Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
üresebb,mint a botw? neem. lejöttél már az égbōl?
tegnap a kezdō régióból indultamrito felé és jött egy shrine, egy korok akit el kellett vinni (nem lufi meg kavics emelgetés), táblás gyerek, egy rohadt nagy enemy camp, egy barlang (npc-vel,aki quest tippet adott), 2 kút, egy hinox, szekeres disznók loottal és plussz a death strandinges izé a gloom resistance kakijával
fel van ez töltve szépen(#4067) sirarcheer ott van egy nem messze, nyugat fele az úton
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
fogtunder
nagyúr
elég nagy vívódás ez, mert amúgy a BotW nagyon komoly system seller cím lett, csak soha nem voltam egy nagy Nintendo fan és ugye a 3rd party támogatás kérdéses, hogy milyen lesz. én drukkolok nekik, mert alapvetően szimpatikus, amit csinálnak, csak a legtöbb esetben nem az én stílusom. de nem akarom nagyon elvinni ebbe a témába a topikot.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
csab2
veterán
Jól gondoltad, pontosan ettől tartottam én is. Az az igazság, még mindig tartok tőle, mert a Zelda ugyan bejött, de nincs garancia arra, hogy jön még nekem tetsző játék Switch-re. Sajnos FPS egyáltalán nem várható, a Mario Kart a legkevésbé sem érdekel (egyedül játszom, és úgy nem tűnik érdekesnek), a Mario Odyssey sem izgat. A Spaltoon ugyancsak nem tűnik számomra érdekesnek. Más AAA játék meg még nem nagyon látszik a láthatáron. Esetleg 1-2 olyasmit láttam, ami a Zeldára hasonlít. Ott meg ugye elég nagyra nőttek az elvárásaim.
Eladtam a PS4-et, mert számomra a 2 konzol nagy luxusnak tűnik. Nem elsősorban az anyagiak miatt, hanem mert nem vagyok akkora gémer, hogy két platformot is fenntartsak. Egyszerűen nem játszom annyit. Erre bejelentették, hogy a Battlefront 2-nek lesz egyjátékos módja is. Ha ezt előbb tudom, nem biztos, hogy eladom a PS4-et és veszek Switchet.Milyen DLC-ről van szó? Tudsz erről írni pár sort?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Sirandrish
Topikgazda
Célozd be..akkor a célra lövi. Vagy várd meg míg lemászik és akkor mindegyik ütését dodgeolhatod.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csab2
veterán
-
csab2
veterán
Igen, hétközben is tudok játszani. Ilyenkor kézi konzolként használom.
Hétvégén pedig asztaliként az 50-es LG-men.
Ezért vettem Switchet. Bele mertem ugrani, mert tudtam, hogy ha a Zelda megtetszik, akkor én azzal eltökölök egy ideig. Már több, mint 80 órát raktam bele, és még nincs meg az egész térkép és a szentélyek kb harmada van meg.Egy kérdés:
A Lost Woods (azt hiszem ez a neve) területén van valami trükkje, hogy ne csesszen ki velem mindig az a furcsa köd? Próbáltam a fákon ugrálni, de az sem segített. Próbáltam nagyon óvatosan menni, de akkor is jött a köd.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Sirandrish
Topikgazda
Legközelebb rágravírozok valamit...majd figyeljétek ha vesztek.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
A játékosok nyílvesszőit árulják szerintem a többi videó játékban.
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Én meg azt bírom hogy az adott ruhához serò is dukál. Ha felkapod az OOTs sapit akkor az az elválasztott haja lesz Linknek , míg pl a Sheik sapival az emos Sheik serot kapsz
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha a Kotaku és minden más komolyabb oldal lehozta, szerintem itt is elfér!
Attól hogy nem támogatjuk még jelen van a világban..
Nyilván senkit sem buzdítunk a használatára!Koncsik: Jöhetne az a tipikus Nintendos megmozdulás amikor mindent és mindenkit ellehetetlenítenek
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Ne csodálkozzatok rajta... Én olyan 20-25 óra körül játhatok, és bár a két spoiler tag megvan, de pont ott tartok. Ami útközben szembejött shrine abba bementem, amit láttam a távolban, oda elmentem, oszlopot másztam,
öltem, lovagoltam fel alá, főztem stb... elmegy az idő vele simán. Úgy érzem én is magam mint a kolléga. Ennek ellenére zseniális és remekül szórakozom.kőgólemet [ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Sirandrish
Topikgazda
Akkor lesz még mit átnyálazni
Egyébként kb ezt írtam az előbb. Nem volt nehéz ezért lényegében az NPC segítsége nélkül is boldogultál.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
De érted..ha a Shrine megvan, akkor a questnek is meg kell lennie nem?
Mondjuk az előfordulhat esetleg (nem tudom hogy itt erről lehet-e szó) hogy mikor odamész, totál egyértelmű hogy mi kell, és nem is keresel senkit és semmit csak csinálod.
De akkor is megadhatná nem? Vajon az %ban akkor lemaradás?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Általában arra amire a ruhák. Adnak bizonyos ellenállást és hasonlók. De mivel azokon kívül is számtalan fejfedő közül lehet válogatni, én nem láttam értelmét nekik
-
Sirandrish
Topikgazda
Csatlakozom az előttem szólóhoz...Korábbi mentés esetleg?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát nem tudom. Akármilyen komoly fegyvert is kapsz, 1 normálisabb tábort alig-alig lehet vele kitisztítani.
Ha meg valahol Silver goblin is van (azokat lehet csápolni) akkor szinte garantált hogy 1 fegyver nem lesz elég...és ez csak egy tábor.
Vannak amik jobban bírják, de ha harcolni kell, akkor pikkpakk elkopik.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Van benne mit csinálni az tény
Nekem is volt tegnap egy fehér képernyős fagyásom, azért kérdeztemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
Vannak titkos shrine-ok, ahol valami interakcióra van szükség, hogy előjöjjön a föld alól a shrine, szerintem ezeket nem jelzi előtte a detektor sem.
Én két város közelében találtam ilyet, az egyikben meg kellett csinálni több mellékküldetést, és utána volt lehetőség megkeresni, a másikban pedig az egyik karakterrel kellett beszélgetni és egy tárgyat megkeresni utána.
Én kb. 23 shrine-nál tartok most, de a térkép nagy részét még nem fedeztem fel (illetve 2 olyat nem csináltam meg, ahol nagyon erős Guardian volt). Divine Beastből eddig egyet csináltam meg, most gondolkozom, hogy menjek-e a következőhöz, vagy inkább a mellékküldetéseket csináljam tovább.
Valaki esetleg tudja, hogy mennyi szívet lehet maximum gyűjteni? -
Sirandrish
Topikgazda
Az érzékelő csak akkor jelez ha közel jársz és ha pont a Shrine felé mész.
Én felmásztam a tornyokba és átlag 2-3 Shrine mindegyikből látszik. Szóval ha van mondjuk 15 torony, akkor mire mind megvan, legalább 45 Shrine-nak meg kell lennie...ha alaposan szétnézel. És ehhez nem kell semmi, csak körbefordulniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Miért csökkentette? Jól csinálod, csak légy picit alaposabb..ennyi.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én ezt is tudatosan csináltam. Akárhol vagy magaslaton, nézzél alaposan szét. Nagyon-nagyon messziről látni őket, főleg éjszaka. Egyébként én végigvittem a storyt, lenyomtam mind a 4 beastet, az egész map fel van fedezve, és minden Shrinet amit láttam azt megcsináltam..nem hagytam ott. így járok most 60nál és
.120 van
Szóval ha csak a kijárt ösvényen haladsz célirányosan viszont alaposan szétnézel, akkor a story végére legalább 45-50nek meg kell lennie.Emellett nagyon sok olyan is lesz,
bár az bőven nem az út mentén, amihez igen komoly előfeltételeket kell megcsinálni. A lényeg a lényeg..a 15öt picit keveslem, de nem maradtál le semmiről, csak alaposabban nézz szét..jelölgesd a térképen aztán ne hagyd ott
-
ldave
félisten
Vannak olyan shrine-ok, amiket nehezebb megtalálni (pl kell hozzá valami előfeltétel), én kb 25-ben voltam eddig, térkép harmada van meg és mind simán megközelíthető volt. Éjjel menj fel egy magas helyre és nézz körül, ami szabadon van az majd narancssárgán világít már a távolból.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Mire odaersz legalább 20 nyílnak kell nálad lennie, mert az is a story része. Annak meg akkor is elégnek kell lennie ha csak minden ötödik nyíllal találod el. Egyébként ha mégis kevés akkor GO vissza a kentaurhoz gyűjtögetni. Hjaa az ìj a kevés. Azt nyilazos ellenfelektől tudsz szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Wolf Link tán segítőd lehet meg ilyesmi..azért az nem rossz.
tajner10
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest