Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Aktív témák
-
-
proper
őstag
pro street + burnout paradise-ban hogy lehet az irányitást a sima gombokra tenni?
ha nem lehet elég szomorú leszek
-
Ati007
őstag
beléptem én is a klubba egy premiummal(forza,pinata verzió) a boltban azt mondták ez már falconos de a dobozára 203w van irva mondom a srácnak ez tuti falconos mondja igen mert a matrica régi rajta de belül a táp már 175w, kibontja és tényleg
egyébként 2007.09.19 gyártás és lot no 0742, remélem ez tényleg a falconos .
sajna zseblámpa nincs kéznél hogy megnézem meg elég picik a lyukak nem is biztos hogy látnám a heatpipot. -
LaliPapi
tag
Ha már a zajoknál tartunk. Nektek nem zajos a box tápja?
Ma figyelgettem, lassan hangosabb, mint maga a box.
Eddig nem vettem észre, hogy ilyen hangos lett volna. -
spammer
veterán
Nektek nem szokott néha 1-1 pillanatra ilyen halk "pattogó" hangot kiadni kikapcsolás után? Mintha a műanyag halkan pattanna egyet... Eddig nem figyeltem fel rá, most viszont 2x is halottam pár percen belül.
2 hetes, 175W-os Arcade, kikapcsolás előtt mindig hagyom dashboardban 20-30 percet.. Remélem nem az alaplap kezd dögleni már most
Nagyon szeretem, csak bennem van állandóan a para hogy megdöglik
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
feka007
veterán
válasz wilddog #7284 üzenetére
Azt még a tervezés sorn kellett volna kiszűrniük, de épphogy összerakták a gépet, már ment is a boltba, mert fontosabbnak tartották a biztonságnál, hogy még a PS3 előtt megjelenjen. Gondolom számoltak a meghibásodásokkal, de szerintem még ők sem képzelték, hogy ennyi szar lesz...
-
wilddog
tag
Ha nekem is működni fog(Xbox 360 arcade), ígérem én sem fogok panaszkodni.
-
wilddog
tag
Miért nem tesztelik le a gépeket? Tesztelések során csak kiderülne, hogy mi van.
A másik, hogy az alkatrészeket talán olyan minőségű anyagból kéne elkészíteni, ami bírja a nagyon magas hőmérsékletet is, hűtés ide vagy oda, bírnia kellene a fellépő hőt. Vagy telerakni hűtőbordákkal( bár nem láttam még Xbox-ot belülről..), mert ez így durva, már ami abban a cikkben van. Tudtam, hogy előfordul, hogy meghibásodnak, na de nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben sok a meghibásodás.
Nemtom, vettem tavaly szeptemberben egy PS2-őt, nyúzom mint állat, de semmi baja nincs. -
wilddog
tag
Hát ez nem túl bíztató. Ennyire sok a meghibásodás? Azt aztán, hogy?
-
Djuree
félisten
válasz misirulez #7267 üzenetére
én elvagyok az ilyen szabadon mászkálós játékokkal. a gothicokban is órákat el tudtam mászkálni csak úgy gyönyörködni a tájban meg felfedezni.
itt is ezt csináltam egy darabig ma. nem csináltam semmi küldetést csak lovagoltam a városon kívül meg ugráltam tetőről tetőreLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
late
tag
Szerintetek egy flashelt gép silver reggel, csak demok és előzetesek megtekintésére használva, online játék használata nélkül is bannolva lesz?
-
Djuree
félisten
én most tolom az assasins creedet és baszott jó!
sokan szidták hogy unalmas de sztem egyáltalán nem az!LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
wilddog
tag
De mondjuk, tegyük fel a Lost Planet játékot megveszem, akkor azt ki tudom menteni a memória kártyára és kikapcsolás után visszatölteni az állást ?
-
misirulez
senior tag
válasz JamesHolden #7259 üzenetére
Illetve ha jól tudom (itt írták a fórumon)
hogyha xbox1-es játékokkal akarsz játszani azok se fognak menni.Egyébként kijátszottam a graw2-őt, és
TYŰ de rövid volt
de TYŰ dejó[ Szerkesztve ]
-
wilddog
tag
Tehát, minden játék működik, merevlemez nélkűl, csak éppen nem lehet visszajátszani, meg online-on játszani ? (online nem is akarok, szerencsére)
A visszajátszás pontosan mit jelent? -
darnellsmith
senior tag
válasz GeneraL_XTX #7251 üzenetére
azt nem ismered, de ha Te mondod
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
wilddog
tag
Engem a beregisztrálás érdekelne bővebben, és állítólag van 2-3 olyan Xbox360 játék, amit merevlemez nélkül nem lehet elindítani, nem lehet működtetni Xbox360 Arcade-on. Nem tudja valaki, melyek ezek, név szerint?
-
Def26
félisten
Itt egy link ahol magyarul is le van írva a dolog. (hdd hack).
Azt tudja valaki, hogy hol lehet ilyen tipusú hdd-t kapni? Western Digital BEVS seriesFanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Ceko
senior tag
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz darnellsmith #7250 üzenetére
Überkonzol
ott tuti nem baxnak át ha Falcon-osat kérsz azt is kapod
-
Ati007
őstag
skacok bizti hogy a 203w boxok nem falconosak? mert ma voltam bent egy konzol boltban ahol venni szeretem volna egy új falconos gépet mondta a srác ok hozz egyet a raktárból majd kihozta és láttom ez 203w, forza és pinata adtak volna hozzá de matrica nem volt a dobozon.Szóval otthagytam mert azt éreztem át akarnak b@szni.
Ha esetleg tudtok boltot ahol már falconos premium van ne tartsátok magatokba
(megéri az elite a plusz lóvét?) -
LaliPapi
tag
Ja, és szerencsétlen User aki nem olvassa el rendesen a tutort, megveszi a jó nagy hdd-t ócsón, elkezd vele vacakolni, és dühösen látja, hogy a boxban az is csak 20G.
Elite HDD-t még nem tud dump-olni. Ha majd tudja akkor lesz értelme is.
Tehát összegezve ez a program a használhatóságát tekintve számomra egyenlő a nullával. -
-
LaliPapi
tag
Ja , kiveszi és visszateszi az eredetit.
Ez arra jó, hogy a megfelelő progival, az eredeti vinyóról le tudja szedni a demókat, és egyéb dolgokat is, és rá is tud másolni.
Ahhoz, hogy kicseréld egy másikra, fel kell "készíteni" az új vinyót. Amire sajnos nem láttam még megfelelő programot. -
bwoay
nagyúr
válasz spammer #7232 üzenetére
marha jó video, a csóka látszólag elsőre csinálja,
így is alig több, mint 13 perc szétszedni is összerakni
(ennek majdnem a fele próbálgatás, hogy mi hogyan passzol,
meg a rugóval való szerencsétlenkedés).
8 csavar... hmmm...
akkor miért nem látom mindenütt, hogy az emberek cserélgetik a winyókat?
hogy van az, hogy 15-20 rugó körüli összegért mennek a 20 GB-os xbox HDD-k,
mikor ennyiért már 120 GB-os SATA winyót lehet venni?pap:
azért azt a HD-t fel is kellene ismertetni a boxszal, nem?
valami speciális file-rendszer, vagy FAT tábla talán csak van rajta...[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
feka007
veterán
Na lejárt az egy hónap, megcsináltam a második gamertagomat is, így van még két hónap összesen.
-
spammer
veterán
-
Def26
félisten
Srácok, próbálta már valaki szétkapni a HDD-t? Olyan vinyó van benne ami pl.: a laptopokba való?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
spammer
veterán
Na végeztem a Devil May Cry 4-ben, bár csak az alap (Human) fokozaton, de rohadt jó volt. A főellenségek egyáltalán nem durvák, simán verhetők, néha sokkal nehezebb volt 1-1 pályarész. Volt 1-2 rész persze, ahol nem kicsit lettem ideges (lézeres ugrabugrálós rész pl.), de összességében nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek.
2 kifogásom van mindössze: az egyik a már említett ugrálós, ügyeskedős részek, a másik, hogy nagyon szép, meg kidolgozott meg minden, de azért lehetett volna több, változatosabb pálya. Mert a meglévők sokszor ismétlődnek, persze ez a sztori miatt is van így...
Szerintem kötelező xboxra
-
misirulez
senior tag
Jah kiválasztottam a silvert erre ki irta, hogy van egy month free goldom.
Mostmár csak látom is a letöltéseket, filmek demok zenék meg miegymás, nekem csak az a divx codec kellene.
Azt hol keressem? -
misirulez
senior tag
Hát de mégis kéri ahhoz, hogy megcsináljam a profilt
Vagy válasszam ki a silvert, aztán ha vlgeztem aktiválódni fog a live vagy mi a faszom?
Eleve rossz dolgokat adok meg cimnek meg stb. ez nekem magas a kurvaanyját.Jah meg a faszomwindows live ID, amit msn-hez használok, eamil jelszót sem fogadja el a köcsöge.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Most csinálom a live accountomat, "redeem code"-omat honnan tudjam, hogy mi? -
bwoay
nagyúr
én vennék, ha a vizes üzemmód miatt elbuknám a garanciát,
plusz letiltanának a sztrádárólpl ott van a PSP: az aztán megy "vízzel", mint a szél,
az átalakításhoz szét sem kell szedni, annyira tiszta a módszer
és nem kell tartanom semmiféle retorziótól.
Úgyhogy csak hébe hóba veszek bele benzint,
amikor éppen nagyon jó minőségűt adnak[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Prof01
veterán
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
sakeee82
aktív tag
válasz Gebriel #7208 üzenetére
Persze, hogy értem, azért nem is írtam rá semmit, mert igaza van Bwoay-nek és mindenki másnak is! Én nem szertenék a pénzkereseti-téma mögé bújni, sajnálom rá a pénzt, ez van!
Én úgy vagyok vele, hogy nem erre fogom elkölteni a megkeresett pénzt, hanem másra! A másik pedig, hogy én szeretnék kipróbálni mindenféle játékot és nem 2 évvel később, hanem most azonnal! És ahhoz pedig rettenet mennyiségű magyar királyi forint kellene, hogy mindent megvegyek eredetiben, mert azért nekem van az is!!!
De én nem is szeretnék erről a témáról beszélni többet, mert eddig én egy szóval sem említettem a warezolást ezen a fórumon és nem is fogom![ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz tobias40 #7053 üzenetére
Erről kár vitatkozni,legyen mindenkinek magánügye a pénztárcája és a döntése!!
Magánügy?Nem!Bűncselekmény..!!!!
Pesze a legegyszerűbb a szőnyeg alá söpörni az egészet majd pár tucat hsz után újra kezdeni a témát,hogy milyen cd-re és hányszorosan írják meg a játékokat..
Másrészt nem tudom pl Te mit szolnál hozzá ha a munkádat,már ha dolgozol,semmibe néznék és tönkre tennék?(ne vedd támadásnak)
Mert akik azon fáradoznak,hogy nekünk játékokat készítsenek azok munkáját(is) teszik tönkre a warezolok. -
Djuree
félisten
ajánlom figyelmetekbe:
joey
van egy-két jó ár...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
bwoay
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest