-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Settings - General - Presonlaization - My home Xbox és ha itt az van, hogy "Make this my home Xbox" legalul, akkor az adott fióknak NEM ez a home konzolja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szimszonos
őstag
válasz banderasz77 #207735 üzenetére
Annyiért már tényleg megéri még ha az ember csak párszor indítja el.A Verdák is csak 109ft,nem rossz annyiért az sem,igaz nem Just Cause stílus de kisgyerekeknek kezdésnek tökéletes.
-
válasz banderasz77 #207790 üzenetére
Legjobb Just Cause rész szerintem. Sokat nem kell benne gondolkodni, csak zúzni ezerrel. A napi feszkó levezetésére tökéletes. Főleg ennyiért. Ha szereted a rombolást, robbantgatást, és a kicsit beteg achievementeket, akkor jól fogsz vele szórakozni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Remiel
őstag
válasz Busaboy #207795 üzenetére
hát még nem is rohantam el megvenni
mondjuk ezen az áron már igen jó oled tévék vannak, sőt a feléért is, nekem is az lesz majd egyszer ami váltja a mostani LG
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni. Adott egy Jack csatlakozós fejhallgató.
Meglehet azt oldani, hogy a parti chat és a játéknak a hangját egyszerre halljam a fejhallgatón? Igy kicsit gáz, mivel a játék hangja a tv-n jön, a fejhallgató zajszűrő párnái miatt nem hallok semmit a játékból.
Régen betudtam ezt állítani, de most nem találom. Megszűnt volna ez az opció? -
válasz banderasz77 #207789 üzenetére
kép link
Nem engedik megvenniHatodjára sikerült
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
banderasz77
addikt
Just Cause 3 : XXL Edition durván 2000-ből kijön Brazilból. Az is megérheti?
Ohh, kvázi itthon is annyi....[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #207755 üzenetére
Túl jól hangzik!
-
fabokf
tag
Belinkelnétek nekem ezt, meg az akciós 2.részt? Megvenném őket, ha hazaértem, mert melóban tiltva van az oldal, mobilon meg az istenért nem találom, őket
-
modflow
veterán
válasz l.skywalker #207781 üzenetére
Hát.... és azután?
-
TBMC
addikt
-
-
TBMC
addikt
-
humi1
tag
válasz hombre[EU] #207771 üzenetére
80 egynéhány óra.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz IntelKiller7 #207765 üzenetére
A GOTY biztosan nem olvassa a "sima" verzió mentéseit, ebbe én is belefutottam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
válasz csuvicsuva #207772 üzenetére
az elsőt én vittem
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
KardosAttila
aktív tag
Van olyan oldal ahol figyelemmel lehet követni, hogy a game passba mikor kerültek be játékok? a vampyr és a deus ex MD is bekerülés után kb 1 évvel került ki gp-ból. Persze nem biztos, hogy mindnekivel 1 éves szerződést kötnek, de ha lenne egy lista, akkor meglehetne tippelni, hogy mik azok amik hamarosan kikerülhetnek (pl monster hunter world jövő hónapban esélyes)
-
csuvicsuva
addikt
válasz st3v3np3t3r #207751 üzenetére
Persze, azért lépj át. Nagy különbség nem lesz, bétában viszont már teljesen kiszámíthatatlan a frissítési gyakoriság. Volt, hogy egy héten szinte minden nap.
oriic: Az első kódot még nem vitték, gondolom akkor a másodikat sem, meg is lepődtem. Engem nem mozgat, úgyhogy nem váltottam be, de természetesen köszönjük a felajánlást.
Szerk: Mire beírtam, már elvitte akinek eredetileg válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #207765 üzenetére
öööö...nekem úgy rémlik, hogy a GOTY verzió az nem egyenlő az alap+dlc-vel
(mármint mentés + acsi szempontjából)[ Szerkesztve ]
-
humi1
tag
Game passon keresztül belemerültem a witcher 3-ba. Van benne vagy 80 órám. Gondoltam megveszem hozzá a dlc-ket. De utána jutott eszembe, baj lesz ha kikerül gp-ből a játék. Ha a lemezes goty verziót megveszem, akkor az eddigi mentésem ugrik. A storben a játék nincs valami baráti áron. Valami ötlet?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most ez az F1 2019 trial akkor mi a fene pontosan? Haver letöltötte azt ausztrál után annyi is az egésznek. Gondolom akkor másnál is.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #207757 üzenetére
Ott a vízjel a képen, ez alapján esélytelen szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz bulikavagyok #207758 üzenetére
Koronasörözős topik?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
NoOne1976
őstag
EA játék free-be? Kizárt. Akkor megcsinálják, hogy totálisan free legyen. Persze lehet, hogy tévedek, és nézek majd nagyokat.
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
Attól függ, hol találtad
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
Januárban vettem meg 3 ezerért ha tudom, hogy még free is lesz ez a töltelék akkor egy kanyit se adok érte 2.-jára.
Remélem nem valid.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
Busaboy
aktív tag
válasz bulikavagyok #207688 üzenetére
Igazad van, én letoltam Full raceben az Ausztràl nagydíjat, majd kiléptem. Gondoltam folytathatom, hisz írta, h continue. Ma akartam folytatni és nem tudtam.
Ez a nesze semmi fogd meg jól akció... Inkàbb lenyomok egy 4. szezont a 2018-ban.
Ui:Sorry hogy rossz infót adtam, a jóhiszeműségem àldozata lettem.
#fckyouf1Keke
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #207740 üzenetére
Igen + amit linkeltem, írják is hogy pont az USA-ban az MS központ, az egyik legérintetebb területen van, már három hete otthonról dolgoznak az emberek stb. és türelmet kérnek.
+ Itthon is olvasni, hogy a szolgáltatók és az adat kicserélő központ(bix) is korlátozásokat vezet be.
Eddig sem volt acélos EU és USA között az optika(kevés volt), most igazán csúcsra vannak járatva a lehetőségek.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
rdt89
addikt
válasz szimszonos #207730 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek. Anno x360ra teljes áron vettem meg csak az a profil bizonyos okok miatt nem jöhetett át One-ra, így oda is. megvettem, mert simán megéri az árát. Vagy 7szer biztos ki játszottam és fél Japánt rommá vertem benne
-
válasz csuvicsuva #207750 üzenetére
Nekem eddig csak Omega volt...
-
csuvicsuva
addikt
válasz st3v3np3t3r #207746 üzenetére
Szerintem igen, ha már felajánlja. Azt nem tudom, hogy csak onnan lehet-e fellépni bétába, de nekem elég hamar bedobta.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Oly kérdésem lenne, azt lehet valahol csekkolni, hogy kivel van jelenleg homeolva ismerősöm, tudja ezt valahol ellenőrizni?
-
Üdv.Insiderben érdemes Omegáról Deltára átállni?
-
Sinu
senior tag
Ark-ot szokott valaki játszani? Tegnap este próbálkoztunk, de sehogy sem akart összejönni, csak páran haverok akarunk játszani, ezért non-dedicated szerverrel próbálkoztunk, de mindig ugyanaz volt az eredmény, join failed
Van ennek valami trükkje?egyenlőre ≠ egyelőre
-
banderasz77
addikt
válasz l.skywalker #207740 üzenetére
Engem még sosem dobott le, tegnap volt csak kora estefelé 3-4 alkalommal egy 2-3 mp-es lagg. Ennyi. Ahhoz képest nem rossz ez.
-
NoOne1976
őstag
Én meg is vettem, csak azért, hogy teszteljem a 360-as marketplacet. Jelenzem, magyar profillal gond nélkül tudtam vásárolni. (Az utóbbi időben többen is írták, hogy náluk a 360-as játékokkal gond volt .)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hadam98 #207736 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy képben a világban zajló dolgokkal, de jelenleg 4x annyi ember van otthon és játszik otthon mint a karácsonyi időszakban.
(#207734) Beniii06 írta 2 hsz-el korábban, hogy az MS dolgozik rajta, hogy ezt a példátlan növekedést kiszolgálja, de ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Ráadásul az Activision-tól ezt még nem lehetett hallani.
LAN kábellel csatlakozva ki lehet küszöbölni az otthoni WiFi okozta hibákat, esetleg próbáld azzal, hátha segít. Én szoktam Warzone-ozni és nem dobál le ennyire, de azért előfordul.
-
Remiel
őstag
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Már kezd elegem lenni, hogy állandóan laggolnak a szerverek.
Net probléma van nálam vagy a Warzone tényleg ennyire laggos? 1 métert dobálja sokszor az embereket, ha ez tényleg ilyen akkor nem értem, hogy lehet így egy játékot ki adni! -
banderasz77
addikt
válasz szimszonos #207730 üzenetére
A Just Cause meg jól látom, hogy 99 Ft? 😃
-
Beniii06
addikt
[Microsoft working to maintain Xbox Live amid "unprecedented demand"]
Továbbá:
"Originally built for Minecraft: Education Edition - Microsoft's version of the game designed for schools - the content makes up a series of educational worlds.
You can visit the International Space Station or burrow into the innards of the human eye, learn about renewable energy, Greek history and marine biology, and more.
Each world features lesson plans, building challenges and puzzles.
Simply visit the Minecraft store in any Bedrock version of the game (so, on Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows, plus VR, Android and iOS). All content is free to download until 30th June."
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #207692 üzenetére
Azt sem tudom milyen jatek ez, de ingyen biztos kell. Ma be is zsakoltam! :) Koszonom!!
-
szimszonos
őstag
válasz rdt89 #207728 üzenetére
Nem kötözköködésből mondom,lehet hogy a játék kijátszása után neked megért volna 5ezret is de még is csak 1500ft-ért vetted meg.Teljes áron lehet meg se vetted volna.Én is behúztam 1 éve kb 895ft volt,még bele se kezdtem,a GTA V miatt nincs időm rá.Ha valakit érdekel most 399ft a Just Cause 2.Sokak szerint a széria egyik ha nem a legjobb része.A 4-nél biztos jobb.Ennyiért ajándék még ha csak 360 játék is,grafikája is vállalható még most is.
-
Zeki
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
-
rdt89
addikt
válasz banderasz77 #207722 üzenetére
Akkor pláne, annyiért ajándék. Én 1500ft-ért vettem, bár nekem simán megérte volna az 5 ezret is nagyon jó játék.
-
3L1T3
addikt
válasz Remiel #207708 üzenetére
hasonló cipőben járok én is, most lett egy oled tv-nk de a feleségem miatt s netflix többet megy rajta mint a játék, a 21:9-es monitoron meg szó szerint hulladék a konzol, így 2 napja 4K monitor teszteket nézek...
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok.
A Red Dead Redemption első részét vajon digitálisan vagy lemezes formában érdemes beszerezni? Gondolok itt arra például, hogy 4k one x patch a lemezesen is elérhető e.. Hasonló gondolat emészt a Gta négynél.. Plusz vajon szoktak ezek leárazva lenni az xbox store-ban?! Egy passba érkezés lenne a legjobb persze.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
Zeki
nagyúr
Van olyan rendőrös játék, ami a GTA fordítottja?
Köszönöm! -
sali24
csendes tag
Ezért kérdeztem
Köszönöm szépen. -
-
sali24
csendes tag
Sziasztok.
Egy 3 hónapos game pass után, lehet újra venni 3 hónaposat? Külföldi oldalról (g2a) lenne.
Köszi a segítséget.
-
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
Masnak is gond van az online jatekkal? Engem a Rocket League dobal connection quality hibaval. Net jo amugy minden masra de ezt elegge kellemetlen igy jatszani.
-
Remiel
őstag
A csodás karantén miatt kénytelen voltam a tévéről monitorra költözni, mert egész nap sorozatnézés van barátnőileg és ugyan rémlett, hogy az X nem támogatja az ultrawide monitort, de azért csalódás 4k helyett 1080p ben látni a játékokat, két oldalt bazi fekete csíkokkal. Lehet le kéne cserélni a monitort valami másra
Annak idején néztem is az LG 43-as monitorát, de mivel csak 60Hz volt és még nem tudtam, hogy lesz box, hát lett egy Alienware AW3418DW ami szuper, de most jobban örülnék egy másik tévének inkább
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #207690 üzenetére
Pedig pont utána jött volna az F1-es rész.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Alföldi Peti
tag
Sziasztok? Xbox One-on a Red Dead Redemption 2 nél a mentés fájloknál mi lehet a Reserved space?
-
erikke17
őstag
válasz l.skywalker #207701 üzenetére
Csak mert úgy írtátok, hogy Ausztrália után nincs tovább.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
StLui
veterán
Amióta létezik xbox, azóta "xboxozom", nem vagyok egy fanatikus játékos, játszogatok, épp ezért azt hittem már mindíg csak valami konzolom lesz, egyszer a PS4 majdnem elcsábított amikor teszteltem az Arénában vele a VR autózást, de kiderült csak egy gépi ellenfél lehet. De most megláttam az új Half Life VR-t, és kész lettem, lehet nem lesz év végén új konzolunk, nagyon jó lenne ha lépne a MS ez irányban.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bandi0000
nagyúr
válasz Siffredi #207699 üzenetére
Van pár fukció amire gondoltam, majd ha esetleg úgy áll, akkor összeírom, és bedobom a közösbe, mert nyilván az lenne nekem a legjobb ha nem potyàra dolgoznék vele :D
De amúgy gondoltam arra, hogy többnyelvű legyen, és ezàltal több jàtékos lenne, de persze ezekre szűrni is lehet majd
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest