az ellenfelek és a fegyverek is rohadt gyorsan kopnak. 1-1 értelmes fegyver a 3. ellenbe beletörik aztán jön a simogatás.
Lehet én vagyok bamba, vagy öregszem, nem tudom...de haladni alig bírok.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #3131 üzenetére
Az öregembernek van egy kis kunyhója, amiben van egy könyv egy receptjével - ha azt elolvasod, meg dumálsz vele, és utána megfőzöd neki a régi receptjét, akkor ad egy pulcsit, amivel lesz alap cold resistance-ed, abban nyugodtan lehet a havas fennsíkon közlekedni, nem kell semmit főzni majd. ldave: én életerőre nyomtam egyet. Ez amúgy a későbbiekben is így lesz,
hogy 4 darab shrine után lehet 1-et növelni valamelyikben? -
Sirandrish
Topikgazda
Életerőt...de sanszos hogy tökmindegy volt, mert mióta megszállta az ellenfelet a powah, azóta gyakorlatilag egyhitelnek Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
Ti mit növeltetek elsőnek? Staminát vagy az életerőt?
-
Bazsi1987
őstag
válasz Sirandrish #3126 üzenetére
Nagyon nagyon tetszik év játéka nálam sőt.... Csak egy baj van az asszony tolja most és én nézem..😁
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ha a hegyes rész megvan, és a másik kettő is ami a fennsíkon volt, akkor a maradékra igen..fel lehet jutni, mert én is úgy jutottam fel. Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #3135 üzenetére
Most mondjuk nem játszom, de akkor is megnézem, hogy át lehet e jutni a melegebb területen. Nincs kedvem újra hegyet mászni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én anélkül is megoldottam...igaz..pár alma bánta de annyit megért
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #3133 üzenetére
Még jó, hogy elindultam visszafele, mert zoommal ott tűnt áthatolhatóbbnak. Csak az a baj, hogy a paprikám elfogyott, szóval ha újra a hegy fele kell fordulnom akkor egy picit hideg lesz... -
Sirandrish
Topikgazda
Oda meg úgy jutsz el hogy mész amíg tudsz..lesz egy nagy szakadék. Ott kivágsz egy fát..az pont hidat képez majd, aztán szintén egy kis hegymászás. A másik kettőhöz vakon is eljut az ember, szóval gondolom ez hiányzik
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #3131 üzenetére
Ezek szerint nem egy sorrendben csináltuk. (ez a szép a játékban) Azt megcsináltam, de a következő a nagy kanyonon túl van és nem jutottam még át a túloldalra. -
Sirandrish
Topikgazda
Vissza kell menni. Lesz egy havas rész ahol sietni kell mert belédfagy a sz*r, vagy főzni valamit ami melegen tart. Ott fabrikálni kell majd egy hidat, onnan meg már csak egy kis hegymászás és ott is vagy. Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #3126 üzenetére
Nekem ez az első, nagyon tetszik. Most keverek, hogy hogyan lehet eljutni a 4. helyszínre az öregúr kívánságának megfelelően.
-
Sirandrish
Topikgazda
Kinek hogy tetszik az új rész?
-
[Ixub]
tag
Nem tudom, hogy van ez a mentés a Zeldában, de csináltam egy mentést az első megoldandó feladatnál. A mágnest kapjuk meg és a mentés képen az a pozíció látszik ahol lennem kéne, de betőltéskor előről kezdi. Ez bug vagy nehezítés? Szűz vagyok még Zeldában.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
xuldar
addikt
válasz Sirandrish #3120 üzenetére
Van, aki ezzel a "problémával" élete végéig együtt tud élni
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #3119 üzenetére
Nah hát az már probléma
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #3118 üzenetére
DE NEKEM NEM IS LESZ XDDDD
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #3117 üzenetére
Hát még sajna nekem sincs
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #3116 üzenetére
Switch meg pláne nincs.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #3115 üzenetére
Nekem sincs MÁR WiiU-m, és akkor mi van?
Nah de majd pénteken olyat Switchelek hogy besz*rok
Vagyis szombaton....ejjj...ez a munka, a játék rovására megyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nekem még Wii U-m sincs nemhogy Zelda BoTW
-
Sirandrish
Topikgazda
A Zelda season pass nyár előtt nem is ad majd semmit?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #3112 üzenetére
1. Szegééééény
2. Bakker miért nem az én címemre küldetted?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Preview -- First 15 Minutes of Gameplay Mikor lesz már péntek? Vagyis szombat, mert pénteken délutános vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #3106 üzenetére
már csak 6 nap!!
-
Sirandrish
Topikgazda
Úgy izgulok a Zelda miatt hogy nem bírok aludni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest