Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #95558144 #143626 üzenetére

    Szerintem a GamePass elsősorban az új belépőknek és azok becsábítására van... meg talán az EA access is (bár az inkább az EA játékaival ismerkedőknek van, hasonló gondolat mentén, de kiadóhoz csábítás, nem konzolhoz, hisz PC-n is van, ami hülyeség, hogy nem közös a PC-vel, szerintem rossz döntés, de az megint más téma)...

    Nekem is pl jól jön/jött, mint új belépő, hogy a régi nagyobb címeket sorozatokat exkluzívokat nem kell megvenni...

    Bár a Halo-kat megvettem a géppel, de valójában tök feleslegesen, főleg ha a MCC is bekerül a Game Passba, akkor kvázi idulásként párezer forint + gép áráért rengeteg játékot tolhatsz ki, ami hónapokra leköt minimális befektetéssel indulásként. Utána ugyis lemondod előbb utóbb...

    Ezt pl PS-en nem tudod megtenni... hanem szépen meg kell venned a gépet és az összes játékot/exkluzívot megvenni egyenként! mikor belépsz... mondanom sem kell hogy sokkal nagyobb induló kiadás ami lehet el is tántoríthat... de minimum megfontolandó.
    Egy előny van, jobbak a játékok. Az a pár ami van exkluzív. :)
    De ehhez tudatosnak kell lenni és utánajárni, nem a tipikus leemelem a polcról (szülő a gyereknek pl ajándékba) és hazaviszem random vásárlási döntés.

    Azok akik régóta konzoloznak, azoknak persze nem jó a GP, hiszen kitolták a benne lévő játékokat... ők tuti nem is előfizetők szvsz már. Vagy eleve be sem léptek.
    De mégegyszer, szerintem nem is nekik szól... meg nem is hosszútávon jó ez. Csak indulásnak, és az MS szeritem ezért hozta létre ezt (hogy a gépeket ezzel adják el). "Vegyél XBOX-ot, havi xy összegért kapásból 100+ játékkal tolhatod..."... ez csábító. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák