Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Jól gondoltad, pontosan ettől tartottam én is. Az az igazság, még mindig tartok tőle, mert a Zelda ugyan bejött, de nincs garancia arra, hogy jön még nekem tetsző játék Switch-re. Sajnos FPS egyáltalán nem várható, a Mario Kart a legkevésbé sem érdekel (egyedül játszom, és úgy nem tűnik érdekesnek), a Mario Odyssey sem izgat. A Spaltoon ugyancsak nem tűnik számomra érdekesnek. Más AAA játék meg még nem nagyon látszik a láthatáron. Esetleg 1-2 olyasmit láttam, ami a Zeldára hasonlít. Ott meg ugye elég nagyra nőttek az elvárásaim.
Eladtam a PS4-et, mert számomra a 2 konzol nagy luxusnak tűnik. Nem elsősorban az anyagiak miatt, hanem mert nem vagyok akkora gémer, hogy két platformot is fenntartsak. Egyszerűen nem játszom annyit. Erre bejelentették, hogy a Battlefront 2-nek lesz egyjátékos módja is. Ha ezt előbb tudom, nem biztos, hogy eladom a PS4-et és veszek Switchet.Milyen DLC-ről van szó? Tudsz erről írni pár sort?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest