Hirdetés
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Baromi jól néz ki, nagyon tetszenek az újítások is, meg amúgy is, a Diablo az megunhatatlan volt eddig is, tuti ez is az lesz. Szerencsére nekem van jó gépem, legalábbis olyan közepesen jó, azon azért el fog futkározni.
Azonban szerintem nem olyan nagyon drága az a gép. Ahhoz hogy ez a gém elfusson, szerintem simán elég 100-120k (feltéve, hogy van valami nagyon alap géped, és csak fejleszteni kell, nem nulláról indulsz, tehát nem kell monitor, ház, bill, egér, stb.), nem sokkal több egy elite áránál némi extrával. Jó, ez nem lesz egy erőgép, de futni fog rajta elég jó minőségben. Ráadásul, ugye nem csak ez az egy játék PC sajátosság, meghát ugye nagyon kényelmesen lehet másra is használni azt a gépet azután, tehát szerintem nem vészes. Szigorúann szvsz.
Persze vágom, hogy 120k az a mai világban rettentően sok pénz, sokan nem keresnek ennyit két hónap alatt sem, de ezért a pénzért nagyon sokat kap az ember, ha okosan kiválasztott alkatrészekre költi.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest