Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Wesder #231874 üzenetére

    Én GP Ultimate-et használok, amióta megjelent. Amíg csak a Gold létezett, addig is előfizető voltam, de keveset játszottam online: már nem 20 éves vagyok, elmúltak azok az idők, amikor rendszeresen nagyobb mennyiségű időt tudtam játékkal tölteni, rendszeres gyakorlás/rutin nélkül meg a legtöbb multi nem túl élvezetes, mert vagy mindenki téged használ golyófogónak, vagy a pályákat nem ismered, vagy a kettő együtt. :) Én szerettem a Gold-os játékokat, nekem azok adták a szolgáltatás értékének nagyobb részét, nem a ritkán használt multi. A GP ilyen szempontból nekem tökéletes, és simán támogatnám, hogy ne legyenek "ingyen" játékok a Gold előfizetéshez, mert ez a vérszegény kínálat szerintem csak rossz érzést és kritikát eredményez minden alkalommal, és valahol jogosan; a konkurens szolgáltatással összevetve 2021-ben szerintem inzultusnak hat egy 2016-os "Armello" egy 2019-es "Days Gone"-nal szemben.

    Pontosan értem, hogy nem a GwG ingyenes játékok a fókusz az MS-nél, de azért olyat ne írjunk már le, hogy "ezek a játékok ingyen vannak", meg hogy "a multiért fizetsz". Egy szolgáltatásért fizet az ember, aminek a része az online multi lehetősége is, meg a havi játékok is – pont úgy, mint a PS Plusnál.

    És a végére egy disclaimer: csak GPU előfizetésem van, PS+ nincs, még mielőtt a részrehajlás gyanúja felmerülne. :)

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák