Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
figyeli a felcsatlakozó gépek mac addressét, és ha megváltozik,
akkor letilt (akár csak átmenetileg). egy ismerősöm járt pórul ezzel,
nem routeren keresztül csatlakozott, hanem kihúzta a PC-ből a kábelt,
be a boxba, aztán nem is engedte fel a hálózat egy jódarabig.
csak tipp volt[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nesh20
aktív tag
kösz a választ.
Viszont akkor nem tudom mi baja van a box-nak?! Szeretném megcsinálni a Live-ot.
Rámegyek a join to live elkezdi csinálni felismeri hogy vezetékes akar lenni ellenőrzi az IP címet és itt meg is áll. Azt hittem azért van mert nincs beregisztrálva a gép és addig nem látja az IP címet de akkor nem.
Esetleg át kellene írni az ip-t?[ Szerkesztve ]
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés de nem igazán értek hozzá - be kell regizni a készüléket ahhoz hogy csatlakozhassak a live--ra?
A választ előre is köszönöm.
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
MixY
tag
Egyszerű, nem kell szájbarágás.
Belemész az Xbox Live menüpontba, ott "Join to Xbox Live", és szépen regizel a Live-ra, megadod az adatokat meg minden hülyeséget, és a végén kiválasztod azt a "membership"-et, amelyik ingyenes (oda van mellé írva, hogy hány $-ba kerül, amelyiknél free van, arra menjél). De ha nem érthető amit mondtam, akkor látogass el ide, és mindent megtudsz a Live-ról: >>katt<<
Jah, és üdvözöllek az X360 tulajok táborában, még jó sok játékórát kívánok, és 3LED mentes életet! -
bwoay
nagyúr
válasz ellington #8474 üzenetére
hát nem is földhözragadtságnak, inkább realitásnak mondanám azt,
amiből a Skate-ben nagyságrendekkel több van.
ha csak azt nézzük, hogy a Skate-ben folyamatosan hajtani kell,
meg kell tanulni olliezni, kickflipezni, stb, mindezt jól időzíteni...
TH-ban elég egy gombkombót megjegyezni,
de a Skate-ben megnézem azt, aki 5-ből 5 laser flipet,
vagy inward heelflipet bead!
(ilyen is van biztosan, csak jó sok gyakorlás kell hozzá).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
dunc
nagyúr
Légyszíves valaki írja le szájbarágosan,hogy tudom aktiválni a gold hozzáférésem!
-
newgamer
aktív tag
Milyen HDD kell egy xbox360-ba?
-
dunc
nagyúr
megve ttem ma az x-et és az akérdésem,hogy tudom aktiválni a gold elöfizetésem,mit keresek egyáltalán a csomagba????
-
MixY
tag
Nem azt mondtam, hogy olyanokat kelljen benne csinálni, amit TE magad megtudsz csinálni, hanem olyanokat, amiket a pro-k meg tudnak csinálni... és a TH-ba sztem csak az van, hogy nyomkodod össze-vissza a gombokat (vagy persze már előre tudod mit csinálsz ), semmi értelme, olyan trükökket adsz be, amiknek sem fizikailag, sem sehogyse elképzelhető, hogy a való életbe beadod... de persze aki olyan játékkal akar játszani, amelyikben össze-vissza tudsz hülyéskedni, az játszon a TH-val, én ezt mondom.
-
Djuree
félisten
ha nem tudnál benne olyan dolgokat csinálni mint senki, akkor szted megvenné valaki? gurulni legalábbis én nem szeretnék egy játékban sem, meg kemény 10 centiseket ugrani
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MixY
tag
Sztem úgy értette az eszetlent, hogy nem a valóságnak megfelelő, de javíts ki eddie17 ha tévedek.
Mert sztem a TH-okban az a sz*r, hogy olyanokat lehet benne már az elején is csinálni, amit a valóságban senki nem tud megcsinálni, még a pro dekkesek sem... a Skate-t nem ismerem, de lehet érdemes kipróbálni, hátha mutat vmi újat. -
eddie17
addikt
Igazából még nem játszottam vele, csak videókat láttam mindkettőről de a skate sokkal élethűbb nem eszetlen mint a THPS. Mindig ilyen deszkás játékról álmodtam amibe életszerűen lehet nyomulni, és a skate-be lehet. De javítson ki valaki ha tévednék.
MixY: Aztamindenit
[ Szerkesztve ]
-
MixY
tag
válasz CosmoBacsika #8460 üzenetére
Itt 49.000 Ft az Arcade, sztem ennél olcsóbb nem nagyon van.
-
Spidee
senior tag
Tony Hawk-ból melyiket ajánljátok inkább?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
dunc
nagyúr
válasz CosmoBacsika #8453 üzenetére
nálunk a 3! mm-be
-
Gebriel
veterán
válasz CosmoBacsika #8453 üzenetére
Nem tudom eldönteni,hogy ez most ez egy marketing fogás vagy ennyire "elavult" a box
-
newgamer
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, jó véleménnyel vagytok az xbox360ról, az lenne most a kérdésem, hogy igazából, a legolcsóbb ami 55e kb. és nincs benne hdd, mivel tud így kevesebbet, mint a normál ami 77e?
-
woodbear
addikt
válasz bencekincses #8450 üzenetére
a játék alapból updatelt nekem live kapcsolat nélkül, lemezről! kb 10-15 másodperc alatt fetúrta, és már futott is!
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Skynet258
veterán
válasz bencekincses #8450 üzenetére
Hát pont az: update Net-re feldobod a géped, és leszedi ami kell neki. Ezek javítások, melyek nem létfontosságúak, de erősen ajánlott feltenni őket.
-
bencekincses
csendes tag
hy all plz segítsetek
nah az a gond hogy a devil may cry 4-nél azt írja ki a boxom h kéne tenni rá vmi update-t
ezt nemtudjátok h mi ez??
vagy hol lehet találni? -
Dread
tag
hali!
jelent már meg f1es játék 360-ra?UT2004 és xDk rulz!
-
Keksz
senior tag
válasz newgamer #8434 üzenetére
Figyelj! Én PC fejlesztés helyett vettem egy fekete elite-et, Németországból jött és "flashelt". Több mint 1 hónapos már és többet játszom vele mint PC-n tettem és az a durva amikor fogod a játékot, beteszed és 3 perc múlva tolod neki. Nem kell installálni, crackelni, hellyel küzködni, felbontást állítani. Minden úgy megy ahogy a boxra meg lett írva. Grafika a játékokban tökéletes, játékélmény totál jó, a controllert meg PC után kb 3-4 óra míg megszokod, bár ez egyénfüggő. Nekem FPS-nél (Halo3) kb ennyi kellett. Én nem bántam meg, még azt sem h Elite lett belőle és nem 1 Arcade-ot szereztem be 55e-ért. Gépfejlesztésre költöttem volna alsóhangon 160ezret, és utána 3-5 hónaponta biztos még 30-40ezeret.
Az xboxnál meg ezt a pénzt eredeti/használt játékra is költheted (vagy extrákra, pl 2. controller, ha jön át vki és 2en nyomnátok), nagyon sok weboldal van ahol beszerezhetőek az eredeti játékok olcsóbban. Meg persze a havertól is el tudod kérni, én is azt szoktam ;) vagy természetesen a backup lemezek , ahogy az nagyon sok PC-sre is igaz (csak itt azzal is kevesebb a gond).
Ja, és nem kell hozzá nagy LCD tévé sem, sima monitoron is tolhatod, vagy régi tipusú tévén.
De ha össze kellene hasonlítani a PC + 37" -es LCD és az XBOX + 37"-es LCD párost, akkor az xbox ebben is veri a PC-t részemről.
És az alap indok a váltásra az volt hogy a régen nagy pénzen vásárolt gépemben a jelenlegi videókártyám már nem vertex/pixel shader 3.0 kompatibilis, és 15 ezer forintot ér, azaz mindenképpen azt cserélni kellene, ami már minimum 50-60ezer forint lett volna (8800GT).
Ha van rá esélyed elötte azért próbáld ki, a controller lesz csak fura vagy minden, és h mennyire tudod megszokni. Nekem bejött.
-
Kulli
csendes tag
Annyira azért nem vok baldákó szétnéztem kicsit de sehol sem találtam meg h most mi a gyik is van. Megkérdeztem 2 konzol boltban, de "ááááááááá hát én még iet nem is hallottam még". Akkor azt kérdezem hogy hol kérdezzem? Debrecen környékén... (legjobb pont debrecenben)
jöhet pü is ha ezért itt most cink van[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Szerintem itt egy nagy BAN lesz !!!!!!!!
-
Spidee
senior tag
Ma én is box tulajdonos lettem végre.
Olyan kérdésem lenne, hogy nincs valahól a neten magyar leírás, hogy hogy kell össze kötni két gépet, és hogy mi kell hozzá?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
spammer
veterán
Van kereső, nem kell végigolvasni
Annyi, hogy flashelni kell a DVD meghajtót (módosított firmware kerül fel rá), így már le tudja játszani a biztonsági másolatokat Konzolboltokban pár ezer Ft-ért megcsinálják neked, otthon is megcsinálhatod ha értesz az ilyen dolgokhoz, de ha nem, jobb szakemberre bízni.
xbox360.blogol.hu
xbox360.lap.huyoutube.com -> beírod keresőbe hogy xbox 360 flash
ugyanez google stb.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Kulli
csendes tag
Hali!
Ne haragudjatok ha már volt erről szó de nagyon hosszu ez a forum nem fogom végigolvasni...Azt szeretném kérdezni ha másolt játékokkal (is) szeretnék játszani a 360amon akkor ennek mi a menete? Elég csak egy programot lefuttatni rajta, vagy forrasztani kel bele cumókat, vagy mi? Ha elég szoftveresen frissiteni akkor honnan tok leszedni olyat, ill tudtok e olyan oldalt ami ezzel foglalkozik?
-
spammer
veterán
Vajon egy X360 topicban milyen vélemények lehetnek az X360-ról?
Leszámítva az ismert hibákat/parákat, rohadt jó!
Amúgy ma kezdtem el Forza2-zni, PGR4-ben már nagyrészt kész vagyok, egyelőre elég jónak tűnik, csak furcsa a lassabb tempo még ez elején
PGR4-ben megvettem az 1 millás kudos képet, tök jó, végre vmi új Gamerpic dashboardban. DE. Hogy lehetek ilyen képeket szerezni még? Azon kívül h liveon fizessek az MS-nek (nem liveozok, képekért pláne nem is fizetek).
Lehet pendriveról rárakni új gamer képeket? Gondolom nem igazán, hiszen akkor nem venne senki MS pontért.
Más játékok adnak képeket mint a PGR4?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
dunc
nagyúr
Arcade Pack+PGR3 55K MM be,meg mindenhol!!!
-
newgamer
aktív tag
én most ezt komolyan gondoltam, az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye az xbox360ról?
eddig pc-s voltam, és most játékkonzolon gondolkozom. -
Skynet258
veterán
válasz newgamer #8431 üzenetére
Ez most nem komoly kérdés ugye?
Elsősorban neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged, jobb videókártyával rendelkező gépre, vagy konzolra. Annyit segítségképpen mondhatok, hogy itt elég sokan beleuntak a gépfejlesztésbe, hogy az új játkok mellé új vas is kell, ezért vettek boxot.
Szerintem megéri, valószínűleg a többiek sem fognak lebeszélni... de dönteni neked kell. -
newgamer
aktív tag
sziasztok, én éppen gépfejlesztés előtt állok és azon gondolkoztam, hogy az xbox360 elég jó áron van, lehet inkább azt vennék, kinek mi a véleménye?
mert egy vga kártya ami játékokra való majdnem annyi, mint egy xbox360. -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Léci mondjatok nekem valami új játékot box-ra, ami hasonló mint a Tekken.
-
Djuree
félisten
eladó gammák:
Conan 7000
Moto GP07 6000
Darkness 6000
Assassins Creed 8000mind hibátlan.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
30z.Samu
félisten
-
CosmoBacsika
tag
válasz 30z.Samu #8416 üzenetére
en még nagyon vacilalok es egyelore még kivarasra jaccom
14ediken volt vilagszerte az arcsokkentes. erre az összes helyen valamivel 3-5 ezerrel leszaladt főleg az arcade ára de a premiumé is valamelyest csökkent.
nahmost ebben csak azt nem ertem h milyen rendszerben történt ez
2 esetre gondoltam:
1: A microsoft a viszonteladóknak már jó ideje a csökkentett áron adta a boxokat, így azok 14edikéig magasabb áron adták, és 14edikén álltak be a csökkentett árra.
2: 14 edike előttig az összes viszonteladó a régi áron kapta a boxokat és bár 14ediken nyomasra csökkentettek, de az az elott vasarolt darabokat ki kell futtatni, hogy ne legyen belole veszteseg, és ha azok kimentek és ujakat kell beszerezni akkor fog beallni a ténylegesen alacsony ár.
sztem a második áll, ezen logika alapján 2-3 hét alatt megintkell még legalabb egy 5öst zuhannia az összes boxnak
de valszeg tévedek
-
eddie17
addikt
Szépen lementek a 360 árai. Golemnél már 55-ért hazaviheted az okosított arcade-ot. Kár, hogy nincs rá keretem... Olcsóbb a Wii-nél is...
[ Szerkesztve ]
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Melyik boltot ajánljátok nekem Budapesten, ahol lehet venni flash-elt boxot garanciával(minnél több, annál jobb )?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok