Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Microsoft's new Xbox controller designed for accessibility leaks ahead of reveal
AMD Power: nem rossz játék, csak pont rosszkor idegesített fel... pedig szerintem már a végén voltam szinte.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz oriic #143795 üzenetére
Tudom, olvastam a hivatalos oldalon.
Amúgy a Mad Max jó játék lett, csak valamiért nem fejeztem be (az biztos, hogy akkor kiRAGEeltem )
Amúgy az oldalukon kint van a Box Art is. Xbox One/PS4/PC. Switch nincs (még?)
"Dive headfirst into a dystopian world devoid of society, law, and order. RAGE 2 brings together a true open world FPS experience where you can go anywhere, shoot anything, and explode everything."
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Def26 #143793 üzenetére
Olyan, csak a Mad Max reboot előtt pár évvel készült.
Az első rész egy "szokásos" id techdemó volt: az aktuális verziójú idTech motorra csináltak egy viszonylag egy totálisan üres játékot (a világ maga egész hangulatosra sikeredett volna, ha minimális fizika kerül bele, de minden tárgy oda volt szögelve a helyére és ez nálam nagyon sokat rontott az élményen).[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
Holnap érkezik a Gameplay előzetes!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jovanny2 #143784 üzenetére
Szerviz igényt simán intézték magyar ügyfélszolgálaton is.
Én annó az FH2 idején amikor bugos volt a bundle, akkor cseteltem velük, de akkor mondhatni muszáj volt, mert akkor az itthoni ügyfélszolgálat is azt javasolta, hogy úgy intézzem, mert ők nem tudnak mit tenni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Jovanny2
őstag
válasz Erdei88 #143783 üzenetére
Nem tudom. Volt már refund 2x, szerviz igénylés 4-5x, gari intervallum beállítás 2x. Mondjuk az igaz, hogy régen az is sokkal gördülékenyebb volt, de szerintem kiszervezhették Indiába, mert egyre értetlenebbek, körülményesebbek, de közben egyre nyájasabbak lettek. A telefonos magyar viszont 2-ből 1 sikeres, az arány egyelőre rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Gabesz84 #143777 üzenetére
Valószínűleg az egyes eladók maguk határozzák meg, mint az eBay-en. Ezért kellene az eladóval felvenned a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
RudY
addikt
válasz Gabesz84 #143774 üzenetére
Tényleg jó ár, de azért kérdezz rá az eladótól, hogy valóban új, gari stb. hogy áll.
Nancy Schneider has not provided return and refund policies for display on Amazon. Please contact Nancy Schneider to request a refund or get information about policies that may apply. -
nagyúr
-
őstag
Amazon.de-n keresztül, ha az ember piactérről rendel, az mennyire megbízható?
csak mert Xbox one X 339EUR+14EUR posta, ami egész jó ár lenne... lehet még el is csábulok -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Cyrin
addikt
a játékokból ki kell lépni Home-kijelölés-menü-quit-tel? vagy bezárja magától?
-
Erdei88
veterán
Ismételten egy kis segítségre lenne szükségem.
Immáron 3. hete tart a levelezésem a supportttal mert nem tudok X360-as jatékokat vásárolni. Jobbnál jobb ötletek, köztük, hogy fiók törlése a Boxról és factory reset.Ezt meg is csináltam, most viszont olyan problémám van, hogy hiába állítom a felbontást 4K-ra, visszaugrik 1080P-re. Újabb reset megoldhatja a problémám vagy hívogassam a supportot?
Ugyanaz a TV, HDMi kábel és elrendezés mint a reset előtt, eddig hibátlanul működött a 4K és a HDR is! Box szerint tökéletesen kompatibilis továbbra is -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
válasz Jovanny2 #143702 üzenetére
Figyu a legkomolyabban mondom, arra nincs időm hogy naponta konzolozzak, de sokszor - főleg hétvégén - még a PH oldalakra sem jut időm hogy akár csak olvassak nemhogy forumozzak. Arra meg pláne nem hogy kamuregeket csináljak. Nem lételemem az itteni élet, de nem is olyan kurta fontos ez az azonosító számomra. DE. Ha valami gondom volna itt bárkivel akkor abban biztos lehetsz hogy az EGYETLEN SAJÁT nevemben levő regisztrációval fogom elküldeni arra a bizonyos helyre. Mégha utána ezért pihit is kapnék...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Xanax88
tag
Hali!
Tudom, nem épp ide tartozik, de innen előbb tudok elképzelni hiteles választ.
Nemtudom a játék topicjában tolják e boxról...Naszóval:
A héten megvettem lemezesen a Diablo3 at.
Megvenném a necro pakkot is valamikor... viszont nem vágom a dolgokat.Minden online vásárlás ami eddig volt, asszony accján van, én is elérem, tökjó.
Viszont ez így ilyen formában lemezes játék kiegnél is működik?
Ha az ő profiljára veszem meg a pakkot én is elérem? És ha elérem, tudjuk egyszerre használni?
Vagy kénytelen vagyok 2x megvenni? (Csak mert neki is kellene, általában kettesben játszunk)
Jó lenne... anyagilag is, (bár nem drága, de úgy 1+kaszt kerülne annyiba mint maga a játék...) meg nemigen akarok semmit az én accomra, leginkább, hogy ne legyen szétszabdalva a megvett tartalom 2 acc közt...[ Szerkesztve ]
Krisz
-
törölt tag
Most nézem az Otherworld retro Quake videóját és így belegondolva most már volt több új Wolfi és egy Doom rész, ezért ideje lenne a Quake sorozatot is leporolni. Lenne boldogság bőven
-
Aslan
aktív tag
Köszönöm szépen a választ! Akkor türelemmel várok!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Cyrin
addikt
válasz mj1981 #143751 üzenetére
Meg veszekedés a két gyerek között, ki mivel mennyit stb. EA access is befigyelt, már esélyem sincs állítgatni. Hétvégén szülinapi parti lesz, jönnek a barátok is. Mi lesz itt...
Már csak az akku töltő hiányzik, de az istennek se akarja árulni a Lidl...[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
válasz Zsolty20 #143748 üzenetére
Na mindegy, nem érdekel. Ez a hub eléggé elcseszte a profilomat, nem tudtam belépni egyáltalán, még a profilkép is eltűnt. Próbáltam újra felvenni a géphez, de azt írja, hogy már van egy profil ezzel a címmel ezen a gépen használatban, de a másik a profil a barátnőmé ami meg gmail-es. Most ilyenkor a jóédesszájbatekertmindene van?
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #143743 üzenetére
Gondolom csak opcionalis lesz.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Cyrin
addikt
válasz mj1981 #143739 üzenetére
google fordító?
végre beüzemeltem a 2 hónapja vett xboxot a gyerek szülinapjára, azért tényleg jó lenne a magyar nyelv, nekem nem gond, de ezt az egyszeri ember nem üzemeli be magától így egykönnyen az biztos (vagy nem foglalkozik azzal mit ír ki, csak lépked tovább). nagyon hasznos volt amit itt olvasgattam az utóbbi egy évben, van vagy 10 játék már ingyen...live kötelező
-
törölt tag
válasz frankdelgado #143737 üzenetére
Mégis mindig gyerekesen odaszólsz neki
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #143710 üzenetére
Oda kellett csapni a csàvonak, mert nem elég h nekiàllt konzolhàborúzni, még jàtszotta is az eszét, h mekkora fakabàt. Mike gyerekbe is ezért kötöttem bele, mert jogàszkodott. Bàr azt sajnàlom, mert ő egy intelligens gyerek.
-
kakuk.tamas
addikt
Nem tudom mit csináltak a srácok, de az új frissítéssel érezhetően gyorsabb lett a box. (Delta/1S)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Aslan
aktív tag
Üdv Konzol Guruk!
Szinte biztos, hogy láma kérdést fogok feltenni nektek, de én azt olvastam még korábban több forrásból is, hogy a következő nagy frissítésnél az XBOX ONE konzolok megkapják a magyar nyelvet is a választható nyelvek közül.
Nos a napokban a konzolom letöltött és telepített egy több száz megás update-et, de magyar nyelv továbbra sem választható. Most ez akkor nem a nagy tavaszi frissítés volt, vagy az volt csak a magyar nyelv híre falsnak bizonyult?
Elnézést, amiért esetleg hülyeséget kérdeztem, de örülnék, ha valaki érdemben tudna válaszolni, amit előre is nagyon köszönök!
Üdv:
Aslan[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
K1nG HuNp
őstag
válasz FollowTheORI #143712 üzenetére
az ea access nagyon durván megéri. en pl nem vagyok egy nagy fifás, ezért egy használt 17et zsebeltem be csak azért hogy ha átjönnek a haverok legyen valami tolható, ez fájt nekem 7,5 ezer forintba. Erre kiderult hogy össz-vissz 6 ezer forint egy évre az access és ehhez folyamatosan csapkodják majd hozzá az 1 szezonnal régebbi fifákat, bfeket.
Ha végigjátszom a jelenleg megvetteket én mindenképpen előfizetek Meg gondolom itt is az van hogy ha idővel lejár az előfizud akkor megmarad minden a gépen csak nem tolhatod, aztán ha megjön a kedvem előfizetek egy hónapra és folytatom
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz kazuma921 #143717 üzenetére
DaveHutt Kösz. Valószínűleg nem én készülékemben van a hiba. Tuti én vagyok a béna....
Ezzel a "feladattal" szenvedek Videót már 100-t láttam róla.
Illetve a probléma az ,hogy nekem ez a HACK nevű cuccom nincsen. Nem is tudok venni, csinálni, se shopban se sehol. Pedig már volt nekem a játékban ilyen. Bejutok ebbe a Medic állomásra. Oda is megyek az autó végébe de semmi... ötletem.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #143712 üzenetére
Van jobb a mostani új belèpőknek, úgy hívják Haver&Home. Enèlkül nem a Box lenne a favorítom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hati
addikt
válasz Def26 #143693 üzenetére
<nagyon off>
Az IP nem elég, hiszen, ha munkahelyéről is ph-zik, akkor lehet, hogy 10 másik kollégája is ugyan ezt teszi, főleg, ha mondjuk egy IT cégnél dolgozik. Ha más IP-t akar, akkor az egyik fiókkal, mondjuk wifi-n, a másikkal meg mobilneten lép be. VPN sem kel hozzá.
</nagyon off>[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #143713 üzenetére
Single modban nyomom es ott akadtam el...
-
Jovanny2
őstag
válasz joey04 #143711 üzenetére
Szia. Így. Minden előfizu a profilhoz van kötve. Mindent leír MS a fenti linken. Törölje az előző tulaj, és teljes törlést csináljon. Persze te is meg tudod csinálni. A másik lehetőség megtartja az appokat és a játékokat, csak az oprendszert állítja alapállapotba. Ez hasznos, amikor már belaktad a gépet, es valami miatt resetelned kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #95558144 #143626 üzenetére
Szerintem a GamePass elsősorban az új belépőknek és azok becsábítására van... meg talán az EA access is (bár az inkább az EA játékaival ismerkedőknek van, hasonló gondolat mentén, de kiadóhoz csábítás, nem konzolhoz, hisz PC-n is van, ami hülyeség, hogy nem közös a PC-vel, szerintem rossz döntés, de az megint más téma)...
Nekem is pl jól jön/jött, mint új belépő, hogy a régi nagyobb címeket sorozatokat exkluzívokat nem kell megvenni...
Bár a Halo-kat megvettem a géppel, de valójában tök feleslegesen, főleg ha a MCC is bekerül a Game Passba, akkor kvázi idulásként párezer forint + gép áráért rengeteg játékot tolhatsz ki, ami hónapokra leköt minimális befektetéssel indulásként. Utána ugyis lemondod előbb utóbb...
Ezt pl PS-en nem tudod megtenni... hanem szépen meg kell venned a gépet és az összes játékot/exkluzívot megvenni egyenként! mikor belépsz... mondanom sem kell hogy sokkal nagyobb induló kiadás ami lehet el is tántoríthat... de minimum megfontolandó.
Egy előny van, jobbak a játékok. Az a pár ami van exkluzív.
De ehhez tudatosnak kell lenni és utánajárni, nem a tipikus leemelem a polcról (szülő a gyereknek pl ajándékba) és hazaviszem random vásárlási döntés.Azok akik régóta konzoloznak, azoknak persze nem jó a GP, hiszen kitolták a benne lévő játékokat... ők tuti nem is előfizetők szvsz már. Vagy eleve be sem léptek.
De mégegyszer, szerintem nem is nekik szól... meg nem is hosszútávon jó ez. Csak indulásnak, és az MS szeritem ezért hozta létre ezt (hogy a gépeket ezzel adják el). "Vegyél XBOX-ot, havi xy összegért kapásból 100+ játékkal tolhatod..."... ez csábító.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
joey04
titán
Sziasztok!
Teljesen konzol-szűz vagyok, ezért alapvető kérdéseim lennének használt gép vásárlásával kapcsolatban:
Ha veszek egy gépet, hogy működik itt a "gyári állapotra" való visszaállítás? Tehát hozzá van-e rendelve esetleg a géphez az ex tulaj live előfizetése, esetleges game pass előfizetése, és ha igen, akkor ezt neki kell leválasztani? Vagy ezt meg tudom oldani én is? Mire kell ezzel kapcsolatban figyelni a vásárlásnál?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #143709 üzenetére
Hétvége van, nem voltam sokat fent (hála Istennek)!
De ami igaz az igaz: OFF-olást abbafejezni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Skywalker Lajos meg alszik, ahelyett hogy szétcsapna köztetek...
-
Bep
őstag
válasz StLui #143670 üzenetére
Ma mentem jó pár könnyed multi versenyt FM6-ban. Igaz nem voltunk sokan, de nagyon jó volt, mindenki figyelt a másikra. Terveztem FC5-t estére, de nem tudtam kilépni a multiból. Nem lökött senki senkit, nem futott rá senki senkire (néha az első kanyar volt kritikus, de nagy események ott sem voltak), pedig volt fluktuáció a lobbyban és láthatóan voltak kisgyerek tudású játékosok is.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz bandi0000 #143704 üzenetére
Hát, itt már csak a piócás ember segíthet, meg a modker topik... de ez már OFF-ba ment kicsit. Sorry.
Amúgy tényleg másodreg vagyok, mert Jovanny voltam, csak elfelejtettem a jelszavam 10 éve, és csináltam új profilt. De mentségemre legyen mondva, hogy törölhettem az eredetit.
Ja, és Sugarforce. Ha a szavaimat használod, az Isten sem mossa le rólunk, hogy ugyanaz vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Bingooo #143701 üzenetére
Bocs, találtam. Kicsit sem Bogyis. Na jó, befejeztem. Ja, és a félreértések elkerülése végett, mielőtt rámvetülne a gyanú sötét árnyéka: én sohasem írtam privátot senkinek ilyen hülyeségekről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest