Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz cashback #184594 üzenetére
Gyereknek saját account. Lehetőleg direkt gyerek-account. 3 perc beállítani, többet hozzá sem kell nyúlni 10+ évig, és semmi ilyesmi nem történhet, ráadásul a játékmentései is sajátok. Nálunk még némelyik barátnőnek is csináltunk accountot az xboxra, hogy ha átjönnek, vagy itt alszanak, és együtt boxoznának, akkor mindenkinek legyen saját. Legjobb káték boxon a saját avatar beállítása, órákat elvannak vele...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
cashback
őstag
válasz cashback #184594 üzenetére
Stornó a kérdés megtaláltam.
https://support.xbox.com/hu-HU/my-account/security/passkey-purchases
AnonymusX - Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
válasz berek21 #184593 üzenetére
Először is nyugodj meg. Utána érdemes valami kódot beállítani vásárláshoz.
(remélem a srácot nem cseszted le, mert nem ő volt a hibás. Üljetek le, és magyarázd el neki, hogy működnek ezek a dolgok. Engem is nyaggattak régebben a mobilos iap vásárlásokkal. Egyszer vettem nekik valamit, elmondtam, hogy ezzel nem mennek semmire, mert egy hét múlva megint elfognak akadni, és megint fizetni kell... Egy hét múlva már látták ők is, hogy értelmetlen pénzköltés, azóta nem is kérnek ilyesmit. Inkább kérnek valami jobb játékot boxra)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Van arra valamilyen lehetőség, hogy a saját fiókomon történő vásárlásokkor kérjen valami plusz kódot (pl UPC film vásárláskor kér egy 4számjegyű pint-t)?
Szóval ne legyen "instantbuy". Néha a gyerkőc is játszogat a box-on és sikerült már bevásárolni 2-3gombnyomással egy-két cuccot.Plusz acc, vendég acc és miegymással nem bonyolítanám az életemet.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
-
berek21
őstag
Sziasztok. SOS kellene információ. A kisfiam elköltött a Fifa játékban kb 160 ezer forintot ma este. Tudom az én hibám, mert bent hagytam a kártya adatokat az accounton.
Tehát, fut coint vett, és szeretném stornózni a vásárlást. Mit tudok tenni?
Ha bármilyen topic szabályt sértenék azért elnézést kérek, de érthető okokból nem volt időm elolvasni.Lancia Delta III eladó!
-
Timyyy
őstag
válasz MasterMark #184586 üzenetére
TV tetejére.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
eL Geri
őstag
Csak úgy a játék kedvéért van tippetek, hogy mikor kerül a Rage 2 a Game Pass-ba?
Én simán el tudnék képzelni egy őszvégi dátumot. De jövő tavaszra szinte biztosra veszem (na jó, legkésőbb a jövőévi E3-on). -
Timyyy
őstag
válasz MasterMark #184582 üzenetére
Be van állítva minden mert fél éve ugyanúgy működik, és ma reggelre meg azt gondolta, hogy tök vicces lenne, ha nem működne. Ennyi történt.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
gorje
senior tag
válasz XboxGamePass #184558 üzenetére
köszi!
-
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a török store-ból való vásárlásról? Két napja próbálok vásárolni onnan, sehogy nem sikerül. Hárombetűssel sikerült feltölteni, de a vásárlás nem megy. Megint le van tiltva?
Amcsi store-ból ment minden simán... -
válasz Timyyy #184571 üzenetére
Kábel lesz a megoldás. Nálam is volt ilyen eset egyszer, utána húztam is a kábelt. Wifit csak telefonokhoz használunk, meg tévéhez. (mert a rühes Sony 10/100-as hálókártyát rak a tévébe. Nem tudom hol élnek...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz Timyyy #184571 üzenetére
Vagy kábel, vagy valami normális, drága router. De az is inkább kábellel. Magamnak mondok ugyan ellent, mert az ‘új’ lakásban egy éve lusta vagyok kihúzkodni a kábelezést... De legalább a routerem jó cucc.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Timyyy
őstag
Már sehogy sem megy fel a wifire. Kinectet húzkodhatom ki-be, teljesen mindegy, kb 50x indítottam újra ezt a szart is meg a routert is, semmi változás, hard reset, stb... tök feleslegesen. Mondjuk baromira vicces, amikor van szabad 2 órám játszani, és a végére idegbeteg vagyok mert szétfossa magát az egész, és 1 percet nem játszottam.
Ha az utp kábelt keresztülhúzom a nappalin, ami roppant esztétikus lesz, akkor fel fog menni netre, vagy csak újabb pénzt dobok ki az ablakon?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
memoril
aktív tag
Ha kóddal feltöltök egy gold előfizetést az hol tudom majd megnézni mikor jár le pontosan és meddig érvényes ?
-
Timyyy
őstag
Wifire csatlakozós probléma állt elő a OneS-en tegnap óta...
Egybeesik azzal, hogy kinect is tegnap óta van, és minden egyes box újraindítás után nem megy fel a wifire, másfél óra kínkeserves k**** anyázás után egyszercsak gondol egyet és lesz net...Mi okozza ezt és hogy kerülhető el? Megint ezt játssza....
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ez a GOW Tech Test "játek" mi a a GP-ben?
-
senior tag
válasz gorje #184557 üzenetére
Beíród a beváltásnál akkor kiírja, hogy be van-e váltva. Utána meg visszalépsz, ha még nincs és nem akarod aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Digitalis jatek kulcsot le lehet valahogyan ellenorizni hogy "aktivalva" van e mar? -
senior tag
-
memoril
aktív tag
Most szeretnék rendelni egy one s gépet a notebook.hu-tol és azt kérdezném hogy amit adnak hozzá live kodot az müködik rendesen mert valaki írta hogy a game pass kodja nem volt jó ami a dobozban volt !
-
StLui
veterán
válasz Dreimus #184551 üzenetére
Szerintem ez meg olyan mint a mozi, oda is beviheted a gyereked a 18-as filmekre, eddig úgy tudtam itt is csak a szülői fióknak kell engedélyezni. (eddig még ilyet nem olvastam itt, hogy sehogy nem lehetett játszani egy korhatáros játékkal)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Dreimus
senior tag
válasz MasterMark #184550 üzenetére
Igen, amit, ha a cégek felé regisztrációnál megadott születési adatokkal nem tartanak be, akkor komoly bírságot kapnak. Tehát ez egy olyan ajánlás amit komolyan kell venni, nem véletlenül találták ki amúgy boltban is, főleg külföldön nem adják oda egy 14 évesnek a 18as karikával elátott játékokat, természetesen mint a dohány ez is megkerülhető de részemről itt vége a témának, mert az EULA ezt pontosan szabályozza.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Fiam megkapta a Rainbow Six Siege játékot, amit fel is telepített, de nem engedi játszani, folyton a Ubisoft Clubhoz akar csatlakozni, majd valamilyen kódot kér. Belépve az én fiókommal a boxra, simán enged meccset generálni (casual mód) Őt meg nem... a különbség, hogy az ő fiókja gyerek fiók, az enyém felnőtt... lehet, hogy korlátozás miatt nem engedi? Csináltam ubisoft club fiókot is neki, úgy sem megy...
-
Zjunior
veterán
válasz l.skywalker #184544 üzenetére
Igen, nekem nem ugy jott le.
De mind1 is, volt mar akiknek postaztam haza ha szepen megkert, igy marad a profit ebayen.
Jo szorakozast kivanok, persze ha idod engedi[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
senior tag
-
addikt
RDR2 bezsákolva 13190 forintért, ennyit már talán megért, úgysem veszek most mást az akcióban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz oriic #184531 üzenetére
ja ja, ezt a videot raktam el én is, szerintem ez alapján meg lehet csinálni. a lényeg, h több partíciót hoz létre az xbox és ezeket ugyanugy létre kell hozni az ssd-n is. akkor fog működni, ebben a videóban ezt csinálja elvileg a gyerek.
egyébként a game nem érdekel, azt tervezem, hogy teljes system reset és hogy csak magát az alap system-et kelljen felmásolnia, azt klónoznám. nyilván rövidebb ideig tartana, mintha a sok játékot is kellene..
aztán ha az ssd-donor szépen megy a rendszer, zúdolhat le rá 120megával a játék.. nem nagy történet őket lekapdosni újra. két játékkal játszok úgyis csak
nagyon király lenne, mert hiába az X ereje, ez a béna 5400-es hdd annyira sokáig tölt (főleg egy gtaV), sokszor azt unom meg és hagyom inkább a játékot..[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
Xbox One S -hez lehet csatlakoztatni BT-s headsetett adapter és egyéb kütyü nélkü? Illetve ugyan ez a kérdés vezetékes fejhallgató esetében is érdekelne kontrollerre való csatlakozás opcióval.
Köszönöm
-
-
X@b3e
addikt
válasz modflow #184521 üzenetére
Nevek, arcok stimmelnek. Igy lesz Ronaldo is természetesen. A púpos tolvajok (gyk. Juventus) meg "Piemonte Calcio" néven szerepelnek majd. Meg pár stadion hiányozni fog, mint a Barca meg a Bayern, mert azok is a Konamival szerződtek el.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz s7evcsenko #184525 üzenetére
Így van. Csak a Juventus FC-t nem használhatják a játékban. A játékosok arcai igaziak lesznek, illetve a nevük is megmarad.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
egy 1terrás ssd-re át tudom klónozni az 1terrás vinyó-t az xbox x-emben? működne a dolog? -
modflow
veterán
Szerintetek azt lehet ígéretnek venni az EA-tól a cikkek alapján, hogy a Fifa 20-ban nem szerepelhet cristiano ronaldo?
-
válasz AMD Power #184515 üzenetére
Én a box 4 sarka alá tettem még kb fél centi vastag gumigyűrűket, hogy magasabban legyen.
(kis optikai csalódás, szemmagasságból olyan, mintha lebegne)
De ennyi hely szerintem is elég. A berendezés meg szép. Gratula hozzá, és jó játékot!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
X@b3e
addikt
Ebben tudna valaki privátban segíteni, hogy tehetném magamévá? Nagyon hálás lennék
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Timyyy
őstag
Végre megjött a Kinect-em!! Igaz hogy 4-5 tánc után mehetek is fürödni egyet, de ez akkor kis k**** jó - a felismerés viszont már nemannyira - kicsi a szoba, és csak annyira tudok eltávolodni tőle, hogy térdtől lefelé már nem lát.
Van még hasonlóan jó játék hozzá, mint a JD2019? (nem a JD 2018-ra gondolok )
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz bLaCkDoGoNe #184506 üzenetére
Pontosan így van!
oriic Macska?
AxBattler: -
SidCorky
őstag
válasz AMD Power #184505 üzenetére
Ekkora hely már elég a boxnak? Most egy kis éjjeliszekrényen van a tv alatt, ahova majd a pc kerül ha lesz, gondolkodom hogy akkor berakom majd az éjjeliszekrény alsó polcára, ami kb ekkora, vajon ez még belefér hűtés szempontjából?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
r.levente75
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #184506 üzenetére
Azt játék elött kell bevenni! CÉLZÓVÍZ!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz AMD Power #184505 üzenetére
Nem rossz! Ha felhúz valami játék, ott a tévé felett az idegnyugtató, többféle kiszerelésben.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Boonen007 #184491 üzenetére
Play&Charge volt, de mostanában nem töltődik, szóval szerintem kuka. Vissza az Eneloop-okhoz.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
42861
senior tag
-
AMD Power
titán
Az új tv miatt kell e valami bellitast valtoztatni az Xboxon? Gondolok itt a 4K vagy ilyesmire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest