Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz ViharVadász #102613 üzenetére
Na megvolt az első. Legtöbbször tartotta a 75 fps-t, a nagyon durva tömegnél 65 körül volt az átlag, a legalacsonyabb amit láttam 54. De végig folyamatos volt minden, nem akadt, nem szaggatott.
-
Khelben
nagyúr
válasz ViharVadász #102613 üzenetére
Még nem vagyok 80-as, úgyhogy még nem próbáltam.
-
Khelben
nagyúr
Technikai jellegű kérdés: a gépem: Ryzen5 2600 + RX6700
A cpu 50%-on, a VGA 65%-on megy, miközben az új területeken 55 fps körül pörög a WoW. (75Hz-es a monitor, vsync bekapcsolva, régi területeken szépen megy 75 FPS-sel) Mit rontok el, mi a gyenge? A CPU? De akkor miért nem 100%-on pörög? Nem tudja kihasználni a 6 mag/12 szálat? -
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz adamkaa777 #99070 üzenetére
OmniCC talán?
-
Khelben
nagyúr
Vagy csak a régi emlékek szépültek meg.
Inkább ez. Én annó tört szerveren a Lich Kinggel kezdtem, most becsülettel kipróbáltam a classicot, mert a Shadowlands-et utáltam. De rájöttem, hogy a nosztalgia kevés egy játékhoz. A tartalom mellett a játéktechnika is annyit fejlődött, hogy nem látom értelmét direkt szopatni magam a régi cuccokkal. A másik, hogy én achi gyűjtő vagyok és azért vannak olyan achievementjeim, amiket nem szívesen csnálnék meg újra...
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
A twitch nézés akkor is "ér", ha a háttérben megy és közben játszik az ember?
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz BoneDragon #98468 üzenetére
Az előbb telefonáltak rám, hogy reggel 8-ra ígértem valamit, mi van. Nem mertem mondani, hogy már 61-es vagyok
-
Khelben
nagyúr
válasz lypen99 #98115 üzenetére
Én kipróbáltam (sőt, emiatt fizettem elő újra, 1 vagy 1,5 év kihagyással) 35. szintig jutottam, de egy idő után hiányoztak az új dolgok. Meg azon töprengtem, hogy ha újra meg kell szerezni minden acsívmentet (Insane pl.), abba belehülyülök Úgyhogy inkább visszamentem a rendesre. Shadowlandsban meg BoA-ban erősen el vagyok maradva achi és repu témákban is, azzal elleszek az új kiegig.
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
Az ásítozó arcok a közönségben szerintem elmondanak mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Arnold2 #63012 üzenetére
Trading postnál még a 20% rep bonus is sokat nyomhat a latban.
Nálam stable van a gyors ló és a "lóról loot" miatt, barracks, de csak achi miatt, lunarfall inn a goldos küldetésekhez, trading post a repuzáshoz, salvage yard meg 2 szakma épület (illetve az egyik helyett most csak bank, kifogytam az encha alapanyagból meg nem is éri meg).
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz laceszgamer #62941 üzenetére
Jó lenne az altokat teljesen megszüntetni. Mármint az elkülönítést. Achi, repu, garrison, bank legyen közös teljesen (persze bank lehetne nagyobb, több táskahellyel).
-
Khelben
nagyúr
válasz tPedro_ #62934 üzenetére
Továbbvihetnék a catás pusztulás utáni újjáépítést is, loch modanban a gátat, westfallban a várat. Ironforge-ban is történhetne valami meg SW-ben. Mostanában SW-ben csúcsidőben 1-2 ember lézeng. Garrisont is lehetne továbbvinni, remélem a köv kiegben nem lesz vele az, mint a farmmal pandarián. Az is tök jó ötlet volt aztán nem folytatták.
-
Khelben
nagyúr
válasz MaTpr0F #61797 üzenetére
Postal, Bagnon, Deadly Boss Mods, kb. ezek a "kötelezőek". Draenoron MasterPlan és Handynotes tud sokat segíteni. Ha healelsz, akkor nem árt egy healer addon (HealBot pl.). A többit meg úgyis megtalálod magadnak, ami tetszik meg kézre áll. Curse-t tedd fel, az segít frissen tartani az addonokat (curse.com).
-
Khelben
nagyúr
válasz MaTpr0F #61743 üzenetére
Mióta az AH közös, szerintem nincs vele gond. Behívós dolgokra úgyis több realmről jönnek emberek, ott nem számít. Max. ha raidelni akarsz, akkor nehezebben találsz megfelelő guildet, de ez sem akkora probléma, mert már át lehet menni másik realmen lévő guildbe is. Nyilván nem túl egészséges összefutni állandóan a másik oldallal a szabadban, de én nem érzem, hogy többször támadnának meg, mint mikor egyensúlyban volt a realm (ragna allin vagyok).
-
Khelben
nagyúr
Nektek sem sikerül tokent venni? Mikor először beléptem, felajánlotta 35,5k-ért, de amikor rámentem, internal errort írt. Most meg már fel sem ajánlja.
-
Khelben
nagyúr
Le akar tölteni a bnet kliens 36 MB-ot, de nem indul el, áll 0%-on. Ilyenkor mi van? A net megy a gépen.
-
Khelben
nagyúr
Jól érzékelem, hogy a gyűjtögetős szakmáknak (mining, herbalism) vége a wod-dal? Még csak 2 karimnak van garrisonja, de már most nem tudom hova tenni a sok ércet meg növényt.
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz adamkaa777 #58020 üzenetére
Írj nekik, lehet, hogy csak hiba csúszott a rendszerbe. 26k pozitív értékeléssel ebayen nem hiszem, hogy csalnának egy kódon.
-
Khelben
nagyúr
válasz HwAdokVeszek #57955 üzenetére
Két karakterem is beragadt, be se tudok velük logolni. Amelyik nincs garrisonban, az működik.
-
Khelben
nagyúr
válasz parandroid #57884 üzenetére
Bmeg, kiköptem a reggelit
-
Khelben
nagyúr
válasz BoneDragon #57411 üzenetére
Hétvégén még rosszabb lesz, akkor egész nap szar lesz. Majd egy hét múlva...
-
Khelben
nagyúr
válasz Kis Samurai #57398 üzenetére
De ha végigálltad volna a 3000-es sort, majd utána kidobott volna 5 perc után és ezt HÁROMSZOR egy este alatt, akkor ugye nem emelgetnéd a kalapod? Mert velem pont ez történt.
-
Khelben
nagyúr
válasz laceszgamer #57326 üzenetére
Előbb 2000-es sort álltam végig és 3 küldetést tudtam megcsinálni a dc-ig
-
Khelben
nagyúr
válasz BoneDragon #57139 üzenetére
Hát engem már nem enged vissza, 10 perce 160. vagyok... röhej, hogy 3-szor álltam végig a sort és dc miatt nem jutok be.
-
Khelben
nagyúr
Ha felveszek egy 90-es questet (pl. dailyt), megcsinálom és csak wodban adom le, akkor kapok érte xp-t?
-
Khelben
nagyúr
válasz DrGonzo22 #56919 üzenetére
Leírom az enyémet: i5 3470 + R9 270X + fullhd, ez tud ~30-40 fps-t 25-ös raidben. Árnyékok, SSAO, Refraction levéve, minden más maxon. A régi területeken tartja a fix 60-at, Pandarián néha lemegy 50-re. I3-nál szerintem több mindent le kell venned, mert a wow eléggé igényli a cpu-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
WoW-val kapcsolatban volt valami újdonság?
-
-
Khelben
nagyúr
Én jobban örülnék a mostani történetek folytatásának (pandaria, cataclysmban átalakított kontinensek továbbfejlődése). Nekem már wod helyett is elég lett volna mondjuk Kalimdor meg Eastern kingdoms fejlesztése. Azt hittem, Catával behozzák ezt, hogy egyik kiegészítő hoz új területet, a következő meg fejleszti valamelyik régit.
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz laceszgamer #55261 üzenetére
400valahányas geart kap és pár aranyat is, nem emlékszem pontosan, mennyit. Plusz nagyobb táskákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest