Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
Scotty
tag
Aki Arcade-t akar venni: MM-ben most bruttó 47k.
-
Ticsike
tag
Srácok a box usb csatijára rá lehet dugni egy zalman külső hangkártyás kütyüt amin keresztül már tudnám használni az 5.1es fülesüket? Vagy ez egyáltalán nem arra való,és nem menne?
-
dewfah
tag
Na megrendeltem a box-ot!
Premium, HDMI-s, Viva Pinata+Forza Motorsport 2., hűtésmod (de csak 8 voltra, nem 12re!!), overcool.71K, garival, tokkal vonóval, remélem nem bánom meg.
Ja és Xtreme fw-vel, szóval live egyelőre nuku, de ban sem fenyeget
-
misirulez
senior tag
13 nap.
-
nsrking
senior tag
valaki tudna segíteni hogy Guitar Hero 3-at gitárral együtt honnan lehetne beszerezni?
-
hocika
tag
Erősitőt 35-40 körül lehet már kapni csak figyelni kell rá hogy legyen rajta optika,egészen más rajta játszani ég és föld szerintem senki nem bánja meg ha kiprobbálja.
-
dunc
nagyúr
Ebben igazad van de itt paraméterekről beszélsz és adatokról,de ezt hívják parasztvakitásnak mert láthatólag nem sok lóf*szt ér a hdmi+minösége elsősorba a védelem miatt találták ki,hogy egybegyúrják a kép,hang,védelem kombót.
Megnéztem egy full hdmi-s 24" moncsin maxba és a méretkülömbség volt a meggyöző nem a minöség. -
Scotty
tag
Azért ezzel vitatkoznék. Egy 1080p-s jelet egy 10 méteres VGA-n át nem viszel az biztos ( még 5 m-en sem, mivel a VGA hivatalos max átviteli képessége 1280x1024. Persze kis távolságon bírja a 1080-t is). Normál körülmények közt minimális a különbség, de azért lássuk be a VGA-n analóg jel a HDMI-n meg digitális megy.
-
Ticsike
tag
Igen, csak ezt hogyan kötöm rá a boxra, vagy tv-mre? Azt mondták, hogy ehhez már külön erőlködő kellene, de az nincs Szóval ezért gondoltam, hogy veszek 2.1est és ha kell rádugom a sztereo fülest, mivel ugye a 2.1re gondolom nem lehet az 5.1es fülest rádugni! Szóval valami jó ötlet?
-
Def26
félisten
válasz Ticsike #9775 üzenetére
Próbáld ki ezzel: Zalman 5.1 Headset
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
late
tag
válasz Vekiboy #9759 üzenetére
Ez a megoldás tökéletes sztereo füleshez, de 5.1 füleshez sajna nem a legjobb. Oda már egy olyan erősítő kellene, ami optikán fogadja a BOX-tól az 5.1 jelet és hangszórónként RCA-n kiadja, amit már könnyedén az 5.1 fülesre tudsz küldeni. Az már egy másik dolog, h csak ezért egy erölködőt beszerni
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Az 5.1es fülest hogyan tudom összekötni a boxal, vagy tv-mel? Gondolom boxal nem lehet, de a tvm-re hogyan dugom rá a füles 3 jack csatiját? Milyen megoldással lehet? Kell hozzá valamilyen eszköz? Hangrendszer tudom, hogy jó lenne, de igazándiból esténként játszom és akkoris fülessel, hogy ne keltsem fel a kedveském, hétvégenként pedig alig játszom sajna, szóval a füles lenne az ideális, csak kellene segítség hogyan hozhatom össze a boxal, vagy tv-mel! Szóval segíts
Köszönöm
-
late
tag
Hát igen, nem veletlenül csak a harmadik javítás után jár, csak hogy befogjuk a ...
Szerintem én ilyen esetben nem fogok megelégedni ennyivel, 3 javítás ideje, nem 2-3 hét és ez nincs arányban egy olcsó game árával.
Jelenleg bizakodó és elégedett vagyok a géppel (előzőleg már volt egy gépem, ami 3ledes lett, flashelt volt, alkatrészként váltam meg tőle, sikertelen javítás után). -
hocika
tag
A harmadik javitásnál ajándék jár egy játék meg 1 honap live bár azt adják elsőre is.Általában cserélik az egész belét a gépnek csak a műanyag a régi.
-
late
tag
válasz ellington #9764 üzenetére
Amennyiben több alkalommal is járt már a Microsoftnál (legalább 2-3 alkalom), akkor én már "asztalt burogatnák", követelném, hogy adjanak egy zsír újat, vagy vmit csináljanak már a szarjukkal, illetve ilyenkor érdemes a fogyasztó védelemhez is fordulni, akik az ügy kivizsgálása érdekében megkeresik a microt.
Jogos panasz esetén nem hiszen, hogy ne cserélnék, ne kezelnék kiemelten a problémád! -
Vekiboy
tag
válasz Ticsike #9760 üzenetére
Várom persze mint a megváltót. Most úgy alakult, hogy elegem van a pc-re költésből... Vettem jó vga-t 4 hónapja most már van ami akad rajta.... Így most lesz a psp és pc mellé egy box. Remélem jó lesz. Nem akarom flasheltetni. Az első játék pedig a pgr 3 mert viszonylag jó áron volt mediaban.( 4990) Forza 2-t akartam de sehol nem találtam jó áron.
Az X230-at csak ajánlani tudom én is nagyon frankó cuccos az árához képest pedig még inkább az!
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
hocika
tag
A fagyás sokmindentől lehet,nem feltétlen lesz hárompirosledes,ha sokszor egymásután kifagy akkor valoszinű az lesz de de az enyém fagyás nélkül lett az.Bekapcs és már pirosledes.
-
late
tag
válasz Ticsike #9761 üzenetére
A füles az ideális választás a Te esetedben, mert a szoba mérete nem a legalkalmasabb egy komolyabb hangcucc telepítésére, de ideális választás lehet egy 2.1-es hangrendszer is, amely komolyat tud ütni, egy ekkora szobába. Ajánlani tudom a logitech x-230 seriát, hozzáférhető ár, szoba méretének bőven elegendő hangteljesítmény.
-
late
tag
válasz ellington #9758 üzenetére
Az én Boxom is gayott már 2x, 1 hónapos ARCADE, flash mentes.
Harry Potter and the Order of the Phoenix game alatt fagyott 1x meg, vmilyen demot toltam akkor.
Nem parázom, anno a sima xbox is fagyott néha, ha meg 3 led lesz, akkor futár viszi, hozza, 1-2 hetet kibírok nélküle, persze nem repesnék az örömtől, de... -
Ticsike
tag
5.1es fülest hogyan lehet rákötni a boxra,moncsira, vagy a vga kábelre? Hogyan működik ez a dolog? Mert láttam, hogy mindnek 3 jack dugója van, azt hogyan paszírozom bele bármelyikbe is? Vagy ez a módszer kivan ütve?
-
Vekiboy
tag
válasz Ticsike #9754 üzenetére
Hali. A kábelt még nem volt szerencsém kipróbálni (csak pénteken veszem meg az x-et, de az 576 shopban ajánlotta a srác mert ő is pont ugyanilyet vett, én neki is működik frankón. Egyébként speedlink "márkájú" a psp-mhez is van ilyen márkájú cuccom, azzal semmi baj nem volt (autós töltő és adatkábel) Nekem a logitech x230-hoz adtak gyárilag egy kis kábelt aminek az egyik fele 3,5-es jack aljzat a másik felén meg van a két db rca bemenet. Szerintem ilyen kábelt/átalakítót is kapsz külön. Mediaba bemész és megkéred valamelyik csókát, hogy adjon olyan kábelt aminek az egyik végén van 3,5-es jack bemenet/aljzat (ahogy jobban tetszik) a másik vége pedig stereo rca-ban (szintén aljzatok) végződik. Megveszed a vga kábelt, aminek van két rca dugója, egy vga csatija meg egy x-hez való dugója. Az rca dugókat rádugod a kis kábel átalakítódra, a jackes felébe bedugod a fülest/hangszórót a többi meg adja magát.
Remélem nem zavartalak még jobban össze.Üdv
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Ticsike
tag
válasz Ticsike #9755 üzenetére
De tök hülyeség az egész mivel, úgyis fejhallgatón keresztül játszom, akkor meg minek 2.1? tiszta hülye vagyok. Mert tudjátok este, barátném alszik, nem akarom felkellteni, napközbe meg úgyse vagyok otthon, úgyhogy sikerült újabb hülye ötletet kitalálnom amivel csak szórtam volna a pénzt megint. Igán veszek vga kábelt, mert most jelenleg compositon van, gondolom annál szebb lesz valamennyivel. Ugye a vga szállítja a hangot?
-
Ticsike
tag
Valamint elfelejtettem megkérdezni, hogy egy 2*3 méteres kis szobámba elég bőven a 2.1es hangrendszer? Gondolom az 5.1es semmivel sem nyújtana hallható minőségbeli változást ebbe a kis szobába nem? Mondjuk igaz, hogy egy szabad sarkam vagy polcom sincs ahova eltudnám helyezni a sok hangszórót, szóval eldöntöttem magam a kérdést úgylátszik
Egy hülye kérdés: lesz minőségbeli változás egy 2.1es hangrendszer, és egy sztereo hangszóró között? -
Ticsike
tag
válasz Vekiboy #9730 üzenetére
Jó lett a vga kábel? Mert ha igen én is vennék olyat. A hangfalad rádugásához kellett venned valamilyen kiegészítő kábelt? Mert láttam, hogy annak 3,5 jack dugója van, de a vga kábelnél meg stereo rca-t írtál, hogyan lehet ezeket összehozni? És ha kell hozzá valamilyen más kábel,azt is megtudom venni a mediában? Annyira nem értek ezekhez a kábelekhez Ugye a vga rca-val szerelt, a hangrendszer jackel... na mind1 nekem ez sok sajna
ui:most megtaláltam [link] ilyennel lehet összehozni ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Nekem sincs olyan sok időm, nehogy azt hidd! Két naponta tudok játszani esténként egy-két órát, mert utánna már fáradt vagyok és nem bírom! Hétvégén szintén nem játszok, és így szoktam kivégezni a játékokat pár hét alatt nem tudom hogyan csinálom! Ne de sebaj, ma végre eltudom kezdeni a Bio-t. Remélem jó lesz, és befogok tójni tőle mint a Darknesstől! Mondjuk nem tudom, de annyira jók már ezek a játékok, hogy ilyen félelem szerűség tölt el amikor játszom.
-
Ticsike
tag
Srácok így, hogy olvasgatom a hsz.-at, nekem már azthiszem másodjára vagy harmadjára fagyott le! Először a TDU demója alatt, aztán meg a Darkness alatt. Szóval jobb lesz ha elkezdek félni, vagy mi lesz?
Nekem ilyen moncsim van:[link]
Sok csati van rajta, csak sajnos 2-3 csinálta már azt, hogy hirtelen eltűnt a kép, és a hang aztán pár mp. alatt visszajött. Gondolom szoftverhibás lehet, de az lg-s srácok azt mondták, hogy lehet, hogy a tcom-nak kellene valamit állítani a kábelen vagy valami hasonló de ezt nem nagyon hiszem, mivel az összes tv-k jól működik. Valakinek van már ilyen nemű tapasztalata? -
dunc
nagyúr
A HDMI rendelkezik egy beépített tartalom védelmi eljárással, mely a High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) névre hallgat, amit az Intel dolgozott ki filmek és egyéb tartalmak védelmére. A HDCP minden HD vevőn vagy DVD/HD-DVD/Blu-ray lejátszón és felvevőn szükséges megvalósítani, ami HDMI-t használ.
[ Szerkesztve ]
-
Vekiboy
tag
Hát igazándiból, a samsungokat nem szeressük' mert raklapszám kell őket bevinni javítani (pedig nekem kűlsőre samsung tetszik leginkább). Sonyból egy típust javasolt 82 centiben (nem tom már melyiket, de szívesen megkérdezem). Grundigokat dícsérte nagyon (gondolta volna a tököm, hogy azok jók) De pénteken megkérdezem nektek és írok konkrét típusokat.
-
dewfah
tag
kinek milyen firmware van rajta?
-
dunc
nagyúr
válasz Mákos7észta #9737 üzenetére
A hdmi kábel egyenlő átbaxás....nem ad plusz minöséget a lényege ami a trükk benne tehát összetevők=kép,hang,védelem...
-
Vekiboy
tag
válasz Mákos7észta #9737 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs. Nekem pl ez ideiglenes megoldás lesz, idén tervezek egy 82-es tv-t, csak sony, samsung, jvc márkaszervízben dolgozok és a főnök lebeszélt azokról a tvkről amik tetszenének és beleférnének a keretbe. Meg most úgysincs rá pénz.
-
Mákos7észta
aktív tag
Megint elkezdtem morfondírozni a Box és a monitor összekötésén. igazából csak annyi a kérdés, hogy nincs minőségbeli hátrány a HDMI kábellel szemben a VGA kábelnek?
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Vekiboy
tag
Def Jam Iconról van valakinek valami tapasztalata?
-
Vekiboy
tag
-
Vekiboy
tag
Milyen a 22es monitoron a box?? Mert nekem is az van (samsung 223 Bw), és a héten veszek boxot. Egyébként mennyi mentés fér a 256-os memóra? Mert szerintem arcade-ot veszek.
-
Vekiboy
tag
Milyen a 22es monitoron a box?? Mert nekem is az van (samsung 223 Bw), és a héten veszek boxot. Egyébként mennyi mentés fér a 256-os memóra? Mert szerintem arcade-ot veszek.
-
Vekiboy
tag
Hali. Ma vettem vga kábelt a mediaban 3590 forintért. Remélem jó lesz.... Szerencsére van rajta stereo rca dugó is így nyomom rá, a logitech x-230-at.
-
ellington
tag
meg is volt az első fagyásom, ma este lesz egy hetes a box
-
-
Ticsike
tag
Képzeljétek tegnap, alig 1 hét alatt végigvittem a The Darknesst. Tök jó játék, hangulatos meg minden, csak marha rövid Alig játszottam vele szinte, és máris vége! Szerintem az a lényeg, hogy konzolra jó rövid játékokat csinálnak, hogy jó sokat kelljen venned. Na mind1... most jöhet a Bioshock, aztán előrendelem a GTAIV-t mert valahogy úgyérzem, hogy a Bio se lesz valami hosszú. Bár jobban örőlnék ha nem lenne igazam Hónap alatt kicsinálok 2 játékot legalább, ez nem kifizetődő számomra Pc-n simán elvoltam egy jópár hétig egy játékkal, és az benne a vicces, hogy akkor még jóval többet játszottam. Ki érti ezt??
-
Ticsike
tag
Szia!
Köszönöm! Nem is gondoltam erre a boltra. Igen így már érdemesebb ott megvenni, mert ha külföldről rendelem biztos lenne max 14, így meg rárakok egy ezrest és nem kell bajlódnom vele! Köszi, hogy szóltál! Én mindenhol olyan 18 ezerért láttam, ezért nem is merészkedtem, hogy körbenézzek itthon!
-
Def26
félisten
válasz Ticsike #9698 üzenetére
Szerintem mi itt Magyarországon olyan május elején kapjuk meg a csomagot. De ha te még nem rendelted elő akkor az is elképzelhető, hogy május közepe lesz belőle.
Valahol olvastam, hogy 4 millió darab kelt el belőle ideáig előrendelésben...[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
hocika
tag
Hello az uberkonzolnál a gta4 előrendelés 14900 ha bemész érte a boltba ha nem akkor posta ez elfogadható ár szerintem.
-
30z.Samu
félisten
-
Spidee
senior tag
válasz apostol666 #9689 üzenetére
Egy kicsit több info, hogy hogy kell ezt megcsinálni, érdekelne. Szivesen neki állnék.
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Aky
tag
Hi.
Nekem egy 22" Lg-re van kotve a box vga kabellel. Tudnal kicsit tobb infot adni errol a vga kabel atalakitasrol. Hogy is kell pontosan es mit nyerek vele?
Elore is koszi. -
scorpy02
aktív tag
GTA IV-Official Xbox Magazine (UK) értékelése 10/10 (scannek a link alatt)
-
nsrking
senior tag
pls írd már le részletesen hogy te hogyan csináltad meg! THX!
-
spammer
veterán
válasz 30z.Samu #9700 üzenetére
Kerteket kell építeni, aztán jönnek állatok, meg mindenféle lények, azokat kell gondozni, szaporítani meg mittudomén.. Állítólag egész jó, sokakat riaszt el, hogy gyerekes(nek tűnik), de olvastam róla sok jó véleményt, lehet h ki is próbálom majd.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest