Aktív témák
-
Dread
tag
még régen ps2 fénykorában kérdeztem az akkori info tanáromat hogy miért van hogy grafikában veri a ps2 a jobbnál jobb pcket, azt mondta erre hogy a pck op rendszere szoftveres ami marhára elveszi a teljesitményt a géptöl mig a konzoloké hardveres igy van rá külön eröforrás, ugye egy konzolon mégse egy bonyolult windows van hanem egy leegyszerüsitett oprendszer.
ehez még hozzájön a könnyebb optimizálás, ezért én biztos vagyok benne hogy még 2 év mulva sem lesz a pcnek szebb grafikája mint egy konzolnak.UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
válasz LordVader80 #8966 üzenetére
hát gondolj bele mien cuccok kellenek egy pcbe hogy full grafikával menjen egy adott game.
szoval mindenböl legujabb legdrágábbUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
saturn ujságot néztem, ott is negyven valamennyi volt az arcade, de a képen a joynak vezetéke volt. szerintetek csak a kép ilyen vagy át akarják verni az embert?
de kár hogy fél évvel ezelött tört rám az xbox láz akkor még 85ért vettem premiumot, most szinte a feléért meglenne az arcade[ Szerkesztve ]
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
hali!
jelent már meg f1es játék 360-ra?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
hali!
probálta már valaki a fifa street 3at?
nagyon érdekes játék. nem rosz, lehet vele jokat játszani de egyszerüen nemtalálom benne a bajnokság opciót, csak ilyen gyors meccset lehet nyomni meg ilyen különbözö feladványok vannak hogy csak fejjel lehet golt löni vagy 5 perc alatt 5 gólt kell rugni.
pedig nagyon játszanék vele de igy nincs semmi élvezet benne.
egyszerüen nemhiszem el hogy nincs benne, én lennék ilyen vak?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
a portal még rövidebb volt mint a half life 2 de amugy ütös játék volt mind2.
most az uj burnout demojával tolom, hogy ez mekkora játékUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
jaja most probálgatom a portalt, nemrosz
a tf-et lehet tolni offline, botokkal?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
a napokban volt egy kis szabadidöm, elkezdtem játszani a half life 2 episode 2-vel, nagyon jó játék, aztán ma kora délután egyszer csak vége lett 5óra 45 perc volt a tiszta játékidö. hihetetlen milyen rövid volt...
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
azt olvastam valahol (már nem emlékszem hol) hogy a crysis pc-s változata azért oylan nagy gépigényü mert a fejlesztök aláraktak egy xbox 360 emulátort.
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
pro streetnek nagyon gáz a menüje, az irányitása amugy tetszett mikor már elértem legalább a 2es szintü tuningokig, de addig tényleg elég silány volt.
viszont a pgr 4 az nagyon ütös játék már hetek ota rá vagyok kattanvaUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
ez a bomberman nagyon ütös játék, orákat elvagyok a trial verzioval! ha még nem probáltátok probáljátok ki
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
válasz (Kolombusz) #3758 üzenetére
nekem pl amit hozzá adtak energizer elemet, végig full töltöttségüre jelezte mikor már lemerült akkor is
tegnap meg betettem a feltöltött aksikat és egyböl tolt egy olyat a contorller mintha merülne még ma is vigan játszom
szoval szokott érdekes dolgokat csinálni, nem feltétlenül jelenti hogy mindjárt lemerül az elemUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
-
Dread
tag
sziasztok!
segitségeteket kérném!
.000 kiterjesztésü fileokat hogy lehet kiirni? imgburn-el irnám és mikor rákattintok az irársra kidob egy kis ablakot és nem irja meg a dvdt. ha tud valaki segiteni azt megköszönném!UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
felmentem ma live-ra és nem kaptam bannt, letöltöttem a frissitéseket és már divxet is tudok nézni rajta. tök jo, de azért lekopogom
szerk:
fn3-al egyszerüen képtelen vagyok játszani, mindig szarrá vernek[ Szerkesztve ]
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
sziasztok!
ha az első bannolási hullám óta nem mentem fel akkor lehet megusztam? vagy ha felmegyek akkor utolag leszek bannolva? valaki tud biztosat mondani vagy proba cseresznye?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
valaki játszott már az uj soldier of fortune-val? hogy tetszett?
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
-
Dread
tag
segitsetek légyszi!
vettem uj dvd irot, pio 112d
megirom a dvdre a játokot és azt irja ki a box hogy "this disc is unreadable" kiirja hogy törljem meg a lemezt vagy inditsam ujra a boxot.
mi lehet a gond?
azért vettem uj irot mert a laptopomban ugyan ugy rosz volt.
hallottam hogy valami filet kell a dvdre rakni, az hogy müködik? help mee előrre is kösziUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
kiakasztottam a cod 4et, 1 hét alatt ugy hogy napi 1-2 orát játszottam vele, szoval szerintem elég rövidre sikeredett. egyébként nagyon tetszett, nagyon nagy élmény volt játszani vele, a grafika is jovolt meg elég nagy kihivás is volt de rövid volt
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
most ez a banhullám ez kamu vagy tényleg?
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
laptopba van egy toshiba irom, elég gagyi szinte csak a verbatim lemezeket szereti, minden mást elront, gondoltam akkor verbatim dl lemezt veszek de ezekszerint a dl-vel sem birkozik. mind1 hétvégén veszek uj irot a nagygépbe. legalább megnyugodtam hogy nem a flasht rontották el.
[ Szerkesztve ]
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
sziasztok!
volt már valakinek olyan hogy flashelt box azt irta ki hogy tisztitsd meg a dvdt vagy beszélj a gyártóval? persze angolul mert nekem ezt csinálja bár szerintem a dvd irom rosszul irta meg. holnap kiderül, mert megirattam mással is, annak jonak kell lennieUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
sziasztok!
aki betelefonált a microsofthoz az joyyal kapcsolatban és küldtek neki ujat az milyen problémára hivatkozott? olyan volt már valakinek hogy beragadt egy gomb és nehezen jött vissza?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
fent van marketplacen az nfs prostreet demoja.
kicsit megeröltethették volna magukat a készitök mert nincs sokminden a demoban de amugy nagyon tetszikUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
hogy megjártam.........
vettem media marktba vga átalakitot, hogy rátudjam kötni a 17es crt monitoromra a boxot, erre nézem a vga kábel ami kijön belöle az bele van épitve a monitorba, magyarán nemtudom hova dugni az xboxot, fu tök mérges vagyokUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
media marktba tényleg 3 ezer forint a vga átalakito? mert akkor már megyek is a westendbe
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
na sikerült kilépnem a játékbol, köszi
most a live-ot akarom kiprobálni, állitolag adtak a premiumhoz 1 honap ingyenes liveot, azt hogy tudom aktiválni? eljutottam oda ahol ki kell választani hogy mennyi idöre szeretném és megvan adva hogy mennyibe kerül de ott nemtudom mit kell csinálni. elörre is kösziUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
sziasztok!
megvan a boxom hu de örülök
lenne egy kérdésem, játékbol ki lehet ugy lépni hogy a lemez benne maradjon a boxban?
mert én pgr3al játszottam és állitolag van hozzá 5 arcade játék de nemtalálom rajta a pgren kivül semmit. kilépni a menübe meg nemtudok csak akkor ha a lemezt kiveszem.UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
megrendeltem a boxot!!!!!
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
válasz Skeleton01 #1915 üzenetére
sajnálom
mennyi idö alatt ment tönkre?
hányszor volt 3 ledes?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
-
Dread
tag
ahol flesheltetem ott rárakják ezt a stealth pecset? vagy ezt nekem kell?
gondoltam mi lehet az a live csak nem pontosan de mostmár tudom azt is kezdek már nagyon otthon lenni xbox360 témában, csak valaki vegye meg a laptopom és már megyek is venni
köszi a válaszokatUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
sziasztok!
már elég sokmindent tudok a 360rol köszönhetöen nektek
de azt még mindig nemtudom mi az a stealth, valaki elmondaná nekem? kösziUT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
válasz Skeleton01 #1844 üzenetére
na ez megnyugtató.
még akkor is ha fleshelve van?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
válasz Skeleton01 #1839 üzenetére
köszi szépen!
és amugy létezik valamilyen megoldás a hütésre a ház szétszedése illetve a garancia elvsztése nélkül?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
még 1 kérdésem lenne,
lehet kapni ilyen csatlakoztatható ventilátort, használ valamit? [link]
bocsi a sok kérdésért de nemvagyok otthon ebben a témában.UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
köszi szépen a válaszokat!
még 1 kérdés, mi az a live?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
most néztem, elecrtoworld-ben xbox 360 premium halo 3 játékkal 99 ezer.
ez már az uj verzio amiben megvan oldva a hütés?UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
hu még azt felejtettem el megkérdezni hogy ha többet játszunk akkor az hogy müködik? osztott képernyös? mondjuk egy lövöldözös játéknál, vagy több monitort rá lehet kötni? (ez lehet hogy extrém lenne)
UT2004 és xDk rulz!
-
Dread
tag
Sziasztok!
gondolkodom xbox360 vásárlásán de lenne elötte pár kérdésem töletek!
-ugy hallottam hogy lehet egeret és billentyüzetet rákötni a gépre és ugy lehet játszani ez tényleg igy van? mivel számitogéphez vagyok szokva fpseknél nagyon jól jönne.
-hol lehet megcsináltatni a fleshelést és a ventilátor modot? normális helyre gondolok nem ilyen lepukkant átverös helyekre ja és mennyiért.
-"Egyenlőre nem (azt is figyelni kell hogy csak stealth cuccokat játsz rajta, bár tudtommal az új Fw a simát nem is viszi)."
ezt egyik hszböl vettem, mit jelent ez a stealth játék?
egyelöre ennyi, elörre is köszönöm a válaszokat!UT2004 és xDk rulz!
Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok