Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz Peat;) #14531 üzenetére
Én jelenleg még hardon tolom, bár csak 31. szinten vok, az még messze van a 35 től.
De az biztos, hogy jól kell beállítgatni a kocsikat, különben esélytelen. Gyakorlatilag minden pályára külön be kell állítani legalább a váltót, a leszorító erőt, meg a futóművet (tehát gyakorlatilag mindent ).
Haverommal nemrég ezzel szórakoztunk, úgy találtuk, hogy két beálíltás közt lehet 1-5 másodperc is kocsitól és pályától függően. Ráadásul jártam már úgy is, hogy vissza kellett venni a tuningból, mert túl sok volt a kraft, minden kanyarban keresztben jött ki a kocsi. Kivettem 20kw-ot, simán vertem ugyanazt a gárdát, ahol előtte 4.-5. voltam."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
válasz Peat;) #14531 üzenetére
egy idő után már nem lehet csak easyn megcsinálni. én is nagyon sokáig normalon vittem, de egy idő után olyan jól mennek normalon hogy lehetetlen lesz.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest