Aktív témák
-
Savage5
senior tag
-
heihachi
addikt
válasz richwar #12892 üzenetére
Volt szerencsém kipróbálni a 72cm-es, 100Hz-es LG SDTV-men egy boxot, de hát egyszerűen játszhatatlanul sötét/világos. Egyáltalán nem sikerül rendes képet kicsiholni a cuccból, szó szerint gányul néz ki a dolog. GRID-nél semmit nem lehet látni az árnyékokban, a házak közt beszúródó fényben meg úgyszintén semmit. Biztos benne van a TV-is, de ez így gyakorlatilag játszhatatlan, akárhogy akármit állítottam. Amúgy a TV-vel szvsz nincs gond, a DVD filmek nagyon korrektül néznek ki rajta, tehát nem hiszem, hogy ez a gond. Szimplán nem erre van kitalálva a box.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
K3NZO
senior tag
Én meg ezt a battlefield demo t nem tudom abbahagyni . Nagyon tetszik és szerintem még az irányítás sem vészes. Valaki igazán jöhetne már játszani, hogy jól seggbe löjjünk mindenkit .
MÁS: Nem értem mit szenvedtek az elemekkel? Én 5000Ft-ért vettem egy play & charge kit-et és nagyon jól működik. Ahogy olvasom ennyit simán költötök elemre is.
"Per aspera ad astra"
-
(Kolombusz)
veterán
Vettem tegnap 8db AA engergizer akkut (4db 2650.es, 4db 2000-es, 2db aaa + töltő) az mm-ben 7500-ért.
Jah a sorsdöntő szóbeli jól sikerült.
-
antikarts
csendes tag
-
FishAir
senior tag
válasz ez_meg_emaz #12893 üzenetére
Hühh tényleg. Bementek 60 alá, 10 forinttal. Náluk a legolcsóbb most, ahogy nézem.
iDontcare
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz (Kolombusz) #12851 üzenetére
Ahogy igy nézegettem az árakat hát bakker vannak különbségek. (+ -)10-17k azé nem mind1. Én a premiumot nézegettem mert ha már nem flasheltetek akkor legalább 1 honapig kiprobálom a játéko(ka)t multiba.
És én még azt hittem palika olcson adja a premiumot.
Konzolstudionál nagyon jo árban van és ráadásul megbizhatok is. -
richwar
csendes tag
hali!
hmmm... aszem meg kell venni ezt a Bad Company-t
kár h nem látom a saját lábam meg árnyékom és elég recés a társak árnyéka bár 72-es philips sd tv-n nyomtam majd öcsém lcd-jén is kipróbálom.ezzel a Battlefield-del már megszívtuk TESCO-ban öcsém hozza megvegye-e és csak 9990huf
mondom hmmmmm... már ki is jött??
vegyed elég jó trailereket láttam azt amikor beraktam akkor figyeltem h ez a Modern Combat hát az meg egy fos házban is esik a hó de ha kinézek az ajtón kint meg nem esik a multija meg pffffff......
4ever HALO3 -
dunc
nagyúr
Nekem a FNR3 -ba nem rezgett,csak akkor ha nagyütésre készült a boxolom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Mennyiért van kb ez a fajta elem? De lehet elég lesz ez a 2 fajta elem amit fentebb írtam... Max cserélgetem őket.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
FishAir
senior tag
válasz Atomgeszi #12865 üzenetére
Nagyon kevés játék tud 1080p-t gyárilag. A box viszont ügyes, és felskálázza neked olyanra, mint amit a tvd max tud, úgyhogy nem lesz randa. Igaz nem lesz olyan mint egy igazi 1080p, de ezt kb 50" alatt úgyse veszed észre. A nyújtás az nem vészes állítólag, de van akit idegesít, a letterbox (fekete sáv alul felül) szintén. VGA kábellel 1280x768 esetében csak 32 sor, 1920x1200-nél meg 120. Van akit még ez sem zavar, és azt mondja, csak akkor lehet észrevenni, ha közvetlen melléraksz egy 16:9-est. Lehet, hogy csak bebeszéli magának.
iDontcare
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #12877 üzenetére
Már eladva. Ezért jó néha "beoffloni" ide a dolgokat, mert hamarabb elmegy mint aprón.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Atomgeszi
nagyúr
Lehet később én is leszedem. Kiváncsi vagyok az új BF-re. Gaiden 2 engem videók alapján nem fogott meg. Úgy tűnik az egész arról szól, mész előre ugrálsz és csak nyomod a kardozást. De ezt csak videók alapján mondom! Nekem így maradt meg az egész.
Más: Ti milyen elemet, és nektek mennyi ideig bírja? Van egy Sanyo Ni-MH 2100 Model HR-3U 1.2V meg van egy Ansmann 2000 mAh. Ezek jók lehetnek? Elmélet alapján a Sanyonak kéne tovább bírnia nem? Kár, hogy nem találom az elemtöltőt. Már nagyon villog a kontroller. Pedig még 2 csíkokt mutat. Energiatakarékosság szempontjából még a rezgéseket is kivettem!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Kobe
veterán
válasz Skynet258 #12869 üzenetére
nekem is 82 es van, és 2-3 méter körül az igazi. Viszont kérdés mekkora szobba. Nekem olyan 3x6 os a szobám és gyakorlatilag mindehonnan jól látható, nincs is nagyon oylan távolság ahonnan ne lehetne rendesen látni, ha nem 25 m2 feletti tök üres szobában ahsználja az ember elég. Ha meg nagy szobában, oda már valóban kevés, de ezt embere válogatja
-
misirulez
senior tag
válasz tiv83us #12834 üzenetére
Nekem is ez volt az elején.
Egyszer játszottam vele 10percet, aztán mondom oké ennyi volt, ez egy kalap fos.Később (két hónapra rá) nagyon untam magam és idegesített, hogy nem tudtam felfogni azt, hogy egy ilyen gyenge játékban mit szerethet mindenki annyira. úh. összekaptam magam mondom játszok vele kicsit többet hátha engem is elkap.
Szóval túlvittem egy kicsit az elejét (kb 15 percet kell játszani, hogy túlmenj az "erdőn") amikor az egész játék feelingje megváltozik, a környezet, az ellenségek, és az egész játék átmegy egy zseniális fps-be.
Életem legjobb játéka.
(mondjuk hozzá kell tenni, hogy előzőz halokkal nem játszottam és angol szövegértésem is nulla de még így is nagyon ütött nekem)Aztán a multijáról már inkább ne is beszéljünk...élni nem tudok nélküle.
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #12872 üzenetére
Nah, akkor sok sikert.
Akit esetleg érdekel egy Call of duty 3 és 4 az viheti a kettőt együtt 10k -ért.
-
Def26
félisten
Új Battlefieldet nyomja már valaki?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz FishAir #12855 üzenetére
Hát, azért én nem szívesen látom a két két fekete csíkot. Meg ha nyujtva van, az, hogy néz már ki? Nagyon úgy érzem, hogy ezzel a vásárlással még várni fogok egy kicst. De akkor pld a Lenovonál hogyan van? 1920x1080. De nem hiszem, hogy a COD4 futna ekkora felbontásban. Vagy rosszul hiszem? Box elég erős ehhez a felbontáshoz? No meg, ha nem is tudja ezt, akkor felesleges még a full hd tv/monitor. Mivel randa lesz a kép(ha jól gondolom).
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz (Kolombusz) #12849 üzenetére
Hát igen! Az nem szép. : Csak sajna 5 méterre azért sztem elég kevés a 82 centis TV. Bár bizti jobb lenne mint a mostani 52centis SD. De azért én minimum 40' es TV-t vennék. Azért abból ami jó is még elég drága. Lehet kéne várni, míg bejön az LCD TV szezonja. Akkor bizti feleennyiért is lehet már venni HD TV-t!
-
antikarts
csendes tag
Ezek az xbox meghalásos esetek tényleg érdekesek minden hétre jut 2 új hiba forrás... Persze olyan ember nincs akinek így is járt a gépe.
A gta IVhez meg annyit, hála égnek nálam csak textúra hibák vehetők észre, fagyni nem fagy Igaz mióta megvan a box még egyszer sem fagyott meg... de ez kopp koppp
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Kipörgettem a Kung Fu Panda demóját.
Ahhoz képest, hogy totál agyatlan ez is, mint a Dragon Ball, ez nagyon tetszett.Olyan kis aranyos és nem akar többnek látszani, mint ami.
Ha 4-5 ezer forint körül beszerezhető lesz, megveszem majd. -
törölt tag
Na én most gondolkozom egy boxban, mert PC-re alig jön ki valamiféle játék.
A hűtés dolgot valahogy meg kéne oldani, hogy ne legyen hangos.
Ez a rev2-es xboxokban már javítva lesz?
Meg ami még zavar, hogy nem eredeti játékokat nagyon körülményes beszerezni. -
FishAir
senior tag
válasz Atomgeszi #12843 üzenetére
VGA-kábellel tudsz közel 16:10-es felbontást állítani (1280*768). Nem fog rosszabbul kinézni mint TV-n. Ez olyan mintha a 720p-s film rosszabbul nézne ki monitoron mint TV-n, ami butaság. Annyi a hátrány, hogy a többi felbontásnál függőlegesen megnyújtja a képet, de nem vészes. Ha csak nem veszel olyan monitort ami tud 1:1 pixel mappinget (a Samsung amit írtál az tud ilyet), mert akkor fent és lent fekete csík lesz mint a filmeknél. Egy 100k-s monitor azért simát üt egy 82 centis 100k-s tévét képminőségben, főleg, ha nem 20 méterről nézed. Én is monitoron fogom használni, mondjuk az én szobám 2,40 széles.
Szóval ha a Samut veszed, akkor simán fogsz tudni akár 1920x1080-ban játszani és még nem is fogja megnyújtani.iDontcare
-
Peat;)
veterán
válasz ggf8600gts #12852 üzenetére
Amennyiben úgy használod a gépet hogy megmaradnak a jogaid a garanciális szolgáltatások igénybevételére akkor elvileg kell számla vagy blokk amin szerepel a vásárlás helye és dátuma.
-
ggf8600gts
tag
válasz (Kolombusz) #12851 üzenetére
Köszönöm.
És ha webshopban rendelem mire figyeljek?
Rendelés rovatban odaírjam hogy 2007 augusztus után gyártott HDMI-s Falcon kell?
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz ggf8600gts #12850 üzenetére
Valószinűleg a hasznuk kisebb rajta.
Multiformatnál, überkonzolnál, vagy konzolstúdiónál nyugodtan megveheted, csak HDMI-s darabot nézzél, azok az újak. -
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy XBOX 360 premium-ot. A hivatalos forgalmazói csatornák a xbox360.hu szerint: MEDIAMARKT, ELECTROWORLD, SATURN, BOOKLINE, 576, ezek a forgalmazók 74000 Ft-ban állapították meg. a készülék árát. Március 14.-től.
A Konzolstúdió és társai 10000 Ft-al ez alatt a forgalmazói ár alatt kínálják a készülékeket.
Mi a különbség? A 65000 Ft ás 59000 FT-os kategória a készleteken maradt első generációs (3 ledes) XBOX360-kat takarja? Vagy más egyszerűbb oka van?
Melyik forgalmazónál érdemes beszerezni a készüléket?
Segítsetek légyszíves a tanácsaitokkal!A döntésemben az döntött az XBOX 360 javára, hogy olcsóbb, a játékkínálat impozánsabb.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Atomgeszi #12847 üzenetére
Nagy valószínűség szerint szarul.
Próbáld ki, hogy a pc felbontását leveszed 1280*800-ra (mivel a 1280*720-at nem tudja, ha minden igaz). Na, olyan lesz. És a legtöbb olyan lesz, mert a játékok 99%-a 720p-ben fut.Egyébként elektronikától is függ az egész. De mindenesetre én továbbra is tartom a véleményem, hogy konzolhoz tv kell, nem monitor. Főleg, mikor már 100k-ért lehet 82 centis tv-t kapni.
-
Peat;)
veterán
válasz (Kolombusz) #12842 üzenetére
Engem a hang zavar és nem kicsit. Én nem mindig szeretem bömböltetni a hangot a játékok alatt, pl forza2-őt hang nélkül is játszogatnám (kikapcsol és megnyugtat engem így a játék) de ez boxon lehetetlen. Filmnél is zavarna ha lenne egy alapzaj. Szerintem alapjáraton is nagyon hangos a gép, látszik hogy el lett tervezve anno. Új dvd lejátszó meg 15e hdmi kimenettel, az olvasófej amit írtál meg 8e amihez jön a beszerelés és a 3 ledes garivesztés. A microfos gondolom drágábban cserélné.
25e-ért meg boxot sosem fogsz kapni, max utolsó aktív évében ami minimum még 4-5 év. Nézd meg ps2 mostani árát.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz BITBOYS #12845 üzenetére
Igen, azt tudom! Én a játékokra gondoltam. Mert ugye amelyik játék nem támogatja, az vajon, hogy nézhet ki rajta? Vagy olyankor mi történik? I don't understand.
-
BITBOYS
addikt
válasz (Kolombusz) #12844 üzenetére
Atomgeszi: Olyat vegyél ami neked is megtetszik. Az X támogat nagyon sok felbontást, 720p, de inkább 1080p ben gondolkodj.
(Kolombusz)
A Sony már megvásárolt valami hasonló dolgot, mint amit elsőre ajánlottál.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Szeretnék monitort venni, de nemtom Xbox milyen felbontást tudna adni. Van egy Lenovo L220x aminek ugye 1920x1200 vagy a Samsung 2493HM ez meg "csak" 1680*1050. Melyikkel működne jól az xbox vagy lehet egyikkel se??
-
Peat;)
veterán
válasz tiv83us #12837 üzenetére
Háborús filmre biztos jó, de amúgy egy romantikus film csöndes jeleneténél lehet illuzióromboló a zzzzssssvvvvííííííííí dvd olvasó hang bár dvd-t még nem néztem vele, de a gép alapból is hangos és a játékok dvd-jét elég brutál hangon pörgeti. Na meg mozgó alkatrész, előbb utóbb tönkremegy és erre csak 1 év a garancia.
-
tiv83us
veterán
Valahol a neten olvastam /talan itt a topikban/, hogy nem ajanlott DVD-filmet lejatszni X360-al. Miert?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Savage5
senior tag
válasz (Kolombusz) #12833 üzenetére
Túl csicsás lett szerintem. Az első résszel én is valóban nagyon jól elszórakoztam PC-n, de ez a 3 nekem nem ad nagy élményt.
...
-
tiv83us
veterán
válasz (Kolombusz) #12833 üzenetére
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
(Kolombusz)
veterán
A Halo3-ról mi a véleményetek?
Nekem mondjuk annyira nem jött be a Halo világ, igaz, csak az első résszel játszottam, pc-n.[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
válasz (Kolombusz) #12830 üzenetére
Oké, hogy fagy tőle, de azt valaki levezethetné nekem, hogy a túlterhelt cache hogyan tehet maradandó kárt a gépben?
Swarm is coming.
-
Skynet258
veterán
válasz alien_ #12828 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy igaz-e, ha igen, akkor marha nagy malőr...
Egyébként nekem is rendszeresen szokott fagyni a Gta 4, már az elején tudom (amikor kezdem a játékot), hogy na, most ez a játékmenet le fog-e fagyni, vagy sem.
Ha lassabban tölt, és a textúrákat dobálja, akkor számíthatók rá, hogy kakukk lesz, és restart kell majd a boxnak.
Volt, hogy beültem egy kocsiba, rádióbol csak sistergés, se kikapcsolni, se átváltani nem lehetett... na mondom, akkor itt a vége, restart lesz... és valóban kb 10mp múlva lefagyott az egész.
Szóval összeedzőttem már ezzel a sz*rral, szinte szimbióták vagyunk
Azt meg gondolom ide se kell írnom, hogy eredeti a játék, a gép meg már a flash szó hallatára is szétszereli önmagát, és visszamegy a gyárba... -
alien_
őstag
Swarm is coming.
-
Xelo
addikt
válasz Mákos7észta #12813 üzenetére
én végigtoltam a Burst Limitet, nagy csalódás. a harc alapból élvezetes, de maga a játék Budokai, BT szériához képest nagy visszalépés, max egy nagy demo az egész. grafika terén sincs igazából előrelépés. már megszoktam a skillshopot, azt hogy a GT történetét is játszhatóvá tették a korábbi részekben.. de nem: Cell saga az utolsó, ami után még mehet egy fájtsorozat Broly ellen (aki szerintem szánalmasan gyengére sikeredett). a karakterek animációja nem éppen epikus, és nagyon sokszor ismétlik önmagukat a jelenetek (csak más karakterekkel). az is érdekes hogy a játék legerősebb szereplője Trunks, ami szép és jó, sokan szeretik, mint ahogy én is, de azért nem olyan izom csávó hogy az ultimét támadása 1600-1800 körül sebezzen (Broly-é pont a felét) . eltünt az ilyen tournament is... egyetlen mód a survival, ahol 100 ellent kell legyőzni egymás után, amit én 38ig vittem, de iszonyatosan beleuntam, annyira mint a teleshopokba. a legfőbb probléma hogy BAROMI rövid. az egész Z történeten végigmászni szerintem nincs 5óra. aztán nyomja a survivalt akinek nincs jobb dolga.. sajnálom, szerettem volna megvenni, de ez pénzt nem ér, legalábbis amennyiért adják/adni fogják tuti nem. mindenesetre várom a nextgen budokait.
szerk:
nyomja valaki errefelé a Condemned 2t? én elkezdtem, nagyon tetszik, bár a csókánk ütése szerintem elég nyomorék ("whuháh" és kibalassan üt egyet)[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Hála annak, hogy nemrég beregeltem a livera (május elején), június végén megyek ausschwitzba egy háromnapos kirándulásra, sok magyarországi live-os, cod4-essel együtt.
-
bwoay
nagyúr
Csak annyira bugyuta, mint maga a sorozat.
Követi a korábbi részeket, csak ezúttal ext-gen gépen,
ennyi. Nekem a puritán, de mégis zavaros menü tűnt fel,
mondjuk a PSP-s verzióknak is van egy elbaszott menüjük...A Bourne szerintem marha gyenge, én nem vagyok oda az ilyen interaktív filmekért,
a "játszd el" koncepcióért, de hát a casualoknak kedvez,
és eléggé ilyen irányba megy el minden szép lassan.A Gridben nekem csak a városi verseny tetszett igazán,
mondjuk meg kell említeni, hogy a driftet más játékokban sem szeretem.
Ha választanom kellene PGR4 és Grid között,
akkor az alapján döntenék, hogy a PGR4-ben sokat segít,
ha az ember Forzán nevelkedett, a Gridben meg szerintem kb semmit.
Amúgy most nyomom a PGR3-at, és még mindig lenyűgöz.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
1010
őstag
furcsa egy játék ez a grid kicsit árkádos kicsit meg nem
a környezet elég passzív
leglábbis a demonál
meg a közönségnek is érdekes a hangjaja gta4ben már 500000dik küldtés
koncepció menj uána öld meg
tegnap mondjuk volt egy jó küldi,teherautó hátuljára kellet felkapszkodni és előrekúszni a tetőn és ugy kirángatni a sofőrt[ Szerkesztve ]
-
Savage5
senior tag
válasz (Kolombusz) #12819 üzenetére
Akkor megerősítetted azt, amit külföldi fórumokon is látni, hogy eléggé megoszlanak a vélemények vele kapcsolatban, de inkább efelé a "bugyuta" jelző felé húznak. De látom, hogy legalább az Overlord felkeltette a figyelmed.
...
-
Savage5
senior tag
Ha olyan lesz a Bourne játékélménye, mint a film története nagyvonalakban, akkor piszkosul várom. A trilógia szerintem nagyon jó, remélem, hogy a játékról is ugyanezt el tudom majd mondani.
A Gridet próbáltam rögtön a legnehezebb fokozaton, és mit ne mondjak... Inkább azzal szórakoztam, hogy a kocsi összetörését néztem vissza lassítva. De egy alapmű mind a kettő játék, szerintem, mert mindkettőnek megvan a maga hangulata és stílusa, úgyhogy velem sem jutsz előrébb....
-
proper
őstag
válasz Mákos7észta #12817 üzenetére
vedd meg mindkettőt
-
(Kolombusz)
veterán
A Dragon Ball volt az utolsó játék, amit letöltöttem.
És egy jó figyelmeztetés arra, hogy ne vegyek majd játékot úgy, hogy előtte nem próbálom ki a demóját és nem olvasok teszteket.Nagyon nem jött be, bugyuta az egész.
-
Mákos7észta
aktív tag
Jó, nem mondom, hogy egetverő grafika, nem is arról beszéltem, hanem a játékélményről. Miért, a GTAIV vagy a Forza2 a legélethűbb játékok? Nem. Az egyik legnépszerűbbek? Igen. Crysis nagyon szép volt, PC- n kitoltam egyszer, nem feküdtem el tőle, egyszerűen unalmas volt. És csak 1024x768- ban tudta a HD3870- en élsimítás nélkül, szóval nem érte meg, egyáltalán nem. Azóta nem a grafika érdekel a legjobban, persze jó dolog, ha élethű és szép, de nem az tesz ki mindent
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
1010
őstag
azért a borune c ben eléggé feszülnek a textúrák azon a bizinyos rácshálón
ki lehetne használni a box tudását pedig
-
(Kolombusz)
veterán
Az autósjátékoknál a Forza2 és a PGR4 mondható most alapműnek.
Ezért én előbb a PGR4-et szerezném be a helyedben.De a Burnout Paradise is komoly.
Én meg lehúzom szerintem a kungfu panda demóját. Már ha van neki. -
senior tag
Szia én a GRID-et nyomom éjjel-nappal, nekem nagyon bejön a hangulata, még ha árkádos az irányítása akkor is.
De másodiknak miért nem a Forzát hoztad fel?MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem játékmegjelenéseket, megnéztem pár demót, ami demó alapján tetszik az az új Dragon Ball Z, jó környezetbe ültetett fighter gém, szerintem jó lesz, a másik, ami inkább vicces, az a Kung-Fu Panda, na mindegy nem ezért írok.
Nektek mi a véleményetek a Bourne Conspiracy- ról? Nekem nagyon tetszik, és nagyon ütős lesz, ha lesz olyan pörgős, mint a filmadaptációk, sőt. Néztem gameplay- eket, és úgy tűnik nem lesz olyan nehéz a kezelése Nagyon várom márA másik, az egy döntésképtelen helyzetem, miszerint van két autós gamma, ami tetszik, de nem tudom melyiket válasszam. Mégpedig a PGR4 és a GRiD. Gridnek tetszik a hangulata, és a sokféle játékmód, verseny, kb mint a DiRT- ben volt, csak aszfalton, de tényleg bejön, a PGR valósághűsége, és az egyensúly az árkád és a szimulátor határán, meg persze a Kudos rendszer is tetszik, szóval nem tudok dönteni. Ti melyiket ajánljátok?
Üdv.
Mákos7észtaCsak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Skynet258
veterán
A lényeg, hogy amikor venni akartok egy játékot PA-n, meg kell nézni a cucc alatt látható kis boxban, hogy mivel kompatibilis. Van egy csomó Ázsiai játék, ami megy PAL-os gépen, és ezek olcsóbbak, mint mondjuk az amcsi régiófüggetlen játékok.
Amik mellé oda van téve a pipa, azok garantáltan mennek.Hátránya, hogy amik még nem jelentek meg, ott kérdőjel van egész a megjelenésig, tehát nem szabad előrendelni belőle. Amint megjelenik, és odakerül a pipa a PAL mellé, tök mindegy, hogy ázsiai, amcsi, vagy Pal verzió, menni fog az itthoni gépen.
Nekem ázsiai a GTA 4-em, de így vettem a Lost Odyssey-t is; jóval olcsóbb, mint a régiófüggetlen változat, és megy a gépemen mindkettő.
Megjelenés után vettem mindkettőt 9300 ft körüli áron, amikor itthon még 14-16k volt.
Amit Savage kolléga belinkelt, az ugyanez, csak "listásítva". -
FishAir
senior tag
Na találtam egy jó kis oldalt a problémára: [link]
Mondjuk ebből se derül ki minden mert ami nincs rajta, arról nem tudod meg, hogy régió független-e vagy nem.
iDontcare
-
FishAir
senior tag
válasz (Kolombusz) #12802 üzenetére
A kiadó eldönti tesz-e rá régiókódot vagy sem. Ha nem akkor bármelyik gépen tudsz játszani. Csak megmaradt ez a hülye NTSC meg PAL-ozás, mert lefedi a régiókat.
iDontcare
-
Savage5
senior tag
-
Savage5
senior tag
Nem a boxokkal van a baj, azok viszik mind a kétfajta lemezt, hanem magukkal a lemezekkel. Azok régiókódosak. Ezért szoktak örülni annyira a flash-esek, ha meglátnak egy release-t, ahova oda van írva, hogy region free... De valaki cáfoljon meg.
Szerkesztés: közben itt egy hivatalos FAQ:
I live in the U.K and I’m planning to order my Xbox 360 from the U.S, as it is much cheaper than here in the U.K. I wanted to know if it would be compatible here in the U.K.Just like current generation consoles, a console designed for North America (NTSC) won’t work on Europe (PAL) for the simple reason that games are region locked. So if you get an US Xbox 360, you’ll have to purchase NTSC games because those titles sold in Europe won’t work on your North American Xbox 360.
[ Szerkesztve ]
...
-
(Kolombusz)
veterán
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #12802 üzenetére
a boxaink pal osak
a tv talán tudják AV-n kersztül már amelyikszal nem fog menni
-
(Kolombusz)
veterán
Hát, a faxom se érti már ezt a kurva régiókódozást, minek kell ezt így megvariálni, nagy faszság az egész.
Play-asian, kung fu panda (kövezzetek meg, nekem a trailer, meg a képek alapján tetszik). Ntsc j: 49 dolcsi, de a pal kompatibilitás kérdéses. Más játéknál az ntsc j megy/kérdéses palos géppel.
NTSC u/c: 64 dolcsi, de megy pal-on. Más játéknál vagy kérdéses, vagy nem megy. Akkor most mivan?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok