Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Expansion Pass Bonus tartalmazza a 20 dolcsiért: DLC pack 1 Summer 2017 + DLC pack 2 Holiday 2017.
Akkor ez a Season pass túlképp, igazam van vagy igazam van?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
fogtunder
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
Az nem is rossz. Én 20 alatt voltam amikor vége volt a storynak
szgergely Melyik boss?
Calamity Ganon? Mert őt "dodge"olni kell vagy vissza kell verni a pajzzsal azt a fénygerelyt () és akkor lehet ütni-vágni [ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Az a durva a Korokokkal, hogy kb 90 órám volt a játékban amikor úgy ráfeküdtem a témára. 90 óra alatt, úgy hogy minden Shrine megvolt, és hát nem futottam el minden mellett, volt összesen vagy 50!!!? A 900 ból?
Egyébként nagyon jól gyűjthetőek, de direkt arra hajt az ember...persze csak vagy 400ig szerintem...utána már guide vagy semmi. Legalábbis elég erősen kétlem hogy a felénél többet össze lehet szedni segítség nélkül. Mármint biztos össze lehet pár 1000 óra alattEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez hülyeség. Én simán nekimegyek..majd mikor látom hogy elnyomnak mint Orbit a sörszagot akkor futáááááás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[Ixub]
tag
Amelyikbe belefutottam mindet legyőztem. Nem egyszerű talán a legnehezebb ellenfél lehet, bár még sok van hátra. Kis segítség,
az ancient nyílvessző eltűnteti, de legközelebb ott lesz. Arra jó, hogy ha nagyon arra lenne dolgod, vagy felkészületlenül találkozol eggyel könnyen tudsz tovább menni, de ilyenkor értelem szerűen nem dob semmit. Amúgy sok és erős pajzs legyen nálad + nyílvessző és nem árt egy nagy sebzésű gyors fegyver. Váltogatva a védekezek, ütök, messziről nyilazok módokat nem olyan nehéz csak sokáig tart 2k, 3k életerejűekkel találkoztam eddig.Az a baj, hogy annyira sok mindent nem dob, hogy megérje a befektetést, de én szeretek mindent megcsinálni ami elém kerül -
csab2
veterán
Az agyam eldobom ettől a játéktól!
Én hülye arra nem is gondoltam, hogy ruhában nem látja a sebeket...
A szobornak próbáltam lerakni a cuccost, de az hatástalan volt. Tehát jófele gondolkodtam, de a vízbe nem dobtam be.
Nagyon köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Sirandrish
Topikgazda
A rohadék Nintendo lopja a nyílvesszőimet...szánalmas egy cég
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát elvileg pont erre van kitalálva, de az egész játék során találsz vagy 10et szóval minden Guardiant nem azzal fogsz leszedni
-
Sirandrish
Topikgazda
Lassan menj, és amikor elkezd feheredni a kép, azonnal fordulj vissza. Nem hosszú az a resz, simán atjutsz pár próba alatt.
Egyébként lehet hogy a hangot is tudod követni mint az OOTben, de itt pont aludt az asszony és némán toltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
Azt én is furcsállom, hgy nem tudsz fotózni. Az alap questeket javaslom azért elvégezni, hogy legala´bb az első
ig éstechlab ig eljuss. Onnan indul a teljes felfedezés. Ha szeretnéd, leírjuk, hogy miket kell ahhoz teljesíteni. Addig vezet pontról pontra a main quest, onnantól elengedi a kezed.Impá [ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem volt benne semmi meglepi, mert már más 15 helyen 32 alkalommal elspoilerezte.
adalbert1 Csak a bonusz mértéke nő.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Én azt úgy fogtam be, hogy csak 1x fejlesztettem a Stamina-t. Úgy oldottam meg, hogy amikor már alacsony volt a Stamina szint, elfogyasztottam egy olyan kaját ami még dobott a Stamina-n, így már könnyen befogtam. "Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak mert azt én maxos staminával is alig bírtam betörni..egy negyed karika maradt kbMelyik fehéret? A csillogósat? [ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát igen. Ha a Goronosat csináltad volna előbb akkor inyebb lett volna. Milyen jó már hogy bárhová mehetsz
Amúgy semmi gamebreaker cuccot nem tudsz otthagyni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Tuti nem egyedül. Meg gondolom ott a masina ment napi 24et..
-
Sirandrish
Topikgazda
A lényegen amúgy az sem változtat, mert 85 óra elmegy a videó nézegetésével
Mondjuk guide nélkül aki összeszedi, azelőtt le a kalappalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bad Pritt
félisten
Engem annyiban, hogy ha a main+side quest és a 100% ideje között nagy a különbség, akkor az rendszerint baromi sok gyűjtögetős dolgot jelent (FF XV, AC III pl).
Ezek azért uncsik tudnak lenni, a kapcsolt dolgok viszont jók lehetnek, pl. HZD-ben összeszedni a régi világ jegyzeteit és azokat olvasgatni, míg mondjuk az AC-ké nettó időrablás a pár petákot rejtő ládákkal.Zelda ezen részét nem tudom, igyekszem nem olvasgatni, hogy majd meglepi legyen egy hó múlva.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
boost
addikt
Az eso" engem sem zavar. Egyetértek a valóságérzettel. Pl mikor a farkassal mászkálok, elered az eso", keresünk valami zugot, és mikor beérünk, a farkas kirázza magából a vizet...
A lovaglás van benne, az értheto", mert hagyomány, de szerintem nem lett igazán kidolgozva. Nekem mindig rossz irányba megy, folyton megáll, nem szeretem, mert macerás. Ahhoz képest, hogy egy éve azzal demózták... Lehetett volna még mit fejleszteni rajt. Itt nincsenek olyan nagy sík területek, ahol érdemben lehetne használni.
Amit úgy gondolom, hogy nem gondoltak át, vagy nem mertek bevállalni, az az, hogy a rúpia rendszert kidobják, vagy átalakítják. Lényegébe már nincs rúpia, de mégis van néha a kövek alatt... Ez nekem kicsit átgondolatlan. Ha már lehet eladnidrágaköveket, akkor minek a ko" alatt egy rúpia.. Vagy minek a ládákban rúpia, néha meg drágako". Ráadásul rúpia kb 5 óránként egyszer..
Különben úgy 50+ óra után még mindig nagyon élvezem, és kb a játék tartalmának a fele még vissza van. Most másztam rá a második Beastre.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Az a vicc az egészben hogy miután felszabadítod majd a Beastet, és te leszel a király, akkor sem engednek be majd Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Kell a ruha, ha a kérdés arra irányul.. (#3324) koncsik Tegnap néztem én is..a Nintendo vicces
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Igen, először én is azokra mentem rá, most van 8-9 szívem, és másfél kör staminám (viszont hegymászáshoz van külön nadrágom és bandanám, így az gyorsabban megy, eddig nem volt olyan hegy, amit ne tudtam volna megmászni).
Tegnap este nekem is volt egy fagyásom, de akkor ez általános, nem kell izgulni. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah én azt bőven a Story után csináltam meg, és hogy megéri-e azt nem tudom, mert minden core-omat eladtam és még csak egy darabot tudtam megvenni.
A Parryt (amikor épp működik) jobban megéri kitanulni...volt olyan hogy egyszerre 4 Guardiannal harcoltam és meg se sebződtemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Semmi story nincs ebben amit írtunk úgyhogy szerintem mehet.
Most majd nekifeszülök a Shrineoknak mert az jó dologEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a Parry egy érdekes dolog. Elméletileg bármilyen gagyi pajzzsal lehet. Én a Hylian-al csináltam és 10ből 9szer be is jött. Sok-sok guardiant meg is öltem. Aztán egyik pillanatról a másikra, nem működött tovább és széttört minden pajzsom a francba
-
Sirandrish
Topikgazda
Hol hasznosítod? Én még nem aknáztam ki a benne rejlő lehetőségeket
-
adalbert1
veterán
Én még csak 19 shrine-t csináltam meg, eddig egy sem volt, amit emiatt ott kellett volna hagyni (inkább azért léptem le kettőből, mert túl erős Guardian védte) - igaz, a storyban sem haladok annyira
, még csak most voltam az első Divine Beast-nél.
Egyelőre én még mindig a felfedezést élvezem, rengeteg helyre felmászok, elmegyek, hátha van valahol egy Korok, vagy egy kövek mögött lévő láda, vagy csak jó kilátás a hegy tetejéről, stb. -
Sirandrish
Topikgazda
Én azt látom sokszor hogy sajna nem éri meg az erőfeszítést.
Igaz ez a ládákra vagy a mapon elhelyezkedő bossokra. Nyilván a bossokat mindenki le akarja nyomni, hát azért vannak ott, de a dropjuk kritikán aluli.
Igaz ez a ládákra is..1-2t már én is otthagytam, de volt olyan amiért vért izzadtam aztán egy 30rupis Opal volt benne? Én meg elvertem rá negyed órátEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Én nem merem még eladni, mert a franc se tudja mire lesz még jó
Bár gondolom amit az első néhány órában talál az ember, az nem olyan ritkaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Messze ugyan nem járok, de még mindenhol ugyan annyit adtak érte.
-
Sirandrish
Topikgazda
Életerőt...de sanszos hogy tökmindegy volt, mert mióta megszállta az ellenfelet a powah, azóta gyakorlatilag egyhitelnek Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dunc
nagyúr
Tudom, maga a játék minősége érdekel! (elírtam) Ezen a packon gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ganz-[HUN]
addikt
ez szerintem is egy nagyon arcátlan dolog. De engem nem érint. Nincs U, nincs para.
amúgy nem értem. NFC-s a cucc nem? Akkor miért nem lehet NFC-n keresztül az használni az amiibo-t mondjuk droiddal? Mert az átlagfogyasztót nem fogja érdekleni az a kis műanyag vacak. Na de a gyűjtőt fogja az igazi.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
Én se, de ha a kedvenc játékomba pluszt ad akkor kénytelen vagyok megvenni. Egyébként valami zenei CD is jár a csomagba
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem is értem...annyi WII mellé hogyhogy csak annyi SW kelt el?
-
Sirandrish
Topikgazda
Hogy hívják? Remélem köze sem lesz Linkhez (név ügyileg) mert akkor vége szegénynek
-
Sirandrish
Topikgazda
Írtam hogy poén
Bár ki tudja..lehet hogy a Zelda 4 - Ganon újra visszatér-ben, már kicsi linkek fogják felverni a market csendjétEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Az addig rendben van, de egy esetleges sexjelenetnél mi lenne? Zeldát kiküldené és Ganonnal menne el?
Jó ez poén meg minden, de ha már fiú akkor játssza el egy fiú és ne egy fiús lány....szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem kb mindegy hogy milyen ha jó a cucc. És az Ocarina a legjobb cucc.
Egyébként a TP is kb ilyen ábrázolású, persze gyengébb kivitelben és komorabb hangulattalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem csak két dolog miatt tűnik furcsának: a tökig érő fű miatt az egész faluban, illetve hogy nincs élet. Csak a pályát renderelte a srác, a játék szereplői nincsenek benne és emiatt olyan az egész, mint egy kísértetváros. Amúgy grafikailag OK a dolog.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah igen...a víztemplom legjobb része amikor a cipit kell cserélgetni
Szerencsére a WWben is már kitehető a cipő quickslotraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem a japán kínai Azt tudom hogy a Zeldaba mit jelent. ..Ez nekem elég
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Bárcsak tudnék itt vásárolni..a MC-re vevő lennék
Hja mégsem...az WII-U-ra van..
Akkor valami régebbit vennék...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát akkor azokat majd később..
Most ahhoz nincs hangulatom..
Nah nem mintha ma-holnap már befejezném a Link BetweentEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Azt majd nekem is kezelésbe kéne vennem
És aztat nem tudod véletlenül hogy a STet ugyan úgy cerkával kell irányítani mint a PHt?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest