Aktív témák
-
Djuree
félisten
aki ps3-on gondolkodik box helyett, vegyen egy psp-t is a box mellé. én vettem egyet és nem bántam meg nagyon jó kis cucli. nagyon sok most jövő ps3-as cucc fog megjelenni rá, persze picit butitva. mennek rajta a ps1-2-es játékok és van rá nes, snes emulátor is. már most is nagyon sok jó játék van rá. hanyagolom is most a box-ot picit
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
dunc
nagyúr
Ja x guruk,ha én egy arcadot veszek,tehát nincs benne winyo,késöbb tudok bele venni winyot? És az mennyibe fáj,illetve nehéz beépiteni?
-
Krissz22
senior tag
Tudnátok linkelni nekem egy boltot, ahol lehet venni átalakítót, amivel tft-n is tudok játszani? Nekem NEM a HDMI-s változatú gépem van.
Köszi!
-
sakeee82
aktív tag
Igaz dolgot mondasz, de ez a nem telik rá akkor ne vegyél, ez baromság. Márcsak azért is, mert gondolom közben PC-n halálra töltöd a filmeket és gameket. Ha nem telik rá PC-t se vegyél! Ha mindent megveszel eredetiben, akkor bocsánat és vedd semmisnek amit írtam!!!
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Mert neked biztos minden egyes szoftvered PC-hez, a rendszertől az utolsó alkalmazásig jogtiszta. Soha nem volt warez játékod, soha nem töltöttél le olyan sorozat epizódot se vagy filmet se, ami nem hogy nem kapható itthon, de sehol a világon ki sem adták az adott formában, ezáltal akkor sem tudtad volna megvenni, ha akartad volna.
Hagyjuk már ezt a "warez, flash rossz" dumát, mert unalmas, nem kell a flame, nem erről szól a topic.
Mindenki azzal és olyan módon játszik, amivel és ahogy akar.
szerk: egyébként meg tudod kinek a szemét szúrják ki 17 ezer forintért 6-8 órás játékidővel, mint pl. Army of Two -nál. Jó game volt, de 10 ezret nem adnék érte, nem hogy többet, ilyen hosszúságú játékért.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
dunc
nagyúr
Na azért Magyarországon horror a konzoljátékok ára,nyugat europába reggel a tej,kemyér mellé berakják az x 360 játékot,de az itteni bérekhez képest horribilis összeg egy játék.
Én senkit nem itélek el a másolt játékok használata miatt,engem is csak az tart vissza ,hogy féltem a gart. és különben se vagyok nagyfogyasztó......De írtad,hogy konzoljátékra gondolsz,ott nem lehet szerinted? És a csorók vegyenek pc-t ott meg szabad? Vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
Scotty
tag
Nem értem ezt az állandó flashezést. Ha valaki konzolt vesz, az vegye meg becsülettel hozzá az eredeti játékokat. Ha nem tellik rá, akkor ne vegyen konzolt..
-
bwoay
nagyúr
-
woodbear
addikt
Én meg azon gondolkodtam, hogy ha javításra szorulnék, akkor lehet, hogy az alaplap csere lenne a legjobb, 20k-ért van egy "új" boxom! szerintem ez a leg normálisabb megoldás, az újragolyózás, meg stb szutykok helyett!
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Dassler
őstag
Sziasztok,
annyi kérdésem lenne, hogy amit az Elite-hez adnak HDMI kábelt, az miylen hosszú?
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
ellington
tag
nektek hogy tetszik a vegas 2? én nem vágtam hanyatt magam tőle, tökéletesen ugyanaz mint az elődje, de még a loading animáció is.
-
Djuree
félisten
válasz 30z.Samu #8363 üzenetére
hát elvileg javításnál belerakják a legújabb cuccokat, csak annyira lesz stabil mint a legújabb box-ok. a legújabbak meg már tényleg jók, szóval sztem ha esetleg régebbi és javítják utána már nem lehet probléma vele.
én is gondolkoztam egy időben hogy direkt rájátszok, hogy 500 fokos hőfúvóval adok neki egy kis hőt még, 100%halál és javíttatom, de inkább meggondoltam magam, jó ez így amíg műxik, majd ha tényleg meghal akkor megy javíttatni.egy srácnak most lett 3ledes, 2 évig ment hibátlanul. szóval azért vannak jó darabok is még a 2 éves gépek között is...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
spammer
veterán
Február elején vettem a gépet, tehát elvileg lejárt az 1 hónap. De ne is legyen rá szükségem.
Golem 1 év, olvass vissza mit írtam, vkitől elkértek 7 ezret javításkor, akkor az most milyen garancia? Garancia az, hogy nem kell fizetned semmit, javítják, vagy cserélik.
Multiformat szerintem nem vállal külön garanciát, viszont tesznek rá matricát amivel érvényes marad az MS gari.És igen, flashelt géppel nem kell liveozni ha számít a gari. Ha kiszűrnek, bant kapsz és akkor semmiféle MS gari nincs, ahogy már írták is előttem. És onnantól már semmiképp nem tudsz liveozni sem tovább.
Ha flashelt géppel liveozik valaki, az meg vállalja a kockázatot.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok én ps1 óta itt vásárolok ők is adnak rá 1 év garit minden estetbe,és ez nem csak duma nálluk mert amikor a ps2 még böven 100 felett volt akkor is zokszó nélkül cserélték!!!
Konzolium[ Szerkesztve ]
-
Spidee
senior tag
válasz spammer #8364 üzenetére
És csak ennyi garit adtak rá.
Mikor vetted a gépet?
Ezért lenne jó akkor a Golem, ott egy évet adnak rá flash-elve is.
Na akkor még megkérdezem a Multi-t, hogy ők mennyit adnak új flashelt gépre.[ Szerkesztve ]
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
tobias40
veterán
3 éves MS Garanciáról vmi tudni kell!
Ha bannolták a gépedet a Live-ról akkor baxhatjátok a garmatricát meg mindent,mert NEM CSINÁLJÁK meg!!
Beregizik hogy módosított a géped és mehetsz ahova akarsz!!
Tapasztalatból mondom nem a levegőbe beszélek,mint sok emberke itt,akik szét offolják az ezerszer megválaszolt kérdéseikkel a topic-t!Üdv!
-
dunc
nagyúr
Egy dolgot tudok én nem akarok 1000 játékkal játszani csak néhány ütös darab kell,tuti,hogy nem flashaltom meg, a gar. többet ér,és nem akarok abba a hibába esni mint a sima x esetébe,az menüs volt állandona csak új és új játék a végén már volt 139 db ,de kb 5-el játszottam akkor soakt is mondok.Szerintem nem olcsó egy x 360 game,de ha valaki egy jó szavatoságút vásárol akkor azzal rendkivül sokáig el fog játszani(live)
Nekem jövö héten derül ki összejön-e. Sima arcade lesz mert arra van lé.COD4 lesz megvéve....és egy darabik semmi már.
-
-
spammer
veterán
Emailben azt mondták:
gépre 1 hónap, flashre 6 hónap garanciát vállalnak.. Mondjuk a 6 hó flash garanciát nem értem, gondolom firmware frissítésre (is) vonatkozik.
Szóval nem sok a gari, ezért mondtam hogy érdemes megkérdezni a multiformatot pl. úgy tudom ott raknak rá MS matricát. Én is onnan akarom majd venni külön
30z.Samu jatekaim.hu
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Én mielőtt vettem végigkérdeztem egy csomó boltot. Sokan válaszra sem méltattak. Én a platinumshoptól vettem, de sajnos a gari matricának búcsút inthettem. (flash ) De ők legalább válaszoltak az emailekre, a gép küldése előtt telefonon egyeztetettek stb.
A multiformatról és az überkonzolról olvastam még pozitívakat, szóval esetleg ott is érdemes próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Spidee
senior tag
válasz spammer #8347 üzenetére
Értem!
Hát igen, igazad van, elég necces így vásárólni náluk.
Platinum Shop-ról mi a véleményetek, vagy tudtok nekem valami konzol boltot mondani ahol flash-elve árúlnak gépet, és megbízhatók?[ Szerkesztve ]
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
spammer
veterán
Nem bolt, nem kapsz számlát a cuccról. (Ezáltal semmi igazolást h ott vetted)
Futárral kell találkoznod egy megadott helyen. (Nincs boltjuk, azt sem tudod kik ők)Pont most olvastam, hogy gariban megcsinálták vkinek a gépét, de elkértek érte 7 ezer pénzt, tehát ez nem garancia. (Ezt is futáron keresztül intézték)
Egyébként azt is mondják h teljesen megbízhatóak, én nem tudom, csak leírtam azokat a dolgokat, amiket nem árt tudni.
Nem akarlak lebeszélni semmiről, a legtisztább, ha a számodra fontos dolgokra rákérdezel náluk (fórum, email).
-
ellington
tag
válasz Devastator #8344 üzenetére
4 óra játék után sem volt semmi gondja a kezemnek, nagyon jól megcsinált kontroller.
-
bwoay
nagyúr
válasz Devastator #8344 üzenetére
1. nem biztos.
2. a valaha gyártott legkényelmesebb kontrollerek egyike[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Devastator
tag
Hy. 2 kérdésem lenne. Hamár HDMI-s a Premium akkor az biztos, hogy Falconos? A kontroller nem kényelmetlen attól, hogy az alján az a dobozféleség?
-
spammer
veterán
Tényleg teljesen felesleges találgatni és főleg felesleges találgatásokról vitatkozni.
Az hogy mennyit bír pl. a Falcon, pontosan senki sem tudja. Mondhatom én is hogy semmi gond nem lesz vele, ha ez bárkit megnyugtat, de sajnos nem biztos hogy beigazolódna amit mondok
Vízhűtéssel is ment már tönkre box (több helyen is olvastam), és teljesen gyári állapotban is vígan is mennek régóta más boxok. Ezt kiszámítani nem lehet.
Belegányolni szerintem felesleges, én külső ventikkel és az overcoolt kiváltó play & charge kittel próbálok (majd) segíteni a helyzeten, lehet hogy van értelme ennek, de az is lehet hogy semmi értelme, majd az idő eldönti.
-
Djuree
félisten
ez hihetetlen egyes embereknek 2 hete van boxuk de osztják itt az észt, és ha valaki akinek nagyobb tapasztalata van, mást mond akkor azt már hülyének nézik
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz 30z.Samu #8316 üzenetére
értsétek már meg hogy nem a magas hőmérséklettől (ami nem is olyan magas, ennyit pl egy pc lazán elbír )megy tönkre hanem a HŐINGADOZÁSTÓL!! a kettő qrvára nem ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Konzolbolt gari marad, HA marad. Ha a golemkonzolra gondolsz, róluk lehet olvasni jót is, rosszat is. Egyébként Ők nem is bolt, csak van webshopjuk.
Amúgy felesleges. Ha lesz flash, akkor csak gari matrica legyen sértetlen, MS elvileg megcsinálja ha beszarik.
Ha nem lesz flash, akkor pedig TELJESEN felesleges piszkálni.A lényeg, hogy Falcon alaplapost vegyél (Arcade, HDMI-s Prémium, Elite) 175W-os.
[ Szerkesztve ]
-
ellington
tag
vegas 2.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Xbox vásárlás elött állok.
Azon gondolkozom, hogy hogy vegyem meg a Box-ot.
Hűtésmódósítással és késleltetéssel, vagy nélkülük? Tehát költsek-e rá 6 ezer Ft-al többet, vagy felesleges?
Átalakítással is marad rajta egy év konzol bolt gari.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
spammer
veterán
Nem tudsz másolatot készíteni, úgy tudom, ahhoz vmi speciális meghajtót használnak.
Ha attól félsz hogy karcolódik, max annyit tudsz tenni, hogy állítva nem használod a boxot (amúgy sem ajánlott), és bekapcsolt állpotban nem mozgatod stb. Normál esetben szerintem nem fogja megkarcolni a drive.
Kiegészítésképp, még egy dvd drive összehasonlító kép, ez kimaradt az előző hsz-emből, bár a lényeg ugyanaz. kép
-
bwoay
nagyúr
válasz 30z.Samu #8321 üzenetére
link
modolt hűtést és senkinek nem fogok ajánlani,
illetve semmi olyasmit, ami érvénytelenítené a garanciát.
warezbélák magukra vessenek, illetve ne háborogjanak utólag.GTA4-et illetően nem vagyok képben, nekem totál kimaradt az egész franchise
wb:
ja, az összes fatális meghibásodást ezzel jelzi,
de az esetek mondjuk 95%-ban ez a GPU felszakadása[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
mutyi
őstag
válasz spammer #8317 üzenetére
Szia!
Köszi az infokat, most már látom hogy nem olyan egyszerű szétkapni a winyót, annál sokkal jobb módszer ha sata vezérlőt dug rá az ember.
Az én xboxom benq meghajtós ezek szerint.
Szóval akkor nincs mód arra hogy biztonsági másolatot készítsen az ember az eredeti játékáról és azt nem flashelt meghajtóban játsza le? -
bwoay
nagyúr
ahhoz elég extrém körülmények kellenek, hogy egy proci megsüljön így,
mert előbb kapcsol le, minthogy elérje a kritikus hőmérsékletet.
persze le lehet kapni róla a hűtőbordát menet közbena boxban me nem sül meg a processzor,
csak elválik az alaplaptól. maga a hűtés olyan szempontból "jó",
hogy maga a processzor nem melegszik túl huzamosabb játék során sem.
persze ez engem sem vígasztalt, amikor a gép bedobta a törölközőt.amúgy azt én sem hinném, hogy 20 fokkal visszahűtve is ugyanúgy
feldobná a talpát, de tény, hogy volt rá példa,
amikor (ki tudja, milyen minőségű) vízhűtéssel szállt el a gép[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Scotty
tag
Ezzel nem értek egyet. A 3 ledes hiba egyszerűen a gyárilag rosszul megtervezett és elégtelen hűtés miatt fordul elő. Ha megfelelő hűtést kap a rendszer a hiba soha nem jelentkezik. Nem kell ezt az egészet túlmisztifikálni. Egy normál PC-ben lévő proci is megsül, ha nincs hűtve rendesen.
-
misirulez
senior tag
Hát azért szerintem wadar(vagyhogyirják), kicsit több tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, konkrétan xbox szervizzel rendelkezik napi szinten van kapcsolatba szétszedett/összerakott/meghibásodott/javitott boxokkal.
Ha ő azt írja, hogy nem látott még vizes gépet tönkremenni, sőt, olyat viszont többször látott, hogy egy 3ledes gépet már csak a víz tudott feltámasztani és azóta nincsen semmi baja, akkor én azt mondom, hogy egy kicsit hitelesebb az ő szava, mint egy szájhős falusi fórumozóé.
Persze te ezt is jobban tudod.
-
spammer
veterán
Szerintem ezeket nem ártana betenni 1. hsz-ba is, mert már sokadszor írom be..Ha erre jár egy mod/admin...
DVD meghajtók összehasonlítása:
[link]HDD szétszedése PC-hez csatlakozáshoz:
[link]xbox 360 HDD Sata adapter PC-hez (hogy ne kelljen szétszedni)
[link]
[link]
vagy google: xbox 360 sata adapter„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
AMATŐR
őstag
Esetleg,ha valakit érdekel, Xbox360 Arcade, Falcon alaplapos,/ 175W / HDMI , 2 napos, eladnám. 49900.
Elnézést, ha valakit megzavartam a hírdetésemmel.Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Djuree
félisten
válasz 30z.Samu #8310 üzenetére
semennyire. ha el akar baszódni akkor folyékony nitrogénnel is el fog....nem egy olyan emberről hallottam aki 30k-ért rakatott bele vizet és piros ledecske jött látott és győzött. az ilyen hülye ember meg is érdemli...
-
mutyi
őstag
Sziasztok!
Nagyon amatőr kérdéseim vannak xbox 360-al kapcsolatban.
Honnan lehet megtudni, hogy milyen márkájú a dvd meghajtó az xboxban?
Hogyan lehet rákötni egy számítógépre, mert eddig csak a hdd-t sikerült lekapcsolnom az xbox-ról, de semmi más szétszerelési lehetőséget nem láttam így elsőre.
Olvastam egy blogon, hogy van ez az xbox backup creator nevű progi, amivel lehet elvileg eredeti lemezről biztonsági másolatot készíteni. Na de hogyan? Mert ha én a sima pc-be teszem be az xbox-os lemezt, akkor az csak annyit lát, ahol az audio meg video sáv van, pl fifánál 5.6mb.
Mivel egy intézményben lesz elhelyezve az xbox, ezért lenne fontos, hogy lehessen biztonsági másolatot készíteni az eredeti lemezekről, mert nem szeretném, ha két hét után tiszta maszat meg karc lenne, mert mindenki összefogdossa meg dobálja.
Valaki tudna segíteni részletesen és szájbarágósan?
Köszi előre is!
Üdv -
30z.Samu
félisten
Egy kérdés!
Hogy jelentkezik a 3 ledes hiba? Vagy hogy mik a tünetek? Gondolok pl játék szaggatásra vagy ilyesmi. Vagy egyszer csak kakukk? Sorry a kérdésért, csak szeretnék minél többet megtudni.
Sic Parvis Magna
-
feka007
veterán
Hová tűnt az xbox-paradise.hu? Olyan jókis oldal volt, most meg nem találom. Ha valaki tudja mi lett vele, pü-ben mondja el, kösz.
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest