Aktív témák
-
Ticsike
tag
válasz Mr.Grincs #22645 üzenetére
Igen a játékhoz csak a térkép jár, hacsak be nem szerzel egy gyűjtői kiadást, amiben ezek vannak: Collectors Edition
-
Ticsike
tag
válasz davidsonic #22637 üzenetére
A lemez szükséges ahhoz, hogy tudj játszani, mivel ha elindítod a játékot utánna kérni fogja, hogy tedd be a lemezt mert leellenőrzi.... szóval ne add el a lemezeidet
-
Ticsike
tag
Sziasztok!
Minap vettem a tetykóba egy MOH Airborne-t és az a problémám vele, hogy amikor elindítom a játékot, pár másodperc múlvan kikapcsol a vezeték nélküli kontrollerem, ha visszakapcsolom, újra kikapcsol, de ezt a hibajelenséget csak a játékba műveli, ha kilépek a menüjébe ott semmi baja sincs, sőt a dashboardba sincs baja, és ha berakok egy másik játékot ott sincs semmilyen probléma, mivel látszik, hogy az elem legalább a háromnegyedéig van. Valakinek van ötlete, mit csináljak? Ajánlották, hogy vegyek aksit, hosszabb távon biztosan jobb, de nem hiszem, hogy ezt a problémát megoldaná.... ha más játéknak elég az elemek töltöttsége, akkor a fent említettnek miért nem???
Köszönöm
-
Ticsike
tag
Csatlakoznék hozzád és az előtted szólokhoz, mert hát sajnos tegnap este arra vetekedtem, hogy letöltöm live-ról, miután lejött, elindítottam és már az első 2 percben annyi katona jött rám, hogy szinte lehetetlen a demoba beletanulni, mit hogyan kellene, mert rögtön egy olyan misszióba rak bele ahol ez kivitelezhetettlen. A grafikától én is elájultam, természetesen nem pozitív irányba, és egyszerűen kivoltam a játéktól... aztán ma reggel is még munkába menet előtt gondoltam játszok egyet de rosszul tettem, mert az éjszaka folyamán semmi nem változott a játékhoz kapcsolódó érzéseim iránt... egy nagy kalap kakiiiiii igaza volt annak a magyar magazinnak aki letesztelte a játékot! Én nem ajánlanám senkinek se....
Bár most nagyon megtetszett a Mirrors Edge, meg a Silent Hill, Brothers in arm, Fable 2 stb... és az a fura, hogy nagyon tetszenek a gyűjtői változatok is, de tudom magamról, hogyha megvenném, egy két napig szép lenne meg jó lenne, és aztán ha végigtoltam a game-t akkor elfelejteném az egésszet és akkor már fölösleges a gyűjtői változat, biztos, hogy eladnám. De ugye a gyűjtők nem adják el szóval mind1 nem folyok bele -
Ticsike
tag
Nem gondoltam, hogy gyenge graf. képessége van, csak valaminek tulajdonítani szerettem volna a hibát, és gondoltam, hogy megjelenés közben lép fel a hiba, tehát vagy a monitornak van újabb baja(de ezt nem hiszem) vagy a kábel, vagy a box grafikai megjelenítő egysége, vagy mit tudom én..... és nem csak filmeknél csinálta, hanem játékok közben is....
-
Ticsike
tag
Fable játékról van valakinek valamilyen tapasztalata? Én most azon gondolkodom, hogy előrendelem a fable2-t, mert igencsak megtetszett az egész játék, de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is, hogy milyen játék, érdemes-e megvenni stb....
Másik fontos kérdésem, hogy régebben még írtam a GTAIV kapcsán, hogy néha egy ilyen futó csík végigszalad a képernyő 1/3-án, de ezt a jelnenséget már akkor is észrevettem, ha mondjuk dvd filmet néztem a boxon, tehát ezért gondolhatom, hogy a box grafikai egysége produkálhatja ezt a jelenséget? Mert ha csak tv-t nézek, nem látok ilyet... Ha van tanácsotok azt is szívesen veszem!
Köszönöm
-
Ticsike
tag
válasz Skynet258 #16740 üzenetére
Mivel elég könnyen félreérhető számomra a Bestbuy és a bestbyte ezért történhetett az, hogy feltettem egy ilyen hülye kérdést... és addig amíg nem hallottam újra a reklámot, valamint megértettem a cég nevét, rájöttem, hogy félreértettem, és ezért hittem azt, hogy a bestbuy fog itthon üzletet nyitni, valamint, hogy náluk lehet majd megvenni a notebookot! Sajnálom...
-
Ticsike
tag
Srácok!
Valaki tud arról valamit, hogy magyarországon fog-e nyílni best buy??? Mert ma reggel, most vagy a danubiuson, vagy a juventuson hallottam egy reklámot amiben 10% kedvezménnyel lehet notebookot vásárolni a best buy-ba. Kerestem google-ba de azon kívűl, hogy felvásárolták a napstert, mást cikk nem szólt erről a tényről. Kérlek erősítsetek meg benne, hogy jól hallottam-e vagy sem.
Köszönöm
-
Ticsike
tag
válasz m4ck11 #15879 üzenetére
Én most se mertem megnézni a videót, hogy mit kell csinálni azután miután már közel mentem hozzá 3szor és már csak a földön szaladgál... ráakarok jönni egyedül, hogy mit kell csinálni... pl tök idegesítő volt, amikor a GTAIV utolsó epizodját csináltam, és már legelőször is sikerült volna végigtolnom, de neeeem, én megijedtem amikor kigyulladt a helikopter és kiugrottam belőle, pedig rájöhettem volna, hogyha végleg eltaláltak volna akkor meghaltam volna rögtön, aztán csomószor próbálkoztam, mindig meghaltam tényleg lelőttek aztán utánnaolvastam egy kicsit, és akkor esett le, hogy basszus már elsőre sikerült volna megcsinálnom ha nem ugrom ki na de mind1 már túl vagyok rajta rég, feldolgoztam
-
Ticsike
tag
válasz heihachi #15840 üzenetére
Igen.... nem dartsoztam sokat a haverokkal igazándiból néha elmentünk, aztán jól beba..tunk taxival és lopott kocsival közlekedtem, de inkább lopott kocsival járkáltam sokat bár ha már idegeimre ment egy küldetés akkor inkább taxival mentem oda Nem is játszottam egyébként sokat, talán így két naponta egy pár órát...
-
Ticsike
tag
Up:[link] Csak érdekelne, hogy egyedi esetről van-e szó, vagy másnál is jelentkezett már ilyen hibajelenség!
Valamint még azt szeretném tőlletek kérdezni, hogy melyik az a magyar oldal amit ajánlani szoktatok live gold vásárlásakor, merthogy ott a legolcsóbb? Übernél láttam 1 éves 10-ért, tud ennél valaki olcsóbbat?
Köszöntem
szerk: valamint azt kérdezném még, hogyha egy játékot azért nem tudok letölteni, mert nem megfelelő a régió beállításom, akkor ezen nem is tudok változtatni? Amikor csináltam a live-ot UK címre regeltem, de a location-nél Hungary van. Szóval lehet valamit tenni vele?
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Srácok lehet egy olyan kérdésem, hogy játék közben,miért látok néha a képernyőn egy olyan jelenséget, hogy mintha egy láthatatlan csík húzodna a képernyőn, és a csík alatt lévő terület később töltődne be, mint a csík feletti. Elég hülyén lehet ezt így elmagyarázni, leginkább látni kellene, a GTAIV introjába nállam mindig csinálta, más játéknál nem figyeltem, vagy csak nem vettem észre. Szerintetek ez játék hiba, vagy a képernyő hülyén frissül? Remélem a tapasztaltak értenek belőle valamit...
Köszike
-
Ticsike
tag
[Ezt olvastátok?] Egy picit nagyon nagyon felháborító amit megenged magának a Google....
-
Ticsike
tag
Srácok tegnap másodjára sikerült befejeznem a GTA-t. Tök idegesítő volt, mert amikor eltalált a rakáta, de még tudtam repülni, akkor már a legelső próbálkozásnál is sikerült volna, de én ott megijedtem, hogy kigyulladt, és kiugrottam a helóbol, és tegnap jöttem rá, hogy azért nem haltam meg, mert szándékos volt a robbantás, és hozzátartozott a misszióhoz. Befejeztem az assains küldetéseit, meg Bruciet is, de a többivel valószínüleg nem fogok foglalkozni, mert ki akar galambokat lövöldözni??? Valami új játék után kell néznem! Tanács? Alone? vagy inkább mást?
Köszi
-
Ticsike
tag
Srácok nem bírom megcsinálni a GTAIV utolsó küldetését, miutánn felszállok a helikopterre, állandóan lelő a rakátavetőjével a muki még csak 8szor próbáltam, de mindig meghalok, és marhára unalmas, mindig ugyanazt végigcsinálni azt tanácsolják repüljek alacsonyan és közel, lehet, hogy az ellentetjét kellene csinálni? Valakinek valami tippe, ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
/SPOILER!!!/Petrick adta a küldetést, 2 haverjával Patric és te, elmentek egy raktárépülethez ahol bementek egy picit lövöldöztök az emberekre, aztán mondják, hogy menj fel a pénzért, megszerzed, utánna a másik ajtón, nem azon amin bejöttél, hanem ugyanazon az oldalon de az épület másik végén azon távozol, közbe onnan is jönnek egy ketten, ha végeztél kiszaladsz, az épület mögé ahol Patric vár, és utasít, hogy kövesd, majd a csónakba akarnátok beszállni, de oda kell úsznod a csónakhoz, beszállsz, odaúszik Patrick és elmentek! Annyi a légnyeg, hogy nem kell bújdosni, hanem kiállsz, és lőssz arra akit csak látsz. Legyen rajtad páncélmellény, és elsőre sikerülni fog! Remélem segítettem!
-
Ticsike
tag
Képzeljétek, alig fél év használat után valami baja lett az lg monitor-tv-nek, beadtam a szervízbe még május végén, majd ma rájuk telefonáltam, hogy mi a helyzet, mert már két hete ott van. A hölgy azt mondta, hogy alkatrészre vár, tápot kell benne cserélni, merthogy tvnézés közben elment a hang meg a kép, és csak pár ms után jött vissza. A telefonálás 9.05 perckor volt, rá 1...mondom mégegyszer 1 órára már kaptam is az sms-t, hogy az ön készüléke elkészült. Ez a sors ironiája, vagy már 1 hete rajta űlnek és lusták voltak felhívni? Szóval nem tudom, hogy ennyire szerencsétlen vagyok, vagy tényleg ilyen gyorsan megjött az alkatrész és be is szerelték... szóval különös, de én ebben nem vagyok biztos na mind1. Végre már, mert már kezdtek elvonási tüneteim lenni, két hete nem játszottam a GTAIV-el...
-
Ticsike
tag
Egy érdekes cikk: A Pc-s és a KONZOLOS játékok jövője
-
Ticsike
tag
Alone In The Dark Aranylemezen
Link -
Ticsike
tag
Srácok, játéktesztelőnek hol kell jelentkezni? Mert mint mindenki más,én is imádok játszani, és gondoltam így legalább sok játékot kipróbálhatnék
-
Ticsike
tag
Csittcsattpiffpaff, holnap talalkozunk. NO WAREZ WAZZE /ez kene topik cimnek.../.
[ Módosította: tiv83us ]
-
Ticsike
tag
Aki erre várt az rohanjon: [GTAIV használt]
-
-
Ticsike
tag
Ajánlom figyelmedbe: [Überkonzol]
-
Ticsike
tag
válasz (Kolombusz) #11813 üzenetére
write and read! Biztos neked is volt olyan, hogy amit már hetvenmilliószor megtárgyaltak, esetleg kiváncsi voltál más véleményre is, nem csak azokére akik már leírták, és ezért merted feltenni újra a kérdést...
-
Ticsike
tag
Srácok most akkor van értelme annak, hogy játék előtt és után is járatom még egy picit a dashboardban? Kb 5-10 perceket szoktam várni játék előtt és után, de gondolom ha megakar halni akkor így is úgyis meghal nem? Ha esetleg ez történne akkor új alkatrészeket raknak bele, mármint ami elromlott, vagy teljesen új szériás boxot kapnék vissza?
Köszke
-
Ticsike
tag
Na végre végigvittem a BioShockot a vége tökre jó volt, tetszett ahogy a sok kislány szúrkálja Fontainet Ha nem mentem meg őket, akkor is segítettek volna? Na ideje lesz elkezdeni a GTAIV-t. Tegnap játszottam már vele egy picit, marhára bejön, főleg amikor elmentem Michellel randizni, majd felhívott Romana(vagy kicsoda ) ,hogy köszi, hogy megmentettem de ő éppen a kórházba fekszik
-
Ticsike
tag
Srácok a "régi"(értem azt, hogy még nem új procis) elite gépekbe ilyen dvd drive van:Hitachi-LG? A Benq az amit jobban dícsérnek de viszont lassabban is olvas, vagy csak ez ilyen tévhit? Jónak számít az elites dvd drive?
Köszi
-
Ticsike
tag
válasz (Kolombusz) #11342 üzenetére
Köszönöm!
-
Ticsike
tag
Srácok ha egy játékhoz kiadnak valamilyen frissítést, akkor azt liveon keresztül hogyan tudom leszedni? Mert szeretném megvenni a Bully: Scholarship Edition-t és olvastam, hogy adtak ki hozzá frissítést és azt szeretném majd letölteni ha meglesz a játék! Köszönöm szépen előre is!
ui: valaki játszott már vele, tapasztalat? -
Ticsike
tag
GOW2 First Gameplay video:[GOW2]
Lessétek meg addig is míg ki nem jön majd év végén, én a melóhelyen fogom megnézni, mert itthon élvezhetettlen lassúsággal jön be!
-
Ticsike
tag
Na megvettem az übernél a gtaIV-t és az x-tatic 5.1-met és a vga kábelemet. Hazamegyek, először a kábelt bontottam ki abból a hülye műanyag csomagolásból, majdnem szétvágtam a kezem aztán kiszedem a fülest, leülök az asztalhoz elkezdém nézegetni a használati utasítást, írják benne ha bármilyen kábel vagy más hiányozna a csomagból vedd fel a gyártóval a kapcsolatot, erre pechemre ugyanazokat a kábeleket kétszer kaptam meg, az optikai és rca csatis kábelek helyett, na mondnom kur.a jó felhívom a boltot, mondták vigyem vissza, beültem a kocsiba szerencse, hogy nem volt nagy dugó alig értem oda a bolthoz, ők megnézték, majd kaptam egy újat, amit előzetesen le is csekkoltak, hogy meg e van mindene Szóval volt egy kis kálváriám, a gtaIV-hez oda se jutottam, majd talán holnap kipróbálom a hangrendszert a gta-val, mert most nem vagyok otthon
Na örűltem, hogy elmesélhettem -
Ticsike
tag
válasz Vekiboy #10349 üzenetére
Csatlakoznék hozzád és kérdezem tőletek milyen a GTAIV? Ki ment éjfélre az Überkonzolhoz a gameért? Meséljetek már valamit! Én délután megyek az 5.1es fülesemért, meg a GTAIVért és a vga kábelemért már alig bírok magammal... Bár lehet, hogy most a Bioshockot hanyagolni fogom, vagy fejezzem be először azt és utánna GTAIV? Kitudja
-
Ticsike
tag
Éjfélre ki megy a GTAIV-ért az Überkonzol-hoz? Én csak reggel, vagy később megyek érte, de már nagyon nagyon várom nem bírok magammal. Bár a boltosok már biztos végignyomták Kiváncsi leszek milyen lesz az 5.1-es fülesemmel Ez a Bioshock is egy fantasztikus játék, alig tudtam vele játszani háromnegyed órát, mert olyan feelingje van, hogy már szinte megijedek mikor honnan fog előugrani valaki Nálatok is így volt ez?
-
Ticsike
tag
válasz misirulez #10110 üzenetére
Muszáj ilyen madaraknak is lenni mint én, és még jó pár ember ilyen, mert különben honnan és kitől lenne nektek használt játék? Ezen elgondolkoztál már? Ha később veszed meg a játékot olcsóbban akkor is a milliárdos amerikai cégeket támogatod, de ha használtan vennéd meg, akkor azt is egyszer valakinek muszáj volt megvennie.. Nekünk szükségünk van az amerikai cégekre, nektek pedig ránk egy mókuskerék
-
Ticsike
tag
Nemrég előrendeltem a GTAIV-t+VGA kábelt+X-Tatic 5.1-et(ami sajnos nem érkezik meg 29.-ig) szóval várnom kell rá egy picit, de a GTAIV-t már nagyon várom!
-
Ticsike
tag
Már csak 6 nap és jön a várva várt GRAND THEFT AUTO IV Örüljetek velem Ti is Legalább ennyi kis fikarcnyi örömöm legyen az életben!
-
Ticsike
tag
Nem tudom ki játszott már a BioShockal, de néha rámhozzák a frászt azok a kis emberkék..némelyik úgy megtud ilyeszteni , komolyan a Darknessnél nem féltem ennyire mint ahogy ennél a játéknál Kiváncsi lennék, hogy mi lesz ha megjelenik az Alone in the dark, és ha megveszem mennyire fogok betojni
Ki, hogy veszi a GTAIV-t? Mármint gyűjtői változatot vesztek, vagy csak a sima lemezt? Én bevallom őszintén nem látom sok értelmét részemről, hogy gyűjtőit vegyek, mert mit fogok vele csinálni, és később úgyis csak el lesz felejtve az egész Annyi játék van amit nagyon nagyon várok! Pl máj. 9.-én lesz gameplay a GOW2-ből -
Ticsike
tag
Srácok beruházok egy ilyenre: Sharkoon X-Tatic 5.1 igaz, hogy 30 rugó és leesett az állam, de jobb ötletem nincs a problámám megoldásásra. Hiába vennék hangrendszert ha úgyis csak fülesen keresztül hallgatnám, ezt legalább élvezni fogom, mert remélhetőleg a fülembe fog duruzsolni az 5.1 Nemsokára előrendelem a GTAIV-t, kell hozzá szerintem ez a hang élmény
-
Ticsike
tag
Srácok a box usb csatijára rá lehet dugni egy zalman külső hangkártyás kütyüt amin keresztül már tudnám használni az 5.1es fülesüket? Vagy ez egyáltalán nem arra való,és nem menne?
-
Ticsike
tag
Igen, csak ezt hogyan kötöm rá a boxra, vagy tv-mre? Azt mondták, hogy ehhez már külön erőlködő kellene, de az nincs Szóval ezért gondoltam, hogy veszek 2.1est és ha kell rádugom a sztereo fülest, mivel ugye a 2.1re gondolom nem lehet az 5.1es fülest rádugni! Szóval valami jó ötlet?
-
Ticsike
tag
Az 5.1es fülest hogyan tudom összekötni a boxal, vagy tv-mel? Gondolom boxal nem lehet, de a tvm-re hogyan dugom rá a füles 3 jack csatiját? Milyen megoldással lehet? Kell hozzá valamilyen eszköz? Hangrendszer tudom, hogy jó lenne, de igazándiból esténként játszom és akkoris fülessel, hogy ne keltsem fel a kedveském, hétvégenként pedig alig játszom sajna, szóval a füles lenne az ideális, csak kellene segítség hogyan hozhatom össze a boxal, vagy tv-mel! Szóval segíts
Köszönöm
-
Ticsike
tag
5.1es fülest hogyan lehet rákötni a boxra,moncsira, vagy a vga kábelre? Hogyan működik ez a dolog? Mert láttam, hogy mindnek 3 jack dugója van, azt hogyan paszírozom bele bármelyikbe is? Vagy ez a módszer kivan ütve?
-
Ticsike
tag
válasz Ticsike #9755 üzenetére
De tök hülyeség az egész mivel, úgyis fejhallgatón keresztül játszom, akkor meg minek 2.1? tiszta hülye vagyok. Mert tudjátok este, barátném alszik, nem akarom felkellteni, napközbe meg úgyse vagyok otthon, úgyhogy sikerült újabb hülye ötletet kitalálnom amivel csak szórtam volna a pénzt megint. Igán veszek vga kábelt, mert most jelenleg compositon van, gondolom annál szebb lesz valamennyivel. Ugye a vga szállítja a hangot?
-
Ticsike
tag
Valamint elfelejtettem megkérdezni, hogy egy 2*3 méteres kis szobámba elég bőven a 2.1es hangrendszer? Gondolom az 5.1es semmivel sem nyújtana hallható minőségbeli változást ebbe a kis szobába nem? Mondjuk igaz, hogy egy szabad sarkam vagy polcom sincs ahova eltudnám helyezni a sok hangszórót, szóval eldöntöttem magam a kérdést úgylátszik
Egy hülye kérdés: lesz minőségbeli változás egy 2.1es hangrendszer, és egy sztereo hangszóró között? -
Ticsike
tag
válasz Vekiboy #9730 üzenetére
Jó lett a vga kábel? Mert ha igen én is vennék olyat. A hangfalad rádugásához kellett venned valamilyen kiegészítő kábelt? Mert láttam, hogy annak 3,5 jack dugója van, de a vga kábelnél meg stereo rca-t írtál, hogyan lehet ezeket összehozni? És ha kell hozzá valamilyen más kábel,azt is megtudom venni a mediában? Annyira nem értek ezekhez a kábelekhez Ugye a vga rca-val szerelt, a hangrendszer jackel... na mind1 nekem ez sok sajna
ui:most megtaláltam [link] ilyennel lehet összehozni ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Nekem sincs olyan sok időm, nehogy azt hidd! Két naponta tudok játszani esténként egy-két órát, mert utánna már fáradt vagyok és nem bírom! Hétvégén szintén nem játszok, és így szoktam kivégezni a játékokat pár hét alatt nem tudom hogyan csinálom! Ne de sebaj, ma végre eltudom kezdeni a Bio-t. Remélem jó lesz, és befogok tójni tőle mint a Darknesstől! Mondjuk nem tudom, de annyira jók már ezek a játékok, hogy ilyen félelem szerűség tölt el amikor játszom.
-
Ticsike
tag
Srácok így, hogy olvasgatom a hsz.-at, nekem már azthiszem másodjára vagy harmadjára fagyott le! Először a TDU demója alatt, aztán meg a Darkness alatt. Szóval jobb lesz ha elkezdek félni, vagy mi lesz?
Nekem ilyen moncsim van:[link]
Sok csati van rajta, csak sajnos 2-3 csinálta már azt, hogy hirtelen eltűnt a kép, és a hang aztán pár mp. alatt visszajött. Gondolom szoftverhibás lehet, de az lg-s srácok azt mondták, hogy lehet, hogy a tcom-nak kellene valamit állítani a kábelen vagy valami hasonló de ezt nem nagyon hiszem, mivel az összes tv-k jól működik. Valakinek van már ilyen nemű tapasztalata? -
Ticsike
tag
Képzeljétek tegnap, alig 1 hét alatt végigvittem a The Darknesst. Tök jó játék, hangulatos meg minden, csak marha rövid Alig játszottam vele szinte, és máris vége! Szerintem az a lényeg, hogy konzolra jó rövid játékokat csinálnak, hogy jó sokat kelljen venned. Na mind1... most jöhet a Bioshock, aztán előrendelem a GTAIV-t mert valahogy úgyérzem, hogy a Bio se lesz valami hosszú. Bár jobban örőlnék ha nem lenne igazam Hónap alatt kicsinálok 2 játékot legalább, ez nem kifizetődő számomra Pc-n simán elvoltam egy jópár hétig egy játékkal, és az benne a vicces, hogy akkor még jóval többet játszottam. Ki érti ezt??
-
Ticsike
tag
Szia!
Köszönöm! Nem is gondoltam erre a boltra. Igen így már érdemesebb ott megvenni, mert ha külföldről rendelem biztos lenne max 14, így meg rárakok egy ezrest és nem kell bajlódnom vele! Köszi, hogy szóltál! Én mindenhol olyan 18 ezerért láttam, ezért nem is merészkedtem, hogy körbenézzek itthon!
-
Ticsike
tag
Szerinted mi mikorra fogjok megkapni a game-t? Meg gondolom az előrendelési sorrend is számít, szóval én biztosan, hogy később kapnám meg mint te Mert hát gondolom egy jó pár helyre kell majd postázniuk, csak nehogy kifogyjanak az erőforrásokból Én is nagyon vacilálok, hogy előrendelem és minden gond nélkül enged fizetni a junior max kártyámmal, mert amit ajánlottak fórumot, ott olvastam, hogy sikerült másnak rendelni,miért pont ne sikerülne nekem is?!?! Most éppen a Darkness-t nyomom, utánna ottvan a BioShock,de szerintem a Darkness-t hamarosan kivégzem, és akkor már csak a Bio maradna, és ha megrendelem akkor a GTAIV. Lehet, hogy kell az utánpótlás? Bár mondjuk én nem szeretek egyszerre több játékkal játszani, nem tudom miért de nem ezt jól megmagyaráztam
Nekem pc-n a vice city volt az első gta sorozat, amit rendesen végigvittem(ezt csak megjegyeztem -
Ticsike
tag
Srácok nagyon gondolkodom azon, hogy megrendelem a GTA IV-t kb 14 ezerért(külföldi ár), de mi lenne ha a megjelenés után venném meg itthon? Kb mennyit fog esni az ára használtam egy pár hónap elteltével? Gondolom, hogy kb 17ért árulják itthon, egy pár hónap múlva használtam nem lehet kevesebb mint 13-14 ezer. Nem?
-
Ticsike
tag
válasz Pocak89 #9680 üzenetére
Szia!
Természetesen rá lehet kötni, csak szükséges hozzá egy DVI-HDMI átalakító, és máris működik. Valamint ha jól emlékszem akkor kell hozzá olyan kábel is amivel a hangot oldod meg, mivel a DVI nem szállít hangot, de ezt a többiek jobban tudják, szóval majd válaszol neked valaki más is!Igen vagy egy DVI-VGA átalakítót
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Megfogadtam az egyik kolléga tanácsát, és elkezdtem a GOW-t hardcore szinten... hát mit is mondjak gyilkos az nem is kifejezés! Van egy két hely, ahol csomó időt eltöltök, mert állandóan kinyírnak,szinte kihajolsz és már halott is vagy
Van aki végigvitte insane fokozaton? Mert az biztosan, hogy über brutál lehet! -
Ticsike
tag
válasz CosmoBacsika #9165 üzenetére
Neharagudj de csak ennyit tudok hozzáfűzni
-
Ticsike
tag
Srácok én ezt nem hiszem el, alig 1 hét leforgása alatt végigvittem könnyű fogozaton a GOW-t, de úgy, hogy esténként kb 2-3 órát játszottam vele és nem is mindegyik nap ez elszomorító de komolyan. Megvettem 9ért a játékot, és akkor 1 hét alatt végigvittem, pedig nem is játszottam vele olyan nagyon sokat szerintem. De azért teljesen levoltam nyűgözve az egész játéktól nagyon eltalálták, a vége is nagyon nagyon bejött, párszor próbálkoztam vele, de aztán sikerült megölnöm a gonoszt. Már nagyon várom a folytatást. Igaz, hogy újból elkezdjem nehezebb fokozaton nincsen kedvem, mert még most frissek az élmények bennem, és így nem lenne már olyan izgis szerintem. Majd lehet, hogy valamikor bepróbálkozok. Tegnap vártam a folytatást, aztán rájöttem, hogy vége
Ezeket a gameket direkt csinálják ilyen rövidre? A pc-s játékok sokkal hosszabbak általában. Ha ilyen minden játék akkor havonta vehetnék 2-3 játékot? Na azt már én sem bírom ki anyagilag. Van egyáltalán olyan játék amivel sokáig lehet játszani??? Ajánljatok nekem légyszíves. Az assassins creed is csak azért volt ilyen hosszú, mert ugyanazokat a feladatokat kellett ismételni, azzal játszottam kb 1 hónapot, vagy picit tovább. Szóval várok olyan játék címeket amik kur.a jók, és nem lehet 1 hét alatt végigvinni.Köszike
-
Ticsike
tag
válasz scorpy02 #9107 üzenetére
Értem köszönöm, meg láttam, hogy ilyen közel 50-60 dollár a postai díj, szóval akkor inkább leteszek róla, és maradok az olcsó game.co.uk-nél. De ha esetleg valaki tud ennél is olcsóbb shopot azt szívesen venném ha elárulná!
ui: tudom, hogy telhetettlen vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Az enyém nem dombornyomott, de olvastam, hogy valaki fizetett már otp junior max kártyával!
Másik kérdésem az lenne, hogy a [link] oldalról lehet rendelni hozzánk, mert amikor kérte,hogy adjam meg az irányítószámomat, hogy kiszámolja a postaköltséget, akkor nem csinált semmit. Tényleg ott sokkal olcsóbbak a gémek, mint az game.co.uk oldalon, bár lehet, hogy itt meg drágább a postaköltség. Szóval várom a tapasztalatokat ezzel a céggel kapcsolatosanKöszönöm mindenkinek
-
Ticsike
tag
Én ezeket a játékokat is várom már: Mercenaries-2-World-in-Flames, Far Cry 2, GOW2(ez nagyon brutál lehet, hisz a mostani is nagyon de nagyon szivatós de nagyon Most éppen ott tartok, hogy megyek haza félixel, és nem olyan rég támadott meg az a 3db csúnya nagy szőrny amit ott a botanikus kertbe kellett kicsinálni Némelyik résznél annyit szívok, hogy az nem igaz...
-
Ticsike
tag
Az OTP oldalán találtam, hogy ilyen kártyával: "VISA Electron Junior Max bankkártyák" mint ami nekem is van ezzel is lehet neten keresztül fizetni. Itt a teljes cikk: [link]
Szóval akkor ezek szerint megtudom rendelni saját magamnak is a GTAIV-t és nem kell a szülőktől elkérni a kártyájukat... ez tök jóóóó Igaz majd a rendelésnél kiderül, hogy tényleg el is fogadják-e![ Szerkesztve ]
-
Ticsike
tag
Jólvan, akkor majd várom a visszajelzésed Ugye csak dombornyomott kártyával lehet fizetni? Annyi játék lenne amit szívesen megrendelnék, dehát pénzzel és idővel se lehet bírni ezt az egésszet pl ezen a héten kb ha 3-4 órát tudtam játszani a GOWal. Teljesen kiborító... minden nap várom, hogy játszhassak, aztán mégse tudok mert elmegy mással az idő Egyébként ha érdekel mondok egy email címet, akitől eredeti bontatlan játékokat tudsz rendelni jó áron, van olyan jó, vagy még jobb mintha külföldről rendelnéd. Igaz még tapasztalatom nincsen vele kapcsolatosan, de azt mondták megbízható srác, győri és utánvétel kell fizetned. Szóval ha érdekel küldöm az email címét, vagy a játék listáját! De a mail címét egy pár hozzászólással arrébb megtalálod! A GTA-ra én is nagyon kiváncsi leszek. Eddig az összes GTA tetszett. Emlékszem szerelmes voltam a GTA 1 be annyira tetszett amikor még valamelyik pc guru cd-n rajtavolt.
-
Ticsike
tag
Srácok amit a [link] oldalon árusítanak játékokat azok nem régiófüggőek? Mert láttam, hogy a playasia.com oldalon vannak olyanok is.
Más:
Van aki már rendelt ettől a sráctól eredeti bontatlan játékot? Ez a mail címe: adam062@gmail.com, Pintér Ádámnak hívják. Ha igen megbízható korrekt?Köszönöm
-
Ticsike
tag
Srácok ez a GOW olyannyira jó, hogy már annyira izgulok a játékban, mert sose tudom, hogy ki honnan fog letámadni komolyan félve játszom de lehet, hogy az én " készülékemben" van a hiba, vagy egyszerűen ennyire jól megcsinálták a játékot, hogy félelmet, izgulást kellt az emberben. Nálatok hogy van ez? Tényleg így van, hogy aránylag rövid a játék? Most erőssen gondolkodok azon, hogy a GTA IV vagy a The Darkness c. játék legyen a következő. Bár szerintem még erőssen GOW-ozni fogok amikor meglesz valamelyik játék, szóval akkor lehet hogy egy nyugtató GTA kellene
-
Ticsike
tag
Srácok ha mondjuk a GTA IV-t megszeretném rendelni külföldről akkor melyek azok az oldalak akik szállítanak is magyarországra, és kb mennyibe kerülne a postaköltség? Mert ha annyira jönne ki mint amennyiért itthon meg tudom venni, akkor inkább hagyom a külföldi rendelést. Gyakorlatilag azt láttam, hogy olyan 11ezer körül van kint a játék, ha mondjuk 4-5 ezer a kiszállítás akkor megveszem inkább itthon. Ti mit gondoltok? Magyar oldalakon hol lehet előrendelni csak a játékot? Mert nekem nem kell táska meg hasonlók. Köszönöm előre is a válaszotokat!
-
Ticsike
tag
Srácok ezt a GOW-t nem lehet egyszerűen abbahagyni. Tegnap éjjel kb 2 és fél órát toltam. Mindig azt mondtam, na még a következőt és abbahagyom de sose sikerült Most éppen ott tartok amikor az a részeg ember beküld a házba vagy valami Na szóval egyszerűen.... legszívesebben itt a melóhelyen is tolnám, dehát sajna nem lehet Még a Bio-t is megvenném, meg a COD4-t, meg még hasonlókat....
-
Ticsike
tag
Lehet hozzátok egy őszinte kérdésem? Vegyek vga kábelt, vagy inkább hdmi-dvi átalakítot és úgy kössem rá a moncsira? Melyikkel érhetek el szebb képet? Mert nekem most jelenleg komposit kábellel van rácsatizva a box.
Köszönöm előre is!
-
Ticsike
tag
Tegnap végre megvettem a GOW-t El sem tudom mondani, hogy mennyire jó ez a játék, már rögtön az elején kinyírtak ahogy szabadultam ki a börtönből, mert hát rá kellett jönnöm, hogy ez nem az a típusú játék amiben csak kiállunk és szétlövünk mindenkit Most éppen ott tartok, hogy az alpha csapat tagjait keresem, de éppen most találkoztam először olyan valamikkel amik a falon másznak Kur.a jó ez a játék, marha jó graffal, hangeffektekkel, játékélménnyel. Tökre tetszik, hogy különböző fedezékekbe el tudok bújni, szétlőni a bu.ikat Annyit kérdeznék, hogy az átvezető videók mindenkinél olyan mintha egy picit be lenne lassúlva? Szóval mintha cseppet szaggatna, de közbe mégis. Nem folyamatos a kép, hanem értitek Már alig várom, hogy újra játszhassak vele.... Na elég volt belőlem, úgy örülök neki mint egy hülyegyerek....
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok