Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTony
tag
válasz Roland861010 #102574 üzenetére
Nem vagyok benne 100% biztos de szerdán még nem jön a m0. 11 én jön egyszerre a raiddel és a m÷ al. [link]
-
KTony
tag
válasz -conrad- #102150 üzenetére
Szinte mindegy milyen professiont választasz. Tww ben nulláról fogsz kezdeni kiegenként vannak külön. Dragonfligtban nagyon átdolgozták őket. Három részre lehet osztani. A gathering első néhány héten jó goldot ad a skinninig is de mivel közös EU ah van gyorsan le lesznek nyomva az árak. Második ah-ra craftolós alchemy encha közös nagy EU ah akkora piac hogy az árak le lesznek gyorsan nyomva ekkora piacot már nem tudsz manipulálni se. Harmadik a crafing orderes proffok Jc Bs Lw mythic raid szintű geart tudsz gyártani de ide sok millió gold kell hogy el tudd kezdeni és folyamatosan spammelnek kell a trade chat et. Mindre igaz hogy komplex talent fa tartozik hozzá tudni kell hogy milyen sorrendben osztod ki a pontjaidat. A legjobb gold az altseregben van world questek heti kb 10k gondot adnak 5-10 altal csinálva már jelentős.
Más Timewalking hét van 5 tw dungeont kell csinálni és kapsz egy normal raid ítélet.
-
KTony
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy most hogy minden crossrealm lett a crafting order is crossrealm? A könnyebb névválasztás miatt low pop realmeken kezdtem új karaktereket de ha nem fogok craftereket találni az gondot okozhat. Ragnaros allis karakteremnek is csak a hordás mainre oda vissza logolgatva tudtam craftoltatni.
-
KTony
tag
Sziasztok!
Kicsit noob kérdésem van az Ember of Fyralath hogy müködik? A warriorom csak alt van már három a.bagomban. Azt értem hogy a legendary drop esélyét növeli de ez permanens vagy adott hétre vagy csak a következő Fyrakk killre érvényes? -
KTony
tag
-
KTony
tag
Sziasztok! Az undead heritage armor miatt húzok most egy ud monkot. Mikor kapom meg azt a questlinet ahol választani kell Sylvanas és Saurfang között? War campaing része vagy adott szinten beadja?
-
KTony
tag
Sziasztok arról van e vkinek infója hogy az Onyx ring 10.1 ben is megmarad kötelező bis nek?
Én még nem szedtem ki félig inaktiv vagyok néha játszok akkor is altal. Ha 10.1 ben kuka akkor nem pazarolnék rá időt allergiás vagyok a story quest re. -
KTony
tag
válasz BoneDragon #98938 üzenetére
Nem 100% de talán egy trial karakter is elég Chromie feloldásához.
-
KTony
tag
válasz OgreImre #98720 üzenetére
Hát ez attól függ. Nehéz egyértelmű választ adni. Alapból nem gond minél nagyobb a pack annál nagyobb aoe dps t lehet tolni. A Bllizz aoe cap ket vezetett be Sl n pont e miatt. Gond akkor lehet ha vmi képességük van tócsát rak szakítani kell totemet hív. Van az a pont ahol kevés már a dps és kezelhetetlenné válik. Pl Gambit első fele volt ilyen rengeg murlok volt és totemeket hivogattak le ami healelték öket. Első pull három pack+ bl nem volt gond de utána kettő már néha sok volt mert szinte csak totemeket ütöttek.
-
-
KTony
tag
Sziasztok nem találtam infót róla. Dragonflightban a crafted itemekből lehet majd többet is használni vagy csak egy lehet rajtad mint most Sl ben?
-
KTony
tag
[link] ha vkinek még nem eset ki az Invi nyugi már csak két év
-
KTony
tag
válasz BoneDragon #98188 üzenetére
While these bonuses aren't better than the upcoming XP reductions, which will likely go live on November 15th with the end of Winds of Wisdom and the arrival of the Dracthyr Evokers, they are still good for those looking to level new characters in the mean time.
Ugyanez volt Bfa Sl váltásnál is. Nagyobb hírverés így a sok xp buff al kellenek az előfizetők. Bétakulcsot is csak az nem kapott aki nem kért teljesen Dragonflight promo lett. -
KTony
tag
válasz BoneDragon #98183 üzenetére
Szép de november 15 után még jobb lesz [link] -
KTony
tag
Icc ben most a zöld sárkányt hogy tudom skippelni hogy Sindragosa hoz tovább jussak?
Régen skippelni lehetett vagy Hoa major Cos felhealletem. Vissza mentem a bankba a Hoa ért de az már deaktiválva van. -
KTony
tag
Sziasztok!
Ti milyen (felbontás méret) monitoron játszotok? Én most 24" fullhd n. Nekem talán túl kicsi ha láthatóra olvashatóra nagyítok mindent akkor szinte nem marad szabad terület a képernyőn most 27" wghd gondolkozok. Lehet a szemem gyenge már mások laptopon tudnak játszani. -
KTony
tag
Sziasztok!
Tegnap Wotlk ban megcsináltam a dk kezdőzónát eljutottam Og ba. Silvermoon ban szeretném a dk mat leparkolni, mert mániám, hogy jeles helyeken teszem le hosszú időre a karaktereimet. Viszont ez az Og nem az a Og amit én ismerek és fogalmam sincs hogy tudnék oda át utazni. Én nem találtam közlekedő zeppelint. Van 26 goldom úgy tudom hogy az ott soknak számít oda adom egy summért. -
KTony
tag
válasz Vadászmenyét #97957 üzenetére
Tippelek hordás vagy és nincs még lvl50 karaktered. Ez esetben az nem kezdősziget hanem Zandalar a Bfa kieg hordás zónája. Ha majd lesz egy lvl 50 karaktered akkor választhatsz kieget hogy hol szeretnél szintezni.
Szerk illetve lvl 10 igvan egy új Exiles Reach közös kezdősziget utána repülsz el Og vagy Sw be ott Chromi time ba lépsz és ha nincs még lvl50 karakteredúj játékosnak számítasz kötelezően Bfa ba küld. Ha van már lvl 50 karakteredakkor tudsz választani szintezni kieget amit mindig a te szintedhez fog skálázni. Strangetholn vale hez Cata t kell választanod.[ Szerkesztve ]
-
KTony
tag
válasz kicsako #97751 üzenetére
A Df season1 rajtig még drágul utána viszont rohamosan bezuhan kb rajt után 2 hét a mélypont. Itt [link] a Wowhead cikk róla.
Olyat n ismersz véletlen aki vmi emberi áron megmutatná hogy hogy kell tankolni a mostani dungeonokat? Június óta nem volt időm játszani a két Tazavesh t se tudom csak nagyjából Bfa ban kezdtem wowozni a két mechagonban még dps ként jártam Legion Wod dungeonról meg kb fogalmam sincs. -
KTony
tag
válasz Phoen|x #97452 üzenetére
A Dk nak viszont feltétele hogy legyen nagy karaktered classic on?
Ha igen akkor lábonlövés kb a retail és a classic játékos az két külön tipus. A retail játékosok nagy része szerintem sose játszott vagy játszana classicon. A mountért biztos nem fogok classic levelingezni még a mostani retail levelinget is fáj csinálni. -
KTony
tag
Sziasztok! A Darkmoon Faire van lvl követelménye? Tegnap lvl46 karakterrel nem volt Og ban npc aki elvitt volna. Esetleg még Chromie time zavarhat be?
-
KTony
tag
[link] Ez most miért? Ugyan kit zavartak a drága trade chat tiszta volt mehetett az ANAL spam. Akik tényleg játszanak is a játékkal azok közül kb senkit sem érdekeltek.
-
KTony
tag
válasz ígyvanferi #96753 üzenetére
Nem tudom én kaptam 2 ismerősöm hívtam meg akivel játszottam is meg 3 random embert a friendlist ről. Reddit n sok ember adja meg a Btag ét meghívóra várva. Majdnem küldtem neked is de vagy 2 éve offline vagy. Szerintem aki aktív az kap emailt.
-
KTony
tag
válasz MaxxDamage #96571 üzenetére
Lvl 20 ig ingyenes be tudsz lépni a karaktereidet megnézni karaktert kreálni lvl 20 játszani
Lvl 50 ig kell már gametime
Lvl 60 kell a Shadowlans kieg nemrég volt akciós -
KTony
tag
Sziasztok.
Két hónapig nem játszottam és letöröltem a wow t. Most hogy vissza raktam a minimapon ahogy mozgok piros pontokat hagyok magam után nagyon zavaró de nem találom hogy hol lehet kikapcsolni. Nincs sok beállítás a minimapnál elvui ban a játék saját beállításai között sincs semmi esetleg konzol paranccsal lehet kikapcsolni? -
KTony
tag
válasz Tigerclaw #96122 üzenetére
Szerintem te úgy írogatsz hogy nem is játszol a játékkal. A raiderek m+ farmja kimerül 4-10 run /week ben max ha van egy m+ bis trinket akkor azért farmol de azt bármilyen kulcson megszerezheti tudja upgrade ni. A probléma amit felvázoltál a m+ játékosokat jobban sújtja. 20 kulcsokon tankolok és nagyon érzem hogy raid tank trinket és domination socketek hiányoznak. Nem fogok raidelni mert nem szeretem fárasztó unalmas.
Ugyanitt 19-20 kulcsokra vki? Ragna horda -
KTony
tag
Riftfarmhelper addon kell neked. A metodus meg az hogy van 2 hely a Maw ban odajutni kell Wormholegenerator és Glider kit. 4-5 nagy mobot egybe lehet húzni ha halnak akkor mindenki leaveli a group t és macro val invel akinek a shard n spawnolnak a nagy mobok. 5 különböző realm röl kell ember nem lehet barátokkal csinálni. Nekem roguen vmelyik hajnalban Wmon 7k codex/rift jött össze az kb óránként egy paragon láda és gyorsan meg vannak a 252 conduitok meg a soketek. Nem szabad mát Korthia napit rare t csinálni már.
-
KTony
tag
válasz Ghoosty #94579 üzenetére
Itt van minden [link]
Ha időn túl megy a kulcs akkor eggyel kisseb kulcsot kapsz másik dungeonba.
A m+ ma már a Wow fő játék módja sok ember én is csak gear miatt megy raidre ha már onnan nem kell semmi akkor véletlen se. Raider.io score mutatja hogy milyen jó vagy de 9.1 ben jön a blizz saját score rendszere. -
KTony
tag
Még hogy nincs féregjárat generátor [link] . Engi kell hozzá használni tudod repu csak a gyártásához kell. Travel network is van minden covenant hoz Kyrian rank2 n bárhol le tudom már hívni. Anima t wq ad end of dungeon mission table PvP is egyszer sokat nézz el a PvP vendorhoz.
-
KTony
tag
válasz HugóBoss #93417 üzenetére
Szerintem az engi majdnem kötelező: combat res wormhole generator engi Ah mindenhól. Northrend engi ad mobil mailbox ővrakéta. Goldgyártásra nem az igazi Skygolem + egykét mouth pet de az nem túl pörgős. Más proff al sem lehet mindíg goldot gyártani. Enchantig al szerda este gyűrű encha t nem győztem gyártani úgy vitték elfogyott a gold a main karakteremen várni kellet hogy érkezzen ah ból hogy tudjak tovább materialt venni. A hét többi napján viszont semmi encha n sincs profit.
-
KTony
tag
Sziasztok olyan addont keresnék ami naplózza ah s tevékenységeimet. Ne kellene jegyzetelnem hogy mit mennyiért vettem. Most auctionatort használok ez megjegyzi az árakat de nekem olyan kellene amelyikben vissza tudom nézni az eladásaimat és a vásárlásaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest