Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz nincsnév007 #74699 üzenetére
Ps4-ps5-series x mindet tudom irányítani a tv távval
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #74695 üzenetére
Igaz de a gunplay a mai napig a legjobb. Azért függtem rá az Apexre is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
ma végre sikerült egy webshop-bot figyelő segitségével rendelnem egy series x-et. szállitás január 6-tól. német mediamarkt hamarosan jönnek a hülye kérdések is valószínüleg. nagyon boldog vagyok most
:)
-
Bad Pritt
félisten
Pedig az 100%, hogy készül, a kérdés az, hogy Chad azon dolgozik-e, vagy valami máson.
Szerintem lenne potenciál a Titanfall 3-ban, ha az Apex sikerét akarják meglovagolni. Most a Battlefield úgyis a béka segge alatt van, EA Battlefront nem lesz több...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz NoMagix #74685 üzenetére
Nem mondta hogy rosszabb, de abban igaza van hogy làtatlanban azt kijelenteni hogy biztos "ugyanolyan jó" nem biztos hogy jó ötlet, mivel àrban majdnem fele a wirelessnek és én sem hiszem hogy az XW+BT dobja meg ennyire az àràt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz mcwolf79 #74679 üzenetére
Mindkét oldalon vannak hiányosságok, persze népszerűbb szolgáltatásokban, működésben odaát jó pár éve kiforrottabb és egyszerűbb az egész, én is jobban szeretem. Azt ígérték jobban ráfekszenek jövőre a megosztási dolgokra, én már annak is örülnék, ha szimplán csak letisztultabb lenne, nem az, hogy ide is tölthetek meg oda is még csak sima klipnél, meg váltogatni, hogy mi hol van, feltöltötte-e stbstb.
Attól, hogy médiaközpont azt csak lejátszásra mondják, egy android box is ennyi erővel médiaközpont, ott se fel nem veszel, se meg nem osztasz. (Amúgy annak se tesz eleget kimondottan, mert egy nyavajás Kodi is verziókkal ezelőtti volt, amikor néztem és nincs rá épkézláb azóta se, vissza is tértem külön droidos box-ra pluszba. Persze a natívabb előfizus szolgáltatások szerencsére vannak, működnek elfogadhatóan, filmezésre eleget tesz, amiket sokan használnak és ennyi.)
Értem mit szeretnél, meg tényleg jó dolog lenne, de másrészről nem is várom el tőlük, hogy minden szolgáltatás elérhető legyen. 15 éve is voltak ilyen direktbe nem megoldható dolgok a szolgáltatások között, csak kerülőúttal, fölös ezen mérgelődni. Telefonról is kb egyből fel tudod tolni utána yt-ra, ha kell, evvan egyelőre.
.
-
persil
nagyúr
válasz NoMagix #74682 üzenetére
Mar miert ne lehetne? Felannyiba kerul, siman elkepzelheto, hogy a bt/xbox wireless mellett mast is kisporoltak.
Nem mondom, hogy rosszabb, mert nem tudom, de nem ertem, hogy miert kellene szabalyszeruen "nem rosszabbnak" lennie.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz mcwolf79 #74679 üzenetére
Nem technikailag nem képes rá, hanem joga az Xbox-nak. A háttérben nyilván olyan okok vannak, amiket nem ismerünk, de mindenképp valahol hibázott valamelyik vezetőség.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #74678 üzenetére
Jobb is lenne, ha nem folytatás lenne, hanem egy eredeti új sztori. Eléggé unom már, hogy mindent folytatnak és ezért semmit nem fejeznek be rendesen... Ki akar egy trilógiánál 5-8-10 évet várni egy sztori lezárására???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mcwolf79
veterán
válasz Steve1207 #74664 üzenetére
De a faxomat (már bocs ) , de azért tartok konzolt , hogy ne kelljen a PC-vel baxakodni. Van itthon noti, nem arról van szó . De elvileg ez egy mediaközpont is , plussz úgy gondolom , hogy egy gamer cucc esetében ez alapvetőnek kellene lennie .
Tudom , most jön az, hogy ez van , ezt kell szeretniIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Chad Armstrong, a Respawn egyik veterán dizájnere egy eddig be nem jelentett játékon dolgozik a cégnél. Lehet tippelgetni, mi az.
-
Ronam
addikt
The Gunkot próbálta már valaki? Milyen lett a játék? Sehol nem találok róla tesztet.
-
-
-
Voy15
tag
Nagyon elborult ötlet, de mondjuk Zapier-rel, vagy IFTTT-vel nem lehet erre valamiféle flowt írni?
Szóval mondjuk figyeled, hogy egy OneDrive mappába kerül-e videó, és ha igen akkor azt automatikusan felrakod YT-re.
Próbált esetleg valaki ilyet? -
.LnB
titán
válasz Steve1207 #74666 üzenetére
Azért csesz fel ez a téma, mert a héten pont aktuális volt. Meg akartam mutatni havernak a Matrix demo-t. Elindítottam PS5-ön, egy gomb + még egy = rögzítés elkezdve. Aztán ha elég akkor 1+1 gomb megállítva. És két gomb a feltöltés.
És közben eszembe is jutott, hogy ezt miért nem lehet Xbox-on?! Részben válasz akkor rá a Gúgli+MS cicaharc.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Steve1207 #74664 üzenetére
"Streamelésnél máshova: PC szükséges pl (még mobilról is megoldható macerásan). Szóval Xbo Game Pass alkalmazásnál jobb felül a konzolokra katt, távoli játék kb, egy ablakban látni a konzolt. OBS vagy bármi ablakos megosztós streamer progiba bedobni, hogy csak azt az ablakot mutassa és kész. Nyilván itt figyelni kell az adatbiztonságra. Twitch-es dashboardon kilövi a képet az olyan tartalmaknál, ellenben utóbbinál meg mindent mutat folyamatosan, ami az ablakban történik."
Van még egy plusz lehetőség, a Twitch-be beépítve van Xbox-on a Lightstream és a Streamlabs szolgáltatás is, amelyekkel akár YouTube-ra is lehet azonnal streamelni (meg még talán máshova is), de ezek fizetős szolgáltatások.
Engem amúgy jobban zavar, hogy nincs 60FPS streamelésre lehetőség még mindig Xbox-on, holott anno a Mixer ezt tudta. (PS oldalon ugye ez alapból van már PS4 éra óta) Ezért sem streamelgetek már manapság, inkább felveszem ami kell, mert az legalább 60 FPS.
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
Két kattintásból lent van, meg át kell húzni egy yt-os ablakba. Azért ez nem egy rakétatudomány egy max 100mb-os klipnél. Jó, amíg kitalálsz egy frappáns nevet és leírást a klipnek az több
(#74667) oriic: ja ja, fizusokba nem mentem bele, aki már ilyenben gondolkodok az ugye más szinten is műveli ezt.
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
Alapból vagy 4k 30frame vagy 1080p 60frame belső tárhelyre. Egy gyorsabb pendrivera bármennyi rögzíthető a fentebbi formákban és manuálisan kell elindítani a felvételt, home gomb, felvételek és ott az indítás rész.
Streamelésnél twitch-re: alkalmazásban kiválasztod mit szeretnél és azt küldi ki 1080p 720p stb
Streamelésnél máshova: PC szükséges pl (még mobilról is megoldható macerásan). Szóval Xbo Game Pass alkalmazásnál jobb felül a konzolokra katt, távoli játék kb, egy ablakban látni a konzolt. OBS vagy bármi ablakos megosztós streamer progiba bedobni, hogy csak azt az ablakot mutassa és kész. Nyilván itt figyelni kell az adatbiztonságra. Twitch-es dashboardon kilövi a képet az olyan tartalmaknál, ellenben utóbbinál meg mindent mutat folyamatosan, ami az ablakban történik.Yt feltöltés: pc-s Xbo konzol társalkalmazásban gyorsan le lehet szedni vagy az adott ms account one drivejába feltölteni, onnan meg áthúzni yt-ra aztán már fel is lehet tölteni.
Kb ennyiben a legtöbb dolgot el lehet intézni vagy hasonló metódussal. Esetleg vannak streamelésnél keresztszolgáltatások, ahol lehet egyszerre több platformra (tw, yt) streamelni, csak ugye az ablakos dolog miatt az adatbiztonság (email, gamer tag, ha valakit aggaszt pl vagy ismerősök mutatása (bár azt pl stream közben akár játék is mutathatja)).
(#74658) mcwolf79: én is hozzászoktam sok dologhoz, más rendszer, más szokások, rá kell jönni mi a leggyorsabb aztán megoldható. Egyik itt kényelmes, másik ott jelleg.
[ Szerkesztve ]
.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #74650 üzenetére
Ez inkább üzleti, mint etikai dolog. A tárgyalások során valaki licensz-et szerez, van aki nem és van aki arra szerez, hogy csak nála legyen a licensz. És itt jön képbe az értékesítési szám, mert nem mindegy, hogy 100+ millió vagy 30+millió darab eszközzel lépsz be tárgyalni. Ahogy nincs HBO Go az EU-ban Xboxra, úgy nincs YT globálisan. Ahogy van olyan alkalmazás ami van Androidon és nincs iPhone-on vagy fordítva.
Amúgy az GamerDVR oldalról lehet egyből feltolni YT-ra. Ha nincs más.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ez is a téma része, mert én is ennyit tudok, hogy így lehet. De ez a PS-hez képest macerásabb..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #74630 üzenetére
Én nemrégiben kettőt is vettem, egy PDP-t MM-ben feketében magamnak, meg egy fehér 8bitdo márkájút amazonon a lányomnak. 20 eur körül olt mindkettő, féltem tőle, milyen lesz, de meglepően jól használhatóak. Ezek a kisebb verziók, a számgombok nélkül mindkettőből.
Eredeti MS Xbox One Remote-ot akartam, de már sehol nincs, csak ebayen használt, jellemzően drágábban, mint anno az új ára volt (35-40 euró körül vesztegetik).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Bad Pritt
félisten
Valakinek van tapasztalata a vezetékes Xbox Stereo Headsettel kapcsolatban? A wirelesst tudom, hogy sokan használjátok és szeretitek, erről viszont nem sok komment van.
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #74653 üzenetére
Írd már le pls, hogy ez, hogy van pontosan. Mert én ott megakadtam, hogy 1 percet enged rögzíteni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
frankdelgado
őstag
válasz Norb79 #74634 üzenetére
2015 óta van konzolom, minden este áramtalanítok, az onex volt a legtovább nálam ( majd 3 év) és azt is ereje teljében adtam el. Az XSX 365ször már biztosan járt így. És egy gépet sem küldtem még szervízbe. Mondhatni empírikus kutatást végeztem a témában a sok elméleti szakemberrel ellentétben.
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #74647 üzenetére
Amúgy így visszakanyarodva a yt feltöltéshez nem egy nagy cucc leszedni live/one drive-ról és feldobni yt-ra, kb egy fölös kör, de 1 percnél nem több. Streaming is megoldható a böngészős, ablakos metódussal a streamereknek. De hogy direkt yt live stream valaha legyen... kb olyan, mintha a sparból átküldene a kedves eladó, hogy a lidl-ben olcsóbb, oda menjek. Twitch is jön hamarosan, kb minden lényeges dolog adott.
(#74651) 30z.Samu: azaz Amúgy bitang jó az Edge, nekünk kötelező már melóban is jó ideje MS környezet miatt és már a kezdetekben átálltam itthon is. Gyorsabb, stabilabb, minimális apróságokat kellett megszokni. Mondhatni megoldotta a több év(tizedes) "melyik böngésző a legjobb" kérdésemet, mert kb mindent használtam évekig és mindnek volt idővel nyűgje.
.
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #74651 üzenetére
Mostanàban nem tudom, a Chrome inkàbb màr csak megszokàs. Az Edge is teljesen jó, amióta Chromiumra vàltott.
Egyébként a Dashboardba lesz integràlva a Twitch, mint anno a Mixer volt. Jobb, mint a mostani semmi. Alpha Skip màr teszteli.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Google rühelli a Microsoft-ot, talàn a Windows Phone óta, de lehet hogy még régebbről.
Azon az oprendszeren szàndékosan nem volt YT példàul.
Csoda hogy app van Xboxra.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Felhívták rá a figyelmem, hogy a Space Marine 2 már kizárólag a jelenlegi konzolgenerációra jön, szerencsére elengedték az előző gen gépeit.
De jó lett volna, ha az első része is bekerül a kompatibilitási programba, instant get lenne.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Voy15
tag
válasz darkstreet89 #74639 üzenetére
Hirtelen amit tudok és szerintem hasonló az a Super Lucky's Tale.
Szintén Gamepassos. Próbáljátok ki. -
Madoc
veterán
válasz szimszonos #74630 üzenetére
Cec-n keresztül pl. a samsung tv távirányítója mindent kezel az xboxon. Próbáld esetleg ki.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
darkstreet89
tag
Ma bekerült a PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay játék a GamePassba, hát mondanom se kell de a lányom teljesen rá a függött. Bár a tény, hogy könnyebb irányítani mint a Lego játékokat, hogy fix kamerát használ és alapból is elég aranyos játék, plusz van benne kisebb fejtörő is ahogy láttam míg játszott vele. A kérdésem az lenne, hogy ehhez hasonló játékot nem tud valaki? Láttam, hogy van még egy rész, de ebbe a kategóriába totál meg vagyok lőve, ami ilyen gyerekjáték inkább.
-
mcwolf79
veterán
Playstation -ön olyan faxa (és szerintem alapvető ) funkció , hogy a kivágott / lementett videókat egyből fel lehet tölteni YouTube -ra. Nem tudom ezt a MS miért nem
képes integrálni a gépéreIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
válasz SaGa59 #74631 üzenetére
Sógorom one s gépe már kétszer volt javításon, mert ő is áramtalanította, ha nem volt otthon. Frissítés közben meg letérdelt a konzol. Nem is gondoltam volna, hogy kihúzgál mindent, ő is az anyjától tanulta...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz formula01 #74622 üzenetére
Hali,
a kompakt méret igény, az 1080p-s monitor alapvetően a Series S mellett szól. A min. 60 FPS igényed esetében pedig függ, hogy milyen játékokkal játszanál.Ezek a játékok kaptak Series patch-et:
A Series X|S konzolra optimalizálva | XboxEzek a régebbi játékok kaptak FPS Boost programban:
Xbox FPS Boost games list for Xbox Series X & Series S | Windows CentralA 60 FPS az újabb játékoknál szerintem megvan, a régebbieknél pedig játéktól függ.
-
Norb79
őstag
válasz SaGa59 #74633 üzenetére
Nem kell ezen elméletben gondolkoznotok, én gyakorlatban tesztelem. XSX-et évente vagy 50-100x áramtalanítom, na nem azért mert kapcsolgatom a konnektort, hanem mert szoktam vinni magammal. Bevágom a hátizsákba és megyünk. 99%ban szüleim háza és az enyém között, szóval már gondolkoztam rajta, hogy inkább kellene oda is egy, felhőben úgyis jön velem a mentés, ha a sok áramtalanítás a gyakorlatban kinyírja, akkor az a b terv.
Lemezes PS5 esetén ugyanez a tesztfolyamat zajlik. -
SaGa59
őstag
válasz persil #74628 üzenetére
Bocs, de attól, hogy áramtalanítják, még nem fog tönkremenni. A „ne kapcsold ki” a HDD-knél lehet élettartam növelő (gyakorlati tapasztalat, ugyanaz a diszk típus egy szerverben tovább húzza, mint egy otthoni, rendszeresen kikapcsolt gépben), mert a mechanika részei nem szeretik a leállítás-újraindítás stresszét. Nekem egy kapcsolós elosztón van a monitor, a box meg a pc, hogy feleslegesen ne fogyasszanak még 0,4 Wh-t se. A box, ha automatikus bekapcsolásra állítod az energiabeállításait, 10 Wh-t fogyaszt készenlétben, alap standby-ban meg 0,4-et, ha igaz. Nem sok, de sok kicsi sokra megy.
A rendszeres tényleges áramtalanítás mellesleg arra is jó, hogy kiüríti a box cache-t, ami sok játék „beragadását” tudja kijavítani. Azt a jelenséget, mikor elindítanád a játékot, de „fennakad” valami hülye státuszban. Adat nem vész el az áramtalanítás után, még a „gyorsindítás” lehetősége is megmarad, gyanítom SSD-re menti a memória tartalmat is kikapcsoláskor. Persze az ártamtalnítást a konzol kikapcsolása után tessék megtenni.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
szimszonos
őstag
Média távirányítót szeretnék venni a series s-hez.A fiam azon szokott Netflixen,meg Youtubon filmezni.Mit ajánlanátok hozzá ami megbízható és honnan érdemes rendelni?
-
stewe780
őstag
válasz persil #74628 üzenetére
Nem akarom én húzogatni...
Egyszer megfordult a fejemben, hogy átrakom a tv-re, és akkor gondolkodtam el rajta, hogy akkor mikor is lehet kihúzni a konnektorból, ha már nem ég a bekapcsológomb azonnal, vagy várjak egy pár percet amíg megnyugszik . De azóta sem próbáltam ki még a tv-n...A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
persil
nagyúr
válasz stewe780 #74626 üzenetére
Ki van az kapcsolva, csak nem abban az ertelemben, ahogy te gondolnad. Nem lesz semmi baja, frissit, toltoget, kikapcsolas utan meg huti magat stb. Nem 10 eves gyerekek terveztek, hanem mernokok.
A kihuzogatassal csak feleslegesen stresszeled, tobbet art az eszkozoknek, mintha ejjel-nappal be lenne kapcsolva.
Ez ilyen ezereves beidegzodes, hogy juj ki kell huzni mindent, mert leeg a haz, szegeny anyam is ezzel kergetett az oruletbe. Ha hetekre elutazol kihuzhatod, ha az megnyugtat, de egyebkent teljesen felesleges.
Ha nem akarod, hogy naprakesz legyen, akkor hasznald az energiatakarekos modot es kesz.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
stewe780
őstag
válasz Gabesz84 #74620 üzenetére
Félig vicc volt, én nem találtam semmit, nekem is szóltak a családban már egyszer, mikor nem is tudtam róla, hogy amúgy megy az xbox. Én meg csak youtube-ot hallgattam és lövésem nem volt, hogy mitől kapcsolt be
A füles bekapcsolja az xboxot, de fordítva már nem, pedig nálam annak lenne értelme, mivel a monitoron nincs más hang.
Ha már itt tartunk, ez az xbox sosem kapcsol ki teljesen? A legenergiatakarékosabbra raktam a kikapcsolás opciót, de ettől még ugyanúgy visszatérek a játékba, meg egy fülhallgató is bekapcsolja. Szóval ha nem ég a bekapcsológombja amúgy simán lehet áramtalanítani, nem vész el semmi? Mert az látszik hogy akkor sincs teljesen kikapcsolva, ha kikapcsolom.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
manu75
aktív tag
válasz 30z.Samu #74608 üzenetére
Valami más egyéb esetleg? Telepítem most a Forzát rohangálok haza melóból szerencsére közel van mielőtt hazaér a kisfiam kész legyen el tudjuk csomagolni. Megvan rá az esély hogy nem ő fog játszani karácsonykor hanem én ha a Test Drive-tól 12 évesen leesett az állam?
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
PS5 mellé második konzolnak Series S vásárlásán gondolkodom elsősorban a Gamepass, illetve a pár exkluzív, Forza, jövőre Stalker, valamint Bethesda játékok miatt. (Illetve mert néha elutazom pár hétre, és egy PS5-nél eszembe sem jut, hogy magammal vigyem, de egy Series S tök könnyen beférne a holmijaim közé.)
Egy 1080p-s gamer monitorral használnám.
1080p-n a Series S tudja hozni a 60 fps-t egy legalább 1080p körüli felbontáson az újabb, már Series S/X-re kiadott játékokban?Esetleg érdemesebb lenne rászánni többet és jövőre ha lesz, normál áron X-et venni?
Mennyire várható változás az S/X árában?
Előre is köszi a válaszokat.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
őstag
válasz SaGa59 #74605 üzenetére
PC-hez, mobilhoz bluetoothon van parositva, nem xbox wirelessen, igy 2 eszközhöz van parositva egyszerre.
stewe780:
igen, az xbox aramtalanitasa a trivialis megoldas, csak nem a legkenyelmesebb.Vegigturtam mar google-t meg par külföldi forumot, nem talaltam semmit, gondoltam hatha valami felett atsiklottam.
Marad a TV-n a hdmi-CEC kikapcsolasa, hogy ne valtson inputot (asszony nezi ), aztan kikapcsolom a boxot telefonnal... -
-
-
Úgy tudom pont a mortal kombat tölt le minden kiegészítőt, akkor is, ha nincs megvéve. A játék nagy része online, és a Dlc karakterek lehetnek ellenfelek. Ezért azokat is letölti. Ha megvetted a dlcket, akkor azok a fájlok csak pár mega unlock fájlok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz beyruth82 #74593 üzenetére
Ha rendeltetésszerűen használod, akkor sose merül le. Pont ez a lényege. Egyedül annak nem alternatíva, aki rendszeresen tart 14 órás játékmaratonokat.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz Steve1207 #74609 üzenetére
Gépen most nem tudom megnézni, de nekem alkalmazásból ennyit ír. A feltelepített elemek között van a konzolon a játékok kezelése alatt.
Max. csomag, az összes kiegészítő fent van. Amit lehet nem ír hozzá, de általában nem nagy méretűek. Illetve GPU -ban azok amúgy sincsenek benne.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
manu75
aktív tag
Sziasztok! Most csinálom a konzol "üzembe helyezését" minden szépen végigment. Esetleg van e tanácsotok mit kellene még beállítani az alapokon kívül ami hasznos lehet? Kontrollert is frissíteni kell itt? Az eszközvezérlőn belül a hdmi-cec bepipálom akkor úgy a konzol bekapcsolással a tévé is elindul?
-
veterán
válasz 30z.Samu #74597 üzenetére
Szigorúan körlámpás 1200-as.Az az igazi!
(#74595) icemad
Semmiképp se jobb árban.4 ezerért 4 db elemet kapsz (1 töltővel) ami 2 kontrollerhez jó.6 ezerért már 8-at (1 töltővel) es az meg mindig olcsóbb 3 ezerrel mint a két aksi.Modernebb, praktikusabb megoldás az aksi, de mindenképp nagyobb teljesitményű, hatékonyabb és olcsóbb megoldas a ladda. -
viperabácsi
addikt
válasz l.skywalker #74440 üzenetére
Köszönjük a felajánlásokat!
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Steve1207
veterán
Úgy látom az MK11-et hanyagolom a 150GB körüli méretével egyelőre...
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- Digitális Állampolgárság Program
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest