Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• (Kolombusz)

veterán

válasz GyuZa #14103 üzenetére

Nekem a mostani asztalimon el fog futni szerintem.
    Hülye a Blizz, ha nem adja ki konzolra, mert a Diablo simán menne konzolon is, nem bonyolult az irányítása.

• heihachi

addikt

válasz GyuZa #14103 üzenetére

Baromi jól néz ki, nagyon tetszenek az újítások is, meg amúgy is, a Diablo az megunhatatlan volt eddig is, tuti ez is az lesz. Szerencsére nekem van jó gépem, legalábbis olyan közepesen jó, azon azért el fog futkározni.

Azonban szerintem nem olyan nagyon drága az a gép. Ahhoz hogy ez a gém elfusson, szerintem simán elég 100-120k (feltéve, hogy van valami nagyon alap géped, és csak fejleszteni kell, nem nulláról indulsz, tehát nem kell monitor, ház, bill, egér, stb.), nem sokkal több egy elite áránál némi extrával. Jó, ez nem lesz egy erőgép, de futni fog rajta elég jó minőségben. Ráadásul, ugye nem csak ez az egy játék PC sajátosság, meghát ugye nagyon kényelmesen lehet másra is használni azt a gépet azután, tehát szerintem nem vészes. Szigorúann szvsz.

Persze vágom, hogy 120k az a mai világban rettentően sok pénz, sokan nem keresnek ennyit két hónap alatt sem, de ezért a pénzért nagyon sokat kap az ember, ha okosan kiválasztott alkatrészekre költi.

Aktív témák