-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Igazatok van, általában ha rendelek valami nagyobb értékűt, akkor videóval nyitom ki. Most nem láttam szükségét, tekintve, hogy eddig sosem volt gondom az MS-től érkező csomagokkal, hiszen profi módon vannak becsomagolva. Van kép arról, hogy milyen állapotban érkezett be hozzájuk, azt mondta a support, hogy sértetlenül, de feladás előtt nem csináltak képet.. (gondolom nem kell).
Csináltam pár képet még, hogyan volt berakva a dobozba (itt nincs rajta az a vékony, puha takarószerű cucc, ami rajta volt...). Ha "szép" a doboz és sértetlen rajta a seal, akkor is videóztatok volna?
Ha szállítás közben sérül, akkor nem kéne látszódnia a dobozon és a hungarocellen is valaminek? Ez pont olyan, mintha a sarkára ejtették volna. Küldtem a supportnak is képeket, majd hívnak...Szerk.: igen, természetesen hivatalos MS garanciás ügyintézés volt, nem valami magánkodás, még másfél évig gyári garancia van a Boxon (vagyis így már nem tudom...)
A panaszt az MS-nél megtettem, elküldöm azért a UPS-nek is emailben, bár a csomagolás ténylegesen sértetlen...oriic: pont beleillik a dobozba és rajta van az eredeti MS-es fuvarlevél, ami nem újraragasztott.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz akooos #230988 üzenetére
Ez hivatalos MS garis ügy volt, nem valami garázscég, remélem. Mert utóbbiak ráfogják bárkire, MS nem fog vele szarozni. Csinálj egy képet a csomagolásról is, hogy az milyen állapotban érkezett.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz akooos #230988 üzenetére
Írjál nekik. Amennyiben hivatalosan is elismerik a fenti dolgot (hogy biztos a futár csinálta), akkor leveszik a bizonyítás terhét a válladról. Mivel a vállalkozás mindaddig felel a termék sérülésmentességéért, amíg a fogyasztó birtokába nem kerül.
Ezt persze nem kell nekik hangsúlyozni a mailben.
Utána lehet hivatkozni arra, amit telefonban mondtak. Mert arról gondolom ebben az esetben is felvételt készít az MS.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
akooos
veterán
Hívtam a supportot, egyből ráfogták a futárra nyilván, dehát becsomagolva, hungarocellbe meg puha borításban érkezett, a dobozon semmi sérülés...
Még nekem kell bizonyítani a végén, hogy nem én törtem szét nyitásnál...
-
-
akooos
veterán
Srácok, most jött vissza az xboxom a szervizből...
Be van törve az oldala Nem a UPS volt, mert bontatlan és sérülésmentes csomagolás volt....Szerintetek?
-
l.skywalker
Topikgazda
Biomutant is now available for digital pre-order! Pre-order now & get the Mercenary class, a unique combination of perks. For digital and Collector's Edition pre-orders only. [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz ρσгτσ #230973 üzenetére
Vannak olyan játékok, amiben szerepel Magyarország valamilyen szempontból, és nem magyar feliratos. (pl. a most emlegetett Watch Dogs Legion, de akár az F1-et is említhetném amibe benne van a Hungaroring.)
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
BoneDragon
veterán
válasz IntelKiller7 #230975 üzenetére
Sikerült igen, köszi.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz BoneDragon #230971 üzenetére
Kell kozvetlen kontakt? Vagy sikerult elintezni?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #230971 üzenetére
Az adblock szivatott... Ezt a szenvedést...
-
BoneDragon
veterán
válasz IntelKiller7 #230967 üzenetére
Irtam, mikor elküldöm a "nyomoromat" fehér ablakba vált és semmi nem történik, 2x is próbáltam.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz BoneDragon #230966 üzenetére
supportnak kell irni, hogy veletlen bent felejtetted az elofizetest, es akkor az utolso 1 honapot refundolja.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
BoneDragon
veterán
Üdv,
Hátha valaki tud segiteni. PC-n használom az xbox szolgáltatást, karácsony körül volt 300ft-ért ultimate akció. Erről meg is feledkeztem, hogy le fog járni mostanában és most vontak le tőlem 4190 forintot, amit sehol nem találok a microsoft felületén. Akármit csinálok ide akar vinni, de itt nincs semmi.Nagynehezen el lehet jutni a korábbi rendelések oldalig, de az teljesen üres.Hol a jó Istenbe kell módositani vagy lemondani a Game Pass-t??? Esküszöm olyan, mintha nem is létezne erre oldal, vagy én vagyok ekkora b*lfasz...Konkrétan fél órámba telt megtalálni de meglett... Mindeközben ugye levonta az összeget, de azt irja lejár elsején a takság..
Szerk.: Ha lemondom az előfizetést, az összeget visszautalják vagy bukta?
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230954 üzenetére
Na, fain
-
erikke17
őstag
válasz ρσгτσ #230946 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Meg kérdezem ismerőst mert nem enyém a gép, sajnos 100km-el odébb laknak.
Meg kérdezem őket még esetleg lemezről indul e játék, YouTube, böngésző stb
Elvileg most töltötték le Warzon-t de nem indul el.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Czimby
addikt
válasz sumi4623 #230951 üzenetére
Kérdezz rá, egyszerűbb nem?
oriic gyorsabb volt[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Musztii kollegatol lehet meg xbox live elofizut venni? Nem igazan talalom a hirdeteset apron🤷🏼♂️
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230948 üzenetére
Ezt nézted már?
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #230947 üzenetére
Na akkor màr csak pàr hónap.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Siffredi #230945 üzenetére
Nem tervezek váltani , elég amit a One S tud.
Viszont felmerült mindjárt egy kérdés is , láttam van HDMI bemenet a gépen , rádugtam a settopboxot , de semmi. Hiába mentem a OneGuide beállításra , de csak clear history és cache törlés van. Hogy tudom használni ezt a bemenetet?
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Insiders in Alpha Skip Ahead & Alpha today we are flighting some new features. Multiplayer in Free-to-play games, Looking 4 Groups and Party Chat on Xbox no longer requires an Xbox Live Gold membership as we flight and test these service changes ahead of general availability - link
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz erikke17 #230934 üzenetére
Általában az ilyen játék megnyitás utáni rendszeres bezáródás helyi sérült mentés miatt szokott lenni (az is inkább adott játéknál). Illetve más hasonló szoftveres oka is lehet, de azt a gyári visszaállítás megoldotta volna.
Nem jön ki semmilyen hibaüzenetet? Mi a legutóbbi szoftver a gépen? Tehát tudsz letölteni játékot a store -ból? Stabilan jön le? Store -t megnyitod betölt a gépen? A programok elindulnak?
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230943 üzenetére
Ár-érték arányban teljesen jó az s. Legfeljebb upgrade-elsz majd, ha nagyon belejössz a játékba.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Wesder #230942 üzenetére
One X használt árat nem akartam kiadni , viszont , 40-50 ezer volt az az összeg amit szántam Xbox gépre és erre jön a GPU.
Kb 1 hónapja nézem az aprót több helyen is , mire Facebookon() találtam egy One S még garanciális gépet 50-ért , patika bolti állapotban , két lemezes játékkal.
Le is csaptam rá.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz WhiteWalker #230941 üzenetére
Hogy hogy One S lett? Gondolom olcsón megúsztad vele.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
WhiteWalker
nagyúr
A generáció vége felé beruháztam egy One S gépre. Nagyon tetszik , föleg a felület , sokkal gördülékenyebb mint a PS felülete.
Beruháztam 13 hónap GPU-ra musztiii-tól.Érzem már csak az 1 tera tárhely lesz kevés és az időm
-
addikt
Pár ingyenes játék:
- Japánból Costume Quest
- szintén Japánból Stacking (bár ez nemrég volt itthon is)
- Koreából SWOSZX Spectrum - Commodore 64
-
wayne1
senior tag
Hali. Lehet már lerágott csont, de ha júliusig van Game Pass Ultimate előfizetésem, és most kaptam ajándékba 3 havi Gold-ot mikor érdemes beaktiválni?
1, most és konvertálódik és hozzáadódik a meglévő időhöz (gondolom viszont így nem 3 hónap adódik hozzá)
2, várjam inkább meg amíg lejár a GPU -
stigma
addikt
Sziasztok.
Sűrűn nem látogatom a topic-ot de 2 kérdésem lenne:
1. Xbox Game Pass Ultimate:
2019 decemberében vettem egy Xbox One X-et, hozzá akkor egy akciós 300Ft-os GPU-t és aktiváltattam egy 1 éves szolgáltatást itt apróról 2021.04.11-én ez lejár. (így akkor 3+12 hónapom lett)
Hogy járjak el a hosszabítással kapcsolatban, várjam meg míg lejár, utána aktiváljak csak?
Karácsonyra tervezem lecserélni Series X-re, gondolom maga az előfizetés akkor tövábbvihető, mivel egy microsoft szolgáltatás.2.Lagg probléma - Fifa21-nél legfőképp:
200/15-ös netem van, ASUS AX82U router + Tp-link gigabites 8-as switch.
Xbox lefixálva DHCP-n subnet maszk és átjárót beírtam, DNS1 és DNS2-re megadtam a google DNS-t (8.8.8.8 és 8.8.4.3)
Xbox kábelen csatlakozik, netsebesség tökéletesen kijön a 200mbit/sec, ping 30-as.
Kb heti 2-3 órát fifázok hétvége vagy napközben 6-7 fele. Lehet az hogy ennyire szar a az EA szerver, mert az elmúlt 2-3 hétben mindig sárga ,,high ping" jelzés van mindig.
Ha egy patch-et vagy játékot töltök akkor oylan 50-80%-os letöltés szokott lenni, tehát szerintem nem ezzel lehet a gond. kábelt már cseéltem azzal nincs gond, de ha gond lenne akkor a letöltésem is szarabb lenne.Van bárkinek bármi ötlete, hogyan lehetne csökkenteni a pinget, igaz ez valszeg terhelt szerver lesz gondolom nem csak nálam ilyen szar
Segítséget előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
zsocy
őstag
válasz homerhamm #230932 üzenetére
Az az értelme hogy az alapjátékot kivezették a piacról. Amit most megvehetsz az a complete edition, tartalmazza ezeket a DLC-ket. Ha te, megjelenéskor vettél egy akkori alapjátékot, most felhúzhatod a ma kapható alapjáték (complete edition) szintjére.
Így mindenkinek egyforma tartalma lesz aki játszik vele. -
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #230931 üzenetére
Így ennek akkor nincs sok értelme...
-
eL Geri
őstag
válasz philoxenia #230928 üzenetére
Semmire! Az alapjáték meg már nem megvásárolható csak a komplett csomag.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Six Days in Fallujah - interjú és gameplay - 2021 év vége felé jelenik meg
2000 -es években, a valóságban is megtörtént iraki háborúban (Fallúdzsaban) játszódó taktikai lövöldözős játék. Ami érdekessé teszi, hogy az ott harcoló katonák beszámolói alapján rakták össze. A fejlesztők elmondása szerint nagy figyelmet fordítottak arra, hogy visszaadják a valós helyzeteket, félelmeket, és a kiszámíthatatlanságot, ahogy házról házra, fedezékről fedezékre kell haladni a játékban. Random generált pályákkal, helyzetekkel, így 2 végigjátszás is különböző lehet.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
CartmanLand0
senior tag
válasz szimszonos #230850 üzenetére
Sziasztok !
Hozzám került a Mortal XL. Lemez betesz, játék szépen települ, frissités települ.... Indítanám de folyton kidob. Mi lehet a gond szerintetek ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
terratech
csendes tag
Sziasztok.
Ismét itt vagyok
Vannak jó ketfos (osztott képernyős?) játékok game pass ultimateben?
Köszönöm! -
addikt
Örülök ennek a hírnek. Köszi "srácok".👍
-
homerhamm
addikt
Március 25-28 között ingyenes lesz a Watch Dogs Legion, 100% hogy Free Play Days lesz. (A Ubi Connecten vannak ingyen beváltható Szent Patrik napi ajándék ruhák is.)
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, van ismerősnek egy One S, és nem futnak rajta a játékok. Tehát el indítod be jön a játéknak a képe úgy mond és vissza dob a kezdőképernyőre.
Volt már cache ürítés, reset, újra le töltve játék de semmi.
HDD hiba lenne vagy hardver?
Előre is köszönöm||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Sinu
senior tag
válasz DonThomasino #230907 üzenetére
Van rá egy korlát, ha jól emlékszem akkor évente 5 alkalommal lehet módosítani a home konzolt
egyenlőre ≠ egyelőre
-
DonThomasino
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DonThomasino #230904 üzenetére
"Köszi mindenkinek és elnézést. "
Nem para, legalább kiderült.
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz DonThomasino #230904 üzenetére
Előfordul. Így legalább hamarabb kiderült, hogy mi a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DonThomasino #230899 üzenetére
Az nem lehet, hogy rossz mail címet kaptál és ilyen még nem létezik? Azért akar újat létrehozni? Pl. elírt vagy kihagyott egy betűt/számot.Csak mert én így simán hozzá tudtam adni egy létező fiókot. A fenti módon.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz l.skywalker #230900 üzenetére
Simán lehet, de hogy tudok csak belépni ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest