Hirdetés
Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
ha most veszek egy Sólymot és mondjuk szeptemberben beadja 3 leddel, és elmegy gates nagy és ronda gyárába akkor már jasper-t fogok kapni valószínűleg?
vagy mindig újabb és újabb falcon lessz belőle? -
Peat;)
veterán
Én wiimet consolecornertől vettem, az első gép hibás volt. Nagyon ritkán lefagyott, majd elkezdte kicsit sűrűbben. Beadtam nekik de nekik nem jött elő a hiba pedig kirakták boltba a vendégeknek is, mondtam akkor bemegyek, mondták oké úgy még jobb is nekik. Végül előhoztam a hibát (egy játékban, sportsnál "szint" lépésnél többet előjött) és a gép lefagyott. Abban a pillanatban bontották fel az egyik új dobozt és cserélték ki magát a gépet egy vadi újra, pedig jópár hónappal voltam a vásárlás után. Szóval nálam is pozitív.
-
némó
csendes tag
én a konzolgame studionálkonzolgamestudio vettema xboxomat és elég jo áron adták.érdemes megnézni.a gta 4 et is itt vettem de az 15 000ft ért azt nem tudom mennyire jo árr .talán mindenhol ilyen áron láttam..a gta 4 meg fantasztikus nem birom leteni már amikor van idöm játszani
-
Def26
félisten
válasz
Kasza08 #11588 üzenetére
Golemkonzol jó kis bolt. Sokan dícsérik még a Consolecornert. A multkor megkérdeztem tőlük, hogy mennyiért számítanák be a boxom egy PS3 -ba és azt írták, hogy 40k -ért.
Ezt ajánlottam nekik:
3 hetes origi Xbox 360 Arcade garis, blokkos, doboza stb.
PGR4, Burnout Paradise, Call of Duty 4, Call of Duty 3, Forza 2 +Viva Pinata Bundle, Prey.Tudom, hogy beszámítás nagyon alacsony áron játszik, de azért ezt nem gondoltam volna.
Kíváncsi vagyok, hogy egy régi Prémiumért mennyit adnának, ami gari sincs
Persze ettől függetlenül a Conslocornert ajánlanám mindenkinek. -
szkorhetz
őstag
Meglehet bízni a golemkonzoloskban?
-
1010
őstag
-
richwar
csendes tag
sziasztok! gta4 ez elég jó ár mao-n de ebay-en még olcsóbb
a 20gb vinyó meg mao-n a legolcsóbb???
-
szkorhetz
őstag
Néztétek hogy EW.ben most 60-ért lehet kapni a játékos pakkot?
premium+viva pinata+forza
mod: máig van vagyis volt az akció -
1010
őstag
válasz
(Kolombusz) #11581 üzenetére
na meg a szerkezet majdnem akkora mint maga a box
de előnyös tulajdonsága,hogy komplett rendszer és csak be kell építenina, meg az átalakítót kéne megnézni mert 110v ból csinál 12~
és ha 220ba teszem..... -
alien_
őstag
Na, túlvagyok a konzol vételen, végre van egy xbox-om, ezzel egy darabig elleszek =)
Csak sima, első generációs, viszon, xbox+eredeti doom3/nfs:mw -vel volt együtt 6400Ft
Legalább kipróbálom, milyen kontrollerrel irányítani, ennyiért nem volt szívem otthagyni -
1010
őstag
találtam egy céget aki komplett vízhűtést kínál 360ra 47ért
itthon 26ért csinálnak maszek hűtést
érdekes.....bár a 47ezres elég proffeszionális
és 23fokra hűti le a gépet -
late
tag
1024x felbontás, ingyen fehér fal, meglévő házimozi hangcucc, 70e Ftból, ennyiért milyen LCD-t kapnék?
Az egy másik dolog, h nem boltban vásárolt a készülék.DLP vetítőn nincs tyúkháló, mint az LCD vetítőkön, meg a TV-n. Itt nem látsz pixeles képet.
5 méterről nézem, illetve vetítem a 3 m képátlót.Egy 720p vetítő kb 160-tól indul.
Persze mindenki maga dönti el, h szeretne filmet, gamét nézni, játszani. Én láttam mind a két megoldást (LCD,proji), ez olcsóbb volt és képminőségben számomra nem volt jelentős különbség, ellenben a képmérettel
LCD TVből sem vettem volna 40 col alatt, vagy semmit.
Ami az LCD felé húz, az maga a TV kinézete (samsung), másért nem váltanák.
-
1010
őstag
hol a legolcsób megvenni a gtaIV et?
-
Kobe
veterán
és mekkora felbontású az a projektor ha szabad tudni ? gondolom hagyományos, 1280 at sem vivő... kétlem, hogy megérné 3 méteres átmérőbe 1024x768 ba, HD proji még msot is milliós tétel
ezt nem leszólásként mondom, csak sztem így felesleges, nem a méret a lényeg hanem a részletesség, átlagos méretű magyar lakásokban meg a 32-37 colos LCD tvk is bőven elégnek bizonyulnak
-
late
tag
Én is projin tolom a gamét, 4000 órát visz a lámpám, 3 méter képátló, 34 ezerért (izzó+szállítás+vám) rendelhető hozzá pótizzó. Ami egy 17-19 colos tft ára, de ezen kevésbé szívesen játszanék.
Napi 2 óra játékkal számolva 5-6 évig megy a proji.
de szerintem 3-4 év múlva ugyis újabbra cserélem, ahogy az LCD TV-vel is tenném... -
Bomc
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #11557 üzenetére
Konzolom nincs...még
de akkor is nem hiszem el hogy pont a vinyón spórolnak, mamár fillérekér lehet kapni 20 gigás vinyót de a M$ ebböl is hasznot akar húzni
-
Def26
félisten
Nah, rájöttem mi van. Először össze kell hozni a PC-t a boxal (extender, windows media center legyen a PC-n) ez ugye már megvolt. Aztán a boxon a Media fülön belemész a Videos részbe itt nyomsz egy X -et (Change Video Source) és kiválasztod a Connect PC részt. Ezután ugyanebben a menüben meg fog jelenni a PC-d neve és amit a Windows Media Player -ben beállítottál megosztásnak (Windows Media Player-Eszközök-Beállítások-Műsortát-Megosztás Beállítása-XBOX 360 ikon-Engedélyezés)
Nekem ezek után működik a dolog.
-
bwoay
nagyúr
válasz
nekem két konzolom MS, két asztali gépemen meg a notebookon is windows fut,
van a lakásban az összes playstationből,
aztán mégis úgy utálom a Microsoftot meg a Sonyt, mint a szart.
A termék nem azonos a gyártóval. Sutyerák multik kurvajó dolgokat gyártanak,
én az adott eszközt szeretem, nem a gyártót. -
Def26
félisten
válasz
"MS FOREVER! Én imádom őket!"
Ez azé' bizarrrr
-
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11550 üzenetére
Detto.
dunc: neten van a gép, és nincs bannolva se flashelve.
-
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11550 üzenetére
Furcsa,én se x media centerrel nézel,hanem sima dashboardon. Media/Video
Lemezről nem nézném mert használja az optikai meghajtót,de hálozatról simán mert úgy a pc merevlemeze a kiszolgáló. -
cellpeti
nagyúr
Ma gémeltem az XBOX360al és nekem tetszett. A PGR3al nyomtam,meg talán Burnout Paradise-al,de nem bizti
A kontroller tényleg nagyon jó,grafról nem tok mit mondani,mert óriás kivetítőn nyomtam vele a Jövő házába!!
Az írányítás könnyű,sztem jó vétel annak,aki imád játszani!
Nekem mondjuk még mindig drága!!!! -
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Biztos baromira unjátok már ezt a kérdést; Arcade-on tényleg bugol a GTA IV?
Más fórumokon is olvasgattam, de ott nem volt egyértelmű válasz. Valakinek igen, valakinek csak akkor ha gyorsan ment, valakinek egyáltalán. Én valahogy mégis jobban megbízom a PH!-s srácokban, ezért tőletek is megkérdezem. Nagyon vacillálok, hogy megér-e nekem +15k-t, hogy ne bugoljon v. sem.Már ha bugol egyáltalán...
Nem tudok dönteni, de babonából már kiírtam a GTA IV-et, hogy biztosan legyen Xboxom -
Beerwolf
senior tag
Valaki megtudja mondani hogyan kell profilt törölni?
-
Peat;)
veterán
Kérdéseket szeretnék feltenni, új verziós x360-asokkal kapcsolatban:
Az arcade és premium-hoz más kábel jár ha jól vettem ki a leírásokból. Na most újakon van hdmi csatlakozó, de jól vettem ki hogy a premiumhoz így sem hdmi kábelt adnak? Amennyiben nem, akkor bármilyen hdmi kábel jó x360-hoz és nem kell microfos terméknek lennie? Mert ez esetben én arcade+hdmi kábel kettős felé hajlok. (nem lesz neten a gép)
A premium gépekbe is bármilyen dvd meghajtót rakhatnak, vagy esetleg valami minőségibbet ami nem annyira hangos? (nem lesz flesselve és így visszalasítva a gép meghajtója) Dvd lejátszáson gondolkozom, ez is felskáláza a képet 1080i-re vagy micsodára, meg megbírkózik xvid/divx-el és felirattal? Vagy külön dvd player ajánlott inkább?
Bizonyára már előfordultak a kérdések, bocs hogy lusta vagyok és köszi.
-
SeDEE
csendes tag
Xbox vinyójára rá tudok tölteni vhogy PCről, tudjátok moviekat, zenéket meg ilyesmi?
-
proper
őstag
válasz
nesh20 #11514 üzenetére
na kiprobáltam a dragonball-t
2 ellenfélt lehet választani, a demobol nem derült ki hogy lessz e története az egésznek de van egy olyan sejtésem hogy igen
azért nem egy assasin creed de én jobban örülök ennek a játéknak
verekedés közben van videoval való megszakitás mikor az ellen pl meglepödik
a kombokat meg majd ki kell tapasztalni mert lesz bőven
irányitás egyszerü és jóén már várom a teljes játékot mert jó kis kipacsolodást igér
-
hocika
tag
Akinek nem okoz anyagi nehézséget vegyen elitet később ugyse bánja meg.Én anakideén még 125000 ezerért vettem a premiumom én se bántam,pedig még a fizetésem se volt annyi egy honapban.
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz) #11524 üzenetére
hát ez nudli
-
(Kolombusz)
veterán
A PS3-ra nehezebb optimalizálni, gondolom emiatt futtaták k9isebb felbontásban a gta-t.
És még így is azon a konzolon szaggat be főleg. -
1010
őstag
válasz
(Kolombusz) #11519 üzenetére
ez milyért van? szarabba a ps3
?
-
szkorhetz
őstag
Tényleg jó színe van, főleg a narancssárgával
nagyon bejömn
de nem ér annyi plusszt...
És az elitben 120gigás vinyó és szép samsungos, csillogó kávája van, ezerszer szebb mint fröccsöntött fehér...Hdmi-n akkro natívban meghajtja a tévét és nem 720p-t küld?
Kolombusz: Hogy étred hogy a a gta4 butítva van ps3-on? -
1010
őstag
úgy tűnik egy 20gigás modellt veszek
még az érdekelne hogy mi a jó abban ha elitet veszek?
vagy hálósat?annak oylan szép zöld színe van -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Akit érdekel, fent van a Live-on a Dragon Ball Z- Burst Limit egyenlőre csak a GOLD-osak tölthetik.
The Bourne Conspiracy viszont tölthető SILVER-el is. El is kezdtem kíváncsi vagyok rá!
Videók alapján nagyon jó.
V.ki próbálta már?By - Nesh
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11510 üzenetére
1080p persze, hogy szebb, de proper 1080i -ről írt.
-
tiv83us
veterán
válasz
sakeee82 #11502 üzenetére
Ugyanmar, nem ilyen "veszes"
60'-as evek beli Rolling Stones-on keresztul a 2007-es konnyeb rock zenekig sok minden megtalalhato. Itt egy osszefoglalo a zenekrol, bar ez a lista azota mar kb masfelszeresere bovult. -
(Kolombusz)
veterán
Na most én ezt azért tartom érdekesnek, mert ha 1080p jelet tud küldeni komponensen, akkor 1366*768-at is tudnia kéne. Másrészt meg nem is minden játék fut 720p-ben, a Halo3 pl. ha jól emlékszem 640p-ben.
PS3-on pedig még a GTA4 is butitva van.Eddig egyedül Te jelezted azt, hogy szebb a kép hdmi-n, mint komponensen.
Persze biztos így is van nálad, csak lehet, hogy ott inkább a tv miatt, vagy esetleg a kábeled miatt.Ha HDMI-s boxom lenne, megnézném.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy XBox 360 arcade pack ot és az lenne a kérdésem honnan vegyem ami flashelt is?szeretnék még hozzá rendelni hdmi kábelt és egy vezetékes joypadot.Netről szeretném rendelni szóval futárral hoznák ki,golemnél 4000 ft a hdmi kábel az kicsit sok ráadásul 5000 ft ért hoznák ki ha kérek hdmi kábelt meg joysticot szóval felejtős.Tudtok valami jó helyet ahonnan tudnék rendelni?
Köszi.
-
proper
őstag
ha full hd tv-m lenne nem tettem volna fel a kérdést
akkor egyértelmü lenne a válasz, amit csak bir
hdmi felejtős mivel nincs a boxon
vagy az müxik hogy vga kábelről hdmi átalakitó akkor lehet, de mégse mert dsub a vga vége
majd kiprobálom mert van dsub a tv-n hogy milyen a kép ugyde projektoros tv után igyis ugyis elélvezel a látványtol
csak kiváncsi voltam melyik az ideálisabb megoldás -
30z.Samu
félisten
A Dragon ball játék a történetet fogja feldolgozni, vagy csak verekedni kell? Mert a Trailer-ekben lehet látni 1-2 jelenetet, ami a filmben is benne voltak.
Aktív témák
- Külpolitika
- Mobil flották
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest