Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

Topikgazda

Kellemes esetem az Amazonnal.

Volt egy amazonos ajánlat, miszerint ha veszel 3 hónap Xbox Live Gold tagságot most féláron (~3700 Ft), akkor másik hármat ingyen adnak hozzá. Mivel egész nap a gép előtt ülök szinte ahogy megjelent a cikk, rögtön cuppantam is rá, 5 perc alatt megvolt a vásárlás. Rögtön kopogtattam az Amazon help-en, hogy akkor kellene a ráadás ingyen 3 hónap - mire az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy technikai gond van 48 órán belül megkapom. Mondanom sem kell nem kaptam meg.

Amazon Help:
    1. Első amazonos ügyintéző: mégsem vagyok rá jogosult, reklamáljak az Xbox-nál
    2. Xbox: biztos ami biztos megkérdeztem, mondták, hogy ez nem az ő ajánlatuk volt - kontaktáljam csak az Amazont
    3. Második amazonos ügyintéző: jóval kedvesebb volt, mint az első - elmondta, hogy volt egy elég komoly technikai problémájuk, sajnos nem tudják mindenki számára megadni a további 3 hónapot ingyen, de nekem kárpótlás gyanánt visszaadják a vásárlásom árát - függetlenül attól, hogy már felhasználtam a kódot.

A tanulság, hogy sohase hagyjátok magatokat! :K

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés