Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Marcoo017 #231894 üzenetére
Igen, de konzolon akkor a te fiókodnál be kell állítani a konzolt Home-nak. Az összefoglalóban megtalálod ezt hogy kell, és ha kész minden a konzolra belépő további fiók tudja élvezni a te fiókod előnyeit.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
Azt jól tudom, hogy a Midnight Club: Los Angeles megy One konzolokon is? Újra visszakerült a marketplace -re.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
IntelKiller7
Topikgazda
Anno én is ki akartam menni. De nem volt kivel. Ott kint keresni nem akartam senkit.
Egyedül meg nem akartam. Itthon is jól kerestem a COVID előtt, egyedül nem érte volna meg kimenni.
Hát igen, kint is megkérik az árát a dolgoknak.
Ismerősöm ausztriában él, neki havi 100€ a biztosítás a kocsira. Pedig sima 1.4 tsi Bluemotion Golf Plus..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tin
veterán
válasz IntelKiller7 #231895 üzenetére
Persze, nem ez a lényeg, csak sokan azt hiszik, hogy úgyis telik mindenre. TV adó havi 17.5€ akkor is, ha nem nézed. Áram 3x annyiba kerül. Az albérlet horror, hacsak nem nagyon vidéken élsz. Autó biztosítás évi 600€, pedig kb bónusz 7-ben vagyok (itt kb 50-ig van asszem).Viszont az élelmiszer olcsóbb. De egy női fodrász simán 100€ felett van.
Tudom, hogy off, nem is azért írtam, csak egy kis betekintést adni.
Szerintem annak jó itt élni, akik otthon keveset keresnek, és főleg családként lehet normálisan élni, 2 keresetből. Vagy pályakezdőként indulni. Aki dolgozik, az idővel boldogul. Aki nem, az jobban szenved, mert a havi fix megélhetési költség magas.
Na befejezem és bocs az offért. -
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok új vagyok a box világában, olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem az Ultimate game passt, akkor én tudok PC-n játszani, saját fiókkal, fateromnak meg boxra a saját fiókjára is elérhetőek lesznek a játékok? Össze kell majd kapcsolni az ő és az én fiókomat?
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #231876 üzenetére
elmúltak azok az idők, amikor rendszeresen nagyobb mennyiségű időt tudtam játékkal tölteni, rendszeres gyakorlás/rutin nélkül meg a legtöbb multi nem túl élvezetes, mert vagy mindenki téged használ golyófogónak, vagy a pályákat nem ismered, vagy a kettő együtt.
Régi szép Chimera elleni meccsek... Mind igaz rá -
félisten
-
Tin
veterán
válasz Wesder #231884 üzenetére
120€ körül van az éves, én most ennyiért konvertáltam 2 évet. Különben 1-et vettem volna.
Amúgy 50€-t fizetek havonta a 400 mbites vezetékes internetért. Csak net, tévére elő se fizettem. És igen, drágállom.
A netflix 4k amúgy 18€, a Spotify meg 10€.
Forma 1-et nem is tudok nézni ingyen.Magyarországon a Digi volt 5000 Ft tévével, a Spotify 5€, a Netflix 4000 Ft, a Forma 1 meg ingyenes.
28000 Ft vs. 11000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #231889 üzenetére
Szerintem aki erről tud, és hajlik is felé, az mind kihasználja.
Ha normális a kínálat, akkor tök elviselhető ez az ár. Konvertálással full ajándék. Havi 1200Ft kb.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz IntelKiller7 #231887 üzenetére
Pontosan, erre céloztam az "elviselhető" jelzővel.
Nem vagyok képmutató, én is Gold átváltással vettem pár évnyi GPU-t magamnak, örülök a kiskapunak, de ha nem lesz majd, valószínűleg akkor is előfizető maradok. (Tapsolni nem fogok persze a boldogságtól, hogy "teljes" árat kell fizetni )"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #231886 üzenetére
Csak az nem mindegy, hogy kint dolgozol érte 1 órát, itthon meg 2-3-at. Sokan ezért akarnak mindent is ingyen.
De hát van olyan ország ahol rosszabb a helyzet. Örülni kell annak amink van, és élvezni azt az elényt amit most ki tudunk használni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Így van, ez még szerintem a magyar körülmények között is elviselhető, tőlünk nyugatabbra pedig nyilván még inkább az.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
addikt
Én is simán kifizetném érte a "rendes" árat. Sőt, ki is fizettem az elején, amíg nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal.
Netflix -ért is közel ennyit fizetek havonta (a többi hasonló mellett), pedig mióta COVID van eléggé belassultak sorozat- és filmgyártások. Szóval annyit se megy, mint korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nem lenne 30$ havonta, mert akkor a kutya nem venné. Nehogy azt hidd hogy mindenki a 300ft-os himihumi konvertàlàssal GamePass-ozik. Az a 15$/12€ havonta egy teljesen jó àr érte, csak itthon szeretnének az emberek mindent is ingyen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tin
veterán
Ha nem lenne Gold, 2x annyiba kerülne a GPU, mert nem lehetne konvertálni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz persil #231877 üzenetére
""Egy szolgáltatásért fizet az ember, aminek a része az online multi lehetősége is, meg a havi játékok is – pont úgy, mint a PS Plusnál."
Nem. "
Ezzel az érveléssel nehéz vitatkozni.Én meggyőzhető vagyok, miért különböző a kettő?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #231878 üzenetére
Teljesen igaza van hogy a minőség mint olyan a GwG-nél màr nem létezik, de ugye ennek is megvan az oka.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #231878 üzenetére
Ez teljesen jogos, nem is bantasbol irjuk, de dokinal az injekciot sem azert kerem el, mert kapok kakasos nyalokat. Ha szar az ingyen jatek - szerintem is romlott a szinvonal - akkor nem kell letolteni. De a gold ugyanolyan, mint eddig.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #231877 üzenetére
Ne bántsátok már. Nem a logikai részét magyarázta meg, hanem azt, hogy neki a GwG igen is az egészben a havi 4 ingyenes játék adta meg azt a plusszt, ami miatt mind a mai napig is előfizető, de mára már a kínálat nagyon leromlott.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #231873 üzenetére
Megvalaszoltad a sajat kerdesedet. A gold-ert fizetsz. Az egy szolgaltatas, teccik tudni, penzbe kerul.
Az, hogy kapsz hozza havi 4 jatekot, netto jofejseg, semmi mas.
"Én szerettem a Gold-os játékokat, nekem azok adták a szolgáltatás értékének nagyobb részét"
Akkor teged atvertek. Ez nem a szolgaltatas resze, csak egy ajandek."Egy szolgáltatásért fizet az ember, aminek a része az online multi lehetősége is, meg a havi játékok is – pont úgy, mint a PS Plusnál."
Nem.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Wesder #231874 üzenetére
Én GP Ultimate-et használok, amióta megjelent. Amíg csak a Gold létezett, addig is előfizető voltam, de keveset játszottam online: már nem 20 éves vagyok, elmúltak azok az idők, amikor rendszeresen nagyobb mennyiségű időt tudtam játékkal tölteni, rendszeres gyakorlás/rutin nélkül meg a legtöbb multi nem túl élvezetes, mert vagy mindenki téged használ golyófogónak, vagy a pályákat nem ismered, vagy a kettő együtt. Én szerettem a Gold-os játékokat, nekem azok adták a szolgáltatás értékének nagyobb részét, nem a ritkán használt multi. A GP ilyen szempontból nekem tökéletes, és simán támogatnám, hogy ne legyenek "ingyen" játékok a Gold előfizetéshez, mert ez a vérszegény kínálat szerintem csak rossz érzést és kritikát eredményez minden alkalommal, és valahol jogosan; a konkurens szolgáltatással összevetve 2021-ben szerintem inzultusnak hat egy 2016-os "Armello" egy 2019-es "Days Gone"-nal szemben.
Pontosan értem, hogy nem a GwG ingyenes játékok a fókusz az MS-nél, de azért olyat ne írjunk már le, hogy "ezek a játékok ingyen vannak", meg hogy "a multiért fizetsz". Egy szolgáltatásért fizet az ember, aminek a része az online multi lehetősége is, meg a havi játékok is – pont úgy, mint a PS Plusnál.
És a végére egy disclaimer: csak GPU előfizetésem van, PS+ nincs, még mielőtt a részrehajlás gyanúja felmerülne.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Mert minden, aminek értelme van, az Game Pass-ban van. Igazából már rég ki is szedhették volna a Goldból az ingyenes játékokat, aki a játékok miatt akar előfizetni, és multizna is, annak ott a Game Pass Ultimate.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
Multiért fizetsz, egyébként meg mint mondtuk a GamePass miatt sz@r a GwG, a Sony meg a PS Now-val nem törődik és inkàbb a Plusba rakja a pénzt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz persil #231872 üzenetére
Már hogy lenne ingyen? Fizetsz a gold-ért, ahogy PSN-en is fizetsz a plus-ért. Ott tudnak értelmes játékokat berakni, itt mostanában egyre kevésbé sikerül.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Május 4. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
-
persil
nagyúr
válasz homerhamm #231859 üzenetére
Tovabbra is tok ingyen vannak ezek a jatekok. Szerintem is szarok, igy nem toltom le, problem solved.
Nem tudom ez miert okoz gondot. Vagy, ha milka helyett egy sportszeletet kapsz ajandekba, akkor fejberugod az illetot?
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #231864 üzenetére
Jah, tavaly se volt. FM7 már megvan.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz szabonagyur #231860 üzenetére
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #231861 üzenetére
Nem. Mikor volt open beta, akkor én is azt hittem hogy f2p lesz, mert úgy talàn lenne sikere. Mondjuk Day1 EA Play majdnem ugyanaz.
-
félisten
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz homerhamm #231855 üzenetére
Mondtam tegnap hogy ne vàrj semmit. A GwG meghalt. GamePass van helyette, és szerencsére most olyan jó időszak van, hogy kb bàrmi lehetséges havi jàtéknak. Làsd a Dragon Quest Builder 2 is Day1 érkezik.
-
DaveHutt
őstag
válasz IntelKiller7 #231852 üzenetére
A Lego Batman az igen jó.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #231852 üzenetére
No comment.
-
addikt
válasz persil #231849 üzenetére
Jah, ne aggódj. Nem vettem magamra.
Én magamtól is tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos dolgokhoz hülye vagyok a játékok világában....vagy csak nem elég ügyes. Diablo saját témájában is például annyi a rövidítés (máshol is), hogy a felét sem értem a hozzászólásoknak. De ez engem egy kicsit sem zavar.
Vannak olyan játékok, amiket azért hagyok abba, mert kevés vagyok hozzá. A legtöbbször persze kiderül, hogy nem velem van a gond. A játék olyan amilyen.
Amúgy az a vicces, hogy ez az achi a legalacsonyabb százalékos, de emellett az egyik legegyszerűbb is. Kb. 2 másodperc.
Előre is köszi a segítséget, majd lehet élek vele. Igazából a legtöbb dolog jött magától. Talán 3 achi volt, amire külön kellett figyelnem. Azt hiszem még 9 van vissza, de azok szintén jönnek majd azzal, ahogy haladok. Nagy részük szerintem legalább fél év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz ρσгτσ #231848 üzenetére
Ne erts felre, nem teged hulyezlek!
Viszont jobban jarsz, ha trial and error modszerrel kikovetkeztetsz dolgokat, mint ha valami videoval felrevezettetned magad es olyat probalnal orakig/napokig, ami soha nem fog sikerulni.
Egyebkent ha hasonlo kerdesed van, dobj egy privit nyugodtan, sok ezer orat oltem mar abba a baromsagba.
A kis szazalaku achi-kra: a legtobben nem eroltetik azokat az achi-kat, ami nem sikerul legelsore es eleve sokakat egyaltalan nem erdekelnek, mivel ugye az eg vilagon semmi nem jar erte az on-vallveregetesen kivul. Sima jatek alatt meglesz ez, meg az, aztan annyi. Szoval azok, amiket "probalgatni" kell mindig ilyen kis aranyban szerepelnek a jatekosok kozott.
-
addikt
válasz persil #231845 üzenetére
"Self Controlled
Kill your own Shadow Clone with Simulacrum during the Diablo encounter."Nekem az volt a gondom, hogy nem tudta megölni. Azért nem sikerült az achi. Aztán elkezdtem nézni a megoldást és annyi hülyeséget meg magyarázatot írtak, hogy a végére már azt is elfelejetettem milyen játékban vagyok.
Én nem vagyok nagy gamer, biztos sok mindenhez hülye is vagyok a játékokkal kapcsolatban. Ezért számomra nem volt egyszerű a megoldás...de ahogy látom az unlock arányból másoknak sem. A "Mit kell csinálni!" érthető volt, csak a "hogyan?" nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
persil
nagyúr
válasz ρσгτσ #231842 üzenetére
En tudom mit kell, azert is kerdeztem, hogy ezen mi nem ertheto. Mondjuk en nem nezek videokat neten, hanem elolvasom, amit ir a jatek es piff anyukam.
Eleve leiras sem kellene hozza. Agyhalott amerikaiak okoskodasabol jo meg nem sult ki.
Az a "baj" azzal az achi-val, hogy n+1 effekt van egyszerre jatekban es, ha barmi mas oli meg(egy dot, eltevedt spell/lovedek, barmi) akkor mar ugye nem a simulacrum szamlajara irja ertelemszeruen a kill-t es bukja az ember.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Ha van két hetes GamePass kódom, akkor az egyben gold is? Vagyis az akciós DWG-t meg tudom venni?
-
-
addikt
válasz persil #231841 üzenetére
Szenvednek vele az emberek, mert nem adja meg. Azért ilyen alacsony az eredményes unlock. Meg túl vannak bonyolítva a leírások és a videók. Különböző tök felesleges dolgokkal.
Közben meg csak be kell nyomni a simulacrum -ot és bone spear -ezni, amit a kis muki is csinál veled. Így simán megöli nélküled. Ez a legegyszerűbb módja. Kb. 2-3 mondattal el lehet intézni a leírást.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újabb MS Store-os szivárgás:
Május 4-én jön a Dragon Quest Builders 2, egyből Game Pass-be is kerül. [link]
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
addikt
válasz V.Stryker #231823 üzenetére
Én előbb vettem kontrollert, mint konzolt. Szóval meg tudom érteni. Nekem sem volt kedvem a használt piaccal szórakozni.
Bár akkor még nem volt Series kontroller. Ami nekem annyira nem jön be, de vitathatatlan, hogy hasznos lehet valakinek plusz gomb és a hibrid irányválasztó. Nekem a texturált "ravaszok és ütközők" annyira nem jöttek be. Van akinek meg pont ez tetszik.
Szerk.:
Rezgést egyáltalán nem használok. Van aki szerint az is jobb, de ezt nem vágom, hogy mennyire igaz.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz ρσгτσ #231821 üzenetére
Aha, múlt hónapba volt találgatás.
Szerk: ingyenes hétvégére 100% nem lesz, max a WDL. Esetleg GwG, de erre tudjuk 0.3% esély van. Esetleg meglepetésként bejelentik, hogy jönnek a Ubi játékok is GP-be, erre több esély van.
Szerk 2: Sok az esetleg, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri09
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék minap hallottam egy játékostárstól hogyha konzolon billentyű egérrel játszom akkor lassabb leszek mint aki Controllerről van, mivel a gép lassabban kezeli a válasz idejét. Igazából azt szeretném kérdezni hogy tud erről valaki valamit valóban így van-e mivel maga a játék hivatalosan támogatja billentyű egér kombinációt. Tehát nem átalakító egyéb dolgokról működtetem. Egész pontosan Warzone Battle Royal-t szoktunk játszani…. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket
-
addikt
válasz V.Stryker #231812 üzenetére
8-15 között szoktak lenni állapottól és egyéb tényezőtől függően. Én volt hogy pont olyat kerestem, ami javításra szorul. De nekem nem kellett kifizetni hozzá a szervizt, mert a modul problémát is tudom orvosolni.
Ez a fajta nekem 5 ezernél többet nem ért. Aki teljesen jogosan nem akar (vagy nem tud) ezzel foglalkozni, a legtöbbször 10-15 között talál. Néha drágábban egy-két egyedi dizájnos darabot.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #231809 üzenetére
TV
-
addikt
válasz V.Stryker #231808 üzenetére
Kontrollerből, ha használtat veszel a garancia erősen árképző tényező. Jobban, mint más esetben. Mivel eléggé szét tudják gyepálni az emberek. Legtöbbször az analóg karok, illetve az RT/LT gombok adják meg magukat. Nem törvényszerű, csak előfordul...és szerintem érdemes rá figyelni vásárlás során.
A garanciát itt tudod ellenőrizni a kontroller akkumulátor fedele alatt lévő sorozatszámmal. Elite kontrollernél a hátulján van, de ezt írják is az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #231792 üzenetére
Hiába írtam be, hogy té, ékezetes karaktert nem fogad el.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek. Végülis úgy döntöttünk családilag,hogy marad a konzol, sőt veszünk még egy kontrollert a közös játékhoz.
Valakinél esetleg van eladó? Ahogy nézem újonnan egy 20-as.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Illetve a One S és One X kontrollerek kompatibilisek egymással? Több helyen látok One X kontrollerként hirdetve olyanokat, amik pont olyanok, mint az én S-es kontrollerem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók