Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
Prof01
veterán
X360 viszi a hangot HDMI-n vagy csak a képet?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
FishAir
senior tag
Előbb elolvastam egy kicsit a dolgot bocs. Ha a jackeket nem tudod összekötni, miért ahoz vásárolgatsz csatlakozókat ami a képet viszi? Az első hozzászólásban található FAQ-ban le van írva milyen átalakítót kell venned a jackekhez.
Egyébként most már nem igazán értem milyen kábel is ez és, hogy állnak itt össze a dolgok.
iDontcare
-
szkorhetz
őstag
Tényleg, falcon megjelenés mikor?
Aug. közepén? -
sgery
őstag
-
FishAir
senior tag
Én nem értem miért bonyolítod a dolgot. DVI csatlakozó többféle is van: [link]. Mivel Te analóg jelet akarsz vinni a monitorod DVI-jére, ezért vagy DVI-I vagy DVI-A csatlakozó kellene. Ezt meg mivel a 4 pöcök nem ment be a monitorod nem támogatja. Szóval DVI-n csak digitális jelet tud fogadni.
Így jár aki nem fontolja meg a tanácsokat.
Ha nagyon ragaszkodni akarsz ehhez a komponens-dvi megoldáshoz, még költhetsz olyan 30-40k-t egy olyan kütyüre ami analógból digitális jelet csihol Neked.
iDontcare
-
bwoay
nagyúr
válasz Peat;) #14983 üzenetére
ja, ez egy pontos topic, mert a múltkor is belebonyolódott már valaki,
aztán nekem nem hiányznak Jasperező, Arcade-ozó, Pro/Premiumozó,
Zephyrező, Elitező meg Falconozó újoncok,
akiknek minden egyes alkalommal el kell magyarázni,
hogy Arcade-ból, Elite-ből meg Proból is van Jasper,
mert az csak egy architektúra[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Peat;)
veterán
Ugyanezt írtam le feljebb csak pontatlanul, elfelejtettem hogy ez egy pontos fórum
Én hajlandó leszek egyébként ráfizetni is az arcadomra...mondjuk 5 ezer hufot ha egyértelműen előnyösebb lesz a jasper lapos gép. Kételkedem benne...79: Lehet neked nem fontosak ezek a dolgok Zsocy, de ha halkabb lenne a dvd tekergető szerintem sokan fellélegeznének. Én csak a hang miatt cserélnék, nekem ez hangos és ront az élményen. Nézd meg az autógyárak közötti versenyt, nincsenek orbitális különbségek az autók között manapság azonos árszintnél, a kínai nevesincs is elvisz a-ból b-be, mégis a toyotának megy igazán, pedig nem a legszebb autókat gyártja manapság...
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
20-30 perc múlva nincs kedve valakinek tolni egy Forzat? Itthon lopom a napot, rámjött a Forzázhatnék
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
sgery
őstag
Na, vettem komponens - dvi átalakítót (előszőr vga-sat, viszont rájöttem hogy male a jack része, igy nehéz lenne rákötni, visszavittem de femail-ből csak dvi-os volt) aztán mivel a dvi male része nem ment bele a monitorba (mert a hosszúkás résznél még volt 4pöcök ami a monitoron nincs - belinea 191519 axem vagy mi) szóval vettem még egy dvi-vga átalakítót, rádugom, átkapcs hdtv jelküldésre az xbox kábelen és semmi kép. Most akkor mi van? Mit rondottam el?
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
bwoay
nagyúr
hát pedig a golemkonzol szépen kiárulta az összes HDMI-mentes gépét,
szerintem a Bélák visznek mindent, ami flashelhető, HDMI ide vagy oda.
Amúgy mit csinálsz, ha a garancia lejárta után adja meg magát a gép?
Jobb most eladni, és az árát beforgatni egy olyanba,
aminél most indul a 3 év gari, plusz meghibásodásra jóval kevésbé hajlamos.
A környezetemben két 2006-os Premium halt meg, egyik az enyém volt,
most van nálam egy ugyanilyen szériás masina,
amivel elég nehéz bizakodóan tekinteni a jövőbe[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
zsocy
őstag
válasz HagaNRG #14977 üzenetére
Öszintén szólva nem igazán értem miért akarja mindenki most eladni a gépét. Olyan nagyot nem lehet keresni vele, és az új sem lesz gyorsabb, maximum megbízhatóbb és halkabb.
Én használnám amíg lejár a garancia és végleg meg nem hal, utána vennék csak esetleg újat. Csak azért hogy Jasper legyen nem variálnék.
Persze a te eseted valamennyire érthető, ha 3 hónapig nem használod akár el is adhatod, valószinűleg már az újból kapsz mire visszajössz. Viszont a non-HDMI premium nem fog jó áron elmenni, azt nem igazán keresik a népek, hiába moddolható.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Azt mondjátok, most érdemes eladni a régi gépeket?
Boldog vagyok az enyémmel, de most 3 hónapra elköltözöm, a gép meg maradna itthon. A kérdés csak az, hogy sokkal jobban járok-e majd az újjal, sokkal megbízhatób lesz-e, illetve megéri-e egyáltalán a csere?45 ezerért most jó ajánlat egy réges-régi, soha semmi baja Premium, non-hdmi? Ha érdekel valakinek itt üzenhet!
-
-
Kasza08
őstag
Most komolyan elgondolkoztam rajta, hogy eladjam a boxomat, és jó útra térjek Ha állandó mellóm lenne, úgy sokkal egyszerűbb lenne
Fusion01: Az kamu, hogy új IP cím és +1hónap. Nekem dinamikus IP-m van, sőt a sok vihar miatt kiszoktam húzni a modemet és a routert is, és nem kapok goldot.
[ Szerkesztve ]
-
Fusion01
tag
1010:Nem tom mi bajod van.De mindenkivel kötekedsz .
Egyébként nem a PGR3 kedvenc játékom...
Ne szóld le MarKoot mert nem tom ki dicsekedett vízhűtéssel....
Peat;):85k egy premiumért?Sztem inkább engedni kellene az árból és nem emelni...
Megnéztem más konzolos oldalakon az árát....Ugyan annyi maradt talán még pár k-val engedtek az árból.
spammer:: Kösz.Asszem feka007 végi játszotta a 3hónapot és új IP címe lett és "kapott" még egy hónapot....De inkább hagyjuk.[ Szerkesztve ]
LG G2
-
1010
őstag
ez az pánik hangulat
jönnnek az új boxok
a régire nincs pénz az újra meg nem lehet másolni
én is dobraverem 90ért a boxomat
eladó 1010 híres xbox a benq driveosmegint csak a kabát és gomb esete
olvassa valami médiafigyelő az ms től ezt a fórumot
aztán meg az értekezleten teszi a javaslatoakt hogy vajon felhozzák e témának magyar live ot az éves ms gyűlésen
érett e már annyira az ország rá
hát NEM és soha nem lesz az
-
Djuree
félisten
-
MarKoo
addikt
-
szkorhetz
őstag
elektroban van 60-ért kézjátékos pakk, gondolom még a régi hdmi nélküli változat lehet, igaz?
-
Gebriel
veterán
Húú lesz itt parádé...
Flashelt vagy flashelhető gép árát feltornázzák!?
Na lesz itt még "hisztéria""Nagyon sokan keresik, mer' úristen mi lesz itt warez nélkül?"
Amikor meg elszáll a gépük,akkor meg lesz sírás-rívás!Azt hiszem lassan elérkezik a konzol szervizesek Kánaánja.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
igen, a régi gépek ára megugrott/ugrik most ez biztos. próbálják feltörni a lite-on-t de eddig nem sok sikerrel...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsocy
őstag
Ha körülnézel néhány eladási fórumon akkor látszik hogy a régebbi flashes vagy flashelhető gépek ára állatira megugrott. Nagyon sokan keresik, mer' úristen mi lesz itt warez nélkül?
Úgy néz ki a liteon meghajtós gépeket még a külföldi nagymesterek sem tudják okosítani. Véget ért a beetetés korszaka az MS-nél
[ Szerkesztve ]
-
dewfah
tag
nem balek, mert ez még flash-elhető valszeg, és így akarja feltornászni az árat!
-
bwoay
nagyúr
válasz MarKoo #14939 üzenetére
Egész pontosan 59 rugó egy vadiúj (HDMI-s) Premium
az általam ismert legolcsóbb helyen.
Az Arcade meg 48. Igazi balek kell hozzá, hogy 55-ért megvegye tőled,
pláne, ha még "kúszik felfelé az ár".
Ha Premium gépről lenne szó, akkor sem mondhatnánk, hogy olyan jó áron adod...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz spammer #14946 üzenetére
csak tudnám, miért éri meg ez a baszakodás egyeseknek.
mert hát van egy olyan lehetőség is, hogy az ember kifizeti az összeget,
havonta 800 Ft-ra jön ki. egy hónap alatt meg csak el tudja dönteni,
hogy szüksége van-e a goldra, vagy sem.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spammer
veterán
válasz HagaNRG #14941 üzenetére
3 gamertag, 3 hónap, értelemszerűen mindegyik 1 hónapig érvényes. Ugyanazzal többször nem lehet ingyen. És igen, 3x lehet max eljátszani összesen, utána fizetni kell. Ha nem így van, majd kijavít valaki, anno így volt, én nem liveozok egyébként.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
HagaNRG
őstag
válasz spammer #14940 üzenetére
3x1 hónap, ezt hogy érted?
Mert nekem jövő héten fog lejárni az ajándék hónap sajnos.Viszont a haver arra értette a kérdést, hogy pl. beregelt UK felhasználóként, kapott egy hónapot.
Aztán regelne Japán címmel, arra is jár-e az újabb hónap, és így tovább?
Mert én megcsináltam rövid időn belül 3 kontinensről is, de csak az angolt veszi Goldnak, az USA-ra már Silver vagyok.
( Hiányozni fog a multi, nálam mostanra, ezelatt az egy hónap alatt a box szitne egyenlő jett a hálózati játékkal. TÖk más az élmény, pedig PC-s koromban soha, de soha nem foglalkoztam vele. Ez épp a pár percet lenyomós játékoknál jelent nagy élményt.
Nyilván egy Assassin's Creed, vagy GTA buli singleben is, de egy Fifa, vagy Forza épphogy emberek ellen nyújt igazi élvezetet. (főleg, mikor sorra bukom el a jászmákat).Most már komolyan meggondolom, hogy pénzért is kéne a LIVE GOLD, de mivel UK-ba készülök, egyelőre halasztva lesz a dolog.
Ezúton üzenem annak a tagnak, aki privben kérte az ebayes Xbox matricát, hogy most tutira nem fogok rendelni, de ha majd kint leszek és lesz olcsón matrinya, akkor hozok neki. (netközelben ha nem is egész napokat, de úgyis leszek, onnan is felnézek majd ide úgyis, mi a helyzet).
Az a baj, hogy lassan egy havi fizetésnyi játékcímet írtam fel magamnak, amit kint meg kell majd vennem. -
spammer
veterán
válasz Fusion01 #14932 üzenetére
Ha te ma beregelsz egy gamertaget live-ra, akkor 1 hónap múlva lejár, nem hisz semmit, nincs köze az IP-hez. Elkezdi számolni a 30 napot, akkor is ha 0-24-ben használod, és akkor is ha rá sem nézel a boxra 1 hónapig, akkor is lejár 1 hónap múlva. Próba live 3x1 hónap van, utána silver marad vagy fizetsz goldért.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MarKoo
addikt
Nem tudom mi a problémád. Feltettem egy teljesen normális kérdést, amire egy normális választ vártam volna. Keresek rajta vagy sem, neked ahhoz nem túl sok közöd van. Dicsekvés? Istenem.....
Igyekszem általában korrekt lenni azokkal akik vásárolnak tőlem, éppen ezért tettem fel ezt a roppant egyszerű kérdést. Úgy néz ki nem mindenkinek volt az.
Prof01: Köszi, akkor jól saccoltam, hogy 50-55.000 Ft között mozognak használtan.
[ Szerkesztve ]
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
Készülök eladni a 2 és fél hetes Xbox360-am. Arcade - nem a butábbik fajtából való. Mennyi lenne érte a reális ár, tekintve a mostani helyzetet. 55.000 Ft-ra gondoltam, de ha lehet akkor még kúszik fel az ár.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
zsocy
őstag
-
Scoobyka
addikt
válasz Prof01 #14930 üzenetére
jaja...én 20%-nál tartok 8 óra gémmeléssel és egyre nehezebb....,de ha sietni akarsz akkor a taxizás gyorsabb..mint odafuvarozni...
amúgy egy kérdés....melyiken szebb a kép a hdmi-n vagy vga-kábellel összekötve lcd-tvt a boxxal?
csak ,mert ezt elolvassva!!(ti is olvassátok el) [link]
nekem a végén a cikknek úgy jött le,hogy hdmin az lcd-tv végzi a kép konvertálását...vga kábelnél a box....és a box töbnyire jobban végzi a dolgát. -
Fusion01
tag
spammer:nem úgy értettem.Ha lejár az egy hónap és csinálok egy másik gamertagot (és megváltozik az ip címem) akkor azt hiszi hogy van még 1 hónap gold?
Nem vágom ezt a témát.
1010:Tescoba láttam hogy a PGR3 8k volt és volt classik kiadásban is.Az is 8k volt.Csak fekete tok meg ronda classic feliratok a borítón.LG G2
-
sgery
őstag
válasz 30z.Samu #14924 üzenetére
tudom, csak a tv-n nem lesz tőle több pixel
Media Marktot most hívtam, azt mondták nem is létezik ilyen kábel.. fukar szintén..
jó lesz 3e a másik. vagy olcsóbban nincs máshol? Nekem csak a gta-hoz kell 1 hétre..
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
Sziasztok!
kölcsönadta haver az xbox360át, rákötöttem a projektoros 108-as tv-re, iszonyat pixeles. hagytam is. rákötöttem a 70es kis tv-re, ez már jobb mert kisebb, de még ez is szörnyű
szóval rá akarom kötni a monitorra, hogy normálisan végig tudjam vinni a gta-t (mert nem tudok megvárni a pc-set..)
Láttam az elején a fórumnak, hogy van komponens to vga kábel. De hol van ilyen? Sehol nem találok és mennyibe kerül?
Köszönöm a segítségetFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Djuree
félisten
hát de most miért? nyomsz 3 gombot és meg is vetted ami kell. ez belefér sztem...érdekes módon csak te panaszkodsz erről eddig, senkinek nem volt ez gond...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Atomgeszi
nagyúr
Vinyóról valahogy le lehet menteni a mentéseket profilokat?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
1010
őstag
bioshock hoz létezik kód vagy valami
nevetséges ez az egész vásárlogatás benne
-
zsocy
őstag
válasz lajosx #14907 üzenetére
Nézz bele az 1-es HSZ-ben a FAQ-ba. Sok mindenre válaszol amit kérdeztél.
3 ledes nem a flashtől és a hűtésmodtól lesz, ez inkább tervezési hiba. Nem nagyon lehet kivédeni, de kapsz a cucchoz 3 év garit is ha nem flasheled. Elromlik és szó nélkül cserélik. Warez helyett meg ott vannak a demok, úgy is ki tudod próbálni az új cuccokat, aztán megveszed őket féláron 2-3 hónappal később. Eleinte én is azt hittem hogy minden játékkal akarok játszani, de amióta megvan kb 5 cuccal játszom. Más ez a konzol, nem PC ahol minden kell, és 1 hét múlva már dobod is ki.
-
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok ha igy van bocs érte A segitségeteket szeretném kérni,venni szeretnék egy x360-at .De fogalmam sincs ,mit kell tudni róla elöször újat szerettem volna,de a flash miatt inkáb használt lessz,vagyis ha új is lessz nem boltbol De viszont a flash,meg hűtésmodositásról meg azt hallottam,hogy attol lessz 3 ledes Ez igaz? vagy épp ugy egy sima boltbol vett x3600 is lehet 3 ledes? meg olvastam hogy valaki hirdetett ugy hogy nem HDMI-s ezt se értem van újabb,és régebbi kiadású?Meg hol tudnék venni ólcson szerintetek?Vagy inkább bólbol vegyem,és eredeti gamékkal használjam?akkor kisebb az esélye a 3 lednek?Am meg az is gáz hogy valaki vesz egy konzolt ,és attol kell félni hogy 3 ledes lessz Nem pedig hogy pl nem olvas ,rossz a fej,stb,,mint a régieknél Szóval semmit se tudok az xbox 360-ról akinek van kedve leírhatná mire is figyeljek nagyon, mielött veszek,mert nem akarnám megszívni vagy van valami jele a 3 ledes hibának,mielött bekövetkezik?pl nem mindig olvas?vagy mit tudom én miEsetleg ha adtok egy linket ahol levan írva a kérdéseímre a válasz,az is jó lenne,meg pl (bár ez annyira nem lényeg) azt se tudom hogy modositott xboxal is lehet neten játszani?vagy mi kell ahhoz?Olvastam valahol hogy elökell fizetni valahova ?Szóval hát van itt baj a xbox360-al kapcsolatos tudásommal Remélem lessz legalább egy merész,és hozzáértö ember aki segit.Mert van egy olyan érzésem ha magamtól veszek egy konzolt,akkor az nagy bukta lessz
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, egy hét múlva elhúzok Londonba. Ha esetleg tud valaki ott komoly konzolboltot, amit nem lehet kihagyni, akkor kérem szóljon légyszi!
(egyéb ötlet híján nézegetem az ebay.co.uk-t, 5 ezer alatt néha még a fémdobozos spéci editionok is megállnak.
Ha megtartóztatom is magam (meg reméljük a dolgok is úgy jönnek össze, hogy legyen kis pénz beszerezni pár gamet), akkor remélem sikerül beszerezni pár szép játékot szép áron.Várható valami angy autós cím a következő 3 hónapon belül?
(egyelőre a DIRT, meg a GRID fel van írva kötelező beszerzendő címnek, ezen kívül az Assassin's Creed és a TOp Spin 3. MEg a Soul Calibur 3 is kijön addigra bőven, még esni is fog az ára mire hazaérek, kérdés, hogy nagyon rdemes-e pályázni a játékra. Valami verekedős mindenképp kéne. A DOA4 zsír, a VirutaF5 szintén szép, de kicsit 2D-sebb a játékmenete mégis).Sőt, szerintem a Superbike 08-ra is rámegyek, PC-nnagy SBK fanatikus voltam. (bár a MotoGP07 demo irányítása nem nagyon jött be a rángatózó motorral).
Köszi bármi tippet!
Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest