Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bpmcwap #120579 üzenetére

    Linket nézd meg, amit küldtem. Olvasd el. Nekem az alapján sikerült beállítani. Fortnite mondjuk necces, mert Epic játék, ott meg még van pár plussz szabály. Én meg Hollandiában élek 9 éve, családdal együtt, szóval van bennünk még egy közös dolog. :DDD
    Ha sehogy sem megy a barát felvétel, akkor csak az marad, hogy a gyerekeknek még egy email cím, új Epic és xbox profil, újra felveszed őket a családba, és kezded elölről. Ezzel meg az a szopacs, hogy így mindent nulláról kell kezdeni a fortniteban. Na abból tuti sírás lesz. Főleg, ha valami jó skin vagy akármi is volt már nekik. Nehéz ügy, tőlük kell megkérdezni, hogy ezt bevállalják e.

    Szerkesztés: szerintem elég, ha xboxon felveszi a barátját, fortniteban nem kell külön. Akkor tudnak egymással beszélni. Nem is tudtam, hogy fortniteban van külön "barátfelvevős" dolog. Az xboxos részét meg majd te tudod kezelni az appban. Ehhez csak annyi kell, hogy a barát profilnevét kell elkérni, xboxon rákeresni, és bejelölni barátnak. Vagy a gyerekeid profilnevét megadni a haverjának, és majd felveszi ő barátként.

    [ Szerkesztve ]

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák