Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz Sirandrish #3898 üzenetére
Időközben rájöttem.
Még én is harmadikat keresem, sol idő elmegy mászkálással. -
Kvelstadt
veterán
Hatalmasat zeldáztam ma gyerekek. Ugye ott jártam hogy bejussak a 3. dungeonba.
Na most a 6.ban vagyok és megcsináltam sok más feladatot és más egyebet is.
Én azt hittem lesz 4 dungeon és csá.
Na most ehhez képest van nyolc storys meg pár mellékes."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok. Elakadtam a Links awakeningben. A level2 bottle grotto pályán egy kis kulcsot elhasználtam egy rossz irányra és most nincs egy sem pedig az kellene a továbbjutáshoz. Másfele nem tudok menni mert kell egy képesség és gondolom lassan megkapom mert anélkül semerre nem tudok tovább menni. Ilyenkor mi van? Kezdjem újra a játékot vagy mi? Ez egy bug? Már mindenfele jártam amerre lehet és itt kellene továbbjutni. De kis kulcs nélkül nem megy.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3889 üzenetére
Ezért is vadon lélegzete. Menj ki a vadonba ismerd meg fedezd fel.
Hőség ellen a hideg fegyverek is jók. Ki gondolná hogy ilyen is van benne de van."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz csumpa93 #3887 üzenetére
Az az a játék ami nem igen fogja a kezed. Mész amerre akarsz, felfedezel, küldetéseket csinálsz, ilyesmi.
Rengeteg leírás van neten, de mivel a játék sava borsát pont az adja hogy te magad veszed kezedbe a sorsod, így ezeket én kihagynám.Meleg és hideg ellen legegyszerübben különféle ruhkkal tudsz védekezni, mert az egyik ebben jó, míg a másik abban. Emelett persze főzni is tudsz különböző tulajdonságú ételeket, szóval hajrá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz csumpa93 #3887 üzenetére
Igen, ez ioyen úgy csinálod és arra mész amerre akarsz rész. Van pár quest ami kb mutat egy útat de én pl sose arra mentem. A cél mindig az voot amit megláttam, elterelt az utamról, majd így tovább...
Kakariko willage-ből Hetano-ba nekem több mint 20óra volt az út.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Most csöppentem bele a ninntendo világába egy switch-el és egy BOTW-al. Korábban már próbáltam, de csak futólagosan, de most teljes az élmény. Szóval, maga a gém magával ragadó, nagyon tetszik, de amúgy mi az objective? Van egy pár questem, kalandozgatok, fedezem fel a térképek, keresem a shrine-okat, de így ennyi, Van valami line amin haladni érdemes, vagy csak menj amerre "akarsz". Vagy hogyan, mi szerint érdemes haaldni a játékba? Hogy leszenk baszó cuccaim? Volt például olyan hely ahol "meleg" van, az ellen hogyan védekezek. Vannk-e valami tippek-trükkök a játékhoz, egy jóféle magyar leírás vagy segíítség?
előre köszi a segítségeket -
BOBAKILL
őstag
válasz Sirandrish #3884 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Akkor majd később tudok visszajönni ide.
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként én időközben végeztem a 4. dungeonnal, ami összességében jó volt, de ennél ötlettelenebb, könnyebb, egyszerübb Bosst, Zelda játékban én még nem láttam.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz BOBAKILL #3883 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján ahova nem kéne eljutnod, oda nem is nagyon tudsz. tehát ha valahova el tudsz jutni akkor azt nagy valószínüséggel meg is tudod csinálni.
Bár belefutottam egy kivételbe (lehet csak nem jöttem rá a trükkre), de az első termen nem jutottam tovább, szóval nem volt vészes a dolog
-
BOBAKILL
őstag
Halilali!
Elkezdtem Linkeskedni Koholint szigetén.
Nagyon cukker a game. Nekem ez a 2. zelda játékom, a BOTW volt az első. Eljutottam az első barlangig ahova kellett egy kulcs, rácsos volt. Ide kell még valami skill az alapokon kívül? Vagy gondolkodjak még hogy lehet továbbjutni? Kardom és pajzsom van meg mágikus porom. Ennyi. -
Sirandrish
Topikgazda
Color Dungeon!
Ki, milyen rucit választott? Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3880 üzenetére
Ebben az az érdekes hogy pl én a szoborral nem is beszéltem. Szóval én tippeltem párat mikor levertem mindet (rossz sorrendbe) és ez a tipikus "nem nyert" hang lett.
Kimente, bejöttem, sorrend változik, meging szar. Ezt vagy 3szor megcsináltam és "csililililiiing"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3878 üzenetére
Az még oké de én kicsit túlgondoltam mielőtt visszamentem elolvasni megint.
Szóval volt olyan verza mikor a csontit becsaltam ahol a nyul volt és próbáltam bezárni,meg okyan is mikor azt próbáltam hogy a nyúl legyen köztünk és majd ledobja a csonti.
Sőt a powedertől megmered a nyúl és felvettem és nekidobtam a csontinak.
Aztán gondoltam majd máskor felveszem a ládát, de aztán kiderült hogy abban van a boss key.
Na ekkor mentem vissza a szoborhoz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3875 üzenetére
Kétszer én is vissza-vissza néztem, de mikor megvolt..mondom a k*rva anyádat
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3877 üzenetére
Meg "fuck off" hang van ha rossz sorrendben ölöd le a népet
-
MODERÁTOR
Level 2 - Battle Grotto: Miért nem jelenik meg a Nightmare Key láda? Mindenkit kinyiffantottam.. Megvan,
A térképen ott van, a pályán nem látsziknem mindegy a nyiffantási sorrend.... [ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3874 üzenetére
Sejtettem hogy kell. Valakit kihagytam ott. Majd megnézem ha megint lesz rá idő.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3873 üzenetére
Kell az 5 leaf...ezt csak akkor olvasd el ha már feladtad...
annyit segítek hogy mind a kastély területén van, szóval kutass Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3872 üzenetére
Én ott tartok hogy keresem hol a 3. dungeon vafy inkább melyik de bemenni nem tudok mert pl víz van. Bár még nem merítettem ki minden lehetőségem mert egy tagnak kéne 5 gold leaf amiből megvan négy.
Szóval miközben írtad másik topikba hogy zelda agyé majd rájövök, én úgy voltam hogy "most mi a retkes f..t kell csinálni?""Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megvan a 3. hangszer is
Tetszik ez a kis cuccos nekemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3870 üzenetére
Én láttam ahogy jobbról kijött a barlangból, vagy mi az..
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3869 üzenetére
Legalul volt a nagyhal és nem emlékszem hogy jött e valahonnan. Én egyből kiszurtam hogy van valami a tó fenékén és arra mentem csak köcsög hal lerágta a horogról és akkor döntöttem úgy hogy jó akkor kifogom hogy ne legyen útba. "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3868 üzenetére
Két halat fogtam...egyet a víz felső részén, az volt a 10+os, a másik kicsit lentebb van, az a 20+os. Amit te fogtál, az jobbról jött ki a "barlangból". Én is láttam már, csak nem foglalkoztam vele.
Az üveg egyébként már megvan, de míg kihúztam belekerült vagy 50 pénzbe, mert a genyó halak állandóan rácuppantakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3867 üzenetére
20+? Én 33pontisat fogtam. Az üveg meg ott van a tó fenekén csak eltakarja a növényzet.
Viszont óvatosan kell kihúzni mert ha a halak meglátják ráharapnak és visszaesik a tó fenekére."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3866 üzenetére
Én még üveget nem kaptam...de jah..2..egyszer egy 10+osért, egyszer meg egy 20+osér.... Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3865 üzenetére
kettőt? Én kifogtam a legalsó nagy halat kétszer de csak egy negyedszív volt meg meglett az üveg "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3864 üzenetére
Már én is kipróbáltam...
, de nyilván visszamegyek mégvagy 2 negyedszívet kaptam is [ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3863 üzenetére
van benne pecázás. Gondol9m emlékszel mennyire érdekelt mindig is.
Viszont ki lehetett volna fogni egy üveget de vokt ott egy saját neméhez vonzódó hal és bekapta mielőtt kihúztam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #3861 üzenetére
A kard és a pajzs már megvan, csak most el kell mennem itthonról..holnap meg meló, szóval majd vasárnap esetleg...
-
MODERÁTOR
Megymá' ?
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3859 üzenetére
Izlések. Nekem eddig bowser a fav de a piranha plant lehet átveszi a helyét.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3858 üzenetére
Pedig a Guardian a legjobb amiibo amit valaha láttam...nagyon baba
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3856 üzenetére
Ganon nekem is van. Másik kettő nem adja.
Viszont van toon link, majora, meg majd jön tp és sw link."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3855 üzenetére
Nekem egy Wolf Linkem van, egy Guardianom meg egy Ganondorfom
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3853 üzenetére
Nemtom. Így összejött pár. Szerintem vagy 20 van már.
Majd lövök egy kèpet és bedobom amibo topikba.
Én úgy veszem őket hogy ami tetszik. Van párfélw link de nincs meg mind és nem is lesz.
Ma jön egy snake meg egy ivysaur.
Piranha plant is elő van rendelve mert ő nagy kedvencem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3852 üzenetére
Mert neked mennyi van?
Amúgy nem is az ára zavar leginkább, csak konkrét dísznek pici szerintem.Mondjuk ha van az embernek vagy 50 darab, az már azért észrevehető
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3851 üzenetére
Ha azt nézem hogy mennyi egy nem amibonértelmes szobor akkor nem olyan drága, plusz itt amúgy sem számít drágának.
Otthon lehet nekem is csak pár db lenne."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3850 üzenetére
Nah engem meg azok nem érdekelnek. Van ugyan pár darabom belőle, de nem látom értelmét. Mármint okos a cucc, csak én nem használom. "Szobornak" meg rohadt drága 5-6K-ért, amilyen kicsi ugyebár
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3848 üzenetére
Volt pár ilyen artbookom mikor vettem a gyűjtői kiadádokat. Mindet átlapoztam egyszer oszt többet sose. Persze tudom hogy van ezeknek céljözönsége de én már nagyon nem tartozom közéjük.
Nekem elég az amibo. Azok elég szépek is meg annyit megérnek."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3847 üzenetére
Jópofának jópofa, de kb ennyi. Szerintem nagyon nem passzol a játékhoz.
Vagy ha már GB akkor lenne semleges teljesen és akkor bármihez "passzolhatna" amihez épp akarod. De hogy konkrétan Zeldás a belseje, így tényleg nem értem.Viszont az az Art Book nagyon ott van
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3846 üzenetére
Néztem azt a tokot. Nekem se jön át ez a mekkora fun hogy retro. Főleg az után hogy milyen k.vaszép fémtokja van kb bármi más játéknak.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3845 üzenetére
Az a kard egy vásári gagyi volt..épp ezért nem vettem meg a limitedet.
Ebben viszont az a könyv nagyon ottvan, és bőven megéri azt a néhány plusz ezrest nekem!
A fémtokra például egyáltalán nincsen szükségem, így azt el is adom belőle (már van is vevőm rá), így tényleg csak pár ezresért kapom meg magát a boxot, és azt a csodaszép színes könyvetFémtokhoz még annyit hogy tök jópofa, meg értem én hogy ez a rész eredetileg GB-re jelent meg, de szerintem ha Zeldás lett volna (nem csak belülről) nagyobbat ütött volna...és nem mellesleg el sem adtam volna, így viszont számomra totál érdektelen!
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3844 üzenetére
Én léálltam a limiteddel. Majd akkor veszek legközelebb mikor kiadnak valami tényleg olyat ami végig tetszik.
Botw-ből is akartam mert sose volt még gyűjtői zeldám, de az a kard "szobor" elég rosz vicc volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3843 üzenetére
Elvileg nekem holnapra ideér a linited verzió
A könyvre nagyon kíváncsi vagyokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3842 üzenetére
Aki zeldás az tudjon róla!
Én pénteken megyek vadászni mert kazisan akarom, és hiába rendelném mert nem vagyok otthon hogy átvegyem, úgy meg képesek olyan értesítőt hagyni hogy másnap hoo vehetem át. Az meg ugye már pont egy nappal később van az elfogadhatónál."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
Aki esetleg lemaradt volna róla!
The Legend of Zelda: Link's Awakening – Overview trailer (Nintendo Switch)
-
Ganz-[HUN]
addikt
Csoki
Srácok, mi ez a kavics?Még egy kérdés:
Shield-del vannak problémáim. nem tudom mikor target lockol, A-val mikor veszi elő, és mikor teszi el, meg ilyenek. Néha amikor ZL-llel lockolok akkor előveszi, náha nem. A-val néha fut, néha elő veszi a pajzsot. Fel tudná l világosítani?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #3838 üzenetére
Tényleges Dungeonok sajnos nincsenek benne.
Vannak ugyan "dungeonok" (bár rohadt kevés), de azok sem a megszokott Zeldás útvesztők...de majd meglátod.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz Ganz-[HUN] #3838 üzenetére
Ha nem is dungeon de van olyan hely ahol elég sokáig kell életben mkaradnod miközben haladsz előre
Viszont elképesztő jó kületésekre lehet lelni.https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Ganz-[HUN]
addikt
Na végre én is tudok játszani a BoTW-vel.
Élvezetes a játék, bár nagyon más a régi zeldákhoz képest. Shrineokon kívül eddig nem is találkoztam dungeonokkal. Vannak egyáltalán benne? (Nem olvasok semmit online, nem akarok spoilert, sry. ezért nem googlezom ki)
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Most készül egy Guardian is. A teste már megvan, hamarosan a lábai is. A festés lesz a legnagyobb meló rajta.
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Sirandrish
Topikgazda
Sajnos lehet, de ez nem az a hely! Itt nem fogsz ezzel kapcsolatban információt kapni, és megköszönném ha nem is kérnél!
-
gbela
senior tag
válasz Crvsh3R #3830 üzenetére
Szia,
épp azért jöttem a topicba mert annyit hallottam a Breath of Wild-ról, hogy meg akartam kérdezni lehet e PC-n tolni. A hozzászólásodból kiindulva lehet. Milyen emulator kell hozzá? Irányba tudsz (vagy bárki más) állítani?
PC-n egér + billel toljátok, vagy valamilyen kontrollerrel azért?[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Crvsh3R #3829 üzenetére
Közben megoldottam. Mivel emulátorral tolom a játékot, így 30 fps lock-ot be kellett állítanom és így már működött.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék Breath of the Wild-al kapcsolatban. Volt már valaki, akinek bebuggolt a játékban a "Sign of the Shadow" shrine quest? Nálam az a probléma, hogy hiába lövöm el a torony irányába az íjvesszőt, semmi sem történik. Rengeteg alkalommal próbáltam a kellő időben, de semmi. Esetleg tud valaki megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Kvelstadt
veterán
Na a végére értem.
A final boss úgy nézett ki mintha valamelyik tekkenből jött volna. Na és mire jöttem rá a végére, na mire? A védekezés jól időzítve nem csak pajzsot ránt hanem konkrétan parry. Ezek után már jóval egyszerűbb volt a boss. Meg lett volna a játék is.
Side questekből az elején vagy kettőt ha megcsinàltam, mert a botrányos irányítás miatt csak meg akartam kapni a storyt és túllenni rajta.
Volt olyan zelda amiben nem sikerült mindent megcsinálni, de ez az első olyan ahol nem is akartam, szintén az irányítás miatt.
Kár érte mert remek játék volt és nagyon megvolt a zelda hangulat."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3824 üzenetére
A wii u lejátsza a wii játékokat? Esetleg a gc-seket?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3823 üzenetére
Esküszöm pont tegnap jutott eszembe hogy a WW meg a TP miatt a Wii-t uppolni kéne egy U-ra
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3822 üzenetére
És akkor itt jövünk rá hogy mi értelme volt a wii u-s hd kiadásoknak.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3819 üzenetére
Na igen, mai tv-n az a grafika elég durva még az én 32es tévémen is.
De ez nem is zavar.
Most is boss volt és hát egyszerre élvezem a zeldát és kapok agyvérzést az irányítástól."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #3816 üzenetére
Megnéztem én is most, mert már rég volt mikor SS-t toltam.
Hát nem vagyok egy grafika fanatikus, de 55colos írtó csúnya...nem is az hogy csúnya. de szinte homályosEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #3815 üzenetére
Becseréltem a 2ds-t.
Ez a zelda ugye félig kimaradt mert anno nem értünk a végére és gondoltam ideje bepótolni mert most úgyse nagyon van játék ps-en.
Ahogy írtam, a zelda k.vajó, a mozgásérzékelés okádék."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
Kvelstadt
veterán
Skyward swordról pár szó.
Ez a mozgásérzékelős irányítás megöl, katasztrófa.
Majd jön hogy "jaj annyira nem," meg "kalibrálni kell és jó lesz."
Nem nemlesz. Alapból félve vágtam bele ebbe a zeldába pont a mozgásérzékelős irányítás miatt.
Az meg hogy semmit nem lehet kurva nyilakkal vagy a stickel mert mindenre rá kell mutatni, na az instant agyf#sz.
A másik dolog hogy ha felveszek egy itemet, miért lèp be a menübe és mutatja meg hogy hova gyüjtöm mikor már van belőle 31db.?Meg még annyi kis apróság hogy azt hittem a csaje aki a kardban lakik ilyen normális személyiség lesz és nem ilyen "85% esély," mint valami computer.
Ezeket leszámítva vagyis inkább ezek ellenére is egy marhajó zelda ez, akárcsak az előző részek.
Gyűjteménybe megmarad de nem hiszem hogy mégegyszer végig fogom játszani.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3811 üzenetére
Nem gondolod, hogy kibontom?
Ha megtörtént, megírom.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
törölt tag
válasz gainwardgs #3808 üzenetére
De, újratermelődnek. Tudtommal minden újratermelődik. Csak nem mindenhol van belőle.
-
MODERÁTOR
Meggyütt a Legend of Zelda Encyclopedia
-
gainwardgs
veterán
Hali
Ezek a spicy pepper-ek nem termelődnek újra?
Már csak ez hiányzik a főzethez de mintha nem dobná őket újra a játék.
Vagy hol tudok találni?? -
-
PhilBrick
őstag
válasz Sirandrish #3801 üzenetére
En mondjuk épp ma vettem meg.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3803 üzenetére
Ez az életem...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #3802 üzenetére
Te a későn csatlakozók közé tartozol..igaz hogy megjelenés napján vásárolsz, de mire odaérsz, már elévül
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3801 üzenetére
Persze, mindenki... nem azért vannak a játékok, hogy játszunk velük...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #48613632 #3800 üzenetére
Szerintem itt a PH-n már mindenki végigvitte aki akarta, de mindig vannak későn csatlakozók, mint pl te, így nem árt használni, nehogy valaki belefusson valamibe, amibe nem szeretne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.