Aktív témák
-
Ticsike
tag
GOW2 First Gameplay video:[GOW2]
Lessétek meg addig is míg ki nem jön majd év végén, én a melóhelyen fogom megnézni, mert itthon élvezhetettlen lassúsággal jön be!
-
alien_
őstag
Találtam egy érdekes megoldást 3ledes hiba javítására, és szerintem megelőzésre is. Klikk
100% feedback-je van a srácnak!"Why does the solder connections breake earlier or later ?
The basic reason we found out is that the metal housing of the 360 is not straight bended by production. The bended area is exactly there where the GPU sits. That means if you screw in the Mainboard it will exactly bended like the metal case. This mechanical tension to the mainboard will break the soldered grid ball connection ealier or later. The original X-clamp does not produce enough pressure to the heat sink to keep the mainboard straight connected to the GPU. The original X-clamp is made of ordinary steel what really doesn`t help in this case. It lost pressure in a few months. The only steel that delivers enough pressure power is spring steel. This is exactly the material we use for some of our parts used in this special Kit. (Click on the picture for high resolution)" forrásÉrdekes!
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
bwoay
nagyúr
válasz spammer #10882 üzenetére
GRID vélemény demo alapján:
nem csoda, hogy olyan jól fogy a GT5P,
ha nincs egy épkézláb multiplatform autós játék...
Egyébként szép, hangulatos így első blikkre,
nade ez olyan atom árkád, hogy az rendesen meglepett.
NFS PS-t amúgy szvsz szerint porba döngöli, mondjuk azt nem nehéz.
Különben ha ilyen az, amikor a codemasters nem akar szimulátort csinálni,
akkor hajrá, csak így tovább, mert ebben a műfajban a látottak szerint sokkal jobbak.
Én nem mondom, hogy csak egy Verbát ér, mert szórakoztató,
könnyed játéknak tűnik, csak ugye az a bajom,
hogy teljesen újra kell értelmezni a vezetést, és én a trailerek alapján
valami PGR szerűt vártam inkább.
Midnight Clubot várhatjuk most.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Def26
félisten
válasz spammer #10891 üzenetére
Grid nekem sem tetszik, Kung fu pandával jobban elvoltam Dirt -el nekem semmi bajom nem volt, emlékszem megvettem az új vga-m (HD2900 XT tavaly szeptemberben) kipróbáltam a Dirtet és nem tudtam max. -on játszani. Nah ekkor döntöttem el, hogy xbox -ot veszek, mert azon tökéletesen ment.
Részemről maradok a Forza 2 -nél, illetve jó lenne valami Carmageddon féle játék boxra...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #10886 üzenetére
Huhh, szerintem te vagy az első Magyarországon...
Nem ide tartozik, de te hogy fogsz fizetni a letölthető tartalmakért? Nekem nem megy a Live -on keresztüli Hitelkártyás vásárlás.
-
(Kolombusz)
veterán
GTA4 kipörgetve, várom a letölthető tartalmak érkezését, ezért fizetni is hajlandó leszek.
Nem 100%-ra, egyik GTA-t se csináltam 100%-ra, ahhoz nincs türelmem, csak a sztorit játszom végig.
Sajnálom, hogy szomorú vége van.
-
misirulez
senior tag
Szerintem nem érdemes várni, a benq driveos hdmi-s boxok már nemnagyon szoktak tönkremenni, de ha mégis akkor is ott a gari (ez már körülbelül 456ezermillió a harmadikonszor lett kitárgyalva)
Régebben voltak ilyen magas röptű tervek, hogy majd ha megjelenik a jasper lapos boxocsak akkor majd szépen betekerjük törülközővel az boxunkat, hogy 3 ledes legyen és gariba kicseréljék egy jasper laposra.
Olyat kérjél, ami hdmi-s, akkor nem régivel fognak megdobni.
Drágább biztos nem lessz mert olcsóbb lessz a gyártási költség.
-
Kobe
veterán
ha július környékén terveztem xboxot venni, érdemes vajon várni nálunk is augusztusig a jasperre ? golemnél rendelném vagy valami hasonló oldalon de gondolom akkor ott megy majd a dömping a régi szériát kiárusitják....
árban lesz valami változás vajon ? drágább lehe e a japer a msotani 62 ezer ft körüli árnál, illetve tuti hogy ezeknél már semmilyen hűtésmod nem kell ? (annyit várnék, hogy ne turbinát kelljen üzemeltetni)[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
GRID vélemény demo alapján:
Pro:
- Szép grafika
- Jó törésmodell
- Ötletes replay (verseny közben vissza lehet tekerni és onnan folytatni)Kontra:
- Fizika kalap szar Bővebben:
Autók (irreálisan) gyorsulnak, de hiába ír ki 260-at az óra, sebességérzet kb mint a Forzában 120-nál.
Fék - féktáv, olyan nincs igazán. Fékre nagyjából nincs is szükség. (Na jó, néha, meg Driftnél)
Autóknak nincs súlya. (Dobozautók kb.)
Nincs finom kanyarodás, a kocsi szinte keresztbeáll a kanyarban.- Sok a füst.
- Verseny, íven autózás nincs igazán, minden megy ahogy tud, töri össze mindenki a másikat.Tipp a demohoz: egy fokkal jobb az élmény, ha minden assistot kikapcsol az ember, picit jobb az irányítás.
Nem vártam sokat, mert már a videók alapján látszott h ez Arcade lesz (bár sztem ez annak is rossz), de reménykedtem. Most az kell h mondjam, ennek a játéknak annyi köze van a versenyzéshez, hogy kb. versenyautók (vagy legalábbis olyan kinézetűek) vannak benne. Törni, zúzni, baromkodni lehet vele, de semmi versenyhangulat nem árad belőle (számomra legalábbis).
Tipikusan az a játék, amiből elég volt ez a demo, vagy erre mondják általában: "Egy Verbát megér" Többet semmiképp sem. Pedig ez egy nagyon jó játék lehetett volna, Grafika, törés adott volt, csak a fizika egy kukába való. Szégyelje magát a Codemasters, előre félek, hogy mi lesz jövőre az F1 2009-cel
Mindenki menjen inkább PGR4-ezni, aki méginkább versenyezni akar, annak marad a Forza 2.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #10849 üzenetére
onnan, hogy nem a mókerálós,
hanem a "becsületes" oldaláról közelítettem meg a kérdést.
én biztosan nem fogok senkit arra buzdítani, hogy nyugodtan flasheljen,
csak a matricára figyeljen oda, és akkor nem lesz gond a garival[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
master12
csendes tag
Ez a Jasper-es alaplapú boxnál már a cpu-gpu is 65nm-es??
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
tag
újabb info: wadarr kollégától hallottam. (haver beszélt vele telefonon)
a GTA4 még eredetivel is szarozik... tudom h unalmas már ez a GTA4 téma, de nem értem akkor már h mi a picsa a probléma...
van itt vki aki eredetivel tolja? milyen drive van a gépébe? és winyó??" palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
-
spammer
veterán
GRID demo fent van a paradicsomos oldalon Szal akinek nincs live, szedheti.
-
spammer
veterán
Van vmi kapcsolási rajz asszem, itt nézd meg, de ha nincs, tudnak adni biztos
Másképp nem lehet állítani, max elviszed szervízbe és ott megcsinálják.
Verbatim ja, ha jót akarsz, azt használj.
[ Szerkesztve ]
-
fidor
csendes tag
válasz (Kolombusz) #10864 üzenetére
Sziasztok vettem egy x-box 360-at flashelve volt meg hűtés modósítva az lenne a kérdésem lehet-e a ventilátort valahol állítani mert marha hangos és idegesítő.Természetessen anélkül,hogy számítógépre rákötném. A másik pedig azt írták Verbatim lemezt használjak ez mennyire igaz a többi lemez márkától valóban hamar szét megy az olvasó.Köszönöm előre is a választ.
-
FishAir
senior tag
iDontcare
-
misirulez
senior tag
Hali!
GTA IV ben ki lehet kapcsolni valahogy ezt a hülye célzást?
Hogy ne ugorjon automatikusan rá egy emberre, hanem inkább én "találjam meg" a célkeresztemmel?
Lentebb irta valaki, hogy ez valami auto aim, vagy miafene, és vannak játékok ahol ki lehet kapcsolni. -
Ebit
addikt
válasz (Kolombusz) #10856 üzenetére
Az általad leirtak alapján azért nem szerencsés általánositani, mert ismerőstől függetlenül pro-kontra hosszan lehetne sorolni az érveket, ellenérveket, egészen addig amig valaki hitelesen publikálja, hogy az MS mi alapján szűri a gépeket, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy az elején magas volt a meghibásodási arány, ami miatt nyilvánvalóan más javitási gyakorlatot követtek.
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #10857 üzenetére
Hm, amit előző hsz. -ben írtál az érdekes.
Én nem a játékfejlesztőket akarom támogatni, csak qrva jó lenne, ha magyar reggel magyar live -ot használhatnánk. Ez az egy a gondom.
Utóbbi időben annyira szemét dolognak tartottam, hogy nincs magyar live, hogy el is döntöttem, azzal a géppel folytatom a dolgot, amelyiken elöbb lesz legálisan magyar online lehetőség. Szvsz PS3 -on elöbb lesz ilyen.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
(Kolombusz)
veterán
De a lényeg. Senki se okosítson, játsszon eredeti játékokkal, támogassa a fejlesztőket, válassza az igényes körítést!
Ha mégsem, akkor pssszt!
-
(Kolombusz)
veterán
Mert nem véletlenül banoltak.
Ha már banoltak (ami a legegyszerűbb módja a flesselt gépek garanciájának kilövésére), akkor 100% bukta.Van nekem egy F.B.I. nevű ismerősöm, akivel személyesen is beszélgettem már párszor. Másfél éve liveozik, nézi az xboxos fórumokat, miskolci xbox-elosztónak is nevezhetném, sok gép járt már a kezei között, tudja, hogy hogy folyik a gariztatás, küldött már vissza sok gépet. Olyat is, amin matrica sem volt és megcsinálták.
Olyan is volt, hogy sértetlen matricával küldték el és egy sérülttel kapták vissza.Ez a matrica mizéria túl van lihegve.
De ugye én végig arról beszélek, hogy sértetlen matricával semmi gond nem lehet. Ha okosítasz, olyanhoz vidd, vagy úgy csináld, hogy ne sérüljön. -
Def26
félisten
Akkor világosíts már fel engem, hogy miért csak akkor veszti el a gép a garanciát, ha bannolnak. Szvsz ha sérül a Microsoft matrica már akkor ugrott a gari.
-
Xelo
addikt
nextgen dragonballt ide nekem: [júniusban jelenik meg elvileg]
-
Ebit
addikt
De honnan veszed, hogy fizetni kell?
Ha a garimatrica sértetlen, leszarják, hogy flesselve van-e, vagy sem.Te miért állitod ennyire határozottan, hogy nem kell, fix kétesélyes.
-
(Kolombusz)
veterán
De honnan veszed, hogy fizetni kell?
Ha a garimatrica sértetlen, leszarják, hogy flesselve van-e, vagy sem.
Annyi 3ledes fut be az MS-hez, se kedvük, se erőforrásuk nincsen azt nézni, hogy flesselted-e.
Sokszor még a garimatricát sem nézik, arról nem is beszélev, hogy előfordul az is, hogy sérült matricát raknak rá!Def26: nem vagyok én öreg róka, csak kicsit többet olvastam a témáról, mint Te, úgy érzem.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Srácok!! találtam egy tutorialt, hogy hogy kell a GTA4 eredeti lemezünkről biztonsági másolatot készíteni, úgyhogy ne legyenek textúra hibák!! minden meghajtón élvezhetővé válik a játék!! tutor: [link] kipróbáltam!! műxik! szinte tökéletes! persze az eredetit azért vegyétek csak meg!!!!
" palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
-
bwoay
nagyúr
de jó, hogy mondjátok a GRID-et, most látom,
hogy fent van PSN-en a Haze-zel együtt (mondjuk az szerintem ratyi lesz,
de egy demot megér).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Xelo
addikt
ezek kérdések??
1. ha nem akarsz vagyonokat költeni eredeti játékra, vagy biztonsági másolatot akarsz készíteni a boltból vásárolt discjeidről, igen
2. hibás lehet, de az új szériánál ezt úgy hallottam már kiküszöbölték. nekem első szériából való van 2 éve és semmi baja nem volt --> szériája válogatja (ps3 is lehet hibás)
3. a játékoknál észrevehető grafikai különbség mindíg az xbox360 javára van, azon egyszerü okból hogy jobb, modernebb videokari van benne mint vetélytársában hiába a ps3 8magos procija, a videokártya jelenít meg, amiben pedig egyáltalán nem jobb mint az x360 -
1010
őstag
most akkor ha veszek egy boxot
akkor1.felsselni kell
2.hibás lehet és szervízbe kell vinni x idő után
mert 3piros led lesz
3.a gta iv csunyább rajta mint ps3mon
-
Prof01
veterán
Nekem tetszik a játék. Az irányítás eléggé arcade-os lett, de így legalább élvezhetőbb a driftelést. Nem igaz, hogy csak belső nézetben lehet driftelni. (LB-vel tudsz kameraállást váltani.) A füst meg sztem elég gagyi lett...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Def26
félisten
Kipróbáltam a Grid -et, de nekem nem igazán tetszik. Miért hittem én azt, hogy ez a játék egy ilyen Need for Speed-es valami lesz? Olyan játékra vártam mint pl.: az NFS3.
Ez megy olyan mint a Colin Dirt, csak touring autókkal, és aszfaltos pályán.Van benne drift verseny is de az csak belső nézetben játszható (legalábbis én nem tudtam külsőre váltani az istenért se), úgy meg nem tudom egyszerűen irányítani a járgányt. Grafika szvsz nagyon jó (főleg a füst effekt), van benne
?istant? visszajátszás funkció is, ha pl megzúzod a kocsid a verseny alatta akkor ki tudod lépésről lépésre elemezni, hogy mi volt a hiba oka. Az irányítás is Colin Dirt-es, nem hiába Codemasters ez is-az is. Szerintem a grafikai motor is ugyanaz a két játékban, mondjuk ez inkább előny.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
master12
csendes tag
és mi lesz a neve az új narutónak?? vagy ez még rejtély
-
Def26
félisten
Srácok, akinek van USA rege, az onnan már töltheti le ezt a két demo-t.
-
master12
csendes tag
Ja, amíg el nem felejtem!! Szerintetek jön folytatása a naruto-nak x360-ra?? Mert megkérdeztem az überkonzolos csávót, és azt mondta hogy valószínű!!
-
master12
csendes tag
Ha jól tudom nemsokára jön egy újabb alaplapos box amin a cpu-gpu is 65nm-es lesz, a falkonos után. Ugye??
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #10825 üzenetére
Szerintem meg az a tiszta, amit én írtam, öreg róka...de akkor javítom: 3 ledes hiba kevésbé történhet veled, ha hűtésmoddolva van a géped.
Nah, ez meg egy f@szság...
"Nem bukod a garanciát a flesselésnél, csak ha flesselt géppel mész livera és jön egy ban-hullám."[ Szerkesztve ]
-
sakeee82
aktív tag
Ha vki kipróbálta a Race Driver GRID demóját legyenszíves megosztani velünk tapasztalatait, mert PGR4 verőnek tűnő gamet sejtek személyében!!!
-
late
tag
Nekem még a régi XBOX-hoz volt smartfrogom, ami ugyan ezt a cél szolgálta. Talán kétszer használtam. A billentyűzet jól használható volt, de az egér szőrnyű! Az játékban folyton késett az egér, a valós ,mozgáshoz képest.
Szerintem is sokkal kényelmesebb joyal a kézbem a kanapén kiterülve egy nagy képernyőt (projit) bambulva fps-t tolni. Az irányítás szerintem nagyon jó joyal is, csak az elején horror. Egy idő után simán ráérez az ember. A másik, hogy konzolon van auto aim is, ami segít a célzásban, ezt azért bekapcsolva szoktam hagyni.
-
-
Def26
félisten
válasz jayjay #10822 üzenetére
Lehet bill. és egérrel játszani. Ilyen kiegészítő kell hozzá, de sokak szerint (szerintem is) hülyeség.
Igen, a flash azt jelenti amit írtál.
Ha ne játszol online akkor mehet a flash.
Ha flasheled akkor már érdemes a hűtést is egy csöppet megpiszkálni ez magasabb fordulatszámmal vagyis nagyobb hangal jár. (Azért írom, hogy érdemes, mert a flashelést csak ugy csinálják, hogy a gépházat szétszedik, ekkor viszont ugrik a gari a 3 ledes hibára, a 3 ledes hiba meg akkor jön elő ha nincs benne hűtésmodosítás)A PC-re gondolsz a "nem lassú" alatt?
Azért játszom boxon, mert ez elött nem kell görnyedve a monitort nézni, és nem kell félhavonta 50k-t rákölteni.
-
jayjay
tag
Az az igazság, még ott vagyok, hogy PC vagy Konzol.Utána jön csak, hogyha konzol, akkor PS3 vagy Xbox360.
Mi lenne az előnye?
Lehet e billentyűzettel egérrel is játszani?
A flashelés gondolom az, hogy nem eredeti a játék.És mi van akkor, ha nem játszom online?
Hangos e, ha játszom?
Látom a géped nem lassú, én is hasonlót nézek, csak kicsit erősebbet.Miért játszol Xbox-on?HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
Def26
félisten
válasz jayjay #10819 üzenetére
Szvsz ha játszol akkor boxot vegyél. Prémiumot vegyél,de abból csak a HDMI-s változatot, amin még nincs HDMI kimenet az a régi prémium olyat nem szabad venni.
Igazából nem kell hozzá semmi csak egy jó router (vezetékes), vagy max. még 1 joystick.
Remélem nem akarod flashelni, ha mégis akkor lemondhatsz az online játékról (Live!).
Live! -nak van éves díja, ez kb. 14k amit ilyen lekaparható kóddal tudsz feltölteni (konzol boltokban kapható) olyan mint anno volt a telefon feltöltés.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
jayjay
tag
válasz misirulez #10800 üzenetére
Igen erre gondoltam, és hogy megérné e érdemes e váltani?
Tudsz pc vs. xbox (PS3)cikkeket ajánlani?
Meditálok már régóta, hogy vegyek e új gépet, vagy ne.A mostani kb 190000Ft volt tavaly, ami ma nem ér túl sokat.Egy újhoz kb 50000Ft kellene, hogy menjen úgy minden, ahogy ezen tavaly.A FullHdtv-t már korábban kinéztem , mert most "csak" egy 32-es van.Ezt akarom egy 100Hz-es 40-es Samsungra, vagy egy 42-es Toshibára cserélni.Ilyen felbontáshoz erős PC kell.Egy fullos Xbox max 90000Ft.Melyiket érdemes megvenni?
Miket kell hozzá venni?Természetesen nem kormányra meg ilyesmire gondoltam.
Hallottam valami díjról is a nethez.Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
master12
csendes tag
valaki tud valamit erről a Mirror's Edge-ről??
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Nekem is 26" -os samsung van, ugyanaz mint amit belinkeltél. Én az EW-ben vettem 89.990.- -ért, de még lesz akcióban ugyanennyiért a MM -ban is. Tökéletes választás szvsz az xboxhoz, aki nem 4 méterről nézi annak nem kell nagyobb. HDMI kábelen keresztül gyönyörű a kép.
-
Skynet258
veterán
Végre megjött a GTA 4 Hong Kong-ból, ami elég meglepő, hisz mindössze 8 nap telt el a rendelés óta... A másik, hogy régiófüggetlen ázsiai verziót rendeltem, erre küldtek egy PAL-ost. Összegezve: imádom őket Mentem játszani
-
spammer
veterán
Ugrálás vagy sem, szerintem ez a trailer alapján nagyon ott van. Grafika, hangok, ZENE, nagyon odatesz. Nyilván a játékról még nem sokat tudni, csak annyit látunk hogy fut meg ugrál, de nyilván lesz vmi kis story is és ötletes lehetőségek, pályák.
Szerintem a Portal is nagyon ott volt, remélem ez is hasonlóan innovatív lesz, de az már tuti h a grafikára és a zenére nem lesz panasz (részemről) ha ilyen lesz mint a videóban.
-
spammer
veterán
válasz FishAir #10807 üzenetére
Azt mondták anno, h nem éri meg (sztem sem amúgy) mivel nem leszel vele olyan pro és olyan villámgyors mint PC-n, mert az egérrel csak az analog sticket (LS, RS) tudod helyettesíteni, az meg ugyanaz, mintha a controlleren pofoznád.
Meg kell tanulni controllerrel, simán király, még ha az elején nehéz is.
-
bwoay
nagyúr
ez nemhogy nem faszság,
hanem végre valami újabb innováció az FPS műfajban.
Az, hogy parkour az alapja, csak olyan szempontból számít,
hogy ezt más módon nem is lett volna érdemes megcsinálni,
mert itt azon múlik a dolog,
mennyire sikeresen tudják ábrázolni a (roppant dinamikus) mozgást.
Kb 100x jobban képes visszaadni az élményt,
mint azok az FPS-ek, amiknél ha egy létrán mászol fel,
akkor csak annyi történik, hogy elkezd lefelé scrollozni a kép,
ha rohansz, akkor meg begyorsulsz és kész
Én eleve nem vagyok FPS párti, és ettől a játéktól sem vártam sokat,
egészen mostanáig, mert ez a trailer szerintem lenyűgöző.
Biztos, hogy nagyobb figyelemmel fogom kísérni,
miután láttam mozgásban, még ha tudom is, hogy játszani
valszeg sosem fogok vele.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Kiskutya
veterán
aaaaa megorulok kell nekem is 1 box. sikerult eladnom a regi pc-m keves raforditassal vettem 1 jobbat. azt hittem ezzel mar nem lesz gaz a crysis megy szepen igaz mediumon a bioshock megy full grafikan szepen erre tegnap felraktam a gears of wart es ugy szaggat hogy elvezhetetlen a jatek mer levettem minimumra mindent de ugy is szar aaaaaa....
hmm...
-
beerka
csendes tag
OFF
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
kinlódok itt a monitorommal meg kábelezek, veszegetem a hangszórókat a fene egye meg, veszek egy lcd tévét
[ez is csini], csak nekem túl nagy, elég lenne egy 26"-os [ehhez hasonló darab]. mind2 100k körül van, érdemes e kettő közül választanom?
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest