Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #102962 üzenetére
Angolul.
Ha van traffi annak külön lenyom egy dumát.[ Szerkesztve ]
-
Beaumont
aktív tag
válasz ViharVadász #102943 üzenetére
Koszonom mindenkinek.
Egyaltalan nem erezni a logot jatek kozben. Kenyelmes a hasznalata.
Az oldalso gomkosztas kicsit furcsa (elnyujtottnak hat) a Naga Pro utan, de nekem hasznalhato. Lehet, hogy kezmeret fuggo. Lehet kisebb ujakkal anyaznek."Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Csapoati
nagyúr
válasz ViharVadász #102943 üzenetére
Nem amiatt lesz kényelmetlen jó eséllyel, hanem a rettentő hülyén elhelyezett számgombok miatt, főleg az 1-2-3 elrendezését szidják. Én szinte csak emiatt nem vettem ilyet (az alap változatot, nem kell nekem WoW logó plusz x ezerért - hiába néz ki jól), helyette inkább egy Razer Naga Prót választottam - na az kényelmes.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
lakisoft
veterán
válasz ViharVadász #102931 üzenetére
Jó csapatot kell összerakni .
Ui.: A Season elején még elég sok group széthullik az első wipe után.
- Árad -
-
ripla
addikt
válasz ViharVadász #102723 üzenetére
A térképet ha megnyitod, magának a térképnek a jobb felső sarkában ott a jelmagyarázat, több féle küldetés van.
Illetve ki tudod X-elni hogy melyiket akarod látni és melyiket nem, azt a 3 egymás alatti vonalnál lehet.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz ViharVadász #102723 üzenetére
jelenleg 2 fele "kek" quest van.
A mapen levo jelolesekre van guide, a map jobb felso sarkaban a "!" jelre kattintva az ingame guide elmondja, hogy melyik marker mit jelent.Az ellenorzes modja, hogy felveszed az emlitett questet (szerdan ugye, es a quest marker a Meta lesz, ami nem osszekeverendo a repeatable-el), megcsinalod aznap (ezeket a questeket azonnal megcsinaljak, mert a reward olyan), es 6 napig nem fogod latni, ergo heti questek.
-
Redcaster
őstag
válasz ViharVadász #102721 üzenetére
Igen ezek heti küldetések, minden rendben van nálad
-
Khelben
nagyúr
válasz ViharVadász #102613 üzenetére
Na megvolt az első. Legtöbbször tartotta a 75 fps-t, a nagyon durva tömegnél 65 körül volt az átlag, a legalacsonyabb amit láttam 54. De végig folyamatos volt minden, nem akadt, nem szaggatott.
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #102685 üzenetére
Van, odafigyelnek, ekkora guildnél (valszeg a legnagyobb magyar) kell is. És mégsem gyűjőguild.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #102679 üzenetére
Én is ott játszottam (amíg)(BC közepe vagyok velük), hihetetlen jó társaság, tetszeni fog.
-
sztivo
őstag
válasz ViharVadász #102674 üzenetére
Igen, már egy hónapja is ment ez, 5-10 percenként jött értesítés, pedig nem vettek fel új tagot, baromi idegesítő volt. Ambassadors achievement pl.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz ViharVadász #102674 üzenetére
Nektek van guildetek?
Viccet félretéve, van itt csapat, akikhez a raidhez lehetne csatlakozni? DH karakterem van, tank vagy dps
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
sztivo
őstag
válasz ViharVadász #102656 üzenetére
Van olyan streamer, aki éppen közvetített, amikor így járt, tehát még "proof" is van róla, de még neki se állították vissza (ő nem egy "nagy" streamer). EU-ban volt 1-2 segítség ticket hatására, US semmi, aztán ez hangot kapott a fórumon, azóta EU-ban sem segítenek már..
Amúgy ja, új kieg megvéve, aztán ez van.. Valahogy az altjaimhoz most nincs is kedvem. -
sztivo
őstag
válasz ViharVadász #102628 üzenetére
Hurrá! Reméljük most már letelik az a bizonyos "few weeks" is (július 23 óta), és végre visszakapcsolják a character restorationt.... Mióta az új login van, én is belefutottam az ominózus UI bugba, ami miatt hiába töröltem a megfelelően kiválasztott lvl 10-20 közötti nem tetsző altokat, mégis felugrott az első slotba, és törölte a mainem, amin volt az összes goldom meg a legtöbb progressem... Azóta be se léptem, de még a subot is lemondtam, mert eleinte EU-ban még segítettek is, de egy idő után már nem. Úgyhogy launch óta csak várunk, a fórumok (EU és US), Reddit, X hiába van telesírva, egy nyamvadt ETA-t nem tudnak mondani vagy annyit, hogy bocs srácok, kicsit nehezebb, mint gondoltuk. És ami ebben még dühítő, hogy rengetegen jártunk így, de tojnak ránk (US régióban pl senkinek se, max 1-2 streamernek állították vissza ilyen esetben).
Small indie company
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz ViharVadász #102641 üzenetére
Igen, 2024. november közepétől 2025 január közepéig tart.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
BMS
őstag
válasz ViharVadász #102641 üzenetére
Annál jobb
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
ViharVadász
őstag
válasz ViharVadász #102628 üzenetére
Kellett megszólalnom. Most felnéztem, teljesen bezárt az AH most.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Roland861010
veterán
válasz ViharVadász #102620 üzenetére
Majd ma csinálok videót róla..
Egy low meg egy RT maxos verziót.Kíváncsi leszek mekkora a különbség .
-
J o e
tag
Azért a ma reggeli event is csúcs volt, érzésre több százan gyűlhettünk össze, ment is a lagfest
-
Roland861010
veterán
Ott nekem a WoW 50-Fpst írt 8as csuszkán még is akkora lag volt hogy öröm volt a gép előtt ülni
-
Khelben
nagyúr
Még nem vagyok 80-as, úgyhogy még nem próbáltam.
-
lakisoft
veterán
válasz ViharVadász #102607 üzenetére
Késő este próbáltam akkor teljesen okés volt. Holnap jön elvileg hotfix rá.
- Árad -
-
BoneDragon
veterán
válasz ViharVadász #102607 üzenetére
Napközben nem volt vele gond, estére megint megdöglött.
-
Roland861010
veterán
válasz ViharVadász #102602 üzenetére
Kértek ilyen tesztet.
-
Roland861010
veterán
válasz ViharVadász #102581 üzenetére
Minek? Ezért? Ez kinek kell? Nem vagyok én megőrülve, hogy direkt szo..am magam.
Ogrelmre: csinálom is őket. Maga az rhc kihívása a vicc.
-
Healbacsi
őstag
válasz ViharVadász #102457 üzenetére
RF mindig az adott kiegre vonatkozott.
-
ldave
félisten
válasz ViharVadász #102457 üzenetére
Shadowlands alatt, amikor BfA-t játszottam és nem volt nekem megvéve a Shadowlands még, nem tudtam már BfA LFR raidekre jelentkezni.
A Slime draws near! Command?
-
echterion
nagyúr
-
Ereshkigal
őstag
válasz ViharVadász #102406 üzenetére
Azt elhiszem.
Arról van szó, hogy felhúztam csomó low level karit, de full 480-as gearbe nem tudnám őket felöltöztetni. Úgy kéne a currency-t beosztani, hogy valami középszar, de használható gear kijöjjön nekik... még nem tudom, melyikkel fogok játszani. -
Ereshkigal
őstag
válasz ViharVadász #102392 üzenetére
Aztán kiröhögnek?
-
BoneDragon
veterán
válasz ViharVadász #102374 üzenetére
Bizonyos dallamokról a Lord of the rings jut eszembe.
-
Roland861010
veterán
válasz ViharVadász #102302 üzenetére
Amúgy igen.
-
TBT
addikt
válasz ViharVadász #101722 üzenetére
Anno ilyen volt a Diablo IV gyűjtői kiadása is. Ott virít rajta az üzenet, hogy 2023. június 1. előtt ne küldjék ki, mégis május közepén megkaptam.
Most a The War Within-t várom. Kíváncsi vagyok, mikor érkezik.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
addikt
-
tPedro_
őstag
válasz ViharVadász #101715 üzenetére
Nekem még nem.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #101701 üzenetére
Az lehet.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #101698 üzenetére
Nekem ma reggel errort írt ki.
Nem tudok belépni. -
tPedro_
őstag
válasz ViharVadász #101559 üzenetére
Köszi, ilyen nekem nem jött. Akkor várok türelmesen.
-
TBT
addikt
válasz ViharVadász #101556 üzenetére
Én ma reggel 9-kor kaptam. Majd elajándékozom itt valakinek, mivel digitálisan az Epic verziót már karácsonykor megvettem, a mellé automatikusan járt a béta.
-
tPedro_
őstag
válasz ViharVadász #101556 üzenetére
"Nekem még csak annyit írtak, hogy 12.-ig fogom megkapni, ennyi volt az e-mail."
Nekem még ennyit se írtak.
-
BMS
őstag
válasz ViharVadász #101525 üzenetére
Hát aki ennyit kifizet nekik ez a minimum
-
addikt
-
BoneDragon
veterán
válasz ViharVadász #101209 üzenetére
Szerintem nagyon poén.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #101172 üzenetére
Mert nem a Wow-ról volt szó.
-
sztivo
őstag
válasz ViharVadász #100811 üzenetére
Én már nem követem (jobban megmérgezett a retail), mi változott?
-
sztivo
őstag
válasz ViharVadász #100808 üzenetére
Akkor te még Miragen vagy?
-
lakisoft
veterán
válasz ViharVadász #100808 üzenetére
Koszi mindkettotoknek. Golemagg-on vagyok szerencsere.
- Árad -
-
sztivo
őstag
válasz ViharVadász #100409 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #100409 üzenetére
Hát majd megnézem és megmondom,de ez sima dreamsurge fegyó úgyemlékszem.
Még nem tudom mikor jutok fel,de amint feljutok be rakom.
Á a telómon megnéztem.
Dreambound greatsword.
[itt egy link mert én vagyok a legnagyobb link][ Szerkesztve ]
-
J o e
tag
válasz ViharVadász #99969 üzenetére
Az nagyon komoly, mekkora munka van ebben Le a kalappal
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #99971 üzenetére
Igen közben én is olvasgatok, meg beléptem discord szerveree is. Mondták, hogy csinálják sok verzióhoz ha úgy alakul, de elsősorban retail.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz ViharVadász #99643 üzenetére
Köszönöm, mindkettőtöknek
Úgy néz ki, most már sínen vagyok, felhúztam a karit lvl62-re, innentől engedte a time walking-ot. 3 run, már 10K felett vagyok a repuval, és még a szint is jön. Szóval haladok, köszi.Üdv: bypass
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #99643 üzenetére
Így-így. Tabard, aztán TBC insta farm, amelyik tetszik, hogy ne legyen unalmas.
MOD: Este jövök én is képekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz ViharVadász #98991 üzenetére
Köszönöm
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #98981 üzenetére
Szerintem rossz helyre raktad vissza őket.
Cache mappa nem kell, sőt, ha valami gond van, érdemes a törlésével kezdeni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #98974 üzenetére
Én most pár napja kitöröltem a játékot és újra letöltöttem.
Csak az Interface és a WTF mappát mappát másoltam ki.
Visszaraktam őket, frissítettem az addonokat és minden olyan mint annó.
Bár ez retail.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Plata
félisten
Nekem újra lett rakva a gép,teljesen újra kellett raknom az addonokat,mert bemásolva minden addon pirosan virított.
De ez retail.
Classic nem lett újra rakva. -
hunvarlan
aktív tag
Szerintem azért lehet mert a szerver jegyzi meg az addonokat de lehet valaki kijvít!!!
-
Telda
addikt
válasz ViharVadász #98813 üzenetére
Nincs lenémítva, de még fel sem tűnt hogy üvöltene .
Amúgy úgy vettem észre hogy általában valami magas ponton, fa tetején, toronyban, vagy valami romban szokott lenni. -
Zimmi91
addikt
válasz ViharVadász #98694 üzenetére
Akkor a 2 hónapja OGban lévő Palám remélem hamar 70 lesz Csak dungeonok és heal
" Just remember Manchester is RED! "
-
addikt
-
Lajtorja
aktív tag
válasz ViharVadász #98053 üzenetére
"Unlooted items in WoW Classic and Wrath of the Lich King Classic are not sent to your mailbox. Items that aren't looted will remain on the corpse until it despawns. Customer Support does not recover unlooted items. This also includes materials from disenchanted items."
Szóval postamestertől ne várd, az még pár kieg.
--- ---
-
grizlisandor
veterán
válasz ViharVadász #98045 üzenetére
Anno
törtönilyenkor postán megkaptad pár órára rá. -
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #97666 üzenetére
Akkor ezek még a jobb full szerverek, hétvégén majd írjátok már meg, hogy mennyiben változik a dolog.
én egy óra múlva kíváncsiságból ránézek, tippre 2 órát mondanék -
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #97664 üzenetére
Akkor kell lennie sornak vagy vele kivételezik a blizz
-
lakisoft
veterán
válasz ViharVadász #97058 üzenetére
nekem le van mentve az authenticator restore code-ja és még soha nem kellett leszedni az accountomról. Fizikai authenticatorral kezdtem majd app lett belőle.
- Árad -
-
BMS
őstag
válasz ViharVadász #97007 üzenetére
Nem mondtam,hogy nem az De mit tudsz csinálni? Hetek óta próbálom megszerezni a Dazar alor-os staffot de mindig más viszi el,nekem meg druiddal csak mailt meg palte-et dob XD
-
pachito
őstag
válasz ViharVadász #96997 üzenetére
Igen
-
Demizson92
aktív tag
válasz ViharVadász #96934 üzenetére
Szuper! Köszönöm a válaszod, írsz 1 battle taget? Felvennélek barátnak.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Telda
addikt
válasz ViharVadász #96925 üzenetére
Értem, köszönöm! Hát kár, pedig reméltem, hogy nem így van és csak én értelmezem rosszul . Kicsit felrázta volna a játékot.
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #96913 üzenetére
Na akkor nem csak úgy átkerült, hanem rányomott, gondolom nem olvasta mi az
-
Faith
aktív tag
válasz ViharVadász #96905 üzenetére
Köszönöm, közben én is találtam egy blue postot erről.
Ez még sajnálatosabbá teszi azt, hogy nem lesz berakva Wotlk alatt a dungeon finder.Ui: Esetleg valaki játszik a Gehennas szerveren horda oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #96745 üzenetére
Hát majd ha újra lesz előfizetésem kipróbálom,de már hónapok óta nincs,igaz amikor volt akkor sem játszottam.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz ViharVadász #94393 üzenetére
Ez gondolom erosen Realm, pontosabban populacio fuggo, hogy milyen aranyban van a ket frakcio.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #94369 üzenetére
Nekem is volt már és klántársamnak is.
Mikor nekem volt közben átrepültem Bastionbe (Ardenből, itt kezdődött, például a fáknak csak a körvonala látszott) és ott is ilyen sötét volt. De rendesen meg volt csinálva az ég meg minden, nem ez a csillagos egyenég volt.
Baromi jól nézett ki, azóta sem tudom mitől volt, de ilyennek kéne lennie a az éjszakai játéknak.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz ViharVadász #94369 üzenetére
Lehet hogy tesztelgetik az idojaras effekteket. Nem is emlekszem melyik kiegben volt utoljara idojaras.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94301 üzenetére
Ezt akkor csinálja,ha megnyomod a space-t.
Több féle is van neki,nem tudom mitől függ mikor mit csinál,csomószor csak azt sikerült elérnem hogy fagyott havat kiszedje az ágai közül. -
addikt
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94289 üzenetére
Sajnos druidával fa alakban nem lehet rá ülni.
Mekkora poén lett volna. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz ViharVadász #94286 üzenetére
Akkor nem kell hozza befizetni, beloggolni, hogy kesobb megkapjam, ha mar van SL kiegem, ugye?
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94279 üzenetére
Tegnap draenor instában ha sok trash mob volt és elnyomtam divine toll-t akkor majdnem kiakadt a dps mérő.
-
J o e
tag
válasz ViharVadász #94279 üzenetére
Az a baj csak 5-6 között érek haza melóból, akkor tudom majd kipróbálni, de tuti ütős lesz
Lehet, hogy cserélni is fogom a kariknál a már jól megszokott Deathwing mountot -
J o e
tag
válasz ViharVadász #94275 üzenetére
Tegnap este én is néztem, de még szürke volt a mountok között, pedig a druidám pont jól mutatna rajta
Jól jönnek most az ilyen ingyen mountok, mert a 250-es mount acsira hajtok (227 van most), idén jó lenne elérni -
Micsurin
nagyúr
válasz ViharVadász #94230 üzenetére
WoD végén hagytam abba, Legion alatt éppen csak játszottam valamit (1-2 hónap talán) szóval igazából a régi új dungeonok sincsenek meg fejben... és nem félórákról van szó csak fél meg egy percekről mire megnézem a map-ot, hogy mit merre. De nem... (Nem a tankolással volt a gond hanem a helyismerettel...)
Ezt régen sem értettem főleg nem a finderes eseteket mert oda én mindig szintezni jártam és nem volt pár kivételtől eltekintve annyival gyorsabb az insta lerohanása mint amennyivel többet hozott az a +1-3 boss. A trash mobok elkerülését fullra értem de a boss skippeket a parkourrel nem.
Darksool engem ez felhúz szvsz egy időre félre is tettem a tankot pedig agyaltam ha ma meg lesz a mag'har akkor gyorsabb lenne protikén szintezni de gyorsan el is hessegettem az ötletet mert nem akarok anyázni. Kivárom amíg két haverom is jön és akkor már nem lesz zavaró ha ideges randomok jönnek mert a tank, healer és 1 dps is adott lesz.
Tigerclaw +++1.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94149 üzenetére
Az meg volt.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94147 üzenetére
Ha kiválasztok egy covenantot kapok mountot?
Na még ezt sem tudtam.
Majd este megnézem jobban,de tegnap nem találtam a mount listámban.[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz ViharVadász #93981 üzenetére
Nekem is elég jó a wipe-tűrő képességem. Jókat röhögök magamban, mikor soak-olni kell egy képességet, amit emberre rak és erre kiszalad a tömbböl. Egydül meghalna, de ha ketten vagyunk túlélhető. Így szaladok utána ezerrel, erre, de ő meg menekül előlem és fogócskázunk.
Élvezni azért annyira nem élvezem, így ha már nem fog kelleni semmi, nem is fogok járni, de így még jó. Viszont nem is nagyon kell wipetűrő képesség az LFR-hez. Már hetek óta minden elérhető LFR-t lenyomok és a rekord eddig 4 wipe volt 1 bosson, de jellemzően elsőre lemegy. (alt healerrel megyek LFR-re, a mainnel HC-ra járok)
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #93985 üzenetére
Köszi, tényleg
Várom ma a blizzcont, remélem diabloról is lesz pár morzsa
-
addikt
válasz ViharVadász #93596 üzenetére
Igen. A többi megvásárlásával meg nem érdemes foglalkozni.
Go Gunners!
-
hunvarlan
aktív tag
válasz ViharVadász #91944 üzenetére
-
Skyhunter
őstag
válasz ViharVadász #91849 üzenetére
Mindent elhiszek, hogy most van COD és Heartstone content is, de ez 2020-ban már unalmas. Tisztára Nvidia, "nem voltunk felkészülve". Nevetséges. Nincs gond, hogy reszelgetni kell a patchet, csak közben telik az előfizetés. Tényleg tönkremenne a brand erkölcsileg-anyagilag, ha elnézést kérnének és adnának 2 nap játékidőt? Milliárd (nem millió) zöldhasút termelt már ez a kibaxott game, szánalmas bagázs.
-
KTony
tag
válasz ViharVadász #91239 üzenetére
Ez az jelenti ha Zandalari trollt akarok akkor mégis meg kell csinálnom a War Campaign?
-
Ereshkigal
őstag
válasz ViharVadász #91237 üzenetére
Ó, szuper. Az mikor is jön?
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #91037 üzenetére
Vulpera-t akartam egyet,az allisok mind megvannak.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #91035 üzenetére
Bakker,ez rossz hír,az öcsi pont nincs és szerintem nem is lesz.
-
Ghoosty
őstag
válasz ViharVadász #91032 üzenetére
PTR-en már fent van a pre-patch, nem lehet ott gyorsan tesztelni?
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #91032 üzenetére
Én sem sokat találtam.
Viszont itt van egy ilyen, azért achik kelleni fognak, csak a repus részt veszik.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #90252 üzenetére
Oksi köszönöm!
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #90248 üzenetére
Igen, de a sync volt a gond Kikapcsoltam és egyből felugrott a maxra amit beálltottam Érdemes itt felhúzni maxra a nyilat amúgy? Vagy áltsak be neki egyfix maxfps-t?
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #90073 üzenetére
Sokszor leírom, mert sokan nem tudják. Ami achi körül kék keret van (mint a heirloomok színe) az account-wide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest