Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
GyuZa
tag
Mit gondoltok, Lips-be mehet a cucc? [link]
Bár jobban belegondolva a rock band-ből és a guitar hero-ból sem hiányozhatna...
-
GyuZa
tag
válasz Kasza08 #23752 üzenetére
Én egy ilyennel szaggatom az aszfaltot:
50ccm, folytás kiszedve, kb. 80 a vége, de még ezzel is nagy élmény a motorozás. Nyúzom a gépet rendesen, a legjobb pedig hogy 100-on kb. 2.5-t, rossz esetben is csak 3 litert zabál. 2 évem van hátra a 21-ig, az első dolgom az lesz hogy megszerezzem az A-s jogsit aztán jöhet valami nagyobb motorgépjármű...
-
GyuZa
tag
válasz Mr.Grincs #22683 üzenetére
Én már eladtam a játékot de úgy emlékszem volt benne egy viszonylag nagy széthajtható térkép. Egyik oldalán a metrók útvonalával a másik oldalon a kajáldák, autómosók, boltok és egyebek helyeivel...
És az _ak_ által említett tour guide asszem itt is megtalálható.
Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
GyuZa
tag
Üdv!
Az utóbbi időben egy kicsit eltűntem a fórumról, nem követtem figyelemmel az eseményeket...
A GoW2-vel hogy álltok? Amondó vagyok, szerintem a Ph-s társadalom ezen kicsiny része összeröffenhetne egy kis online hentelés erejéig.
-
GyuZa
tag
Érdekes dolgokat csiripelnek a madarak az őszi frissítéssel kapcsolatban.
1: Lehetőség nyílik vinyoról futtani a játékokat, persze itt is az eredeti lemeznek a meghajtóban kell lennie. A játékok így gyorsabban fognak betöltődni, elviekben ezzel megszűnne a pop-up effekt.
2: Az xbox live marketplace elérhető lesz az xbox.com-ról is. Tehát a pc-n megvásároljuk a dolgokat és ezeket automatikusan letölti az xbox. Sok értelme nincs legfeljebb, hogy pc-n gyorsabb lesz egérrel és billentyűzettel kiválasztani a dolgokat és beírni a kért kódokat.
3: Az xbox giude gomb megnyomásával minden elérhető lesz egy csökkentett dashboard felületen. Ezáltal játék közben egyszerűen lehet a dashboardban navigálni és különböző műveleteket elvégezni.
4: Live party. Chatelni lehet az ismerősökkel, közös játékokatt kezdeményezni és a netflix-en közösen mozit nézni, vagy közben dobni egy-két képet és azt nézegetni.
5: Avatar létrehozás. Kicsit másolják ezzel a Ps3 szolgáltatását (ne kérdezzétek mi a neve ), de ugye ami jó azt nem szégyen másolni. Az avatar-t lehet szépen öltöztetni, 'fejet', 'testet' adni neki és szerkeszteni. Az avatar integrálódik a live party-ba és az arcade játékokba.
6: Új képernyő felbontás a 16:10 bevezetése. Ezáltal a wide monitort használók is végre teljes pompában - és nem torzítva - élvezhetik a játékokat (1440x900 és 1680x1050).És elviekben ezek csak a kezdetek. Hogy ezt még hogyan lehet fokozni azt már nem tudom. Mindenesetre, hogy kiderüljön, mi igaz és mi nem ezekből meg kell várni az őszi frissítést.
Forrás: X-Media
-
GyuZa
tag
Rövidtáv alatt az általam említett 1-2 hónapra gondolok. Kivételek mindíg vannak, személyes tapasztalatom nincs, így csak azt tudom mondani, amit máshol olvasok. Márpedig nem egyszer olvastam azt, hogy befigyel az rrod, jön egy kis reballozás és 1-2 hónap múlva megint felizzik a piros kör...
Azóta természetesen lehet, hogy volt 1-2 "technológiai" változás, így elképzelhető, hogy hosszabb távon is megoldást nyújt a dolog, a te példád ezt alá is támasztja...
-
GyuZa
tag
válasz Djuree #14687 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy a mai napig sok fontos eseményen jelen van a starcraft, mint kiemelt játék, számomra akkor is egy unalmas és elavult rts, mindíg is az volt, nem tudok mást mondani... Egyébként én sem konzolon nőttem fel. A legutolsó konfigom egy 3000+os Athlon 64 és 7800gt plusz 2 giga ram, stb... ezen a szinten váltottam boxra, talán 1,5-2 éve lehetett, nem tudom. Előtte soha nem volt konzolom, max havernál játszottam párszor ps2-vel. CS:S töménytelen mennyiségben, stb, stb... viszont a mai napig ott porosodik vhol a padlásszobában...
[ Szerkesztve ]
-
GyuZa
tag
válasz Djuree #14684 üzenetére
Továbbra is pc-nél maradva én pl. világéletemben nem értettem miért fogott meg a mai napig ki tudja hány embert a Starcraft. Én mint mezei user úgy vélem, hogy egy rts nem elég ha jól össze van rakva, legyen látványos is. Anno valószínűleg a Starcraft is ilyen volt, de mára már enyhén szólva elavulttá vált. Persze láttam videót, hogy ezek a koreai állatok hogyan nyomják... na, az ő esetükben lényegtelen a grafika, mert szinte csak villanásokat lehet látni.
Korábban már ecseteltem a dolgot, számomra egyetlen játék van, ami miatt megérne gépet feljeszteni és az a Diablo 3, de mivel a közeljövőben nem valószínű, hogy jelentősebben megszedném magam, ezért ezt a vágyat jó mélyre elsüllyesztjük a gondolataim legmélyére...
Egyébként tudomásom szerint kedden kezdődik az E3.
-
GyuZa
tag
válasz Scoobyka #14598 üzenetére
Én ezeket nem hagynám ki: DMC 4, BioShock, GoW, Splinter Cell Double Agent...
Tulajdonképpen a Forza 2-t sem érdemes kihagyni, de én pl. az utóbbi időben egyre inkább kezdek hadilábon állni az autós játékokkal. Nem képesek visszaadni azt az életérzést, amikor az ember egy igazi autót vezet, továbbá nagyon hamar megunom azokat a versenyeket, ahol 3-nál több kört kell teljeseíteni, és akkor a Nürburgring még szóba sem került... Az egyetlen dolog ami képes fenntartani az érdeklődésémet az egy izmos, durva, jól és igényes minőségben rögzített motorhang. A forza 2 e tekintetben jó úton indult el, de amikor pl. a legnagyobb turbónak is csak olyan hangja van, mintha vki biciklit pumpálna a háttérben... nos, ez csalt pár fintort az arcomra... Továbbá az alkatrészekből is lehetne sokkal nagyobb választék és a tuningolást is lehetne még bővíteni jópár funkcióval... Ettől eltekintve jó kis játék ez, más hibája nincs és rengeteg ember számára nyújt kellemes kikapcsolódást, én egyszerűen meguntam...
És végül néhány nagyobb cím, ami a jövőben nem szívesen mellőznék: Soul Calibur IV, SW: Force Unleashed, Far Cry 2, Fable 2, Fallout 3, Dead Space, GoW 2 és a Prince of Persia újabb része.
-
GyuZa
tag
A két lyukra gondolsz? Mellesleg elég érdekes egy probléma... A csatlakozóból ítélve a táp az újabb generációhoz tartozik, amit a falcon gépekhez adnak... Lehet kérni egy képet a bemenetről is? Egyébként mikor gyártották a boxodat? (hátulján megtalálod)
Időközben észrevettem melyik pöcökről van szó...
[ Szerkesztve ]
-
GyuZa
tag
Csak készítenék magamnak egy kis felmérést... kinek van tervbevéve a Soulcalibur IV beszerzése? Leginkább az érdekel, hogy lesz-e esély valamiféle online csetepatéra. A külföldieket szeretném hanyagolni a borzalmas pingek miatt...
-
GyuZa
tag
Spoiler veszély!
Kérdezném azokat, akik a GTA 4-ben nem Dimitri Rascalov megölését választották a sztori végefelé... Kate-et mindenképpen megölik az esküvőn?
-
GyuZa
tag
Előre is bocs, egy kicsit off-topic a téma.
Biztos sok, egykori pc-s van köztetek, akik beleuntak az állandó és baromi drága gépfejlesztésbe és ez a rengeteg ok egyikeként szolgált, hogy átpártoljatok a boxhoz... Talán régen sokatok áldozott rengeteg időt a diablo 1. és 2. részére. Ezzel én is így voltam. Crysis és társai egyáltalán nem érdekelnek, viszont a minap néztem gameplay videót a diablo 3-ból és azt kell mondanom, hogy egy picit zavar a dolog, hogy ezt ki kell hagynom, egyetlen játék sem ér annyit, hogy többszázezret költsek rá fejlesztés miatt, de akkor is, sztem baromi jó lett...
-
GyuZa
tag
válasz (Kolombusz) #13988 üzenetére
Én nagy rajongója vagyok a Bourne trilógiának, iszonyatosan tetszik mind a három rész... Éppen ezért is terveztem, hogy beszerzem a játékot, de a bemutató alapján, és amit a tesztelő mond, inkább kihagyom, elég gyenge eresztés lett: [link]
-
GyuZa
tag
Nem csalódtunk: [link]
-
GyuZa
tag
Kapásból mondok neked 2 játékot, amit nem tudsz letölteni régiózár miatt: Ninja Gaiden 2 és Bourne Conspiracy... Engem személy szerint meggyőztek a videók arról, hogy ne foglalkozzak az előbb említett két címmel, viszont akit nagyon érdekel és szerény hazánkban él, annak nincs más lehetősége mint letölteni pl. torrentről és rákarcolni lemezre...
-
GyuZa
tag
válasz ggf8600gts #13841 üzenetére
Medal of Honor Pacific Assault esetében ugyebár már a Csendes óceáni hadműveletek álltak a középpontban és nem is sikerült rosszul az a rész. Kérdés az, hogy a CoD 5 képes lesz-e újítani és felkapni a dolgot? Ez a 2.vh-s téma már kezd nagyon kimerülni, egyre kevesebb dolgot tudnak megvalósítani, fogy a feldolgozható események száma...
-
GyuZa
tag
válasz ÜgyeletesNgr #13754 üzenetére
Tesztet (videót) láttam, szóval láttam működés közben, olvastam is róla... Marha nagy baromság az egész, továbbá nem is képes 100%-osan betölteni a funkcióját.
-
GyuZa
tag
Nos, azoknak akik ismerik az előzményeket: Ma megérkezett a táp is, kömény 1 napos késéssel, és szintén volt a csomagban tápkábel... Franc tudja mire jó nekik, hogy elárasztanak tápkábelekkel, már van 3 db.
Azt viszont szeretném kiemelni, hogy nem a 175W-os, hanem a régebbi 203W-os tápot kaptam, de a lényeg, hogy nem sípol. (viszont egy picit többet eszik)
-
GyuZa
tag
válasz (Kolombusz) #13645 üzenetére
-
GyuZa
tag
Jóféle muzsika, talán ismerős...
-
GyuZa
tag
Hát ez parádé, komolyan... Már lassan 3 hete, hogy beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy cseréljék ki a sípoló tápomat. Azt mondták küldik a tápot. Már nagyon azon voltam, hogy hívom őket ismét, mert egy picit túlzásnak tartom, hogy 3 hétbe telik egy csomag kiszállítása.
Ma reggel faterom szólt, hogy jött vmi csomag, mondta, hogy biztos a cserealkatrész. Ránézek a csomagra, nem tetszett se a mérete, se a súlya se az, amit a csomagoláson keresztül éreztem. Felbontom, erre benne vagy egy tápkábel. Feltettem magamnak a kérdést, hogy na ezzel én mégis (már elnézést), de mi a f***t csináljak? Az ügyfélszolgálat biztos nem hibázott, valószínűleg a raktárban/szervízben cseszték el a dolgot.
Most jöhet egy újabb 3 hetes kör, csak per pillanat az ügyfélszolgálatot el sem érem... A "hang" közli velem, hogy a hívot számon előfizető nem kapcsolható.
-
GyuZa
tag
válasz (Kolombusz) #13278 üzenetére
Pl. a Ninja gaiden 2 és a Bourne conspiracy demója is régiózáras... miért ne lehetne ez is az? Bár ha jól emlékszem anno az Oblivion-höz a Shivering Isles-t is gond nélkül le lehetett tölteni.
-
GyuZa
tag
Elképzelhető, hogy a hűtés marad a régiben, viszont kisebb csíkszélességgel gyártják majd az északi híd és a vga chipet is. Egy szilíciumlapkát 30%-al jobban tudnak hasznosítani => kb. 10%-al esik a konzol ára, továbbá a kevesebb energiaigény miatt jelentősen csökken a hőtermelés, aminek tökéletesen megfelel a jelenlegi hűtés, bár sztem a falconokkal sincs már különösebb gond. A kezdeti problémákat az alulméretezett bordák és a forrasztás gyalázatos minősége okozta.
[ Szerkesztve ]
-
GyuZa
tag
-
GyuZa
tag
válasz Savage5 #13169 üzenetére
Köszi a tanácsokat! Ugyan én más beállításokat használtam mind ip cím, dns és alhálózati maszk tekintetében, de ez sem a nyerő ötlet, bár annyit sikerült a te beállításaiddal elérni, hogy gyorsabban lefut az ip cím, dns és mtu ellenőrzés.
A tűzfalat teljesen kilőttem, de semmi változás, a nat még mindíg korlátozva van... Annyit elöljáróban tudni kell, hogy vista van a gépemen, és elképzelésem sincs, hogy hol lehetne ip specifikusan átengedni portokat.
-
GyuZa
tag
válasz Savage5 #13134 üzenetére
Nem tudom rajtahagyni a routeren a boxot, mivel mind a 4 csatlakozója foglalt, ezért vettem még egy hálókártyát, amin keresztül meg van osztva a net a box számára.
Az általad említett portokat megnyitottam egyaránt routeren és elvileg a gépen is... de mindenképpen a géppel kéne még babrálni vmit...
[ Szerkesztve ]
-
GyuZa
tag
Valaki el tudna látni pár ötlettel, hogy hogyan adhatnék teljes hozzáférést a boxnak az internethez pc-n keresztül?
Live-ra fel tudok menni, játszani is tudok, de a live tesztnél NAT-ra mindíg moderate-et kapok eredményül, tehát valamilyen mértékben korlátozva van... Ha direktbe kötöm routerre a boxot akkor semmi gáz, a NAT nyitva van. Ez elvileg nem is olyan jelentős probléma, de moderate NAT esetén asszondja nekem a dashboard, hogy bizonyos játékosokhoz nem lehet kapcsolódni, továbbá elképzelhető, hogy némelyeket nem fogok hallani... Ezt már személyesen is tapasztaltam, nem egyszer előfordult, hogy visszadob, jó sokáig tartó kapcsolódás után, hogy nem sikerült kapcsolódni, vagy a játék már nem elérhető, stb... Problémámra a FAQ-ban nem találtam megoldást, ha mégis van, csak elkerülte a figyelmemet, akkor elég lesz egyszerű figyelmeztetés is.
-
GyuZa
tag
válasz tiv83us #13073 üzenetére
Sajna más ötletem nincs... Elinte én csak 1 bemenettel próbálkoztam. Érdeklődtem az lcd tv-s topikban és egy szaki olyan erősen kitartott amellett, hogy hdmi-n keresztül is a megy a natív, hogy mondom megnézem másik bemeneten is. Az 1-3 bemeneten nekem is csak 720p-re rakja, viszont a 2-esen engedi optimal resolution-on a natívat.
-
GyuZa
tag
válasz tiv83us #13066 üzenetére
Nem feltétlenül csúnya, de ugyebár lcd-s megjelenítőn, legyen szó monitorról, tv-ről, stb... nem valami szép, ha nem natív a kép megjelenítése. A 720p ugyebár 1280x720-as felbontást jelent, míg a natív kép 1360x768. (hd ready-s lcd tv-k esetén) Szinte nevetségesen kicsi az eltérés, ám mégis sokat számít. Azok után, hogy a vga kábellel kapott natív képet láttam, soha nem kötöttem volna vissza hdmi-re, csak egyetlen okom volt. A vga kábellel kapott kép nekem elég zajos volt a környező kábelek, és a kábeltv miatt...
-
GyuZa
tag
válasz tiv83us #13056 üzenetére
Próbáld végig az összes hdmi bemenetet, ha esetleg idáig nem tetted meg. Eleinte én is furcsáltam a dolgot, mert csak 720p-re rakta a rohadék. Szereztem kölcsönbe vga kábelt, azon meg ment natívban. Ezek után vga kábellel használtam, mert nagyon szembetűnő volt a különbség, aztán átkötöttem a 2-es hdmi bemenetre és voilá máris ment arról is natív felbontásban a cucc.
-
GyuZa
tag
-
GyuZa
tag
Javaslom, hogy tedd fel a kérdést az lcd tv topikban, vagy akár írj privit cifunak. Ő elég rendesen vágja a témát, biztos segít neked. Én is nála érdeklődtem.
A magam részéről csak annyit, hogy én is hdmi kábelt vettem a tv-mhez, hogy majd azzal használom. Ezzel csak egyetlen probléma van, mint az utólag kiderült az én tv-m nem képes natív felbontásban megjeleníteni a képet hdmi-n keresztül. Mostmár vga kábelt használok, és szembetünő a különbség, a felbontás terén. A képminőség szerintem nem rosszabb, de a hdmi kábel előnyösseb a jobb árnyékolás miatt, a környező elektromos eszközök nem keltenek semmiféle zavart a képben.
-
GyuZa
tag
Nos, a mai nap folyamán felugrottam pestre, vettem egy 1 éves xbox live gold-ot (helyben elég drága), beírtam a kódot, és megoldódtak a profilommal kapcsolatos problémák - ahogy azt az ügyfélszolgálaton is mondták - mostmár be tudok lépni live-ra minden gond nélkül.
-
GyuZa
tag
Időközben elugrottam egyik haverhoz, kíváncsiságból rádugtam a boxot az ő tápjára, természetesen nem sípol. Ma elmentem a boltba, ahol vettem, de egy aranyos kis "szabadság miatt zárva, nyitás hétfőn" szöveg fogadott a az ajtón. Ebben az esetben viszont lejárt a 3 napos cseregaranciám, tehát újból hívni kell az ügyfélszolgálatot, hogy adjanak egy másikat...
Egyébként ha már ott voltam, elkértem havertól a vga kábelét. Hát mit ne mondjak, jobban jártam volna, ha azt veszek és nem hdmi kábelt, ugyanis az én tv-m nem támogatja a natív felbontást hdmi-n keresztül, viszont vga bemeneten annál inkább, nagyon szembetűnő a különbség.
-
GyuZa
tag
válasz tiv83us #12485 üzenetére
Beszéltem ügyfélszolgálattal, (jó 25 percen keresztül) nagyon segítőkészek. A lényeg az, hogy vennem kell egy gold előfizetést, aztán újból be tudok majd lépni. Eleinte a csaj azt mondta, hogy törölve lett a profilom, mert ő azt látta ott, de aztán visszavonta a dolgot hál istennek.
Kérdeztem a sípoló tápról is. Mondta, hogy vigyem vissza oda, ahol vettem, majd kicserélik. Elmentem, de aztán egy aranyos kis "szabadság miatt zárva" tábla fogadott, "nyitás hétfőn"... Addigra nekem lejár az a bizonyos 3 napos cseregarancia, de a csaj mondta, hogy akkor hívjam az ügyfélszolgálatot megint, aztán ki kell találni vmi okot, hogy elvigyék a tápot. Pl. magától lekapcsol, stb stb...
-
GyuZa
tag
Újabb probléma merült fel... Egyszerűen képtelen vagyok felmenni live-ra. A hiba nem a kapcsolattal van, a hálózati teszten gond nélkül átmegy minden.
Mivel anno már volt boxom, ezért a recover gamertag funkciót használtam. Felmegy, le is tölti szépen a profilomat. Rámegyek, hogy connent to xbox live. Elkezd kapcsolódni, majd kidob egy hibaüzenetet, ezzel a szöveggel: "A profilod fel lett függesztve, valamilyen fizetéssel kapcsolatos dolog miatt. Változtasd meg az adataidat, vagy az xbox live hozzáférésedet." Rámegyek, hogy update profile, behozza az account management-et, szöszmötöl, majd visszavág dashboard-ba...
Na, mármost elöljáróban annyit tudni kell, hogy amikor tudtam, hogy úgyis eladom a boxot, nem hosszabítottam meg az 1 éves live goldomat. Anno bankkártyával fizettem, ilyenkor elmentésre kerülnek az információim és a microsoft automatikusan megterheli újból a bankkártyát, ha lejár az előfizetés. Csak van egy kis bibi, időközben az a bankkártya megszűnt, a pénzt szerették volna levonni róla, csak nem tudták, erről emailt is küldött a microsoft... Nem hiszem, hogy ez olyan nagy galiba lenne, de most elvileg emiatt kibannolták volna a profilomat, vagy hogy van ez? Esetleg neten van lehetőség megváltoztatni a dolgokat?
-
GyuZa
tag
Esetleg van vkinek ötlete, hogy miért ad ilyen rendkívül idegesítő hangot a boxom tápja?
Link a videóhoz: http://rapidshare.de/files/39557247/20080529_002_.mp4.html (A free-re kell kattintani, majd várni egy picit.) A hangerőt ajánlott picit felnyomni, a videóból talán annyira nem jön vissza, de egyébként elég hangos és zavaró ez a jelenség... Csak készenléti állapotban van ilyen hangja, és csak akkor, ha rá van dugva a boxra, egyéb esetben nem.Mellesleg mielőtt megkapnám a letolásokat, a szétszerelt box miatt... Nem vagyok warezmatyi (már), nem azért szedtem szét, hogy flasheljem a drive-ot, csak raktam bele egy 8V-os hűtésmodot, továbbá egy bordát a hdmi chip-re.
-
GyuZa
tag
válasz tiv83us #12372 üzenetére
A Mass Effect jóféle, én kivittem, de sztem nincs meg 50+ a játékidő, pedig próbáltam elég rendesen kivesézni a játékot, elmentem olyan bolygókra is, ahova nem kellett volna, plusz küldiket válllaltam, stb... Megszereztem a completionist achievement-et is, amit azért kaptam, mert megcsináltam a játék nagy részét, de még így is csak 495 pontot tudtam összeszedni a maximális 1050-ből...
-
GyuZa
tag
Valaki esetleg meg tudna dobni pár linkkel, ahol viszonylag olcsón hozzájuthatok új, bontatlan játékokhoz, továbbá lehetőség van netes rendelésre is?
-
GyuZa
tag
Amennyire lejön nekem a lényeg... szóval tft-t ajánlott natív felbontásban haszálni. A boxon lévő 19"-os tft-nek 1440x900 volt a max felbontása, azt 1280x1024-re állítottam a dashboardban. Ez volt a legnagyobb, amit elviselt, nagyobb felbontás esetén továbbra is ezt használta... Szép képe volt, semmi kivetnivalót nem találtam rajta.
Ebben ez esetben viszont nem fogok full hd-s monitort beszerezni, mivel az, ezek alapján nem ad majd tökéletes képet. Részemről ebben az esetben marad ez a megoldás: http://www2.ramiris.eu/termek.php?cikkszam=22902&csoport=Telev%EDzi%F3&page=1
De ha az oldalon esetleg talál valaki nekem megfelelő monitort, akkor szívesen fogadom a javaslatokat.
-
GyuZa
tag
Én most szándékozom venni egy új megjelenítőt, de elég nehezen tudok dönteni...
Nekem anno már volt egy x360-om, akkor a mostani Acer AL1916WS-re volt rákötve, teljesen meg voltam elégedve vele, másfelől ez volt a legnagyobb megjelenítő, amit akkor megengedhettem magamnak. Most viszont szeretnék befektetni egy nagyobb darabba.
Részemről viszont felmerül a kérdés, hogy mondjuk egy 22"-os (1680x1050-es max felbontású) vagy akár egy picivel nagyobb, 1920x1200-as felbontású monitor milyen minőségben képes megjeleníteni a bemenő 720p-es jelet? Natív felbontás nem jöhet szóba, arra a célra, amire én használnám. Eleve a boxra írt játékok talán kivétel nélkül 720p-s felbontásúak, másfelől a hd filmeket is 720p-s változatban nézném, többet nem bír a gép.
-
GyuZa
tag
válasz ez_meg_emaz #12182 üzenetére
kvm switch a neve
-
GyuZa
tag
válasz ez_meg_emaz #12156 üzenetére
Tudomásom szerint a frissítést a konzolon, számítógépen, stb... állítod be és nem a monitoron. Tehát ha a box 60Hz-es jelet küld (már pedig annyit küld), akkor 60Hz-en fog üzemelni a monitorod és ezt elvileg nem is tudod változtatni.
-
GyuZa
tag
Nem rossz dolog ez a faq, mindenképpen támogatom. Viszont az overcool-os témánál szeretném felhívni a figyelmedet egy apróságra: "Ilyenkor az akksiról/elemről szívja az energiát." Nem támadni akarlak, de ez egy picit... khöm... szóval értelmetlen. Szerintem töröld minél előbb.
-
GyuZa
tag
Szerintem arra gondol, hogy a gépjárművek sokkal nagyobb környezetszennyezést visznek véghez, mint pár konzol... Eleve ahoz, hogy egyetlen szén dioxid-molekula lebomoljon több mint száz év szükséges, gondolj bele, hogy egyetlen autó hány grammot pöfékel egyetlen kilométeren...
Na, de szerintem megint elég rendesen témát váltottunk...
-
GyuZa
tag
válasz Tommmmka #12069 üzenetére
Igyekeztem gyűjteni neked némi infót, dumáltam skype-on a golemkonzolosok közül valakivel. (Tudniillik idáig az elmúlt 3 napban mindíg más volt a gép előtt.) Felvetettem neki a sérült boxot, azt mondta ő erről nem tudott, hogyha vidékre szállítanak, akkor felmerülhet, hogy sérül a box szállítás közben (ez eleve baromság), de természetesen ilyen még nem fordult elő velük.......
A garancia náluk úgy működik, hogy mondasz egy nevet és sorozatszámot, a gépük tárolja az adatokat, számla, stb nincs... Kérdeztem, hogy akkor mégis mi bizonyítja azt, hogy náluk vásároltam? Erre: ".....és ha belegondolsz nagyon rossz reklám lenne hogyha nem fogadnánk el hogy tőlünk vetted a gépet, mert látod egy ilyen hir is hogy megsérült egy gép már visszatántorított, nem érdekünk hogy eggyetlenegy potenciális vásárlót is elijesszünk..."
Este nyolc körül még ott lesz egy kolléga, azt mondta ő többet tud mondani nekem.
Tommmmka én mindenesetre azt javaslom neked, hogy ne hagyd szó nélkül a dolgot, mindenképpen keresd fel őket a problémával!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- PS5 Slim Disc - 2025.12.11-ig garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest