Aktív témák
-
SCRIPT
tag
A GPS-t hogy lehet használni a GTA-ban?
-
Kobe
veterán
remélem a külön kapható HD-DVD meghajtó helyébe jövőre már a külső, xboxhoz való BD egység lesz a nyerő.....nem szívesen cserélném a házimozim, ha boxhoz kapnék +ba egy lejátszóegységet, elég lenne hangfalaimat dts csatolásura cserélni, spórolnék pár ezret sztem, de még tuti vannak páran így.
Boxra azért leszek kivi hogy szuperál a BD mert ugye PS3 nál játékok minden szar arra jelenik emg asszem - lehet nemjól tudom, javitsatok ki, viszont az írott BD ket le sem játssza, remélem hasonló funkciók könnyebben kiküszöbölhetők boxnál. -
spammer
veterán
válasz SCRIPT #10595 üzenetére
3 ledre az MS vállal garanciát, ha nem moddolod a gépet. Ha moddolod, akkor is van esélye h megcsinálják, csak kisebb.. Ha nem mész livera és nem banolnak, akkor valszeg megcsinálják.
Bővebben az adott boltnál érdeklődj.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Vekiboy
tag
Valaki meg tudja mondani mit kell csinálni az arany "aurában" lévő galambokkal? Mert találtam egyet a tengerparton de fogalmam sincs mi a teendő vele.....
Az intro zenét végre megtaláltam, úgy rémlik valaki kérdezte ki az előadó és mi a cím: Michael Hunter - Soviet connection
[ Szerkesztve ]
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
SCRIPT
tag
Hi!
Köszönöm a válaszokat! Tegnap megnéztem a Saturnban (Dunapláza) a GTV IV-et, hát eléggé levett a lábamról! Nagyon komoly játék!
Ismét kérdések:
1. Szerintetek mennyire nagy a pálya a San Andreashoz képest? (mert mintha kisebb lenne)
2. Hol van egy sztíptízklub a játék elején (vagy akkor még nem elérhető?)?
3. Lehet-e a játékot cooperative (nem tudom hogy írják) módban játszani? Arra gondolok, amikor felosztja a játék a képernyőt és két joystickkal lehet nyomulni multiplayerben.
4. A 3 ledes hibára van garancia ha konzolboltban veszem (pl.: Überkonzol)? Mert a weboldalon azt olvastam, hogy 3 ledes hiba kb. 8000 hűtésmódosítással együtt.Egyelőre ennyi!
A segítséget előre is köszönöm!
-
FishAir
senior tag
válasz 30z.Samu #10587 üzenetére
Szerintem hatalmas biznisz lesz mind a MS-nak mind a Sony-nak és a BD lemezgyártóknak. MS-nak a warez ellen (míg a lemez és író árak le nem mennek), az utóbbi kettőnek meg pont amiatt.
És ne mondja senki, hogy ezzel nincsenek tisztában. A lemezgyártók félhivatalosan még meg is köszönték annó, mikor feltörték a boxot, annyira beindultak az üres lemez eladások.[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
(Kolombusz)
veterán
LEsz egy küldi, a neve deconstruction for beginners, építésveezetőket kell kinyirni egy hatalmas épitkezésen.
Ajánlom, hogy bukjátok el az elején többször is, akkor ötször, hatszor is.
Azt a plusz autókázást megéri, ugyanis: bár meghalsz, nem vesztesz sok pénzt, mert egyelőre elég kevés van. Ha elbuktad, az autóból felvett fegyverek megmaradnak az újrakezdéskor, így lehet betárazni ütős fegyverekből sokat. Én még mindig azokkal a gránátokkal és AK47-esekkel lövöldözök, amiket abban a küldiben szedtem fel. -
dunc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #10589 üzenetére
Addig megvolt,útánna keresni keltt egy muksot a rendörségi adatbázisba,majd kinyírni.
-
-
Pupi60
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hátha vkinek van infoja. Nem tudjátok hogy mikor lehet majd xboxon lejátszani az mkv videokat? Van e rá esély egyáltalán?
Ja és az Uj Star Wars játék mikor jön ki, mert április volt irva megjelenésnek
Köszi[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
GTA4 "Get a cop car" küldibe mi a meló?
-
Def26
félisten
válasz FishAir #10582 üzenetére
Ahogy olvasom idén összel lehetséges egy Elite gép amiben BR-drive lesz, abban az esetben ha a Pegatron sikeresen legyártja. Ez elég jó lenne, akkor már most gyűjthetek is egy Elitre...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
FishAir
senior tag
Egy kis pletyka:
[link]iDontcare
-
Def26
félisten
válasz Vekiboy #10576 üzenetére
"Szintén fagyásokat és más problémákat jelentenek Xbox 360 felhasználók. Egyikük beszámolója alapján néhány perc játék után kifagyott a szoftver, majd ezt követően minden gombnyomás fagyáshoz vezetett, amin nem segített a teljes újratelepítés vagy a lemez kicseréltetése sem."
Persze, telejes újratelepítés box -on. Irigyek a PS3 -asok, hogy nekik szarul megy a játék a työtyö instalálás miatt...Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyamte
tag
helló
Olyat lehet csinálni, hogy egy fps gamét játszanék és ne a joy-al keljen nyomnyi ezért az
usb-be bedugom a billt és egeret?
Vagy meg kell venni hozzá az a drága izét amihez azt írták hogy "FPS játékok elengedetlen kelléke"?
üdv -
Vekiboy
tag
Aki nem olvasná, most találtam. Bocs a duplázásért.
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Basszus, nyomom a fight night 3-at, 19 meccs 19 győzelem, 19 KO Most az egyik csóka majdnem levert, egyszer le is padlóztam.... Tiszta izgalmas a game, pedig nem vagyok box fan, mindenkinek merem ajánlani.
Kérdés attól aki játszott már vele: Lehet egy gépen ketten egymás ellen nyomulni?Gamekapcson kívül nem tudtok oldalakat ahol x360 játékokat tesztelnek? Magyar érdekelne. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Bocs a dupláért, lejárt a mod idő.
Köszi szépen az infót a tévéről, lehet elég lesz az 1 HDMI is, mivel van monitorcsati és kompozit is rajta. A PC kapja a HDMI-t a box pedig mehet rá a maradék kettőről...
Nekem is UPC kábel van, és viszonylag fontos a jó sd tv kép is, szóval lehet ilyen lesz.
A Samsunggal csak annyi a bajom hogy nem tudhatod milyen panellel szerelték. Van köztük nagyon jó és kevésbé jó is.
-
zsocy
őstag
válasz spammer #10565 üzenetére
Hello,
A Budaörsi EW-ben nézted a vinyót? Akitől én hallottam róla mondta hogy csak abban az áruházban van ennyiért (11990 Ft). Múlt hét végén még volt 3 darab a polcon, kis fehér matricán volt rajta ez az ár. Felette lógott a 120 gigás, arra 24 ezer valamennyi volt ráírva.
Ha Budaörsön nézted akkor sajnos lehet már elfogyott...Kolumbusz : Nagyon jó a TV, gratula, de az a csipkés abrosz mindent visz!
-
Gebriel
veterán
válasz (Kolombusz) #10554 üzenetére
Jók a Samung LCD-k.Jó választás
-
Def26
félisten
Kis hímzett asztalterítő az jó, nálam is bukik asszony ilyen dolgokra.
-
spammer
veterán
Na voltam EW-be vinyó szemlén, hát nem adatott meg a 12 ezres ár, mint a múltkor a kollégának, helyette 27 ezres ár vigyorgott rám. Annyiért du*ják fel. Az is érdekes, hogy ugyanaz az üzletlánc, ennyire különböző árakkal dolgozik.
Röhejes, hogy a gép ára esik, de a tartozékok ára nem. A vinyó egy boltban már egy teljes Arcade pack árának a fele, vicc...
Persze külföldről be lehetne szerezni 10k körül, már aki tud ebayről mondjuk vásárolni, de én ezt is buktam.
Ígyjárás, majd ha emberi áron mérik, veszek, addig meg marad a tokban a GTA...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz SCRIPT #10563 üzenetére
Szia!
1. Úgy 1 megabájt körül foglalnak a Rockstar állitása szerint.
2. Nem kell játék közben döntögetni, meg lökdösni a gépet és akkor nem karcolja meg.
3. Elemet adnak hozzá, két AA méretű megy bele.
4. Ha jól tudom, adnak az Arcadehoz kábelt, hogy sima tv-n játszhass vele. -
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék venni egy xbox 360-at, természetesen a GTA IV miatt . Nekem tökéletesen megfelelne az arcade verzió is. Aztán ha kell merevlemez, akkor veszek hozzá. Viszont lenne egy pár kérdésem:
1. A GTA IV mentései mennyi helyet foglalnak átlagosan?
2. Olvastam, hogy néha megkarcolja a dvd olvasó a lemezeket, ez igaz?
3. A vezetéknélküli kontroller milyen áramforrással megy? Elem, akkumulátor? Gondolom aksit adnak hozzá, de akkor azt mivel töltsem fel (arcade verzió)? Adnak hozzá gyárilag mindent?
4. Ha megveszem az Arcade verziójú xbox 360at+ a GTA IV-et, akkor kell még hozzá vmit vennem, hogy tvre kikötve rendesen lehessen vele játszani? (Később veszek 22"os lcd monitort).Kb ennyi jutott eszembe, előre is köszönöm a válaszokat!
Jó game-elést!
ui.: már nagyon várom, hogy meglegyen rá a "keret" és én is a GTAzók táborához tartozhassak.
Üdv!
-
(Kolombusz)
veterán
Jól emlékeztem én, hogy F.B.I kollégánál fasza volt a Pro Street.
LCD tv-n ténylegm
élvezetes. -
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #10560 üzenetére
pedig a progresszív képmegjelenítés miatt jobbnak kellett volna látnod a 720p-t
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Keksz
senior tag
Egyetlen 1 baja van: 1db hdmi
Egyebkent mindent lehet, nagyon szep a kepe, pc ra van kotve, box kompozittal, es ami a legjobb h fel tudom venni a teveadast amikor akarom es amikor nezem timeshift funkcio megy, amivel meg lehet allitani es vissza is tudom tekerni 80GB-as winyo van a teveben. Masfel eves, nincs full pixel hibaja, tevenezesre is jo, upc kabelen jon.
-
bwoay
nagyúr
válasz Kiskutya #10557 üzenetére
nem vágom, miről beszéltek!
az 1080i szintén Full HD felbontás,
annyi a különbség, hogy ez váltottsoros megjelenítést takar,
és nem progresszívet. El nem tudom képzelni, hogy HD ready TV-n
ez jobb képet eredményez, mint a 720p.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Kiskutya
veterán
válasz (Kolombusz) #10556 üzenetére
ha full hd a tv akkor 1080p amugy en 1080i-n hasznaltam mert nekem csak hd ready.
most neztem a kepet ha ez az r-es sorozat akkor nekem is olyan van es 1080i a megfelelo szerintem![ Szerkesztve ]
hmm...
-
(Kolombusz)
veterán
A TV 1366*768-at tud.
Mit állítsak be a boxon? 720p-t, 1080p-t, vagy 1080i-t? -
bwoay
nagyúr
áááhhh, ebből van fehér, azt kellett volna
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, végül egy 32"-os Samsungra esett a választás.
Remélem nem lesz vele gond.Még összerakom a forgószékemet, aztán mehet a játék.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz nesh20 #10548 üzenetére
És ez teljesen megbízható ez az oldal?
Mert ha igen, akkor eléggé megérné szerintem!Más: Ha veszek egy Arcade-t, és ha akarok demot próbálni, akkor az úgyis működik, hogy gépen letöltöm, kiírom egy újraírható dvd-re, és úgy indítom el? Vagy mindenképp kell a vinyó? Még mindig nagyon vacilálok a kettő között (Premium vs Arcade)
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
bwoay
nagyúr
válasz nesh20 #10548 üzenetére
én próbáltam PS3-on, de pontosan ilyen szarra számítottam.
boxon a Supermant néztem meg, az mondjuk még ennél is rosszabb volt,
de valami hasonlót vártam az Ironmantől.
sebaj, a film még lehet jó, illetve ennél biztosan jobb lesz.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nesh20
aktív tag
válasz Atomgeszi #10538 üzenetére
Sziasztok.
Atomgeszi - Használt játékoknál 1000FT a cseredíj. Új játékoknál 2000FT
V.ki próbálta már az Iron Man Demo-t?
Este letöltöttem a live-ról. Alig vártam hogy leérjen.
Elindítom kb 5 percet játszottam vele elég is volt arra hogy megunjam kiírta hogy vége a demónak.
Vártam ezt a játékot de nagyon pocsék lett!!!! Örülök hogy kibírtam próbálni legalább nem adok ki fölöslegesen rá pénzt. Sega ettől jobb játékokat szokott csinálni! Csalódás.By - Nesh
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
Skynet258
veterán
válasz Atomgeszi #10538 üzenetére
Kipróbáltam, valóban ezt írja. Aztán hogy a valóságban ki az a hülye, aki ugyanannyitért veszi be a Moto Gp 7-et, mint amennyiért az AC-t adja... szóval nekem kicsit légbőlkapottnak tűnik ez a dolog, de ott van az info, kérdezd meg, hogy mi van.
De számomra elég komolytalan a dolog, ezért nem is foglalkoztam vele eddig, bár már találkoztam az oldallal. -
Atomgeszi
nagyúr
Valaki tudna felvilágosítást adni(első oldalon semmi) Xbox Live-ról? Arcade hoz kapok ugye egy hónap ingyen live-t?! Utána ezt hol és miként lehet meghosszabbítani és mennyire időre no meg mennyi pénzért?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Def26
félisten
Jól beszélsz, arcade itt a nyerő, . Aki bannolt gépet vasz az úgy is megbánja elöbb vagy utóbb. Szvsz, ha már van a gépeken egy olyan lehetőség, hogy netre lehet vele menni akkor azt ki kell használni. Ha másra nem is akkor csak a demók letöltésére.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Skynet258 #10537 üzenetére
Hát ez elég érdekes! Beírom pld Moto Gp 7-et cserélem Assassin's Creedra kiírja Értéke: 12990 Ft Cseredíj: 1000 Ft Viszont Crackdown-ra Értéke: 7990 Ft Cseredíj: 1000 Ft.
Nekem ebből az jön le, hogy bármilyen játékot lehet cserélni bármilyenre(legyen az egyik drágább vagy olcsóbb mint a másik) 1000Ft-ot kell fizetni? Jól értem?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Skynet258 #10532 üzenetére
Igen igen! Köszi! Esetleg tudsz még valami ilyesmi hasonló oldalt, ahol lehet csereberélni?
A legjobb egy olyan rendszer lenne, hogy bármilyen játékot lehetne cserélni bármilyenre. De ilyen tuti nincs!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
dunc
nagyúr
Sziasztok kezd szétbaszni az ideg! GTA4 final destnation küldi autós üzdözés írja,hogy szét kell löni az autót,löttem sokáig de semmi,hogy lehet célözni autós üldözés közben?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Atomgeszi #10529 üzenetére
Valószínüleg a jatekaim.hu-ra gondolsz
-
late
tag
Kipróbáltam két régi gamét (XBOX1), melyek közül a HalfLife2 ismét végig vittem a 360-on.
Ezt az aprók közt most cserére is ajánlom, ha esetleg vkinek van egyáltalán eredeti XBox játék.
A másik régi játék a Far Cry Instincts, még nem játszottam végig, meglepően tapasztaltam, hogy a játék live része a 360-on is elérhető és még szerverek is voltak! Toltam is egy rövid játékot, magyar játékosokkal
Régebben írkáltunk a témában, h vkinek lassú volt az emuláció, hibák jelentkeztek a játék során, melyek az origi boxon futtatva nem jelentkeztek.
Én a fenti két játék esetében csak a Farcrynál tapasztaltam kisebb problémát a hanggal, néha a fegyverek hangja eltorzul és csak zúgó hangot ad ki de semmi egyéb.
Gondoltam megosztom veletek tapasztalatom, ha már a munka amit "végzek" nem köt le. -
Atomgeszi
nagyúr
Meggyőztetek! Arcade lesz a vételből. Remélem nem lesz gond a GTA 4-el a vinyó hiány miatt. 256MB memkarira azért sok mentés fér nem? Valaki betudná nekem linkelni azt a weboldalt ahol lehet cserélgetni a játékokat? Régebben volt itt egy link, de már nem találom! Köszönöm! Esetleg milyen konzolboltokat ajánlotok ahol megvehetném az Arcade-t?
Golem-re gondoltam én![ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz misirulez #10520 üzenetére
aki azt vallja, hogy boxhoz nem venne plazmát (akárcsak én),
az alacsonyabb felbontásra szokott hivatkozni.
a plazma vízszintes felbontása 25%-al kisebb,
mint az LCD-é, ez azért jelentős veszteség.
Ezen a linken bárki beírhatja a képméreteket (768x1024x0 illetve 768x1366x0),
és jól láthatóvá válik, mennyit kell a plazmának elkamuznia
a natív 720p felbontásból.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz 30z.Samu #10521 üzenetére
nekem úgy tűnik, hogy ti marhára el vagytok tévedve.
A srác 35e. Ft-os kikiáltási áron hirdeti.
Szerintem alálicitálni kimondottan arcátlan dolog,
(vaterán meg legtöbbször hiábavaló is, mert az esetek zömében
a minimálárat a kikiáltási ár felett szabják meg - mondjuk ez megint egy szép dolog)
de meg is írta a csóka, hogy 35 alatt nem adja, ezt meg is tudom érteni.
Namost biztos lesz olyan ökör,
akinek megér ennyit egy BANNOLT, kontroller nélküli box,
meg lehet is mérlegelni, hogy 48-ért még mindig csak egy winyó nélküli
Arcade gépet lehet venni, de aki BANNOLT gépet vesz,
az netre nemigen menne, magyarán 35+9 helyett 48-ért
kap egy vadonatúj, HDMI-s gépet új alaplappal,
javított hűtéssel, halkabb DVD-ROMmal, 3 év 3LED garanciával.a fenti litánia summázva: Late mondja jól
[ Szerkesztve ]
-
late
tag
válasz Atomgeszi #10524 üzenetére
Szerintem csak új gépet, vagy használt HDMI-t szabad venni. A használt gépnél nem tudhatod, h átmelegítették-e, vagy hákolták-e 3LED miatt. Az X-MEDIA tényleg jól dolgozik, de csak az olyan gépeken, melyeken elött még nem végeztek 3LED javítást.
Ami egyszer 3LED lett az később is az lesz, lehet 1hét, vagy max. 6hónap a további élete, persze vannak kivételek, de ...
A hűtésmódosítást szűz gépen nem érdemes megcsinálni, amúgy is 3LED-es lesz, ha az akar lenni, ha új és gari akkor meg esetleg vissza alakítathatod, úgy az MS javítja, de inkább csatlakozz az eredeti gamékkal játszók táborához és akkor nincs para a 3LED miatt, nyugodtan LIVEozhatsz, valamint tutira jobban megbecsülöd a megvásárolt gamékat és csak a jókat fogod megvenni, amiket a kifizetett összeg miatt is végig viszel.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz 30z.Samu #10521 üzenetére
Igen! Meg úgy hallottam, hogy X-mediánál se a legjobb a működőképességi arány! 90%- visszaeső 70%- stabil 10% javíthatatlan. De ha igaz, amit a gyerek ír, akkor elvileg nem lesz ezzel probléma! De még mindig nagyon kétesélyes a dolog. Ezért gondolkodok még Arcade-n.
-
Atomgeszi
nagyúr
Én egy Arcade-ra gondoltam, live-ozni úgyse fogok, headset nem kell(csak live-hoz ér valamit is). Demok nem hiszem, hogy kellenének a vinyóra. Szal nekem teljesen felesleges a premium. De viszont olvastam, hogy a GTA 4 swappol a vinyóra, és azzal jobb játszani mint memkarival! Ez igaz? Ezt nem igen akarom elhinni, különben a Microsoft eléggé pipa lenne, mert így ki***nak az Arcade-s "csóró" emberekkel(vagy így akarnak több pénzt le smunkolni az emberektől, hogy vegyenek vinyót? :S)! Sima CRT monitoron (meg TV-n) használnám egyelőre a boxot. Akkor milyen kábel kell? VGA Hd Av Cable 3 500 Ft van Golemnél
Én egy ilyenre gondoltam, ahogy látom ez jó CRT-re is. Vagy ilyet adnak alapból az Arcade-ra? Miket kéne még vegyek a boxhoz(avagy bele )? Igazából a rohadt GTA4 miatt vagyo kicsit félősbe.. (Első sorban ezért is néztem használt Premiumot.) Hallottam, hogy hűtésmódosítás és hűtéskésleltetéssel elkerülhető a 3LED.
ILYENNEL van valakinek tapasztalata?
Ennyi kérdésem lenne! Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
nekem ui. LG van csak 42-es, tv-t nézni elég veszélyes rajta elején nagyon furcsa volt hogy szemcsés a kép, de utána megszoktam és amúgy is NAGYON ritkán nézek tévét mert mindegyik műsör egyszerűen nézhetetlen
Boxozni pedig szerintem hatalmas élmény rajta. viszont csak HDMI-vel mert csak a hdmi csatlakozón jövő adatokat tudja úgy átalakítani, hogy szélesvásznú legyen, mert a tv nativ felbontása nem szélesvásznú.
Előttem pár hsz.-el meg irta valaki, hogy nem venne plazmát x-boxozni.
Kiváncsi vagyok miért irta, jöhet priviben is. -
Atomgeszi
nagyúr
Erről valakinek vélemény? Esetleg tapasztalat?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Gebriel #10514 üzenetére
Felhívod azt a bizonyos számot(lehet ügyfélyszolgálat száma nem tudom). Kérnek valami egyéni azonosítószámot ahol megnézi a csaj, hogy bannolva vagy-e a liveról, ha igen akkor már el is utasít, hogy szevassz. Ha nem, akkor kérik a címed meg minden, jön a futár, elviszi a boxot majd hozza ha kész!
Kb. ez a menete!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Gebriel
veterán
MS-nél hogy müködik a 3 piros LED szervizelése?Mit kérnek?Számlát?Vagy nem kell nekik?Be kell vinni valahova vagy kijönnek érte?Majd egy év után most adta meg magát a haver Boxa
-
spammer
veterán
Na. bepróbáltam a GTA-t én is. Ocsmányul popuppol Sajnos ebből HDD lesz majd..
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
[link]
Bevállalható?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Ebit
addikt
Szerintem a warezzal kapcsolatban, mindenki önmérsekletet tanúsithatna, mert a sok off hsz-től áttekinthetetlenné válik a topic.
-
zsocy
őstag
Tudom hogy nem közvetlen konzol kérdés,de tudtok valamit a Samsung LE-37S62 tévéről? Van esetleg valakinek tapasztalata? Vagy ezekkel az S szériás Samukkal nem is érdemes foglalkozni? Hallottam jót is rosszat is róluk...
A boltban totál rendben volt a képe, persze HD demó futott rajta, de akkor is.Szeretnék TV-t olcsón, jót. Egyszerű menet lesz, igaz?
-
nagyamte
tag
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne beszerezni egy olyan hűtőt, amin vga, audio, usb,… kimenet is van?
Illetve ha arra vagy csak egy sima vga kábelre rákötöm a monitortt milyen felbontást fog bírni? És milyen frissítéssel?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv Máté -
30z.Samu
félisten
válasz (Kolombusz) #10503 üzenetére
Pedig milyen jó lenne rákötni egy USB-s mobil rack-et benne egy 160GB-s vincsivel.
Sic Parvis Magna
-
borix
őstag
Szerintetek usb-s merevlemez jó a konzolhoz vagy usb Mobil Rack-el működne rendesen?
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest