Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spectre Divide - Befellegzett a játéknak, lekapcsolják a szervereket
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Hosszabb bemutatón nézhetjük meg, hogy milyen lesz az Atomfall
- GTA V
- Félórányi bemutatót kapott a Blades of Fire
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Nintendo Switch
- Steam topic
Aktív témák
-
-
proper
őstag
pro street + burnout paradise-ban hogy lehet az irányitást a sima gombokra tenni?
ha nem lehet elég szomorú leszek
-
Ati007
őstag
beléptem én is a klubba egy premiummal(forza,pinata verzió) a boltban azt mondták ez már falconos de a dobozára 203w van irva
mondom a srácnak ez tuti falconos mondja igen mert a matrica régi rajta de belül a táp már 175w, kibontja és tényleg
egyébként 2007.09.19 gyártás és lot no 0742, remélem ez tényleg a falconos .
sajna zseblámpa nincs kéznél hogy megnézem meg elég picik a lyukak nem is biztos hogy látnám a heatpipot. -
LaliPapi
tag
Ha már a zajoknál tartunk. Nektek nem zajos a box tápja?
Ma figyelgettem, lassan hangosabb, mint maga a box.
Eddig nem vettem észre, hogy ilyen hangos lett volna. -
spammer
veterán
Nektek nem szokott néha 1-1 pillanatra ilyen halk "pattogó" hangot kiadni kikapcsolás után? Mintha a műanyag halkan pattanna egyet... Eddig nem figyeltem fel rá, most viszont 2x is halottam pár percen belül.
2 hetes, 175W-os Arcade, kikapcsolás előtt mindig hagyom dashboardban 20-30 percet.. Remélem nem az alaplap kezd dögleni már most
Nagyon szeretem, csak bennem van állandóan a para hogy megdöglik
-
feka007
veterán
válasz
wilddog #7284 üzenetére
Azt még a tervezés sorn kellett volna kiszűrniük, de épphogy összerakták a gépet, már ment is a boltba, mert fontosabbnak tartották a biztonságnál, hogy még a PS3 előtt megjelenjen. Gondolom számoltak a meghibásodásokkal, de szerintem még ők sem képzelték, hogy ennyi szar lesz...
-
wilddog
tag
Ha nekem is működni fog(Xbox 360 arcade), ígérem én sem fogok panaszkodni.
-
wilddog
tag
Miért nem tesztelik le a gépeket? Tesztelések során csak kiderülne, hogy mi van.
A másik, hogy az alkatrészeket talán olyan minőségű anyagból kéne elkészíteni, ami bírja a nagyon magas hőmérsékletet is, hűtés ide vagy oda, bírnia kellene a fellépő hőt. Vagy telerakni hűtőbordákkal( bár nem láttam még Xbox-ot belülről..), mert ez így durva, már ami abban a cikkben van. Tudtam, hogy előfordul, hogy meghibásodnak, na de nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben sok a meghibásodás.
Nemtom, vettem tavaly szeptemberben egy PS2-őt, nyúzom mint állat, de semmi baja nincs. -
wilddog
tag
Hát ez nem túl bíztató. Ennyire sok a meghibásodás? Azt aztán, hogy?
-
Djuree
félisten
válasz
misirulez #7267 üzenetére
én elvagyok az ilyen szabadon mászkálós játékokkal. a gothicokban is órákat el tudtam mászkálni csak úgy gyönyörködni a tájban meg felfedezni.
itt is ezt csináltam egy darabig ma. nem csináltam semmi küldetést csak lovagoltam a városon kívül meg ugráltam tetőről tetőre -
late
tag
Szerintetek egy flashelt gép silver reggel, csak demok és előzetesek megtekintésére használva, online játék használata nélkül is bannolva lesz?
-
Djuree
félisten
én most tolom az assasins creedet és baszott jó!
sokan szidták hogy unalmas de sztem egyáltalán nem az! -
wilddog
tag
De mondjuk, tegyük fel a Lost Planet játékot megveszem, akkor azt ki tudom menteni a memória kártyára és kikapcsolás után visszatölteni az állást ?
-
misirulez
senior tag
válasz
JamesHolden #7259 üzenetére
Illetve ha jól tudom (itt írták a fórumon)
hogyha xbox1-es játékokkal akarsz játszani azok se fognak menni.Egyébként kijátszottam a graw2-őt, és
TYŰ de rövid volt
de TYŰ dejó -
wilddog
tag
Tehát, minden játék működik, merevlemez nélkűl, csak éppen nem lehet visszajátszani, meg online-on játszani ? (online nem is akarok, szerencsére)
A visszajátszás pontosan mit jelent? -
darnellsmith
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #7251 üzenetére
azt nem ismered, de ha Te mondod
-
wilddog
tag
Engem a beregisztrálás érdekelne bővebben, és állítólag van 2-3 olyan Xbox360 játék, amit merevlemez nélkül nem lehet elindítani, nem lehet működtetni Xbox360 Arcade-on. Nem tudja valaki, melyek ezek, név szerint?
-
Def26
félisten
Itt egy link ahol magyarul is le van írva a dolog. (hdd hack).
Azt tudja valaki, hogy hol lehet ilyen tipusú hdd-t kapni? Western Digital BEVS series -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darnellsmith #7250 üzenetére
Überkonzol
ott tuti nem baxnak át ha Falcon-osat kérsz azt is kapod
-
Ati007
őstag
skacok bizti hogy a 203w boxok nem falconosak? mert ma voltam bent egy konzol boltban ahol venni szeretem volna egy új falconos gépet mondta a srác ok hozz egyet a raktárból majd kihozta és láttom ez 203w, forza és pinata adtak volna hozzá de matrica nem volt a dobozon.Szóval otthagytam mert azt éreztem át akarnak b@szni.
Ha esetleg tudtok boltot ahol már falconos premium van ne tartsátok magatokba
(megéri az elite a plusz lóvét?) -
LaliPapi
tag
Ja, és szerencsétlen User aki nem olvassa el rendesen a tutort, megveszi a jó nagy hdd-t ócsón, elkezd vele vacakolni, és dühösen látja, hogy a boxban az is csak 20G.
Elite HDD-t még nem tud dump-olni. Ha majd tudja akkor lesz értelme is.
Tehát összegezve ez a program a használhatóságát tekintve számomra egyenlő a nullával. -
LaliPapi
tag
Ja , kiveszi és visszateszi az eredetit.
Ez arra jó, hogy a megfelelő progival, az eredeti vinyóról le tudja szedni a demókat, és egyéb dolgokat is, és rá is tud másolni.
Ahhoz, hogy kicseréld egy másikra, fel kell "készíteni" az új vinyót. Amire sajnos nem láttam még megfelelő programot. -
bwoay
nagyúr
válasz
spammer #7232 üzenetére
marha jó video, a csóka látszólag elsőre csinálja,
így is alig több, mint 13 perc szétszedni is összerakni
(ennek majdnem a fele próbálgatás, hogy mi hogyan passzol,
meg a rugóval való szerencsétlenkedés).
8 csavar... hmmm...
akkor miért nem látom mindenütt, hogy az emberek cserélgetik a winyókat?
hogy van az, hogy 15-20 rugó körüli összegért mennek a 20 GB-os xbox HDD-k,
mikor ennyiért már 120 GB-os SATA winyót lehet venni?pap:
azért azt a HD-t fel is kellene ismertetni a boxszal, nem?
valami speciális file-rendszer, vagy FAT tábla talán csak van rajta... -
feka007
veterán
Na lejárt az egy hónap, megcsináltam a második gamertagomat is, így van még két hónap összesen.
-
spammer
veterán
-
Def26
félisten
Srácok, próbálta már valaki szétkapni a HDD-t? Olyan vinyó van benne ami pl.: a laptopokba való?
-
spammer
veterán
Na végeztem a Devil May Cry 4-ben, bár csak az alap (Human) fokozaton, de rohadt jó volt. A főellenségek egyáltalán nem durvák, simán verhetők, néha sokkal nehezebb volt 1-1 pályarész. Volt 1-2 rész persze, ahol nem kicsit lettem ideges (lézeres ugrabugrálós rész pl.), de összességében nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek.
2 kifogásom van mindössze: az egyik a már említett ugrálós, ügyeskedős részek, a másik, hogy nagyon szép, meg kidolgozott meg minden, de azért lehetett volna több, változatosabb pálya. Mert a meglévők sokszor ismétlődnek, persze ez a sztori miatt is van így...
Szerintem kötelező xboxra
-
misirulez
senior tag
Jah kiválasztottam a silvert erre ki irta, hogy van egy month free goldom.
Mostmár csak látom is a letöltéseket, filmek demok zenék meg miegymás, nekem csak az a divx codec kellene.
Azt hol keressem? -
misirulez
senior tag
Hát de mégis kéri ahhoz, hogy megcsináljam a profilt
Vagy válasszam ki a silvert, aztán ha vlgeztem aktiválódni fog a live vagy mi a faszom?
Eleve rossz dolgokat adok meg cimnek meg stb. ez nekem magas a kurvaanyját.Jah meg a faszomwindows live ID, amit msn-hez használok, eamil jelszót sem fogadja el a köcsöge.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Most csinálom a live accountomat, "redeem code"-omat honnan tudjam, hogy mi? -
bwoay
nagyúr
én vennék, ha a vizes üzemmód miatt elbuknám a garanciát,
plusz letiltanának a sztrádárólpl ott van a PSP: az aztán megy "vízzel", mint a szél,
az átalakításhoz szét sem kell szedni, annyira tiszta a módszer
és nem kell tartanom semmiféle retorziótól.
Úgyhogy csak hébe hóba veszek bele benzint,
amikor éppen nagyon jó minőségűt adnak -
Prof01
veterán
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Gebriel #7208 üzenetére
Persze, hogy értem, azért nem is írtam rá semmit, mert igaza van Bwoay-nek és mindenki másnak is! Én nem szertenék a pénzkereseti-téma mögé bújni, sajnálom rá a pénzt, ez van!
Én úgy vagyok vele, hogy nem erre fogom elkölteni a megkeresett pénzt, hanem másra! A másik pedig, hogy én szeretnék kipróbálni mindenféle játékot és nem 2 évvel később, hanem most azonnal! És ahhoz pedig rettenet mennyiségű magyar királyi forint kellene, hogy mindent megvegyek eredetiben, mert azért nekem van az is!!!
De én nem is szeretnék erről a témáról beszélni többet, mert eddig én egy szóval sem említettem a warezolást ezen a fórumon és nem is fogom! -
Gebriel
veterán
válasz
tobias40 #7053 üzenetére
Erről kár vitatkozni,legyen mindenkinek magánügye a pénztárcája és a döntése!!
Magánügy?Nem!Bűncselekmény..!!!!
Pesze a legegyszerűbb a szőnyeg alá söpörni az egészet majd pár tucat hsz után újra kezdeni a témát,hogy milyen cd-re és hányszorosan írják meg a játékokat..
Másrészt nem tudom pl Te mit szolnál hozzá ha a munkádat,már ha dolgozol,semmibe néznék és tönkre tennék?(ne vedd támadásnak)
Mert akik azon fáradoznak,hogy nekünk játékokat készítsenek azok munkáját(is) teszik tönkre a warezolok. -
Djuree
félisten
ajánlom figyelmetekbe:
joey
van egy-két jó ár... -
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #7200 üzenetére
Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Nők, nőügyek (18+)