Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz IntelKiller7 #142897 üzenetére
Érdekelne engem is, addig meg elleszek a másik gépen a holnap beszerzendő konkurenciával (Gran Turismo Sport Day One edition 5000 forintért)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csapoati
nagyúr
válasz kazuma921 #142886 üzenetére
Van Forza topikunk. Amúgy szerintem előbb csináld meg végig (mármint a nagy bajnokságokat), utána meg majd meglátod, hogy bőven lesz még mit csinálni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
negyven2
veterán
The Xbox Insider community is moving–join us at r/xboxinsiders!
Végre!
Az Xbox.com-os Insider fórum úgy látszik nem csak nekem volt totálian átláthatatlan katyvasz.
Mostantól a Redditen itt érhető le a hivatalos Insider topic. Ide kell ezentúl írni az észrevételeket/kívánságokat. Az Xbox-os Insider fórumot pár héten belül lezárják.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #142893 üzenetére
Nagyon jó játék, köszi az infót! Sokan lehordták, de a történet fordulatos és változatos, amennyire emlékszem a helyszínek száma volt kevesebb, mint az előző részben.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
gyuro
tag
válasz MasterMark #142891 üzenetére
Köszönöm szépen akkor sajna újra meg kell vennem.
-
gyuro
tag
Sziasztok.Most vettem xboxot és azt szeretném megkérdezni hogy,a pc játékokat átlehet rakni konzolra gondolok itt Steam Origin Blizzard stb.
-
DaveHutt
őstag
válasz Mister_X #142883 üzenetére
Na ha már ekkora nagy kedvencek emlegetése megy, akkor ittvannak nekem is:
Assault: MP18 Trench (avagy nincs szükség bal ravaszra), Smg OP lett az új buffal.
Medic: Mondragon Storm (középtáv császára), Autoloading Extended (ez túl OP közelre), távolra meg ami tetszik, nekem az RSC bejön.
Support: az új DLC-s fegyver, amit annyira nem használtam, hogy a nevét megjegyezzem, egyébként Bar.
Scout: meg fogtok kövezni. Russian 1895 Infantry/Trench (pályától függően) Mosin Nagant Inf, Type 1 Infantry. -
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült ma kemény 3900 Ft-ért () megszereznem a Forza Motorsport 7-et használtan.
Az lenne a kérdésem, hogy most értem el a kupát a Seekerben (az első versenysorozat), de még maradt 4. Érdemes azokat is megcsinálni, vagy inkább haladjak tovább? Van valami értelme befejezni az előző kimaradtakat?
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
negyven2
veterán
válasz oriic #142882 üzenetére
Ez olyan gyenge PS2-es grafika kb amúgy nem?..
Amúgy még mindig komoly dilemmában vagyok attól, hogy lemezesbe vegyem meg, vagy digitálisan (igen tudom a válszt: Why Not Both?). Jelenleg egy db lemezes játékom a ~350 közül, az AC Syndicate. De ezt most kaptuk meg Gold mellé.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Döglött Róka #142881 üzenetére
Lehet túl fiatal vagyok én ehhez, mit dúdoljak?
Látszik, hogy nem vagyunk egy nevezőn, szerintem a medic fegyverek OP-k. Autoloading 8.25 Extended minden visz, de szintén vadállat a Federov Avtomat is, aztán van a Turning Tide-os borzalom is a 20 lövedékével, jó kezekben (mint pl. az enyém ) csodákra képes Apocalypse fegyvereim mondjuk még nincsenek, 3 hónapja most indítottam el a játékot.
Assault: Hellriegel
Medic: Autoloading 8.25 / Federov Avtomat
Support: Huot Automatic (pontos) / Perino Model 19 (ratatatatata)
Scout: Martini-Henry - nem, nem megengedett más. Bolt-action <<< One-shot-one-kill (legfeljebb kiegészíted másodlagossal, ha túl közelről kínáltad meg)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Döglött Róka
veterán
válasz DaveHutt #142880 üzenetére
Általában lone wolf üzemmódban tolom mert pub módban ezekben semmi csapatjáték nincs. Egyébként a medic-ek fegyverei szerintem rettenet bénák. Csak a bolt-action
@Mister_X: Dúdold hozzá a Benny Hill zenéjét
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
DaveHutt
őstag
válasz Döglött Róka #142861 üzenetére
Na jól van Bezzeg amikor nem éleszt újra senki is ezt mondod?
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Ha válltok 14 napos ingyen game pass-t, akkor utána még meg tudom venni a 200 ft-os 1 hónapig szóló promóciót, és akkor az érvényességi iőtartam összeadódik ?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Döglött Róka #142841 üzenetére
Dúd, mint szintén “assault scout” hallottam mind az öt lövedék sírását
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
hati
addikt
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #142864 üzenetére
Nagyon jó játék. Én követem minden platformon de a játékhoz szinte elengedhetetlen egy jó csapat. Egyébként most ünnepelték a 30milliomodik játékost [link]
(#142867) MasterMar: te az örökifjú
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Feltűnően keveset beszéltek a Rainbow Six Siege-ről. Az senkinek sem jött be?!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Ragnar95
félisten
válasz sting2 #142840 üzenetére
Ja, csak nagyon nem mindegy, hogy csak az átvezető videók kell renderelnie a grafikus motornak, ergo kb az összes erőforrás a rendelkezésére áll vagy közben a játéklogikának is futnia kell.
Számomra inkább azért aggasztó hogy még mindig csak cinamatic trailert kapunk, mert ez nem arra enged következtetni, hogy ne csúszna tovább a megjelenés, hiszen ha jól állna a játék, mutatnának feltételezem valódi gameplayt is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szupermacs
veterán
válasz Döglött Róka #142861 üzenetére
Nekem a bill+egér kényelmesebb, mivel sztori mód ugyan az általában, mint PC-n. Így nekem már az is nehézséget okoz, ha a multi még tényleg teljesen máshogy is működik.
Az egyetlen lövölde amiben most nagyon jó vagyok, az a BF1 és BF2 ami végre bekerült BC-be. Abban nagyon jó az aim assist és sokat segít, hogy ne kelljen bénázni. -
Döglött Róka
veterán
válasz szupermacs #142859 üzenetére
Sajnálom, hogy nem ment át a litániám. De pont, hogy semmi szükség bill+egérre. Nem attól leszel jobb játékos De természetesen tiszteletben tartom a véleményed.
@Davehutt: Az iróniadetektorod cserére szorul Vegyük észre a smiley-t a link mögött, pont azért raktam fel hogy látszódjon, hogy bénázok én is néha. Igaz, okoskodni könnyebb
Tessék, néha beakad egy-egy lövés, mellesleg a medic pancsereknek való.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
DaveHutt
őstag
Már ne haragudj, ezen az látszik BF1ben, hogy nem tudsz célozni egylövetűvel, gyakorolj Medic classzal előtte, a félautomaták sokat segítenek. Tippre egyébként túl alacsony az Aim Sensitivityd, vagy most emelted és még nem vagy hozzászokva.
-
szupermacs
veterán
válasz Corpuscle #142856 üzenetére
Biztos érdekes, de most van vagy 100 játék amit ki kellene pörgetnem. Pont az 2015-ös SWBF jutott tegnap este eszünkbe, hogy mennyire lapos és unalmas. Annyira rossz a fejlődési rendszere, annyira nehéz kitapasztalni melyik fegyver jó (és persze fizetőeszközt grindolni arra, hogy megvegyem őket), hogy elment a kedvem. A pályák is ugyan azok, csak más színűek, de a felépítésük is ugyan az. Sajnálom, hogy konzolon már az elejétől kezdve nem volt bill+egér támogatás, hogy ne legyen ennyire szenvedős egy PC-n élvezettel játszható játék boxon agyvérzés. BF3 annyira nehéz, hogy végigtolni se tudom a sztorit. Pedig nagyon szeretném.
(#142857) Döglött Róka: Ha más filozófiát igényel, miért jön ennyi lövöldés FPS konzolra? Ennyire szeretnek az emberek hónapok után is szenvedni és botladozni?
[ Szerkesztve ]
-
turikoczka
aktív tag
De rég haloztunk együtt..
-
Döglött Róka
veterán
válasz szupermacs #142855 üzenetére
Én is estem keltem eleinte, konzolon teljesen más filozófiát igényel egy multi shooter mint pc-n. Én nagyon sokáig ugyanezt az elvet vallottam hogy az egér mindenek felett. Szerintem a célzás a játék talán leginkább túlértékelt része.
-
Corpuscle
őstag
válasz szupermacs #142853 üzenetére
Részben ezért is tetszik nagyon a Wildlands multija. Elsősorban nem a gyors gombnyomkodásról, ide-oda kapkodásról szól, hanem a taktikus becserkészésről (azért van, hogy felgyorsulnak az események). Az elején kapsz közel teljes értékű karaktereket, nem kell napokig grindelni. Én imádtam a Titanfall 2-t, de kisebb kihagyás után is idő kellett a visszarázódáshoz, itt ilyen nincs. Emiatt sokaknak lassú lehet, de érdemes tenni vele egy próbát.
-
szupermacs
veterán
válasz Döglött Róka #142854 üzenetére
Mindig Casualban toltam, ott is tele van egyébként profikkal. De nagyon durván. Ranked meccseket kevesen tolják már a harmadik részben (negyedik mechanikája már nem jött be annyira, ott keveset multizok).
Sniperekkel viszont nem nagyon találkoztam még PvP-ben, nem érdemes azzal nyomulni a pörgős menetek és a kis pályák miatt.
PC-n viszont amilyen pro voltam Unreal 3-ban, konzolon annyira béna vagyok. Itt már a kampányban is kikaptam a második pályán, PC-n meg multiban sokszor első voltam. Sajnálom, hogy a 360-on megszűntek a szerverek. Ahogy Quake Warst se tolja senki. -
Döglött Róka
veterán
válasz szupermacs #142853 üzenetére
Mondjuk a Gears is nagy kedvencem, ott is kiváló a ranking ezért nem szaladsz feltétlenül bele ebbe a problémába. De ott a snipereknek tényleg a mamikájukat
-
szupermacs
veterán
válasz Döglött Róka #142851 üzenetére
Nekem eddig a legkeményebb tapasztalataim nem is kifejezetten a Battlefieldekkel volt, hanem Gears of Warral. Ott két fegyvert +gránátot használsz, miközben gyorsan kell egyik fegyverről (vagy grátántra) váltani és megközelíteni az ellenfelet, vagy távolabbról lekapni fejlövéssel (mivel Lancerrel keveset sebzel, csak fejre érdemes lőni, mert a gyors health regen miatt csak pazarlod a töltényt). Vagy gyorsan fedezékről-fedezékre megközelíted és Gnasherre váltasz, miközben már célzás nélkül betájolod a fejét vagy mellkasát és elsütöd amikor mellé érsz. Ezért is hanyagolom már a PvP multikat, inkább co-opban szeretem tolni az összes játékot, nincs időm annyit kockulni, hogy felvegyem a versenyt azokkal, akik évek óta tolnak egy címet és begyakorolták. Easy to play, hard to master.
-
twi452
senior tag
válasz goblin1983 #142826 üzenetére
Most már tudod mit éreznek az FPS játékok ai katonái akiken eddig nevettél, hogy összevissza lőnek és nem találnak el
-
Döglött Róka
veterán
PUBG-vel nem játszom mert az ízlésemnek túl kommersz. De az ilyen helyzet mindig 50-50 és csak azon múlik hogy kialakul benned egy olyan reflex, hogy azonnal mozogj és végig gondolod hogy nem egy félautomata puskával mész be szűk terembe mert az bizony hülyeség.
Ellenség a háborúban van, ezek játékok
Ennek a végén meg a példa hogy mikor ne mozogj.
Félreértés ne essék, nem vagyok profi csak van pár év rutin konzolon.
@bandi0000: A bemegyek az ajtón helyzet sajnos max lanon igaz, sajnos a netkód beleszól az ilyen helyzetekbe erősen, érdemes a steamen elolvasni source netkódjának elméletét:
https://developer.valvesoftware.com/wiki/Source_Multiplayer_Networking
Rettentő száraz olvasmány laikusoknak de nagyon sok helyzetre magyarázatot ad, mivel minimális az eltérés a többi motorban.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
-
hati
addikt
Ezzel egyet is tudok érteni, de nem ad tippet arra, hogyan reagálj arra, ha meglepnek, azaz hirtelen előtted terem az ellenség, pl. a PUBG-ban. Mire én ráirányítom a fegyvert (nyilván ő mozog közben), már régen bekaptam pár golyót. Ami nagyon nem megy, hogy én is mozogjak és közben tartsam rajta a célkeresztet. Ha nem mozgok, akkor még könnyebb préda vagyok.
-
nagyúr
Gondolom PS4 Pro-ra is pont ugyanezek lesznek, ahogy eddig is.
Ez a legnagyobb közös osztó.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
válasz goblin1983 #142831 üzenetére
Sok sok év pc majd konzol multi fps után (8+ év mindkét oldalon) nekem ez a tapasztalatom:
PC-n egyetlen egy dologra koncentrál az átlagos játékos, hogyan céloz/milyen gyorsan reagál, a mozgás abszolút másodlagos.
Konzolon akik próbálkoznak PC után szenvednek én is szenvedtem mert mindenáron a gyors célzást és a reaktív modort erőltettem. Óriási hiba. Konzolon tanultam meg igazán térben mozogni és taktikusan megközelíteni az ellenfelet, így van az egyszeri játékosnak ideje célozni.
A Battlefield 1 pocsék játék kezdésnek konzolon mivel minden szarban elakad az ember és nem lehet megtanulni térben mozogni rendesen. Célozni nehéz a fegyverek miatt és nincs ranking.
Haloval kell kezdeni, ott megtanulsz játszani konzol fps-t es a ranking rendszernek köszönhetően élvezni is fogod.
-
kerti008
aktív tag
Nezz korul a XIM 4 topicban itt a Prohardveren. Ott leirjak hogyan nem szabad multiplayer-t jatszani Xbox one-on (is) billentyuvel es egerrel. A XIM 4 utodja a XIM APEX de kell hozza egy jo eger is ami extra koltseg. (billentyu barmilyen lehet szinte) Internetrol rendelheto, mobil telefonos applikacioval beallithato 2 perc alatt.
Az elso evben jatszal single playert gyakorolj es menni fog kontrollerrel is. Gyorsra kell allitani a forgast BF1-ben es a pontos celzashoz a lassura kell allitani a masodlagos celzast.
De a leglenyegesebb soha ne probald ki PC-n egerrel jatszani ezutan mert En masfel ev kontrolleres gyakorlas utan elkovettem ezt a hibat. Ujra jatszottam a Return to Castle Wolfeinstent pc-n egerrel es utana a kontrollert ki akartam vagni az ablakon. Pedig mar vegre azt hittem jol megy a kontrolleres celzas. Most pl a Far Cry-al jatszom pc-rol Steam linkkel tv-re kirakva wireless egerrel es billentyuvel. (grafika fullra huzva )[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
szimszonos
őstag
-
negyven2
veterán
válasz szupermacs #142834 üzenetére
Gold-od van? 360-on csak Gold-od működik a felhő mentés.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Valaki tudna segíteni? SWKOTOR mentéseket szerettem volna felhőbe áttenni, de nem engedi a 360. Nem szeretném elölről kezdeni One-on. Se egy másolás, se egy áthelyezés opció nincs a mentéseimnél. Tudom, hogy 360-as kérdés, de hátha valaki tud megoldást.
-
Ragnar95
félisten
válasz negyven2 #142823 üzenetére
Jó kis easter egget raktak amúgy a trailerbe, 1:40-nél érdemes megnézni alaposan ki is tűnik fel a videóban
Úgy néz ki, mégiscsak szerepelni fog John a játékban, bár lehet hogy nem lehet majd irányítani, de ettől függetlenül jó húzás, hogy megismerhetjük jobban az ő háttértörténetét is. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DaveHutt
őstag
Szintén hónapokba tellett beletanulni, beállítani a kontrollert, szokni a mapeket, kigrindolni a népgyilkos fegyvereket. Tanulásra ajánlom TheBrokenMachine videoit!
-
smokiii1
aktív tag
Bátor vagy. Én nem merek online játszani fps-t. Single playerben is benán célzok, multiban szerintem kidobnám a kontrollert az ablakon.
-
Gijon
senior tag
Ilyesmiket keressél, hátha bejön valamelyik.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem két hónap után ment úgy hogy már élveztem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
goblin1983
tag
Sziasztok!
Nem találtam külön topicot, de lehet nem ide kellene írni.
Szóval nem régen vettem a gépet. Eddig csak PC-m volt, nem volt "kedvem" költeni rá, így a konzol elérhető alternatívának tűnt.
Battlefield 1-et próbálgatom, de nagyon gyengén megy benne a célzás, lövés. A single részben kicsit húzza a fegyvert célzás közben, ez multiban nem, vagy csak nagyon gyengén jelentkezik. Próbálok nem kommandózni, a többiekkel együtt mozogni, viszont alig tudok kilőni kb 10 embert. A halás jobban megy, abban az "elsők" között szoktam lenni... Milyen videót nézzek, mit olvassak el, hogy kicsit jobban menjen? Jó, gyakoroljak... -
MrPeekaboo
senior tag
Aki gold-dal rendelkezik és szeretné kipróbálni a DS: Remastered Network Test-et, az május 9 előtt töltse le, mert utána leveszik a store-ról, így kimarad!
Holnap délelőtt 9-től hétfő délelőtt 9-ig a gold-osok a Free Play Days keretén belül szabadon játszhatnak a Just Cause 3-mal. Az a hír járja, hogy már most tölthető.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz MasterMark #142811 üzenetére
Köszönöm, ment a vote. Mondjuk úgyse lesz belőle semmi.
-
Ragnar95
félisten
válasz negyven2 #142814 üzenetére
És csak sikerült megint egy cinematic trailert kihozniuk Értem én hogy sztori orientált játék, de azért nem ártana látni megjelenés előtt hogy a grafika/gameplay mennyit változott, milyen újítások lesznek, stb.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
DaveHutt
őstag
válasz szupermacs #142815 üzenetére
Ennyit találtam én is, nem tudom ezen mi került 500 MB-ba.
-
-
negyven2
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DaveHutt
őstag
válasz MasterMark #142806 üzenetére
Értem és gyökérségnek tartom.
-
EmThor
addikt
17-kor Red Dead trailer
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
senior tag
Sziasztok, garanciális kérdésem lenne. Játék közben megadta magát az LB gombom az elite kontrolleren. Garanciális vajon gariba megcsinálják vagy csak fizetősen? Nem volt leejtve szétszedve vigyáztam rá. köszi
-
DaveHutt
őstag
válasz Dreimus #142788 üzenetére
1080p streamingre használom, netes források szerint ez kőkemény 20!!! megabit/sec forgalmat generál. Ezért kell lekorlátozni a 180/150 megabites forgalmamat. Röhejes.
-
kazuma921
aktív tag
Sima One S-en nem volt baj a Halo Reachel, nyilván homályos volt kicsit mivel 360 játék, de nem volt mikroakadás meg ilyesmi.
Egyébként a Homefront the Revolutiont én is ajánlom mindenkinek! Azért lett bukta, mert nagyon bugosan jelent meg. Ezeket mára nagyjából kiírtották, én kétszer vittem végig PC-n, a legnehezebb fokozaton, jobban élveztem mint a FarCry-t.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
törölt tag
válasz MasterMark #142798 üzenetére
Visszaolvasva az itteni hírek alatti kommenteket, nekem különösebben nincs kedvem veled egy ilyen átlagos játékon vitatkozni. Engedjük el a témát.
Amd power, okés, lehet még ma leszedem. Tudtommal van benne co-op küldetés, majd azt lezúzom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest