-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Azt jól tudom, hogy a Midnight Club: Los Angeles megy One konzolokon is? Újra visszakerült a marketplace -re.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Anno én is ki akartam menni. De nem volt kivel. Ott kint keresni nem akartam senkit.
Egyedül meg nem akartam. Itthon is jól kerestem a COVID előtt, egyedül nem érte volna meg kimenni.
Hát igen, kint is megkérik az árát a dolgoknak.
Ismerősöm ausztriában él, neki havi 100€ a biztosítás a kocsira. Pedig sima 1.4 tsi Bluemotion Golf Plus.. -
Tin
veterán
válasz
IntelKiller7 #231895 üzenetére
Persze, nem ez a lényeg, csak sokan azt hiszik, hogy úgyis telik mindenre. TV adó havi 17.5€ akkor is, ha nem nézed. Áram 3x annyiba kerül. Az albérlet horror, hacsak nem nagyon vidéken élsz. Autó biztosítás évi 600€, pedig kb bónusz 7-ben vagyok (itt kb 50-ig van asszem).Viszont az élelmiszer olcsóbb. De egy női fodrász simán 100€ felett van.
Tudom, hogy off, nem is azért írtam, csak egy kis betekintést adni.
Szerintem annak jó itt élni, akik otthon keveset keresnek, és főleg családként lehet normálisan élni, 2 keresetből. Vagy pályakezdőként indulni. Aki dolgozik, az idővel boldogul. Aki nem, az jobban szenved, mert a havi fix megélhetési költség magas.
Na befejezem és bocs az offért. -
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok új vagyok a box világában, olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem az Ultimate game passt, akkor én tudok PC-n játszani, saját fiókkal, fateromnak meg boxra a saját fiókjára is elérhetőek lesznek a játékok? Össze kell majd kapcsolni az ő és az én fiókomat?
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #231876 üzenetére
elmúltak azok az idők, amikor rendszeresen nagyobb mennyiségű időt tudtam játékkal tölteni, rendszeres gyakorlás/rutin nélkül meg a legtöbb multi nem túl élvezetes, mert vagy mindenki téged használ golyófogónak, vagy a pályákat nem ismered, vagy a kettő együtt.
Régi szép Chimera elleni meccsek...Mind igaz rá
-
Tin
veterán
válasz
Wesder #231884 üzenetére
120€ körül van az éves, én most ennyiért konvertáltam 2 évet. Különben 1-et vettem volna.
Amúgy 50€-t fizetek havonta a 400 mbites vezetékes internetért. Csak net, tévére elő se fizettem. És igen, drágállom.
A netflix 4k amúgy 18€, a Spotify meg 10€.
Forma 1-et nem is tudok nézni ingyen.Magyarországon a Digi volt 5000 Ft tévével, a Spotify 5€, a Netflix 4000 Ft, a Forma 1 meg ingyenes.
28000 Ft vs. 11000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe #231889 üzenetére
Szerintem aki erről tud, és hajlik is felé, az mind kihasználja.
Ha normális a kínálat, akkor tök elviselhető ez az ár. Konvertálással full ajándék. Havi 1200Ft kb.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
IntelKiller7 #231887 üzenetére
Pontosan, erre céloztam az "elviselhető" jelzővel.
Nem vagyok képmutató, én is Gold átváltással vettem pár évnyi GPU-t magamnak, örülök a kiskapunak, de ha nem lesz majd, valószínűleg akkor is előfizető maradok. (Tapsolni nem fogok persze a boldogságtól, hogy "teljes" árat kell fizetni)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe #231886 üzenetére
Csak az nem mindegy, hogy kint dolgozol érte 1 órát, itthon meg 2-3-at.
Sokan ezért akarnak mindent is ingyen.
De hát van olyan ország ahol rosszabb a helyzet. Örülni kell annak amink van, és élvezni azt az elényt amit most ki tudunk használni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Wesder #231884 üzenetére
Én is simán kifizetném érte a "rendes" árat. Sőt, ki is fizettem az elején, amíg nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal.
Netflix -ért is közel ennyit fizetek havonta (a többi hasonló mellett), pedig mióta COVID van eléggé belassultak sorozat- és filmgyártások. Szóval annyit se megy, mint korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Ha nem lenne Gold, 2x annyiba kerülne a GPU, mert nem lehetne konvertálni
-
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #231878 üzenetére
Teljesen igaza van hogy a minőség mint olyan a GwG-nél màr nem létezik, de ugye ennek is megvan az oka.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #231878 üzenetére
Ez teljesen jogos, nem is bantasbol irjuk, de dokinal az injekciot sem azert kerem el, mert kapok kakasos nyalokat. Ha szar az ingyen jatek - szerintem is romlott a szinvonal - akkor nem kell letolteni. De a gold ugyanolyan, mint eddig.
-
-
persil
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #231873 üzenetére
Megvalaszoltad a sajat kerdesedet. A gold-ert fizetsz. Az egy szolgaltatas, teccik tudni, penzbe kerul.
Az, hogy kapsz hozza havi 4 jatekot, netto jofejseg, semmi mas.
"Én szerettem a Gold-os játékokat, nekem azok adták a szolgáltatás értékének nagyobb részét"
Akkor teged atvertek. Ez nem a szolgaltatas resze, csak egy ajandek."Egy szolgáltatásért fizet az ember, aminek a része az online multi lehetősége is, meg a havi játékok is – pont úgy, mint a PS Plusnál."
Nem.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Wesder #231874 üzenetére
Én GP Ultimate-et használok, amióta megjelent. Amíg csak a Gold létezett, addig is előfizető voltam, de keveset játszottam online: már nem 20 éves vagyok, elmúltak azok az idők, amikor rendszeresen nagyobb mennyiségű időt tudtam játékkal tölteni, rendszeres gyakorlás/rutin nélkül meg a legtöbb multi nem túl élvezetes, mert vagy mindenki téged használ golyófogónak, vagy a pályákat nem ismered, vagy a kettő együtt.
Én szerettem a Gold-os játékokat, nekem azok adták a szolgáltatás értékének nagyobb részét, nem a ritkán használt multi. A GP ilyen szempontból nekem tökéletes, és simán támogatnám, hogy ne legyenek "ingyen" játékok a Gold előfizetéshez, mert ez a vérszegény kínálat szerintem csak rossz érzést és kritikát eredményez minden alkalommal, és valahol jogosan; a konkurens szolgáltatással összevetve 2021-ben szerintem inzultusnak hat egy 2016-os "Armello" egy 2019-es "Days Gone"-nal szemben.
Pontosan értem, hogy nem a GwG ingyenes játékok a fókusz az MS-nél, de azért olyat ne írjunk már le, hogy "ezek a játékok ingyen vannak", meg hogy "a multiért fizetsz". Egy szolgáltatásért fizet az ember, aminek a része az online multi lehetősége is, meg a havi játékok is – pont úgy, mint a PS Plusnál.
És a végére egy disclaimer: csak GPU előfizetésem van, PS+ nincs, még mielőtt a részrehajlás gyanúja felmerülne.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz
Mert minden, aminek értelme van, az Game Pass-ban van. Igazából már rég ki is szedhették volna a Goldból az ingyenes játékokat, aki a játékok miatt akar előfizetni, és multizna is, annak ott a Game Pass Ultimate.
p
-
Wesder
titán
válasz
Multiért fizetsz, egyébként meg mint mondtuk a GamePass miatt sz@r a GwG, a Sony meg a PS Now-val nem törődik és inkàbb a Plusba rakja a pénzt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Május 4. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok: -
ρσгτσ
addikt
Április 27. WoT Modern Armor frissítés.
-
homerhamm
addikt
válasz
IntelKiller7 #231864 üzenetére
Jah, tavaly se volt.
FM7 már megvan.
-
homerhamm
addikt
válasz
szabonagyur #231860 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #231861 üzenetére
Nem. Mikor volt open beta, akkor én is azt hittem hogy f2p lesz, mert úgy talàn lenne sikere. Mondjuk Day1 EA Play majdnem ugyanaz.
-
DaveHutt
őstag
válasz
IntelKiller7 #231852 üzenetére
A Lego Batman az igen jó.
-
homerhamm
addikt
válasz
IntelKiller7 #231852 üzenetére
No comment.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
persil #231849 üzenetére
Jah, ne aggódj. Nem vettem magamra.
Én magamtól is tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos dolgokhoz hülye vagyok a játékok világában....vagy csak nem elég ügyes. Diablo saját témájában is például annyi a rövidítés (máshol is), hogy a felét sem értem a hozzászólásoknak. De ez engem egy kicsit sem zavar.
Vannak olyan játékok, amiket azért hagyok abba, mert kevés vagyok hozzá. A legtöbbször persze kiderül, hogy nem velem van a gond. A játék olyan amilyen.
Amúgy az a vicces, hogy ez az achi a legalacsonyabb százalékos, de emellett az egyik legegyszerűbb is. Kb. 2 másodperc.
Előre is köszi a segítséget, majd lehet élek vele. Igazából a legtöbb dolog jött magától. Talán 3 achi volt, amire külön kellett figyelnem. Azt hiszem még 9 van vissza, de azok szintén jönnek majd azzal, ahogy haladok. Nagy részük szerintem legalább fél év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
ρσгτσ #231848 üzenetére
Ne erts felre, nem teged hulyezlek!
Viszont jobban jarsz, ha trial and error modszerrel kikovetkeztetsz dolgokat, mint ha valami videoval felrevezettetned magad es olyat probalnal orakig/napokig, ami soha nem fog sikerulni.
Egyebkent ha hasonlo kerdesed van, dobj egy privit nyugodtan, sok ezer orat oltem mar abba a baromsagba.
A kis szazalaku achi-kra: a legtobben nem eroltetik azokat az achi-kat, ami nem sikerul legelsore es eleve sokakat egyaltalan nem erdekelnek, mivel ugye az eg vilagon semmi nem jar erte az on-vallveregetesen kivul. Sima jatek alatt meglesz ez, meg az, aztan annyi. Szoval azok, amiket "probalgatni" kell mindig ilyen kis aranyban szerepelnek a jatekosok kozott.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
persil #231845 üzenetére
"Self Controlled
Kill your own Shadow Clone with Simulacrum during the Diablo encounter."Nekem az volt a gondom, hogy nem tudta megölni. Azért nem sikerült az achi. Aztán elkezdtem nézni a megoldást és annyi hülyeséget meg magyarázatot írtak, hogy a végére már azt is elfelejetettem milyen játékban vagyok.
Én nem vagyok nagy gamer, biztos sok mindenhez hülye is vagyok a játékokkal kapcsolatban. Ezért számomra nem volt egyszerű a megoldás...de ahogy látom az unlock arányból másoknak sem. A "Mit kell csinálni!" érthető volt, csak a "hogyan?" nem.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
ρσгτσ #231842 üzenetére
En tudom mit kell, azert is kerdeztem, hogy ezen mi nem ertheto. Mondjuk en nem nezek videokat neten, hanem elolvasom, amit ir a jatek es piff anyukam.
Eleve leiras sem kellene hozza. Agyhalott amerikaiak okoskodasabol jo meg nem sult ki.
Az a "baj" azzal az achi-val, hogy n+1 effekt van egyszerre jatekban es, ha barmi mas oli meg(egy dot, eltevedt spell/lovedek, barmi) akkor mar ugye nem a simulacrum szamlajara irja ertelemszeruen a kill-t es bukja az ember.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Ha van két hetes GamePass kódom, akkor az egyben gold is? Vagyis az akciós DWG-t meg tudom venni?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
persil #231841 üzenetére
Szenvednek vele az emberek, mert nem adja meg. Azért ilyen alacsony az eredményes unlock. Meg túl vannak bonyolítva a leírások és a videók. Különböző tök felesleges dolgokkal.
Közben meg csak be kell nyomni a simulacrum -ot és bone spear -ezni, amit a kis muki is csinál veled. Így simán megöli nélküled. Ez a legegyszerűbb módja. Kb. 2-3 mondattal el lehet intézni a leírást.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újabb MS Store-os szivárgás:
Május 4-én jön a Dragon Quest Builders 2, egyből Game Pass-be is kerül. [link]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
V.Stryker #231823 üzenetére
Én előbb vettem kontrollert, mint konzolt. Szóval meg tudom érteni. Nekem sem volt kedvem a használt piaccal szórakozni.
Bár akkor még nem volt Series kontroller. Ami nekem annyira nem jön be, de vitathatatlan, hogy hasznos lehet valakinek plusz gomb és a hibrid irányválasztó. Nekem a texturált "ravaszok és ütközők" annyira nem jöttek be. Van akinek meg pont ez tetszik.
Szerk.:
Rezgést egyáltalán nem használok. Van aki szerint az is jobb, de ezt nem vágom, hogy mennyire igaz.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz
ρσгτσ #231821 üzenetére
Aha, múlt hónapba volt találgatás.
Szerk: ingyenes hétvégére 100% nem lesz, max a WDL. Esetleg GwG, de erre tudjuk 0.3% esély van. Esetleg meglepetésként bejelentik, hogy jönnek a Ubi játékok is GP-be, erre több esély van.
Szerk 2: Sok az esetleg, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri09
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék minap hallottam egy játékostárstól hogyha konzolon billentyű egérrel játszom akkor lassabb leszek mint aki Controllerről van, mivel a gép lassabban kezeli a válasz idejét. Igazából azt szeretném kérdezni hogy tud erről valaki valamit valóban így van-e mivel maga a játék hivatalosan támogatja billentyű egér kombinációt. Tehát nem átalakító egyéb dolgokról működtetem. Egész pontosan Warzone Battle Royal-t szoktunk játszani….
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket
-
ρσгτσ
addikt
válasz
V.Stryker #231812 üzenetére
8-15 között szoktak lenni állapottól és egyéb tényezőtől függően. Én volt hogy pont olyat kerestem, ami javításra szorul. De nekem nem kellett kifizetni hozzá a szervizt, mert a modul problémát is tudom orvosolni.
Ez a fajta nekem 5 ezernél többet nem ért. Aki teljesen jogosan nem akar (vagy nem tud) ezzel foglalkozni, a legtöbbször 10-15 között talál. Néha drágábban egy-két egyedi dizájnos darabot.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #231809 üzenetére
TV
-
ρσгτσ
addikt
válasz
V.Stryker #231808 üzenetére
Kontrollerből, ha használtat veszel a garancia erősen árképző tényező. Jobban, mint más esetben. Mivel eléggé szét tudják gyepálni az emberek. Legtöbbször az analóg karok, illetve az RT/LT gombok adják meg magukat. Nem törvényszerű, csak előfordul...és szerintem érdemes rá figyelni vásárlás során.
A garanciát itt tudod ellenőrizni a kontroller akkumulátor fedele alatt lévő sorozatszámmal. Elite kontrollernél a hátulján van, de ezt írják is az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #231792 üzenetére
Hiába írtam be, hogy té, ékezetes karaktert nem fogad el.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek. Végülis úgy döntöttünk családilag,hogy marad a konzol, sőt veszünk még egy kontrollert a közös játékhoz.
Valakinél esetleg van eladó? Ahogy nézem újonnan egy 20-as.
-
V.Stryker
nagyúr
Illetve a One S és One X kontrollerek kompatibilisek egymással? Több helyen látok One X kontrollerként hirdetve olyanokat, amik pont olyanok, mint az én S-es kontrollerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SUSE Linux
- Megmutatták magukat az ASUS Radeon RX 9070 XT és 9070 VGA-i
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.