Aktív témák
-
törölt tag
Rákerestem a topicban az .avi kulcsszóra, és hát a találatok felének ment, felének meg nem. Most mi a helyzet? Feliratokat tud hozzá kezelni? Windowsos gépről (ne adj isten sambáról) avi lejátszás megoldott? Vagy át lehet rá huncutkodni lanon át?
-
Fusion01
tag
Hali.
Nekem úgy van megoldva a hogy a tv-re rá van dugva a 5.1 es hifi.és ha lesz boxom(még a héten új premium ) akkor a tv-vel összekötöm ,benyomom az 5.1et azt kész.
Kolombusz:Használtan vetted?mert kicsit gyűrödt a leírásLG G2
-
zsocy
őstag
válasz -==Balazs==- #13480 üzenetére
ITT van egy szerintem jó leírás GTA4-hez, igaz angolul. A lényeg hogy nem csak öltöny kell, hanem cipő is, nekem sokáig ez volt a gond. Ha megvan a ruha, amikor jelez a teló hogy közel a meeting akkor menj rá a térképre, mert akkor fog megjelenni hogy hova menj. Keress valami olyan ikont ami nem volt ott addig. Aztán már csak le kell durrantani mindenkit.
-
1010
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Ma megérkezett az Overlordom.
Íme. -
FishAir
senior tag
válasz Djuree #13484 üzenetére
Macera, mert a DolbyDigital-t valaminek dekódolnia kell és "megmondania mi hová menjen". Hardveres dekódolást nagyon kevés PC-s hangkártya tud. PC-n a filmek esetében ezt a szoftverek csinálják (PowerDVD, AC3 filter stb.). Na most bemegy a boxról a digitális hang és arra kellene ráeresztened valami szoftveres dekódolót, ami elég reménytelen. Marad az erősítő. Arra meg nem nagyon javallott PC-s hangszórókat kötni, mer megkotlanak.
iDontcare
-
proper
őstag
valami olyasmi
az eladó bácsika nagyon gyözködött róla hogy rca-n is 5.1 jel fog menni
mosolyogtam egyett és otthagytam
de elvileg koaxiálison még lehetne benne valami de utána kéne nézni
de koaxiális bemenetem meg abszolute nincsrégebben lehetett kapni dekodoló dobozokat méregdrágán de már azok is eltüntek a szintérről
keresgélek aztán majd csak találok valami megoldást
-
-
FishAir
senior tag
válasz proper #13479 üzenetére
Az erősítők közül is csak a komolyabbakon van optikai bemenet és analóg 5.1 kimenet egyszerre. A PC közbeiktatós meg azért nem megy, mert ha jól olvasom az alaplapi integrált hangkártyád nem tud DolbyDigital hangot dekódolni analógra. Így egyébként is romlana a hangminőség.
[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
1010
őstag
-
proper
őstag
nem akar összejönni az spdif hang pc közbeiktatásával
xbox optika ---->pc optikai bemenet-------->genius 5.1
hangfelvevővel csak brrrr, zzzz-t vesz fel de kimenetre nem rakja ki azt se
valaki csinált már ilyet hogy müködött is?
esetleg valami dvd játékost tudtok mondani amin van optika be és analog 5.1 ki? és persze müködik is igy
-
tiv83us
veterán
válasz -==Balazs==- #13477 üzenetére
Mindezt egy hsz-ben is megoldhatod.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Thrawn
félisten
válasz -==Balazs==- #13474 üzenetére
Használd a mod gombot, ez nem chat.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
1010
őstag
-
Fusion01
tag
válasz -==Balazs==- #13463 üzenetére
5490???hát azt sürgősen vedd meg.nagyon jó game
Ha megveszed nem fogsz unatkozni sokáigLG G2
-
Def26
félisten
válasz Atomgeszi #13469 üzenetére
Azé' olcsóbb mert ez USA. Államilag támogatott, úgy mint pár éve az 1 dolláros benzin.
Egyébként én is belemenék abba, hogy legyen 1-2 beépített reklám a menübe, és akkor majd' féláron kapnánk a pontokat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
1010
őstag
majd megjelenik egy idő után
azt kész
vezsel öltömyt meg makkos cípőt és kinyírod ennyi
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz Prof01 #13462 üzenetére
Akkor az valszeg USA reg lesz. Nekem van UK és USA regem is, és azt vettem észre, hgy USA regben, sokkal több hirdetés van pl. a Marketplace -ben.
Peat;) :link, hátha működik.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Gta4-ben a rádiót ki lehet valahogy kapcsolni kocsiban/motoron? Nekem nem jöt össze és be kell valljam csak pár szám tetszik a zenei felhozatalból, és túl sok a zenék közötti duma is a rádióban.
Balazs ha senki nem tud itt segíteni és sürgős akkor már biztos van angol végigjátszás a neten, ha megy az angol.
[ Szerkesztve ]
-
-==Balazs==-
csendes tag
Segítséget kérnék a GTA4-hez, gondolom már jópáran végigvittétek.
Van egy küldetés, amikor valami ügyvédekkel kellene találkoznom, valami állásinterjú ügyben, de nem tudom mit kellene csinálnom, vagy hova kéne mennem.
Mindig jön az SMS hogy este 6 kor interjú, de nem írnak semmit, hogy hova menjek.
Az a Francis meg egyfolytában hivogat hogy voltam-e már.
Légyszi segítsetek, köszönöm előre is.
Még annyi hogy láttam a Tatai Tescoban a Gears of War-t 5490-ért, érdemes lenne megvenni? Nem ismerem. -
Prof01
veterán
Szaisztok!
Honnan tudhatom meg, hogy milyen live-ot kell vennem? (USA v. EU)
Regisztrációnál Texas-t írtam városnak, de nem tom, h ezt usa-nak veszi-e. Meg tudom vhol nézni?Köszönöm előre is!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
30z.Samu
félisten
[OFF]GYEREKEK!
MA VÉGRE LESZ X-BOXOM! [/OFF]
Sic Parvis Magna
-
-==Balazs==-
csendes tag
válasz -==Balazs==- #13450 üzenetére
?
-
senior tag
válasz n0_gAboR #13453 üzenetére
Na akkor:
1, Neked nem mindegy mire költi más ember a pénzét!
2, Ez NEM arról szól ember!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
senior tag
válasz Djuree #13404 üzenetére
Semmi köze a táphoz szerintem!
Amúgy meg "vizes" lettem Wadarr jóvoltából. Mondjuk én hallgattam egy-két emberre, és a vadiúj kb 8-9 órát futott box-ba rakattam vizet. A végeredmény szinte tökéletes 10-12 óra GTA IV után is csak langyos a vizem.
Én személy szerint nem értem, hogy miért félnek egyes emberek a víz berakásától.Hidjétek el megéri! Ja és nemondjátok hogy a gari meg minden,mert az egyik osztrák haveromnak már másodszor döglött be a gépe és kb: 2hét alatt "javították" meg na ebből nem kérek!Én csak ennyit mondok:
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
-==Balazs==-
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék a GTA4-hez, gondolom már jópáran végigvittétek.
Van egy küldetés, amikor valami ügyvédekkel kellene találkoznom, valami állásinterjú ügyben, de nem tudom mit kellene csinálnom, vagy hova kéne mennem.
Mindig jön az SMS hogy este 6 kor interjú, de nem írnak semmit, hogy hova menjek.
Az a Francis meg egyfolytában hivogat hogy voltam-e már.
Légyszi segítsetek, köszönöm előre is.
Még annyi hogy láttam a Tatai Tescoban a Gears of War-t 5490-ért, érdemes lenne megvenni? Nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz m0rd0k #13444 üzenetére
kurva kemény munkát végeztél akkor,
mert 5 mp google, és tadadadáááá:
2 (történetesen PH!-s) találat. Egyik a hír,
amiből számomra (az adott típust nem ismerő ember számára) az jön le,
hogy ha ez a monitor TV-ként is üzemel,
akkor HDMI-re kötve ugyan mi az anyámon menne már a hang,
ha nem azon a kábelen, amin a kép?
de szerintem ez már akkor is áll, ha csak egy sima multimédiás monitorról beszélünk,
elég morbid lenne, hogy ott a beépített speaker,
de a hangot mondjuk kompoziton kell átvinni neki...
A másik meg a fórum,
na ott aztán kurvára be lehet dobálni ezeket a kérdéseket,
nekik van ilyen monitoruk, nekünk meg nincs.
mondjuk az külön jó, hogy te használod,
de majd mi fogjuk bemutatni neked, hogy mikre képes...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
1010
őstag
-
m0rd0k
senior tag
válasz (Kolombusz) #13441 üzenetére
egyébként ha te igy gondolod akkor bocs.
Minden szinten,szinte minden.
-
dunc
nagyúr
válasz (Kolombusz) #13445 üzenetére
Hüje
-
m0rd0k
senior tag
válasz (Kolombusz) #13441 üzenetére
mellékesen elolvastam faqt,keresővel is kerestem be is irtam hogy hdmi mindent elolvastam ami csak a hdmivel kapcsolatos...ezáltal lusta sem vagyok.az igaz hogy google t nem használtam... ennyi...
-
1010
őstag
-
m0rd0k
senior tag
-
FishAir
senior tag
válasz m0rd0k #13435 üzenetére
A monitorodon van hangszóró. Összekötöd HDMI-vel és viszont látásra, van kép is meg hang is. De nehogy a microsoftos gyárit vedd milliókért. Elég egy sima akármilyen HDMI kábel. Ha külön akarod vinni a képet HDMI-vel a hangot meg az AV kábellel az első hozzászólásban találod a FAQ-ot abban le van írva mit kell csinálnod.
iDontcare
-
m0rd0k
senior tag
Megtudnátok mondani hogy meik kábel kellene nekem innen ahhoz hogy hangot is csaljak elő a boxból? Hdmi kábellel lenne összekötve és az ugye nem visz hangot ha jól tudom.
köszi.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
még egy szó a gólmről és átnyúlok a tv-n
-
Peat;)
veterán
válasz ez_meg_emaz #13417 üzenetére
Az arcade gép több helyen(konzolboltok) is felment 55 ezerre, én meg ew-ben vettem 50-ért, nem lepne meg ha még mindig annyi lenne(ráadásul márciusi a gép, szóval nem raktáron maradt). A drágulást nem vágom miért van, nem hinném hogy ilyen helyzetben (ps3 jobban fogy mint x360) megmerné csinálni hogy a jelenlegi hdmi-s széria gyártását már csökkenti a jasperre gyúrva. Avagy már gyártásban van a jasper (mostani széria helyett) és nincs elég "hdmi-s" gép.
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
akik gólemtől vettek gépet:
Nektek a flesselés minősége mien?
Mármint jól visz mindent? -
bwoay
nagyúr
válasz szkorhetz #13423 üzenetére
rengetegen vették így, sokan kénytelenek voltak előrendelni,
mert az aktuális készlet gyorsan kifogyott...
aztán volt, aki kb 2-3 hónapot várt, de gondolom végül nem bánta
és az EW becsületére váljon, hogy nem csupán kiszórtak akciós 100 db-ot
az egész országban, hanem rendesen felvették az előrendeléseket,
aztán meg is hozták a gépeket ennyiért.
Mondjuk közben forgatták a felvett előlegeket[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát akkoris leghamarabb augusztus közepén venném meg mert most fix a keret. Nincs miböl többet költeni. Egész havi fizum oda megy plusz az a 14k amit most félreraktam. Mien jo szülövel lakni mi.Def26: Amint ien akcio lesz és nem kapok máshol boxot akkor megveszem bárhol lesz is.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Lehet, de nagyobb akciók alkalmával ott is kapni rendes garival igen olcsón.
-
bwoay
nagyúr
az biztos könnyen fog menni, ha minden munkanapodon átmegyek,
és elmesélem, hogy mivel játékkal nyomtam előző este alvásig[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Fusion01 #13413 üzenetére
szerintem ne vedd meg PGR-ból mindkét részt,
keress inkább valami más stílusú játékot,
mondjuk Fight Night R3 (hasonlóan olcsó), vagy bármit.
Akkor legalább lesz 3 különböző stílust képviselő játékod,
sokkal többet ér, mintha vennél mondjuk 3 autóst,
az embernek nincs mindig autóversenyzős hangulata,
sokszor jobban esik egy boxmeccs, egy kis kaszabolás,
ne adj' Isten puzzle, vagy lövöldözés.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Def26
félisten
válasz Fusion01 #13408 üzenetére
jatekaim.hu Itt már találsz 6k -ért használt PGR4 -et
-
zsocy
őstag
válasz Djuree #13406 üzenetére
Szokott 3-ledet dobni áramingadozás, kontakthiba esetén is. Sőt, igazából csak 3ledet dob ha bármi baja van mindenre, ha jól tudom. Mindegy, a lényeg hogy megy, nem a VGA-leolvadós 3led volt az
Amúgy az enyém is csinált már ilyet, jól berémített, de fél óra múlva minden rendben volt.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Fusion01 #13408 üzenetére
GoW-ot meg PGR4-et hozd össze szerintem.
Amúgy meg 3 rugó nem pénz a PGR3-ért,
én most pont azt nyomom, kibaszott jó,
de a 4-ik rész még szebb lett, és az irányításon is csiszoltak,
szerintem precízebben terelgethető az autó.
viszont 3x (ahányszor drágább) nem lett jobb a játék, az biztos.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Fusion01
tag
Szeva.
Bocs h közbe vágok de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg:Vegyem 3k ért a PGR 3-at vagy 9k ért a PGR 4-et?
nem tudok dönteni
nem sokára veszek 360-at és nem tom melyiket vegyem hozzá mer premiumot akarok és csak 70k-m van
60k premium+3k pgr 3 + 7k gears of war vagy 9k pgr 4
előre is köszLG G2
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
my xbox360 was died in 3 led
R.I.P.
a poén az hogy most értem fel pestre és csak a táp ment, magát a gépet nem használta senki
tanulság: ha nem használjátok a gépet a tápot is húzzátok ki...
mindjárt tökönszúrom magam. itt dicsérem ezt a tetves szart hogy már 1 éves és még semmi baja nem volt. legalább használat közben szállt volna el...basszameg a microfos jöhet a ps3!milyen számot is kell hívjak?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
piqla
őstag
Oke, akkor itt ki is esett a versenyzo... Nehogy mar csak 60 Hz-en fusson, atyaisten, hat attol en szo szerint is elsirom magam... Ez mindegyik konzolra igaz (jelen esetben ps2 meg a masik lehetseges versenyzo)? Nincs valami "okoskabel" () ami ezt megoldana?
Szereted az állatokat?
-
m0rd0k
senior tag
rgb vagy optikai kábelen lehet hangot átvinni ahogyirva van 1.hszben.
ezek milyen kábelek?
egy sima jack dugós kábellel össze lehet kötni?
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok