Hirdetés

Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!

    Kész, engem tönkre tesz az az X360. Napról napra megfogadom, hogy lefekszem időben, legalább 2 felé, de mostanában már esélyem nincs 3-4 előtt lefeküdni.
    Hol a FOrza, hol a Fifa csábít.

    De, hoy az letemet megeszi mindkét játék, az is biztos.

    Épp jókor írja valaki, hogy sok múlik az autó beállításán.
    Most találtam egy segítőkész játszótársat Live-on, ő leglaább elmondta, melyik osztályból melyik kocsi a legjobb. Tehát hiába kedvenc nekem a Leon, hiába nyomtam bele már mindent, esélye nem lesz egy S vele egyforma kategóriás Ferrari ellen.

    Tehát az egyik dolog, hogy minden kategóriából a legjobbkocsit erőltessem.
    A másik a beállítás, azzal majd megkbírkózom valahogy.

    Azt viszont légyszives magyarázza már el valaki, hogy honnan tudjam, melyik alaktrészeket kell betenni egy kocsiba, hogy az adott osztályon belül maradva a legjobb legyen.
    Mert ugye ha mindenből a legjobbat teszem egy kettes Golfba, akkor felemgy S kategóriáig is talán, míg annak az A osztályban kéne legjobbnak lennie. De az A-t könnyű túllépni, vannak olyna alkatrészcsoportok, amikbl több cucc cseréje is még kategórián belül tart eg ykocsit, és van, amivel rögtön osztályt lép. Több is.
    Ezek közül hogy lehet legjobban belőni, hogy mit vegyek?

    A másik dolog meg a Fifa.
    Nem tömjénezni akarom magam, de a 2006 őszén megjelent és megszerzett játékkal folyamatosan, tehát majd két éve játszottam már PC-n, egy Logitech Dual Action gamepaddal, ami ugyanaz, mint a PS2. De ott volt lehetőség digitális kereszttel való irányításra.
    Itt meg,hogy analóg van, egyszerűen a kis kar miatt a helyzeteim 90%-a marad ki, mert egyszerűen a kapu mellé lövök, még a 11-esen jóval belülről is. Annyira nem érezni, hogy mikor merre áll a kis analüg joy.
    Meg lehet ezt szokni, vagy itt mindenki szív vele és fogok is örökre, és csak abban lehet javulni, hogy a taktikákat jobban kitanulom?
    Nem hiszem el, legnagyobb játék lenne, de msot már azért jópár órát lenyomtam vele, de alig javultam ami a játékosvezetést illeti.

Aktív témák