Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
szerintettek melyik az a két xbox 360as játék amlyiket most érdemes megvenni?....
vagy melyik a két legjobb?...most rendeltem boxot...és két gémet szeretnék venni...ezek már megvannak gta 4,dead rising, dragon ball burst limit, darknessa bad company nem érdekel.....szóval szerintettek?
-
HagaNRG
őstag
válasz Ukraan #14595 üzenetére
Szia Ukraan!
Én nagyon féltem a használt gép vételtől és még csak most, hogy 3. hete van eg kezdek lenyugodni és már néha tlejesen nyugodtan kapcsolom be, hogy talán nem lesz 3led megint.
De amúgy azt mondják, ami jön, az úgyis jön, ha nem ma, holnap.
Itt annyi a kétesélyes dolog, hogy ha tényleg megbízható helyről, netán ismerőstől veszed a régi gépet és tuti,hogy még nem romlott el, akár lehet jó darab is, talán már nem is lesz baja. De lehet, hogy épp holnap romlik el, mikor hazaviszed.De az újnál meg kifoghatsz, akár autóban is egy eleve hibás példányt, amit csak küldözhethetsz vissza az MS-nek.
Nehéz ügy.
Azért nálam az ár mindenképpen a használt felé billentette a mérleget, de a te prémiumodo az még drágább lenne, mint egy új Arcade. Meggondolandó. TUdom,hogy a játék is sokat jelent, használt áron nálam még az is jelentett egy tizest minuszba az árból, de én esetedben inkább mindenképp az újat venném, azért módosult már 1-2 dolog az új modelleken, kiforrottabbak. Játékot meg majd szerzel még hozzá. -
bwoay
nagyúr
Régi gép, új táp, nem kompatibilisek egymással,
mert a korábbi szériák 203 W-ot vesznek fel,
annyit meg nem képes leadni az újabb boxokhoz készült
175 W-os táp, így fizikailag sem passzolnak.2007 07-es Premium még simán lehet Zephyr alaplapos.
Ukraan:
Full screen?[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spammer
veterán
válasz Ukraan #14589 üzenetére
Csak a Falcon, illetve ha eredetivel játszol, akkor szerintem várj egy picit, nemsokára itt a Jasper, még újabb, olcsóbb stb.. Bár ha flash mentes lesz, akkor a Falcon is jó, max elküldöd gariba.
CRT széthúzás passz, de vannak játékok, amik mennek FS módban. (pl. COD4, PGR4, Halo3)
Feliratot pedig többen is írták h nehezen olvasható (pl. Mass Effect).
Ha van egy TFT monitorod, kösd rá arra, 2-3k egy VGA kábel. Ég és föld.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ukraan
aktív tag
Ja, és még valami! Találtam egy fél éves Premium-ot(sajnos nem Falcon-os), néhány játékkal, plusz karral 65k-ért. Szerintetek merjek használtat venni(jobb felszereltséggel), v. maradjak az új Falconos Arcade-nál? Félek a 3 piros Led-től, ha jól tudom a nem Falconos-oknál erre elég nagy az esély. Köszi!
BÚÉK!
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
X360 Arcade vásárlását fontolgatom, viszont van pár dolog, ami aggaszt, ezekre szeretnék Tőletek választ kapni. A gépet sima 55cm-es, 4:3-as Tv-n használnám. Az első hsz azt írja, a képminőség még ezen is jobb, mint egy Ps2-é mondjuk. Az érdekelne, a 16:9-es játékok képét szét tudom-e "húzni" sima 4:3-ra (teljes képernyőn nyomulni), vagy kénytelen vagyok egy 15 cm-es csíkban játszani, ami eléggé illúzióromboló lenne. Hallottam olyat is, hogy ezeken a Tv-ken a játékok feliratai nehezen olvashatóak. Ez igaz?
Köszönöm a válaszokat !!!BÚÉK!
-
GyuZa
tag
A két lyukra gondolsz? Mellesleg elég érdekes egy probléma... A csatlakozóból ítélve a táp az újabb generációhoz tartozik, amit a falcon gépekhez adnak... Lehet kérni egy képet a bemenetről is? Egyébként mikor gyártották a boxodat? (hátulján megtalálod)
Időközben észrevettem melyik pöcökről van szó...
[ Szerkesztve ]
-
Eprom
csendes tag
Hali!
Segítség kellene:
Ma vettem egy X360 Premiumot,de amikor be akartam üzemelni akkor kiderült hogy valami bibi lesz vele,mert nem tudtam az ac adaptert beledugni a készülékbe,mivel az adapter dugójában vagy 1 kis pöcök ami éppen megakadályozza ezt.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
spammer
veterán
válasz Scoobyka #14575 üzenetére
Igen, benne van a csomagban minden, nem kell venni semmilyen átalakítót. Ha van Scart a TV-n, menni fog.
Divx frissítés nem tudom fent van e, és mondjuk frissíthető e pl. újraírható lemezről. Passz. (Google) DE, ahogy már mások is írták, divx-re inkább egy 5k -s "Teccsó" lejátszó. Kíméled a box olvasófejét, és tényleg elég hangos, film közben lehet, hogy zavarna.
---
szerk: korábbi play and charge kites írásom tárgytalan, a hozzáadott akksival forognak a ventik kikapcsolás után is, ceruza akksi pakkra csatlakoztatva nem működött.[ Szerkesztve ]
-
-
Scoobyka
addikt
válasz spammer #14574 üzenetére
tehát akkor nem kell semmilyen átalakított vennem?....megveszem az arcade-t és 1 gémet és nyomhatom akkár nagyi orion tvjén is amin csak egy scart van?.....mert akkor kira....egyedül ezzel a divx dologgal nem tudok megbékélni egyszerűen....
,de ha dvd-n van felirat azt kezeli rendesen ugye? -
Kobe
veterán
csak egy érdekesség....kedvenc boltom igazolta önmagát, használt core pakk 60ért, utolsó átalakítható darab premiumok meg 85ért....ez így szép és jó, csak mi lesz ha elfogynak ezek ? szánalmas....
-
spammer
veterán
válasz Scoobyka #14569 üzenetére
Alapból kompozit (sárga/fehér/piros) a kábel, de van hozzá scart átalakító, tehát lehet használni hagyományos CRT TV-n. Divx -et úgy tudom csak Liveról frissítéssel, de lehet h az új cuccok már alapból úgy jönnek ki. Feliratot asszem nem kezel.
-
Scoobyka
addikt
hagyományos tv-t akartam írni..csak scart van rajta..ha jól tom...
ja meg az arcade az viszi a divx filmeket is?...feliratot is jól kezeli?[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
üdv...
ha veszek egy arcade gépet...azt tök sima hagyományos gépen is tolhatom?....tehát nem kell vennem semmilyen más kábelt?....benne van minden a dobozba..?....nagyim tévéjén csak scart van... -
Peat;)
veterán
válasz heihachi #14545 üzenetére
Köszi, linket kihagyom, magamtól akarok rájönni a dolgokra, ez a játék megérdemli
A beállításoknál valóban nagyok a különbségek, de most vannak olyan versenyek ahol fejlesztést nem lehet a kocsira rakni semmit. Ilyenkor meg csak a guminyomást lehet állítani(vagy csak én tudok csak azt? ), azzal meg szórakozhatok én akárhogy (nagyon picit növelni szoktam a nyomást) de a vezethetőségen nem segít sokat, mert mint írod van hogy kitör az autó, mert túl erős. Ha meg nem teljes gázt adok pl kanyarból kijövet az ellenfelek fele lehagy. Így keresztbeállok ide oda, és így is vesztem az időt.
Ameddig csak osztályok voltak megjelölve sok gondom nem volt, általában mindig egy alsóbb kategóriás jól irányítható kocsit húztam fel a megfelelő szintre, honda-nak van egy bitang jól irányítható autója (nevét meg nem mondom) amivel szinte végignyomtam az egyik versenymódot úgy fejleszthető. Elején bmw minivel nyomtam, az is aranyos kisördög -
DieHard
senior tag
hi. reggelni akarok xbox liven. és a vége felé kérdezi a kapcsolatot. meg valamiféle zip kódot, amit nem jól irok be és nem enged tovább. oda mit lehet irni?
-
spammer
veterán
Vettem ma egy play and charge kitet, kikapcsolás előtt bedugtam, kikapcsolom, de a ventik nem forogtak tovább, ergó nem működik a dolog. Hogy is van ez akkor? Pedig páran azt mondták működik.
-
1010
őstag
válasz ggf8600gts #14552 üzenetére
azért az élsimitásra kíváncsi leszek meg a látó határra mert azekkel boxon néha bizony gondok vannak
nem azt mondom hogy ronda de a promo videkban ezt sosem mutaják
de az is igaz hogy +90k ért nem is kell 8xAA
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ggf8600gts #14551 üzenetére
Hátha nem veszik észre.
Mindenesetre feladtam a hirdetést, remélem ráharap valaki. -
HagaNRG
őstag
válasz 30z.Samu #14554 üzenetére
Na jó, akkor még próbálkozom, gyakorlok, köszi.
Tényleg lehet az is baj,hogy PC-n acracde jellegűbb. Pl. ott egyfolytában a sprinten állt az ujjam, itt meg először nem értettem, hogy fordulhat a játékosom akkor nagy ívben, mire rájöttem, hogy sprint közben alig lehet kynyarodni, meg kell szokni,hogy néha csak a lassú futás eredményes.
Euro demoját próbálva az még jobbnak is tűnik, meg főleg szebb, de most már szerintem megvárom a 09-et és megveszem újonnan (ha annak a demoja is bejön persze), mert először direkte a 07-re metnem, mert PC-n sem a 08, sem az Euro nem jött be. (ezek szerint ott is profibb lett a játékmenet, és ezért nehezebb).E3 alatt várható demodömping egyébként? Mert egy ideje már csak az Indy Lego meg Top Spin van az újdonságok között.
-
30z.Samu
félisten
válasz HagaNRG #14553 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom a Fifával konzolon, kb annyi helyzet marad ki, mint amennyi PC-n annó! Meg nehogy azt hidd, hogy csak grafikában más a PC-s meg az Xboxos Fifa, az egész felépítése más az Xboxosnak, nem olyan árkádos, mint PC-n. Nyugi, először én is szívtam vele, de kb 2 hét alatt megszoktam.
Sic Parvis Magna
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Kész, engem tönkre tesz az az X360. Napról napra megfogadom, hogy lefekszem időben, legalább 2 felé, de mostanában már esélyem nincs 3-4 előtt lefeküdni.
Hol a FOrza, hol a Fifa csábít.De, hoy az letemet megeszi mindkét játék, az is biztos.
Épp jókor írja valaki, hogy sok múlik az autó beállításán.
Most találtam egy segítőkész játszótársat Live-on, ő leglaább elmondta, melyik osztályból melyik kocsi a legjobb. Tehát hiába kedvenc nekem a Leon, hiába nyomtam bele már mindent, esélye nem lesz egy S vele egyforma kategóriás Ferrari ellen.Tehát az egyik dolog, hogy minden kategóriából a legjobbkocsit erőltessem.
A másik a beállítás, azzal majd megkbírkózom valahogy.Azt viszont légyszives magyarázza már el valaki, hogy honnan tudjam, melyik alaktrészeket kell betenni egy kocsiba, hogy az adott osztályon belül maradva a legjobb legyen.
Mert ugye ha mindenből a legjobbat teszem egy kettes Golfba, akkor felemgy S kategóriáig is talán, míg annak az A osztályban kéne legjobbnak lennie. De az A-t könnyű túllépni, vannak olyna alkatrészcsoportok, amikbl több cucc cseréje is még kategórián belül tart eg ykocsit, és van, amivel rögtön osztályt lép. Több is.
Ezek közül hogy lehet legjobban belőni, hogy mit vegyek?A másik dolog meg a Fifa.
Nem tömjénezni akarom magam, de a 2006 őszén megjelent és megszerzett játékkal folyamatosan, tehát majd két éve játszottam már PC-n, egy Logitech Dual Action gamepaddal, ami ugyanaz, mint a PS2. De ott volt lehetőség digitális kereszttel való irányításra.
Itt meg,hogy analóg van, egyszerűen a kis kar miatt a helyzeteim 90%-a marad ki, mert egyszerűen a kapu mellé lövök, még a 11-esen jóval belülről is. Annyira nem érezni, hogy mikor merre áll a kis analüg joy.
Meg lehet ezt szokni, vagy itt mindenki szív vele és fogok is örökre, és csak abban lehet javulni, hogy a taktikákat jobban kitanulom?
Nem hiszem el, legnagyobb játék lenne, de msot már azért jópár órát lenyomtam vele, de alig javultam ami a játékosvezetést illeti. -
ggf8600gts
tag
Nos meglett az XBOX 360-as gépem. 48k-ért a Konzolstúdiótol. Ha lesz pénzem több majd fejlesztgetem. Most láttam a Far Cry2 gépigényét, aminek játszásához kb. 80-90k-t kellene költenem plusz a játék ára, hogy rendesen fusson.
Az XBOX360-nal ha veszek majd külön HDD-t, és a Play Asia Játszik akkor is majdnem 20k-val jobban járok. Azért sem vártam, mert be vagyunk táblázva anyagilag, és a szülinapom meg most van.... -
addikt
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Prémium Packos Xbox360-at, minden tartozékával, kitűnő állapotban, Ninja Gaiden 2 játékkal?
Nincs flashelve, 1 hónapos, 2 év gari van rá. -
heihachi
addikt
válasz Peat;) #14531 üzenetére
Én jelenleg még hardon tolom, bár csak 31. szinten vok, az még messze van a 35 től.
De az biztos, hogy jól kell beállítgatni a kocsikat, különben esélytelen. Gyakorlatilag minden pályára külön be kell állítani legalább a váltót, a leszorító erőt, meg a futóművet (tehát gyakorlatilag mindent ).
Haverommal nemrég ezzel szórakoztunk, úgy találtuk, hogy két beálíltás közt lehet 1-5 másodperc is kocsitól és pályától függően. Ráadásul jártam már úgy is, hogy vissza kellett venni a tuningból, mert túl sok volt a kraft, minden kanyarban keresztben jött ki a kocsi. Kivettem 20kw-ot, simán vertem ugyanazt a gárdát, ahol előtte 4.-5. voltam."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
HagaNRG
őstag
Fifa 07, vagy Forza2 benne vagoyk mostantól reggeligl. TAG: mendykzs
-
ithomas
őstag
Na a sok kockulás után bocs hogy beleszólok...de nézzétek mit találtam...
Real eyes realize real lies!
-
Djuree
félisten
válasz Peat;) #14531 üzenetére
egy idő után már nem lehet csak easyn megcsinálni. én is nagyon sokáig normalon vittem, de egy idő után olyan jól mennek normalon hogy lehetetlen lesz.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peat;)
veterán
Hmmm Forza2 35. szintnél már kifejezetten nehéz nekem, közepes ai mellett. Konkrétan pár kocsival szenvedek...csúszkálnak mint a fene segédeszközökkel is(pl porsche 911 gt2 vagy mi). Én vagyok béna, vagy más is küzd vele?
-
1010
őstag
biztos hogy feltörik azokat is ezen nem múlik
főleg mert ms ternék
-
Kobe
veterán
válasz ez_meg_emaz #14508 üzenetére
nem lesz 40 K ez fix. A jasper érkezésével a falconos gépek ára az egekbe fog szökni okosítás miatt, így ettől nem kell félni. Sztem az a helyzet lesz, hogy megéri majd originálba venni a gamekat használtan vagy playasian 1-2 gamet cserélgetve, mert mindenki a flashelhető holmikat fogja keresni. Ha megnézed, már msot drágábban mennek az utolsó darabok a non-liton driveos gépekből
-
bwoay
nagyúr
válasz FishAir #14521 üzenetére
belegondoltam, milyen lesz majd, ha kiderül,
hogy képtelenség megbuherálni az új meghajtókat.
Minden Béla, aki a megbízhatóbb Jaspert várja, felvághatja az ereit,
mert a legújabb gép csak azoknak lesz alternatíva, akik eredeti játékokat vesznek.
Majd aranyáron adhatjuk a Falconokat, de még e Zephyrek is el fognak menni ígypersze ez hülyeség, valszeg modchip lesz a dologból,
viszont akkor meg a garit bukta el mindenki végleg,
nem lesz több mókolás a garimatricákkal meg a visszaflasheléssel.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Kasza08
őstag
este nincs élet?
-
GyuZa
tag
Csak készítenék magamnak egy kis felmérést... kinek van tervbevéve a Soulcalibur IV beszerzése? Leginkább az érdekel, hogy lesz-e esély valamiféle online csetepatéra. A külföldieket szeretném hanyagolni a borzalmas pingek miatt...
-
M@trixfan
addikt
-
spammer
veterán
Jó állapotú falconok sem lesznek sokkal olcsóbbak, mivel azok flashelhetők, míg az újak nem, így már nem tudja annyira lenyomni majd a Jasper a régi cuccok árát. Választhat a user, hogy:
újabb, megbízhatóbb, de nem flashelhető (Jasper)
régebbi, nem annyira megbízható (mint a új), de flashelhető/flashelt (Falcon/Nem Lite-On)„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
1010
őstag
szerintem oly nagy válzotázás nem lesz
meg egyáltalán minek 60giga meg 120 annak nem vesz filmeket
demokat tölteni napestig?én inkább halkabb hűtést terveznék az új boxra pl zárt rendzserű vízhűtést mint ami a mac ben van.
filléres megoldás lenne ekkora mennyiségben gyártva
-
FishAir
senior tag
válasz Kasza08 #14513 üzenetére
Jasper (ez az új alaplap és chipset együttes kódneve) mindegyikből lesz Arcade (ha marad), Premium, Elite. A packok nevét nagyon nem variálják, ha van eszük, mert akkor senki nem fogja tudni mi van hirtelen. Például ha maradna az Arcade és kapna egy 20Gb-os vinyót és a Premium lenne a 60Gb-os, vakarnák az emberek a fejüket. Ezért gondolom, hogy a 60 gigás pack jön majd új néven, a Premium marad a 20 gigás az Elite meg a 120. Mondjuk a legalapabb gépnek meg elén furán hangzik az, hogy Premium. Na majd kiderül.
iDontcare
-
Kasza08
őstag
válasz FishAir #14511 üzenetére
Háát..én hallottam olyat is, hogy a Jasper a mostani Premiumokat fogja váltani, de még árban is! így viszont akkor minden tolódik eggyel lejjebb, azaz a Falcon az Arcade helyére olyan 46k körül, a Jasper lesz 60k körül.
Az Arcade meg... vagy kuka, vagy szarérhugyér.Jah. Képzeljétek éppen Sz.fehérváron voltam, bementem az Auchanba, irány a konzol részleg. Mit látok? Core packot 40k-ért vesztegették asszem. Rendesen meglepődtem.
-
FishAir
senior tag
Áááá nem lesz az 40k szerintem se. Egy kicsit lehet, hogy lentebb megy az ára, de csak azért mert jön a 60Gb-os pack. Az Arcade mint név szerintem a Core sorsára jut, tehát temető. A Premium és az Elite közé jön valamilyen néven és áron a 60Gb-os. De ez csak találgatás.
mod: ja ez csak a Jasper-re vonatkozik. A Falcon lehet egy tizessel is olcsóbb lesz, egy idő után. De ezt most már féllábon is kibírni, és megéri.
[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
1010
őstag
márpedig ebay en annyi lesz majd mikor az angol meg francia és amcsi boltok selejteznek
például 15 darab hdmi peremium 200$ per darab(csak egybe a 15)
ha 50$ haszon van rajta neked adózva az akkor 15*50 vagy is 100ezer ft haszon ha így adod el,
de lehet lesz bolt ahol rendes áron adják majd
-
tiv83us
veterán
En mindenkepp megvarnam az E3-at, ha most lennek box vasarlas elott.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ez_meg_emaz
őstag
Erröl most fölös itt tárgyalni tovább mert szvsz ugyis ki lenne törölve mert - ahogy irtad is - nem ide valo ezért nem is ragoznám. Csak annyit irnék hogy részben egyetértek.
A kontrollered meg - mint irtam - megfontolom már csak azért is mert play&charge is majdnem annyiba lenne, alkálival meg csak ideig oráig birná és tölthetö elmmel is majdnem ott lennék mint p&c kittel. Ha meglesz még késöbb is tárgyalhatunk rola. A boxom elvileg köv hét elején meg kéne hogy legyen, de a srác még nem jelentkezett pedig már ideje lenne.
-
FishAir
senior tag
Hát ne is mondd. Most jelentik be E3-n ha jóltudom, hogy mikor jön pontosan. Hazaérek Balaton Sound fesztiválról rátapadok a netre mint állat ezügyben.
A play-asiaról meg majd jól ki kell, hogy oktass, mert életemben nem vásároltam még neten. Úgylátom Te vagy itt a legnagyobb szaki a témában.[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
1010
őstag
nem soká érkezik a jasper vagyis a régi gépek olcsóbban lesznek kaphatók ebay és társai oldalon
és végül is tökmindegy hogy ntsc vagy pal t vesztek mert play asia tele van regio free vel
szal lehet hogy 40k ért lesz hdmi-s prmemium
-
nsrking
senior tag
Kösz mindent mindenkinek! Megoldódott a probléma! Rendes a társaság!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest