Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
ha most veszek egy Sólymot és mondjuk szeptemberben beadja 3 leddel, és elmegy gates nagy és ronda gyárába akkor már jasper-t fogok kapni valószínűleg?
vagy mindig újabb és újabb falcon lessz belőle? -
Peat;)
veterán
Én wiimet consolecornertől vettem, az első gép hibás volt. Nagyon ritkán lefagyott, majd elkezdte kicsit sűrűbben. Beadtam nekik de nekik nem jött elő a hiba pedig kirakták boltba a vendégeknek is, mondtam akkor bemegyek, mondták oké úgy még jobb is nekik. Végül előhoztam a hibát (egy játékban, sportsnál "szint" lépésnél többet előjött) és a gép lefagyott. Abban a pillanatban bontották fel az egyik új dobozt és cserélték ki magát a gépet egy vadi újra, pedig jópár hónappal voltam a vásárlás után. Szóval nálam is pozitív.
-
némó
csendes tag
én a konzolgame studionálkonzolgamestudio vettema xboxomat és elég jo áron adták.érdemes megnézni.a gta 4 et is itt vettem de az 15 000ft ért azt nem tudom mennyire jo árr .talán mindenhol ilyen áron láttam..a gta 4 meg fantasztikus nem birom leteni már amikor van idöm játszani
némó
-
Def26
félisten
válasz Kasza08 #11588 üzenetére
Golemkonzol jó kis bolt. Sokan dícsérik még a Consolecornert. A multkor megkérdeztem tőlük, hogy mennyiért számítanák be a boxom egy PS3 -ba és azt írták, hogy 40k -ért.
Ezt ajánlottam nekik:
3 hetes origi Xbox 360 Arcade garis, blokkos, doboza stb.
PGR4, Burnout Paradise, Call of Duty 4, Call of Duty 3, Forza 2 +Viva Pinata Bundle, Prey.Tudom, hogy beszámítás nagyon alacsony áron játszik, de azért ezt nem gondoltam volna. Kíváncsi vagyok, hogy egy régi Prémiumért mennyit adnának, ami gari sincs
Persze ettől függetlenül a Conslocornert ajánlanám mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szkorhetz
őstag
Meglehet bízni a golemkonzoloskban?
-
1010
őstag
-
richwar
csendes tag
sziasztok! gta4 ez elég jó ár mao-n de ebay-en még olcsóbb a 20gb vinyó meg mao-n a legolcsóbb???
-
szkorhetz
őstag
Néztétek hogy EW.ben most 60-ért lehet kapni a játékos pakkot?
premium+viva pinata+forza
mod: máig van vagyis volt az akció[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #11581 üzenetére
na meg a szerkezet majdnem akkora mint maga a box
de előnyös tulajdonsága,hogy komplett rendszer és csak be kell építenina, meg az átalakítót kéne megnézni mert 110v ból csinál 12~
és ha 220ba teszem.....
-
alien_
őstag
Na, túlvagyok a konzol vételen, végre van egy xbox-om, ezzel egy darabig elleszek =)
Csak sima, első generációs, viszon, xbox+eredeti doom3/nfs:mw -vel volt együtt 6400Ft
Legalább kipróbálom, milyen kontrollerrel irányítani, ennyiért nem volt szívem otthagyniSwarm is coming.
-
1010
őstag
találtam egy céget aki komplett vízhűtést kínál 360ra 47ért
itthon 26ért csinálnak maszek hűtést
érdekes.....bár a 47ezres elég proffeszionális
és 23fokra hűti le a gépet
-
late
tag
1024x felbontás, ingyen fehér fal, meglévő házimozi hangcucc, 70e Ftból, ennyiért milyen LCD-t kapnék?
Az egy másik dolog, h nem boltban vásárolt a készülék.DLP vetítőn nincs tyúkháló, mint az LCD vetítőkön, meg a TV-n. Itt nem látsz pixeles képet.
5 méterről nézem, illetve vetítem a 3 m képátlót.Egy 720p vetítő kb 160-tól indul.
Persze mindenki maga dönti el, h szeretne filmet, gamét nézni, játszani. Én láttam mind a két megoldást (LCD,proji), ez olcsóbb volt és képminőségben számomra nem volt jelentős különbség, ellenben a képmérettel
LCD TVből sem vettem volna 40 col alatt, vagy semmit.
Ami az LCD felé húz, az maga a TV kinézete (samsung), másért nem váltanák.
-
1010
őstag
hol a legolcsób megvenni a gtaIV et?
-
Kobe
veterán
és mekkora felbontású az a projektor ha szabad tudni ? gondolom hagyományos, 1280 at sem vivő... kétlem, hogy megérné 3 méteres átmérőbe 1024x768 ba, HD proji még msot is milliós tétel ezt nem leszólásként mondom, csak sztem így felesleges, nem a méret a lényeg hanem a részletesség, átlagos méretű magyar lakásokban meg a 32-37 colos LCD tvk is bőven elégnek bizonyulnak
[ Szerkesztve ]
-
late
tag
Én is projin tolom a gamét, 4000 órát visz a lámpám, 3 méter képátló, 34 ezerért (izzó+szállítás+vám) rendelhető hozzá pótizzó. Ami egy 17-19 colos tft ára, de ezen kevésbé szívesen játszanék.
Napi 2 óra játékkal számolva 5-6 évig megy a proji.
de szerintem 3-4 év múlva ugyis újabbra cserélem, ahogy az LCD TV-vel is tenném... -
Bomc
aktív tag
válasz (Kolombusz) #11557 üzenetére
Konzolom nincs...még de akkor is nem hiszem el hogy pont a vinyón spórolnak, mamár fillérekér lehet kapni 20 gigás vinyót de a M$ ebböl is hasznot akar húzni
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Nah, rájöttem mi van. Először össze kell hozni a PC-t a boxal (extender, windows media center legyen a PC-n) ez ugye már megvolt. Aztán a boxon a Media fülön belemész a Videos részbe itt nyomsz egy X -et (Change Video Source) és kiválasztod a Connect PC részt. Ezután ugyanebben a menüben meg fog jelenni a PC-d neve és amit a Windows Media Player -ben beállítottál megosztásnak (Windows Media Player-Eszközök-Beállítások-Műsortát-Megosztás Beállítása-XBOX 360 ikon-Engedélyezés)
Nekem ezek után működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
west
őstag
nem elterjedt ami jobb...gondoljunk csak bele,mar reg tudnak vizbol is uzemanyagot eloallitani,megis 70eve nem fejlesztik es benzin van...penz beszel,a felhasznalo ugat..
mellesleg jobb a linux parezerszer....Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
bwoay
nagyúr
nekem két konzolom MS, két asztali gépemen meg a notebookon is windows fut,
van a lakásban az összes playstationből,
aztán mégis úgy utálom a Microsoftot meg a Sonyt, mint a szart.
A termék nem azonos a gyártóval. Sutyerák multik kurvajó dolgokat gyártanak,
én az adott eszközt szeretem, nem a gyártót.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Def26
félisten
"MS FOREVER! Én imádom őket!"
Ez azé' bizarrrr
-
-
west
őstag
válasz cellpeti #11543 üzenetére
nekem is az van,de az izzocsere feler 1 tft vel...ami mellekesen szepen szamlal vissza 2000orarol...jo embernagysagban jatszani,csak eppen nem eri meg...
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #11550 üzenetére
Detto.
dunc: neten van a gép, és nincs bannolva se flashelve.
-
Vekiboy
tag
válasz Atomgeszi #11541 üzenetére
Na ezt én nem mondanám... Már leírtam, hogy EREDETI gta 4-em és arcadeom, van.... Sokszor csinálja azt, hogy az épületeket csak szép lassan húzza fel, vagy élesíti a textúrákat... Főleg most veszem észre hogy haladok előre a játékban.....
[ Szerkesztve ]
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
dunc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #11550 üzenetére
Furcsa,én se x media centerrel nézel,hanem sima dashboardon. Media/Video
Lemezről nem nézném mert használja az optikai meghajtót,de hálozatról simán mert úgy a pc merevlemeze a kiszolgáló.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Ma gémeltem az XBOX360al és nekem tetszett. A PGR3al nyomtam,meg talán Burnout Paradise-al,de nem bizti
A kontroller tényleg nagyon jó,grafról nem tok mit mondani,mert óriás kivetítőn nyomtam vele a Jövő házába!!
Az írányítás könnyű,sztem jó vétel annak,aki imád játszani!
Nekem mondjuk még mindig drága!!!!Tigris, tigris, csóvafény...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Kasza08 #11540 üzenetére
Itt van a baj" már kiírtam a GTA IV-et,". Akinek eredeti GTA 4 -e van, annak semmi problémája nincsen a gta-val se arcade, se elite se semmivel(másolt más kérdés, de ez itt tiltott) ... nem hülyék ott fent a rockstarnal sem.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Biztos baromira unjátok már ezt a kérdést; Arcade-on tényleg bugol a GTA IV?
Más fórumokon is olvasgattam, de ott nem volt egyértelmű válasz. Valakinek igen, valakinek csak akkor ha gyorsan ment, valakinek egyáltalán. Én valahogy mégis jobban megbízom a PH!-s srácokban, ezért tőletek is megkérdezem. Nagyon vacillálok, hogy megér-e nekem +15k-t, hogy ne bugoljon v. sem. Már ha bugol egyáltalán...
Nem tudok dönteni, de babonából már kiírtam a GTA IV-et, hogy biztosan legyen Xboxom -
Beerwolf
senior tag
Valaki megtudja mondani hogyan kell profilt törölni?
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
válasz Peat;) #11532 üzenetére
Nem HDMI-t adnak
Bármilyen jó hozzá
DVD-t nem tudni, Benq, Hita, de lehet h Samsung
felirat nincs, divx xvid van... Ha jól tudom akkor van felirat ha PC-ről streameled..
DVD-hez inkább occsó DVD playa, minek koptatni azzal is a fejet?„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Peat;)
veterán
Kérdéseket szeretnék feltenni, új verziós x360-asokkal kapcsolatban:
Az arcade és premium-hoz más kábel jár ha jól vettem ki a leírásokból. Na most újakon van hdmi csatlakozó, de jól vettem ki hogy a premiumhoz így sem hdmi kábelt adnak? Amennyiben nem, akkor bármilyen hdmi kábel jó x360-hoz és nem kell microfos terméknek lennie? Mert ez esetben én arcade+hdmi kábel kettős felé hajlok. (nem lesz neten a gép)
A premium gépekbe is bármilyen dvd meghajtót rakhatnak, vagy esetleg valami minőségibbet ami nem annyira hangos? (nem lesz flesselve és így visszalasítva a gép meghajtója) Dvd lejátszáson gondolkozom, ez is felskáláza a képet 1080i-re vagy micsodára, meg megbírkózik xvid/divx-el és felirattal? Vagy külön dvd player ajánlott inkább?
Bizonyára már előfordultak a kérdések, bocs hogy lusta vagyok és köszi.
-
Def26
félisten
Én pendriveról próbáltam de nekem csak képet sikerült átrakni boxra. Filmet és zenét nem sikerült átmásolni, ha jól melékszem nem is volt olyan lehetőség hogy átmásolás vagy mittudomén. Képeket viszont berakhatsz háttérnek is.
-
SeDEE
csendes tag
Xbox vinyójára rá tudok tölteni vhogy PCről, tudjátok moviekat, zenéket meg ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz nesh20 #11514 üzenetére
na kiprobáltam a dragonball-t
2 ellenfélt lehet választani, a demobol nem derült ki hogy lessz e története az egésznek de van egy olyan sejtésem hogy igen
azért nem egy assasin creed de én jobban örülök ennek a játéknak
verekedés közben van videoval való megszakitás mikor az ellen pl meglepödik
a kombokat meg majd ki kell tapasztalni mert lesz bőven
irányitás egyszerü és jóén már várom a teljes játékot mert jó kis kipacsolodást igér
-
hocika
tag
Akinek nem okoz anyagi nehézséget vegyen elitet később ugyse bánja meg.Én anakideén még 125000 ezerért vettem a premiumom én se bántam,pedig még a fizetésem se volt annyi egy honapban.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
A PS3-ra nehezebb optimalizálni, gondolom emiatt futtaták k9isebb felbontásban a gta-t.
És még így is azon a konzolon szaggat be főleg. -
1010
őstag
-
szkorhetz
őstag
Tényleg jó színe van, főleg a narancssárgával
nagyon bejömn
de nem ér annyi plusszt...
És az elitben 120gigás vinyó és szép samsungos, csillogó kávája van, ezerszer szebb mint fröccsöntött fehér...Hdmi-n akkro natívban meghajtja a tévét és nem 720p-t küld?
Kolombusz: Hogy étred hogy a a gta4 butítva van ps3-on?[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
úgy tűnik egy 20gigás modellt veszek
még az érdekelne hogy mi a jó abban ha elitet veszek?
vagy hálósat?annak oylan szép zöld színe van
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Akit érdekel, fent van a Live-on a Dragon Ball Z- Burst Limit egyenlőre csak a GOLD-osak tölthetik.
The Bourne Conspiracy viszont tölthető SILVER-el is. El is kezdtem kíváncsi vagyok rá!
Videók alapján nagyon jó.
V.ki próbálta már?By - Nesh
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #11510 üzenetére
1080p persze, hogy szebb, de proper 1080i -ről írt.
-
tiv83us
veterán
válasz sakeee82 #11502 üzenetére
Ugyanmar, nem ilyen "veszes"
60'-as evek beli Rolling Stones-on keresztul a 2007-es konnyeb rock zenekig sok minden megtalalhato. Itt egy osszefoglalo a zenekrol, bar ez a lista azota mar kb masfelszeresere bovult.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
(Kolombusz)
veterán
Na most én ezt azért tartom érdekesnek, mert ha 1080p jelet tud küldeni komponensen, akkor 1366*768-at is tudnia kéne. Másrészt meg nem is minden játék fut 720p-ben, a Halo3 pl. ha jól emlékszem 640p-ben.
PS3-on pedig még a GTA4 is butitva van.Eddig egyedül Te jelezted azt, hogy szebb a kép hdmi-n, mint komponensen.
Persze biztos így is van nálad, csak lehet, hogy ott inkább a tv miatt, vagy esetleg a kábeled miatt.Ha HDMI-s boxom lenne, megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy XBox 360 arcade pack ot és az lenne a kérdésem honnan vegyem ami flashelt is?szeretnék még hozzá rendelni hdmi kábelt és egy vezetékes joypadot.Netről szeretném rendelni szóval futárral hoznák ki,golemnél 4000 ft a hdmi kábel az kicsit sok ráadásul 5000 ft ért hoznák ki ha kérek hdmi kábelt meg joysticot szóval felejtős.Tudtok valami jó helyet ahonnan tudnék rendelni?
Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
proper
őstag
ha full hd tv-m lenne nem tettem volna fel a kérdést akkor egyértelmü lenne a válasz, amit csak bir
hdmi felejtős mivel nincs a boxon
vagy az müxik hogy vga kábelről hdmi átalakitó akkor lehet, de mégse mert dsub a vga vége
majd kiprobálom mert van dsub a tv-n hogy milyen a kép ugyde projektoros tv után igyis ugyis elélvezel a látványtol
csak kiváncsi voltam melyik az ideálisabb megoldás -
30z.Samu
félisten
A Dragon ball játék a történetet fogja feldolgozni, vagy csak verekedni kell? Mert a Trailer-ekben lehet látni 1-2 jelenetet, ami a filmben is benne voltak.
Sic Parvis Magna
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest