Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

Blazing wing-re van működő trükk (ha valaki nem bírná kivárni a fixálást): beállsz az qgiver elé, megnyitod az ablakot, majd /logout, ezután befizeted a tokent a kilövésre, fellő, leesel, de nem indulsz el, ezt ismételed, amíg a hp-d le nem megy a falling dmg-től 10-20%-ra, majd eszel/healezel. Ha a 20sec logout lejárna, akkor cancel és /logout újra, ahányszor "betöltöd" a repülést, annyi extra gyűrűt tölt majd be (nekem simán ment 5x gyűrűkkel is, de fel lehet tölteni 50xesre is, így elég egy gyűrűn is átrepülni). A repülés indításához csak a logout-ot kell levenni. Ha ötszörösre töltitek a gyűrűket, akkor 10-et elég beszedni, ami még egy olyan forgalmas realmen is elég volt, mint ahol játszom. Azt nem tudom, hogy ez tilos-e a Blizz szerint (exploitnak számít-e), én ingame kaptam a tippet egy qgivernél álló embertől, akinek megolt a toy, és rögtön ki is próbáltam, mert a /pvp nem segített semmit. Csak azután gondolkodtam el, hogy ez lehet, hogy nem a "legtisztább" módszer, bár a -3 nap HH farm, a 6.0 óta bugos Sethria's Roost, a hónapok óta 90%-nál lefagyó karakterváltások, a 8+ napos ticket time-ok miatt (és ez csak az a pár dolog, ami közvetlenül engem érint, ki tudja mennyi ilyen gond van még) ez egyre kevésbé is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés